Жена ми има минало! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Жена ми има минало!
преди: 4 години, 5 месеца, прочетена 11686 пъти
Със съпругата ми сме дългогодишни приятели, двойка не толкова отдавна и женени това лято. Няма как да не кажа, че съм изключително щастлив с нея - няма го мрънкането, което съм имал с минали гаджета, даване на отчети и държане на сметка. Именно затова след само година и половина заедно, от която половината съвместен живот й предложих и не исках да я изпускам. Даваме си цялата свобода на света, определено ми е вярна, както и аз не съм и помислял за изневяра. Обаче едно нещо напоследък не ми дава мира, някак си не ми е приятно. Аз съм бил интимен с 4 дами, всичките ми бяха гаджета и сериозни връзки. На 27 съм между другото. От Сандански съм. Жена ми е от Благоевград, там имаме апартамент и живеем, като аз работя в София, но имам подвижна работа, която си зависи от мен. Говорихме си честно за секс и тя ми каза, че е била с 8 човека, а само с 5 е била гадже. Без да иска ми е разказвала и истории, че на второто си гадже изневерявала с първото, после с един от тези неангажиращите се виждали само за секс. Другите двама - забивка от интернет и от заведение като повреме на единия пак е била в разпадаща се връзка. Ами това не ми говори добре, защото първо постоянно се съмнявах дали и на мен няма да ми го извърти това, но като видях, че няма и аз съм точният за нея, се поуспокоих. Но все пак мисля, че е страшно долно спрямо бившите й, към които така е постъпила. И не ми е много гот, че все са били несериозни връзките. Не е до броя, а до вида на отношенията. Знам, че не е толкова много и голяма работа и трябва да се успокоя, ама кога е намерила време за 23-годишната си възраст с 8? Просто чак сега ги мисля тези неща, преди брака не сме ги говорили. Бели кахъри ли са това? Миналите ми приятелки са били с по 2-3 максимум и все сериозни връзки преди мен. Но пък с тях не бях истински щастлив, нещо ми липсваше. Едни приятели тук в Благоев ми бяха подметнали, че много дашна мома съм взел за жена. Мъже, как бихте се чувствали на мое място? Не сея омраза спрямо дамите, на мъжете с голям брой и несериозно отношение също не гледам добре.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 71

преди: 4 години, 5 месеца
hash: b8a74e2d25
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

1.   Абе въобще не е бял кахър да ти кажа. Щом е изневерявала и е спала със случайни хора от нета, защо да не ти изневери и на теб? Сега може да ти е вярна, но след някоя година като дойде ритуната, такива жени рядко остават верни. Не вярвам в наживяването, както не вярвам в напиването на алкохолик. Евала поне, че е била честна, макар че е много вероятно това да не е цялата истина. Обикновено когато жената си каже бройките, трябва да ги умножиш по 3, а когато мъж си каже бройките, трябва да разделиш на 3. Но повечето жени щяха да увъртат, така че поне за това евала. Но аз лично не бих поел риска да правя деца и да се ангажирам дългосрочно с такава жена. Че като ти роди 1-2 деца и се разхайти, става сложно. Предпочитам д си спестя такъв риск и да имам жена, на която мжое да ѝ имам доверие, а на такава не бих със сигурност.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: e87b70ba04
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

2.   По-скоро обърни внимание на подмятанията на приятелите си и поразпитай тук-там за нея. Все ми се струва, че няма да го кажат току-така.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 1ec56fa402
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   до 1: а с кого да правим деца? То няма нормални жени с нормални бройки вече.

Авторе, приемаш го и продължавате напред. Но честно казано и обективно погледнато, ако тя е на 23 и с това минало, цялото начинание е леко рисково. Трябва добре да си изиграеш картите ако искаш семейство и деца с тази жена. Не трябва да си мъж под чехъл.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 9a77905a2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

4.   Може да не са ставали тия момчета, за това и не се е обвързала с никой от тях. Ако се беше обвързала с някой, щеше да е заета и ти нямаше да си й гадже. Така, че се радвай, че се разбирате. Съвременната жена е по освободена.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 2d855cdb89
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Щом сте щастливи заедно, не го мисли толкова. Миналото си е минало, напълно е възможно жена ти да е осъзнала, че този живот не е за нея и да си е седнала на д-то. Може просто да е намерила правилния за нея мъж и наистина да те обича.
Не съсипвай брака си заради минало и мисли какво може евентуално да стане. Нямаш право да й държиш сметка какво е правила преди да те познава. Ся ако имаш повод да смяташ, че ти изневерява докато сте женени, е друго.
Затова не трябва да се разказва кой какво е правил преди, щом си е останало в миналото.

 
  ...


...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: f1db2282d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Мен мъжа ми не ме е питал с колко, какво...
Минало всеки има...
То сега 8 се водят малко, има жени с много повече..
Дано да е пробвала и да се кротне..
Какво го мислиш.. То сега е тоя ми харесва айде, другия и той хубав... Няма никви ценности, само желания..

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 6d75f68cde
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

7.   Жена и ръжда тръгнат ли - спиране няма. Изчакай за те върже с 1-2 деца и гледай мача.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: b8a74e2d25
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   до 3

"То няма нормални жени с нормални бройки вече."

Има, ама са малко, да. Но за мен е по-добре да си стоя сам, отколкото да взема някоя парантия, само защото "трябва" да се оженя и да са тъжни бабите.

Говоря по принцип, иначе аз съм си намерил жена с ценностна система и благодаря на Бог, ако го има, на ставане и на лягане. Наистина си е късмет днешно време да намериш такава жена.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: a46e422d80
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   Ако от 16 годишна прави секс, сега е на 23, от година и половина сте заедно, значи е имала около шест години и половина за тези 8 мъже. Не е толкова страшно, даже съвсем нормално за днешно време, преди брак. Радвай се, че е била честна. Избрала е теб за семейство, брак, зарежи миналото. Аз не бих се притеснявала изобщо.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 6997726ad7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не бъди толкова консервативен и старомоден. Нормално е за една жена да опитва с различни преди да намери правилния за нея. Аз съм омъжена от 3 години и никога не съм си помисляла да изневерявам на съпруга си. Обаче на предишни гаджета съм изневерявала, когато връзката не е вървяла и аз реално съм търсила следващия. Случвало се е и да правя секс без връзка, което след няколко опита разбрах, че не е за мен. Ако статистически гледаш миналото на една жена, може и да не ти се стори много праведно, но всеки търси щастието по свой си начин. Щом сега сте щастливи и нямаш съмнения в жена си, не търси под вола теле и забрави кой с колко е бил в миналото.

 
  ...

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: b8a74e2d25
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

11.   Много хора се залъгват с идеята "тя пробвала жената дали ще ѝ хареса, ама сега вече намерила мен, любовта на живота си, та вече се е кротнала, миналото няма значение, важното е, че сега сме щастливи". И после правиш ѝ деца, брак, това-онова, тя се кротва година-две-пет и после почва шоуто. Тя жената може и наистина да иска да се кротне, ама като не ѝ е присъщо, стиска се, стиска се няколко години и после вече не издържа на напрежение и се отприщва като тапа на шампанско. Жената или си ѝ идва от вътре да е стойностна, или не. Такива филми - пробвала, наживяла, па 10 мъже не били ОК, та тя им изневерявала, па срешнала видите ли голямата любов, не ми разправяйте на мен.

Като не ти харесва мъжа, напускаш го и тогава търсиш следващия. Такива жени като маймунки от клон на клон за мен са курвенски истории и я се оправи, я не. Ами утре брака ще влезе в някаква временна криза - аз от къде да знам, че жената вместо да участва с мен в оправянето на брака, няма да оглежда следващите клони? От къде да знам, че няма да ѝ се поживее пак, като избледнеят спомените за бурните нощи с различни? Да стоя на тръни цял живот с надеждата, че наистина се е кротнала и няма да се върне към старите навици, не е за мен.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 386dac66c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   А, аз съветвам авторът да не бъде прекалено доверчив!
С какво ти си по - различен от бившите й?
Прекалено малко се познавате, от скоро в брак, ще се появят и деца...
Да не станеш като един друг автор в сайта, как се вайка, че след сватбата жена му се е променила, че тя твоята по същата логика може да се промени.
На 23 години повярвай още не се е наживяла, тепърва има да ти изневерява и да живее свободно.
Похвално е само дето ти е казала за предишните си партньори, искреност от сега нататък няма да видиш от нея, пък камо ли след като имате деца.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: b8a74e2d25
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   И аз това питам. С какво автора е по-различен от другите, че той има привилегията само и единствено на него да не му изневерява, а на другите да е изневерявала?

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: fb0982ecf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

14.   Виж сега, не е важно колко е имала преди теб, а ти да си последния! Не ти изневерява, не флиртува, какво искаш? Ама била и 8 човека, ама с някои за по 1 нощ... с теб ли е? С теб е! Вярнали ти е? Вярна ти е! Щастливи ли сте заедно? Да! Тогава какво, по дяволите ровиш в миналото?! Явно ти има доверие и за това ти е споделила, а ти вместо да си щастлив, че не те лъже и не крие нещо от теб си се хванал за нещо си случило се ПРЕДИ изобщо да се познавате! Извинявай, но това е глупаво! Сега и да я накараш да се чувства виновна, какво? Не можете да промените миналото, така че най-много да съсипете отношенията си и за в бъдеще тя да спре да ти споделя, защото няма да е сигурна как ще реагираш. Е, това ли искаш?! Жена ти да не смее да сподели нищо с теб и връзката ви да се съсипе от недоверието помежду ви и накрая да я караш да се чувства виновна за нещо, което и да иска вече няма как да промени. Никой не е перфектен, всеки човек е правил грешки, всеки има неща в миналото си, с които не се гордее, но когато обичаш някой, ами приемаш го такъв какъвто е, а не го караш да се срамува заради нещо, което е правил преди не знам колко си години! Няма как да промениш нищо, така че... ако искаш да съсипеш отношенията ви, давай! Само това ще постигнеш, ако почнеш да и натякваш за миналото й.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 394fdbbf77
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Aз съм имал гадже, на времето, която беше на 17 и беше спала с 10-тина мъже и две жени... ти си седнал да се чудиш за осем.

Над 90% от жените, с които съм имал вземане - даване в последните 5-6 години са спали с повече от 10-15 човека всичките.
Такъв е светът просто, браточка. За жените вече е още по-лесно. Едно, че винаги като излезнат на дискотека - имат ли желанието да се приберат с някой - могат. Да не говорим за фейсбуци, инстаграми... като виждам как по цял ден им се влючват разни хора.

Гледай себе си и какво даваш. Пък какво ти дреме какво иска и ще прави тя.


Братан.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: a46e422d80
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

17.   Четете по-внимателно, на двама е изневерявала, не и в петте си връзки! Била е малка, глупава, всеки прави грешки. Да не мислите, че гаджетата и са били цветя за мирисане, щом е гледала настрани. Авторе, щом връзката ви е прекрасна и сте щастливи, това е важното, момичето е имало пет връзки, и още трима за секс за толкова години, нормално е, все пак си има нужди и на нея и се е правело секс като е била необвързана. Айде стига с тея глупости, те вече на по 13 спят с по 6 7 ти си се хванал за нищо...

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: e34cfbc3c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   Старомодно, нестаромодно аз се интересувам от миналото на партньорката си. Намерих близки, които познават семейството на жена ми, преди брака и се интересувах за много неща свързани с начина им на живот. Тогава се реших на брак. Чух само хубави неща и бяха напълно прави. Живеем добре вече много години. Така, че ти трябваше малко да се замислиш, като приятелите ти подмятат това -онова за жена ти. Никак не е без значение. Човек не се променя. Ще береш ядове с нея.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 1b26c97dd9
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

20.   Аз пък като се омъжих за първия ( и последния) та какво? Оргазъм не знам какво е... По- добре да съм имала минало с 8 с 80 и да съм избрала подходящия човек... Сега си търпя... Нямам минало. Това е! Само си представям как ли ще е с комшията с д*белия, ама нали съм предана и не искам да ме наричат... К* Глупачка съм била на младини...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 55e06e59a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

21.   Значи, с тази жена се познавате отдавна, щастливи сте, държи се добре... И ти сега си седнал да се впрягаш за дреболии от миналото. Разберете, че сигурно няма. А в случая няма и нищо притеснително, младо момиче, нормално е да е имала някакви такива несериозни случки. Че тука седнали и да те подстрекават, а после като си развалиш брака, дали ще ти бършат сълзите?

За пореден път се убеждавам, че на мъж за минали връзки нищо не трябва да се споделя. Не че тогава пък няма да решат, че кой знае какво криеш. Сигурно тия дето реват тука за няколко бройки, са същите дето се опитват да си оправдаят проститутките в съседните теми. Голямо разочарование сте, много от вас.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 1caebba238
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Ами и твоите сексуални партньори не са малко, така че...

 
  ...

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 851aa47177
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Абе хора, не може така да се гадае и да се раздават присъди. Много по-сложно е от това... Има люти кръшкачи, които се влюбват до безобразие и повече не поглеждат друг/а. Има и такива, които са спали с 1-2, ама това не им пречи да ходят по чуждо във връзка. Аз съм от вторите, признавам си. На 22 спах с второто си гадже (за пръв път с мъж на 19) и той беше много щастлив, че не съм някоя "разпоретина". Да ви казвам ли какво стана? Изневерих му с двама. След него продължих да изневерявам. В момента имам дългогодишна връзка и не искам да припарвам до чужд мъж. Имам много примери и за видни е*ачи, които си намират майстора и не смеят да шавнат.

Авторе, истината е, че няма как да знаеш. Може да е спала с 200 и да не кръшне, може да е спала с един и да ти изневери. Може да се влюби в друг, може просто да ѝ се прави секс с различен. Не може да имаш доверие на никого. Случват се всякакви обрати, това важи и за теб. Сам не знаеш как ще се развие бракът ви, с кого ще те срещне животът. Това се отнася за абсолютно всеки човек на тази земя, няма нищо сигурно. Колкото и да го мислиш, да пресмяташ и сучеш отговор няма да получиш. Радвай се на връзката ви, докато можеш, и не си тормози мозъка с неща, които не зависят от теб.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 7996ad7a12
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Всеки човек има "минало". В крайна сметка, обаче, ти си това, което си днес. Вчерашните успехи са си за вчера, грешките и лутанията също.

Alpha, ж. 30 г.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 62f6292637
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Авторе, не слушай никого, слушай разума и сърцето си. Ако истински обичаш жена си, ако чувстваш и същото от нейна страна, не си разваляй настоящето и бъдещето заради миналото. Казаха ти го и по-горе - всички имаме минало, всички сме правили грешки в него и колкото и да съжаляваме, няма как да ги поправим. Претенции може да имаш само за времето, когато е с теб. С недоверие и страх от бъдещето убиваш щастието на двама ви. Знаеш ли колко девственици като се омъжат изневеряват и буквално подивяват, сякаш за да си наваксат „пропуснатото“ преди брака? С какво те са по-добри от жена с минало, но вярна на съпруга си? Обичайте се, грижете се един за друг, не се страхувайте от трудностите и не обръщайте внимание на хорски клюки и простотии. Писала съм го и преди тук и ще го напиша пак- има една мисъл „ Не са важни бройките, важна е тази, която превръща останалите в нули“. Уважавай жена си заради това, което е сега и което ти дава и не рови в „скелетите от гардероба“. Ще бъдеш щастлив като правиш щастлива и нея, не като я караш да се разкайва за миналото си. Не чопли зараснали рани! Нищо хубаво не излиза от това.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 72232a4168
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   Щастлив ли си? Щастлив си...мрънкай, филмирай се и ще си останеш сам или женати, ще мрънка и ше си съсипете живота. Ща за мироглед и тесногръдие, какъв ти е пржблемът. Защо търсиш проблем там където няма.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: df51cc0a6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   Щом питаш значи мислиш щом мислиш за това няма да го измислиш защото е факт а щом е изневерила пак ще го направи така че или ще го мислиш постоянно или я остаеяш ти си решаваш. Мъж31

 
  ...

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 487011b83a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

28.   Alpha каза "Всеки човек има "минало". Ами след такава констатация не очаквай някой да каже, че онази е ковра. Това е косвено признание, че и те самите са коври.

Нормално е всички дружно да казват, че всичко е минало и жената към днешна дата е светица. Дали е така времето ще покаже, но лошото е, че и да се окаже, че още е ковра, вече вероятно ще сте с 1-2 деца и те ще операт пешкира от нейното/вашето безхаберие.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 10d23ffabe
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   8!!!!,ти си за банкет бе

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 9a77905a2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

30.   Хахаха какво минало има, все едно е била проститутка. По добре да е пробвала с 8 от колкото да е само с теб и след време да реши, че не се е наживяла и да ти изневери. Аз за това не съм се спирала на младини, преспах с всеки който ме е привлякъл и не съжалявам изобщо. На 25г. вече не проявявах никакво сексуално любопитство нито към спортисти, нито към плочки на корема нито към мускули. За периода от 19 до 20 и няколко съм спала с може би 80, то не бяха футболисти, то не бяха баскетболисти, то не бяха сайтове за запознанства, то не бяха италианци, испанци, мулати, рапари, певци, актьори, известни личности, милионери и милиардери. С който не съм поискала с него не съм спала. Правила съм тройки, спала съм за едно денонощие с 3ма различни. Лягала съм си с тях още на първата среща, а после сме имали и следващи срещи. Въртях ги яко и само си избирах с кой ми се излиза и къде ми се ходи.
И всичко това още тогава знаех, че го правя за да си задоволя любопитството. Ами задоволих го. Спрях се, вече нямах интерес към мъжете само на базата на сексуални отношения. От 10 години съм семейна, с 2 деца, мъжът ми е страхотен, никога не съм му изневерявала и изобщо не изпитвам любопитство за авантюри. Преди него имах друга дълга връзка и също не съм имала желание да изневерявам.
Даже си казвам, колко добре съм направила, че на млади години живях така, че сега на средна възраст да не ми се иска да правя глупости.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 487011b83a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   29, нали?

Като чета повечето жени тук и като гледам моята жена, направо скачам от радост и благодарност, че съм ударил джакпота.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 404b9054d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

32.   Стига бе човек, аз дори не знам с колко съм била, но са доста и няма значение. Имам си мъж и дете и съм щастлива с него, той ми даде това, което много не успяха. Прости се кефи и се радвай на времето ви заедно, ако толкова те изяжда го сподели с нея.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: e87b70ba04
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

33.   30, успокоявай се ти, ама с тия 80 дето са те минали, а ти си мислиш, че ти си минала - си просто една Мара Общата. Дали със семейство, деца или без, зад гърба ти те правят на 1 стотинка. Гнусни са жени като теб.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: eca76ba542
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   всичко е относително в живота

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: d89f8d28d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   Авторе, не се тревожи излишно!

И аз преди да срещна съпруга ми /на 20г/ съм имала 8 интимни партньори, от които две по-сериозни връзки от по 3, 4 месеца, ако това се счита за сериозна връзка - просто не ми вървеше с мъжете - единият се оказа разведен, другият просто не беше преживял бившата и аз се оказах заместител, третият ми изневери, а на четвъртия изневерих аз още в началото, за да не ме нарани по-късно, а с другите въобще не исках да се обвързвам и бяха само за секс и така се събраха бройки.
Съпругът ми не ме е питал нищо, но аз си признах всичко и го оставих да реши иска ли да бъдем заедно.
Имаме вече двадесет и три годишен щастлив брак зад гърба си и не съм изневерявала. Просто се намерихме със съпруга ми в точния момент. Предполагам, че и със съпругата ти е така.

Ж 46 г.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 0dc88a98c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

36.   до 30 - Казваш че имаш две деца, да са ти живи и здрави и дано да са момчета. Защото как би реагирала и посъветвала дъщеря си или дъщерите си ако се юрнат и те да натрупат по 80 - 100 бройки за има няма 5 години - тоест да тръгнат по твоя път, би ли ги подкрепила и насърчила ?
За тези 80 бройки и начина по който си ги натрупала нямам разбиране и одобрителен коментар. Съпругът ти явно е cuckold след като е склонен да понесе всичко това и да живее с него.
А случвало ли ви се е със съпруга или семейството да сте някъде на разходка, в заведение, кино и да се засечеш с някой от бившите ти любовници и как е преминала такава среща. Не е малка вероятността, 80 бройки са това все пак.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: f3fb0536ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

37.   Приятелю забрави да намериш читава жена без минало (зависи и в кой край се намираш де) (има, но трябва да си много търпелив докато намериш, а до тогава ти ще си се превърнал в това, което не искаш да виждаш у жените). Моята на 22 аз съм и 8-мия с доста клетви, преди година бях 7-мия пак с клетви, оказа се, че имало още един, че даже и във Фейсбукът й да ни гледка : ))) Такива са си мастии и не очаквай да не те излъже. Щом казва 8, брой още 1-2 до 3. Моята доошла тук в София и ги ударила 3ма за 3 месеца (кой за по веднъж, кой за два пъти кой от втора среща, кой от трета), с още 2-3 излизала по срещи, само че не били толкова нахални и за това не им е пуснала, иначе и това е щяло да стане 100%. Лесни са като супер марио в определени етапи от живота си тия момичета и гледат една от друга и се настройват .. ама аз не съм ку*ва, оная Стефка е по-голяма ку*ва и накрая стават по-зле и от "Стефка".

Но е факт, че има лоялни от тях, ако и ти си лоялен, но не се знае кога може да се обърне палачинката. Мисля, че моята приятелка е лоялна, но не е била лоялна към себе си и е била с много ниска топка момчета, грозни и прочие, с мазно излъчване, които е ясно, че са искали само да й го сложат. Излъга ме, когато си бяхме казали да нямаме такива хора и 10 месеца имаше човек с който е спала на втора-трета среща и то - отвратителен ЧЕСТНО !!!

 
  ...

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: f3fb0536ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

38.   номер 30, защо си мислите, че вие минавате мъжете, като вие сте ку*вите и ние ви чукаме, а не вие нас ? Типичен пример за идиотка. Да, похвално, че сега не си такава, каквато си била, но от теб болест може да се хване само докато пишеш тук. Ти сериозна ли си ? Една жена да се хвали с колко е била, че чак и да казва, че тя ги сменявала. Глупости, пълни. Ти си из*уканата, ти си ку*вата, няма друг вариант в тоя филм, проумей го ! Мъжът ти дано да не е хванал нещо от теб.Ужасно звучи

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 62f6292637
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

39.   37, хубаво си описа приятелката, пропусна обаче да съобщиш ти как си откъм бройките? Като се запознах с моя имах 1 гадже зад гърба си, той 7 жени по за 1-2 нощи, тройки, половината по-големи от него. по-твоята логика- мастията е той. Но се влюбихме, оженихме се, имаме деца и се обичаме и сега. Да обръщаме палачинката не мислим, добре ни е, а няма смисъл да се тръшкаме за бъдещето и да си тровим настоящето.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: bcd2ac09e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

40.   Раздели се с нея и си намери друга жена. Иначе цял живот ще те човъркат такива разсъждения.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: eccafadbee
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

41.   Да, жена ти има минало. Направо шокираща информация!

Ще ти издам една тайна, тази дори е още по-страшна от твоето разкритие.

Освен минало, жена ти има и емоции. Плюс това вероятно си скубе веждите, за да бъдат две, вместо една, всеки месец е в цикъл и понякога даже си бърка в носа. Защото е човек. А не е кукла, създадена само за да ти стане жена. Едва ли е прашасвала на рафта в магазина и е чакала да влезеш и да си я купиш... И, между другото, това съвсем не я прави лош човек.

Знам, че е трудно да си представиш, че жена ти е човек и е имала живот преди теб, но ще ти се наложи. А, имам още една новина за теб - Дядо Коледа не съществува. Той е чичо Пешо от долния етаж и също е спал с няколко жени през живота си. Сигурно и с мъж даже. И него това не го прави лош човек.

Вземи да пораснеш, женен си вече. Срамота.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: f3fb0536ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

43.   39. Как ли да съм, ами с 6 години и половина съм по-голям от нея и съм бил с по-малко. Просто вие жените имате много възможности, защото всеки иска да ви го турне и ако са минали още 6 години и половина така, тя сигурно щеше да е с 20. И дори ако трябва да сме честни бройка от около 10 за днешното време е добре, за преди 10 години беше лошо, но за днешното поколение цял футболен отбор колкото и грозно да звучи и стряскащо, даже е добре.

Има си момичета, които са били в сериозни връзки с по двама, трима, но са все по-рядко. 8-10 пишки си звучат зловещо според мен за 20 годишни момичета, и пак казвам - има къде къде по-зле особено тук в София

 
  ...

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 5b1bba91d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

44.   Когато за първи път правихме пълна програма с жена ми, като гаджета, тя след това изненадващо ми каза, че е била интимна с 4 мъже преди мен. Отзад не го е правила до сега. Пита ме аз с колко жени съм спал. Запазих самообладание и убедително отговорих с една бройка повече, с пет жени. На нея сякаш не и стана приятно, но каза, че ми личало. Защото внимателно съм я "обладал" отзад, и изпитала странна възбуда от този секс. Било ново усещане. Никога не и казах, че цифрата е всъщност 26, а 10-12 от тях съм "обладавал" и отзад. Иначе и до сега понякога ми подхвърля, че съм развратник, защото съм имал една бройка повече от нея. Милата!

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: b8a74e2d25
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

45.   41, викаш, eдна жена да си скубе веждите и да е изневерявала, е едно и също. Първото го прави почти всяка и е нормално, а второто само долнопробните жени и не е много нормално. Метафората ти е умишлено подвеждаща.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 1be24706dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

46.   Точно изневерите се ми се виждат проблемни, а не броя. Ако беше от двуцифрено нагоре - разбирам. Не го мисли толкова, но бъди нащрек, ако усетиш нещо съмнително. Не разбирам хората, които оправдавате изневерите, щото не била “сериозна” връзката. Ако паръньорът ви не знае е грешно, ако сте в отворена връзка не е изневяра, ако и той изневерява, а вие си връщате е жалко.

Джен

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: f1db2282d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

47.   44хаха , голяма работа , горката жена ...

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: f1db2282d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

48.   Аз пък на жена с много бройки не гледам добре , на мен винаги ми се е искало да имам 1 мъж . В последствие станаха двама . На мен дори 4, 5 ми се виждат прекалено . Не знам , не звучат добре нещата . Хората имат прекалено много бройки , лесно се оставят , не търпят ... Според баба ми да живееш с някого , вече си женен , и ей така колко народ , колко пъти се били женели ...
А пък секс за една вечер изобщоне бих си позволила . Защо за секс се искат , а за връзка не ставало ...
Предпочитам мъж дето ме иска , а не такъв дето за нищо не става ( една вечер )
Хора без морал много ..

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 487011b83a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

49.   Доживях да видя стойностни жени като Джен и номер 48 в този сайт.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 65f3b23d2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

50.   Няма значение с колко е била преди теб и какви отношения, ако е на 23 години, няма да ви се получи, много е рано.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 1dafc2dfea
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

53.   Като отидеш в магазина не ядеш повръщано ядене, което някой е дъвкал ли дъвкал ?! Не те кефи да караш кола 5 та употреба, е и с жената е така :) Колкото по-малко са я минавали, толкова по-ценна е. Всяка пишка обезценява жената, всяка бройка на мъжа го прави повече мъж. Двойни или не са тези стандарти, те са просто факти !

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: d1d81141ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

55.   Виж сега, всеки има минало! Това, че твоето е било по-скромно и в рамките на общоприетия морал, изобщо не означава, че и при другите хора е така. Аз честно казано, ако трябва да седна да напиша лист с бройките си, няма да се сетя за всичките, съвсем сериозно го казвам! Но от няколко години съм с един мъж и само с него. Просто се оказа всичко, което искам, няма някакви сериозни липси или проблеми. Ако се разделим някога, пак ще се разчекна, но докато сме заедно - не. Та... Първата ти грешка е, че си я подпитвал за тези неща. Много хора я допускат тази грешка всъщност... Бивши гаджета и сексове не се обсъждат със сериозен партньор - неписан закон! Още повече, след като си неспособен да приемеш фактите, защо си питал? Очаквал си да ти каже, че тъкмо е излязла от манастира и те е срещнала теб ли?

Стягай се! Човек има периоди всякакви. Опознава и търси себе си, другите... Някои успяват да намерят бряг, други не, а трети (моралисти като теб), хукват на стари години да си наваксат. Не можеш никакви изводи да си правиш от сега. В любовта нещата стават ясни винаги след свършен факт. Гаранция и застраховка няма, това не е като да си купиш телефон.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 18fdcfa3d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

56.   Автор: Прочетох на всички коментарите ви, смесени мнения. Благодаря ви! Да, тя е много харесвана, защото е красива и умна млада жена. Валяли са съобщения в мрежите и обожатели дори на улицата. Откакто е с мен е резервирана по отношение на другите мъже. Благодарен съм и за доверието, че е споделила. НО винаги ще си имам едно на ум. По принцип така трябва, но точно на изневерите наблягам, а пък за 23-годишна казах, че броят ми е малко голям, може би аз имам стари разбирания. Със сигурност не ми е приятно като си помисля, че някой случаен я е докосвал. Не знам дали разбирате. Не се дразня от сериозна връзка колкото от това какво е правила с някакви еднодневки. Такава ми е моралната система. Но любовта ми надделява, разбира се, гледам напред. Важното е с мен да не прави подобни истории. А и по-добре такава честна отколкото някоя да ме лъже, всякакви ги има.

 
  ...

1-50 от 71
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker