Връзката ми с женен мъж - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Връзката ми с женен мъж
преди: 4 години, 5 месеца, прочетена 3755 пъти
Здравейте
Жена съм на 21 години
От една година имам връзка с женен мъж на 33 години
Той си има жена и дете на 5 години.
Не знам какво да правя
Първоначално си мислех, че ще са просто 2-3 срещи за секс и нищо повече, но вече мина една година и ние продължаваме да се виждаме.
Знам че няма да остави жена си, заради мен, напълно ми е ясно
И той ми го е казвал, да не си мисля някакви работи
Обаче аз изпитвам симпатии към него, но явно и на него не съм му безразлична, защото ако беше просто секс нямаше да продължи толкова дълго.
Дайте ми съвети.
Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 5 месеца
hash: 14be00b5a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ти някакво самоуважение имаш ли? Една капчица поне?

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 07086d0f36
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Гади ми се от такива жени като теб! Щеше ли да ти е приятно да си на мястото на жената? Надявам се да го разбереш един ден от личен опит. Толкова ли няма млади свободни мъже?

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 475260ee1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не е дълго една година да те използва за секс. Той ще те използва докато не ти дойде акъла, ако изобщо ти дойде. По собствена инициатива тоя няма да прекрати връзката. Още си млада, дашна, заблудена. Устройваш го напълно. Ще те чука докато не предявиш някакви притенции. Тогава ще ти покаже колко държи на теб. Дано не затриеш младините си, не, че не го заслужаваш, но...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: ea7bf5fc22
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

5.   Първо: Ти НЕ си жена, а момиче.
Второ: Жена можеш да се наречеш чак когато родиш първото си дете.
Трето: Ти си от тоя тип глупави същества (не се обиждай, но е така), които е по тоя начин развалят връзките и браковете на хората. Лично аз, ако бях в жената, щях да ти оскубя перчемчето, а оня духляк да го направя за 2 стотинки публично, за да знаят хората какъв келеш съм взела за мъж.

Тва е, драга.

М23

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: b2da18b6a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Самозалъгвай се, че има нещо към теб. Използва те за разнообразие и това е.

 
  ...


...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 2567a21e06
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Човекът ти е показал ясно как стоят нещата - да не си въобразяваш нищо. Оттук нататък съвестта му спрямо теб ще е напълно чиста. Харесва те за секс и може да поддържа връзка за секс с теб с години докато му омръзне. Ако и ти искаш само секс - ползвайте се взаимно. Но за друго не си губи времето, при такава ситуация няма да остави семейството си поне в следващите 15г. Нагледала съм се на такива истории

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 48c7bc3850
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Няма да те съдя, нито обиждам, но жени като теб ги съжалявам. След като си разбрала, че има жена И ДЕТЕ. Какво правиш с този човек? Не се ли замисли, че щом изневерява на жена си, с теб, може пък и на теб да изневери? Човека е несериозен, не очаквай сериозни неща. Но според мен трябва да говориш с него. Задавай му въпросите си, и го накарай да вземе някакво решение. Но според мен, си използваната ти. Той просто търси нещо "различно" и го намерил в теб. Човека ти го е казал, че няма да остави жена си, заради теб. Явно си, просто някаква занимавка. Ако искаш нещо повече, не се занимавай с обвързани.

Хелга

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 07086d0f36
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Браво, свършиха се младите и свободните, че се хвана с дърт и женен? Какво да ти кажа?

Джен

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: bedda9c8ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   До 5
Кой от повреденото ти родословно дърво те е учил на какво се казва жена? !?
И преди да даваш подобни акъли ще се погледнеш ти дали си мъж, както и тези около тебе :)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 6df6901078
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   Аман от такива мъже ....

 
  ...

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 5447331fa4
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

16.   Нека има курвета като теб. Да крепят браковете...


Братан.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: acffe23f5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

17.   Абе, как един от вас не каза нещо лошо за мъжа!
Наскачахте веднага на авторката.
Такава била , онакава била!
Ми, той...къде отива?
Много е свестен ли?
Държи на семейството си ли?
Идеалният! Направо жервата в ситуацията- горкият той, а ?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: ad6eccebdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Зарежи го! Колкото по-дълго излизаш с този мъж, толкова по-трудно и драматично ще свърши всичко! Знаеш, че нямате общо бъдеще, поне е бил достатъчно честен да ти го каже, тогава защо си го причиняваш? А и не мислиш ли за детето? То какво е виновно, че баща му вместо да си е вкъщи с него, е с някаква непозната? Не мислиш ли, че горкото детенце няма вина, за вашето поведение? Не мислиш за това, нали? Че съсипваш няколко живота, на жена му, на детето му, че и твоя собствен. Защото накрая жена му ще разбере, най-вероятно ще поиска развод, и накрая какво? Едно дете ще расте без баща, една жена ще отглежда детето си сама, а теб най-вероятно ще зареже, защото вече няма да си му интересна. И накрая всички ще останете сами и наранени, а господинът ще си разиграва коня и ще си намери поредната любовница, която също ще зареже след като му омръзне.
Толкова ли няма свободни мъже, че заради една мимолетна авантюра си готова да съсипеш няколко живота? Защото, пред жена му едва ли ще мине номерът "ама ние не сериозно, ама ние само за секс, тя си знае, че няма да те оставя и т. н. " и с право жената ще поиска развод, защото това си е предателство. Можеш ли да носиш такава отговорност?

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 2567a21e06
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Не разбирам защо всички обвиняват авторката , че щяла да съсипе семейството. Ако не беше тя, нали този мъж щеше да си намери друга на нейното място... Просто мъжкият фактор не е читав както и да го погледнем...

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 1f1b72ed6f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Защо нападате авторката? Всички ли тук сте безгрешни?
Като жена, била в твоето положение, когато бях на твоята възраст, ще ти кажа, че е по-добре да приключиш връзката възможно най-скоро. С времето става по-трудно.
И аз се влюбих в семеен мъж на твоята възраст - невъзможността на любовта правеше чувствата по-интензивни - съжалявах, че не съм го срещнала по-рано, харесваше ми неговата зрялост, чувство за хумор, опитност, той също беше влюбен, лесно е за мъж на 35 да се влюби в 20 годишна, дори веднъж повдигна темата за развод. И тогава се уплаших - замислих се, че не искам да бъда с мъж, който постоянно ще е свързан с бившата и с детето - отрезвих се и се разделихме - той замина да работи в друг град, не се виждахме, нямаше социални мрежи, за да си пишем. Беше ми много трудно -трябваше ми една година да го забравя, а връзката ни продължи около 4-5 месеца.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 5d21416d69
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Дори не изчетох всичките Ви коментари, защото не момичето ме отвращава, а вашите тъпи изказвания! Как така винаги в тази ситуация все любовницата е черната, а онзи женения с дете, който с извинение сигурно й лиже оная работа и после ходи и целува детето си, излиза чист от ситуацията? ! Друго, един мъж/жена за да пребехне към изневяра, значи нещо във връзката вече се е разпаднало, ако му беше само за секса и ако беше умен, щеше да отида на проститутка и да се приключи, за да поддържа тези отношени, значи има нужда от някакъв вид подкрепа, разбирателство, уважение, което вероятно не получава в семейството си. Друго, което не разбирам, как така секса се превърна във водеща сила? ! Толкова ли не можете и мъже и жени да си държите оная работа в гащите, че стигнахме до положение в което съшествуват “ връзки “ като “ секс приятели “? ! Авторката сама ще мине по този път, сама нека си направи изводите и решенията, вероятно повечето от вас са прави, че въпросния няма нищо към нея и просто си чеше егото и крастата с момиче, което му е удобно... За мен такива мъже са по черни от “ любовниците “ защото тя няма как да им съсипе семейството, ако той не го допусне. Ако искаше да се разбере с жена си, щяха да седнат и да говорят, но е по лесно да бягаме от отговорност и да търсим лесния път, та да може хем горе посочената да е доволна, хем долу подписаната ( както беше казал един човек ). Айде стига вече с тоя морализъм, излишен напълно е! Живеем в обществот, в което е неизбежно да се родиш и да умреш чист и добър човек! Всеки е бил лош/черен в нечия история, всеки е грешал, наранявал, страдал и тн. Живеем в свят, в който такива неща се толерират и ще се толерират и не е виновна нито само любовницата, нито само мъжа, а на всичко отгоре и в съпругата му ще открием вина, защото явно нещо там куца. Ако не иска да е с тая жена, да я зарязва и да си хойка, толкова ли е сложно? ! Детето по малко ли ще страда, като разбера и вероятно усеща, че баща му хойка по сруги жени? ! Аз лично в детските си години на няколко пъти хващах баща ми в изневери и хиляди пъти си мислех, че щеше да е по - добре родителите ми да се бяха развели и всеки да живееше своя живот, като това не означава, детето да бъде заебано. Едно дете може да се отгледа добре, в някои случаи и в много по спокойна среда, когато родителите са разведени! А до авторката, какво ни питаш? Как съвет искаш? Ако този мъж държи на теб да ти го докаже с действия, не с приказки! Щом няма да остави жена си и детето си, прави си сметка какво и до кога искаш да имате, защото всяка история има своя край, а тук не виждам да има някква цел да се гради нещо по сериозно между вас! Ако пък ти харесва да си се виждате за секс, продължавай, но както казах знай, че рано или късно ще приключи това нещо..

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 596f815c06
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Към 5 - напротив, жена е. Вие се научете, че не сте "момче" на 23, а мъж. Малко са ви сбъркани понятията.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 6df6901078
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   18 според мен мъжът е виновен , а на нея просто и предлагат баницата . Тя е свободна , губи си времето с мъж , дето не струва ..
Мъжа е този със семейството и той трябва да помисли за нещата . А може и жена му да има любовник ...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: e59a7a22ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   Удобна си, знаеш си мястото и ще те ползва за секс и докато се изчерпа тръпката, или каквото има между вас и след това, "Ти си прекрасно момиче и аз не те заслужавам, така че чао" Класика.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: e59a7a22ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

27.   2, защо ти се гади от момичето? Тя е свободна и не изневерява на никого. Той е този, който кръшка и лъже. Най-вероятно си женена и директно скачаш в обувките на жена му. В случаи като този, залитналият семеен е в грешка, а не третата страна. Тя е жертвата, както и излъганата съпруга. Така че, като хванеш твоя в изневяра, не сочи пръсче към любовницата, а към него, защото той има ангажимент към теб, а не тя..

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker