Порното - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121166)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Порното
преди: 4 години, 5 месеца, прочетена 3788 пъти
Добър вечер/ден на всички.
Та, този въпрос относно порното винаги ме е чудил. Защо е толкова известно? И наистина ли всеки гледа? Защо го гледате? Аз лично отбягвам да го гледам. Фалшиво, скучно, а и жените си ги използват като боклуци в него. Мен като жена не ме кефят тези всички сцени как само жените си ги мятат като парцали. Пет минути свирки и гълтане, давене после този я ръчне за секунди и край. Нищо възбуждащо и заинтригуващо няма в него. Не разбирам какво толкова му гледате. Може да ти промие мозъка тотално.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 5 месеца
hash: a27364fbab
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз преди гледах порно не защото одобрявам какво правят със жените. Просто ми харесва самото женско тяло със всичките му атрибути. Разбрах че е грях да се гледа порно щото пише Не пожелавай и вече не гледам. Бог не дава и така. Дано ми прости. Порното е лошо нещо и трябва да се забрани щото развращава.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: a361c84f1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Личи си, че не гледаш порно щом имаш такива предразсъдъци относно него. В порното си има категории за всеки вкус. Хетеро, би, гейско, лесбийско, двойки, тройки, оргии, аматьори, романтично, бдсм и т.н. Ами гледаме за разнообразие. Ясно че много от сцените, повечето, са театър. Само тийнейджър може да го приеме сериозно и да си мисли че така е в спонтанния секс.
Все едно аз да питам защо хората гледат сериали и да твърдя че всички са за някакви турчуля и индуси. То нали си има категории и в сериалите: сапунки, екшъни, детективски, фентъзи и т.н. Същото е и в порното.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: dc71c14813
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   И на мен не ми харесва. Може би, защото изважда животинските ни и първични инстинкти, хората го харесват. Аз съм фенка на аматьорското порно, което не е със заучени действия от професионалното - нещата, където става естествено и взаимно. Другото е фалш, нагласено. Не съм повлияна от романтичните филми, както мъжете ще кажат, щото не съм романтик, но смятам, че удоволствие трябва и за жената. Просто истинският секс е различен от всякакъв вид филми.

Джен

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: c371463a42
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Направо завиждам на хора като теб дето имат толкова кухо самочувстивие и мислят,че с тяхното мнение започва и свършва света :Д

Все едно аз като не обичам да пия алкохол да се вайкам що аджеба има толкова алкохолици. На някой им харесва, на други не. Направо се чудя на липсата на базова логическа мисъл в хората.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 4409478af9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Всъщност е доста близко до реалността, ама за да го разбереш трябва да обиколиш няколко места извън БГ. На жените си им харесва това. Сега тука може да са други разбиранията, но те разбиранията са много криви за доста работи. Пък и мен и още двама приятели са ни зарязвали, защото сме се държали нежно и сме говорили за чувства. Масово искат чукане, не любов. И ако бяхте толкова много романтичките, все някой от нас щеше да попадне на такава. Тъжната истина е, че съвсем обективно нещата не вървят като в романите.

Шеф на кокошките

 
  ...


...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: fed5908438
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Явно не си гледала хубаво порно! ;)

Ж.25г

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 905ebf66ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Абсолютен факт е, че може да ти промие мозъка тотално. А даже и да не го постигне, то със сигурност гледането на порно има толкова много вреди, че е добре човек да бяга надалеч от него. Има много информация в интернет за това.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: e9196bdfc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   от скука и от това че е приятно човек да си фантазира ж28г

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: cbb5a6f918
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   На мъжете им харесва , аз нямам време , а и предпочитам да сме с мъжа ми , вместо това .

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 68f0569959
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Описваш типичното порно. И аз не го харесвам :) Да, общо взето е такъв "сценария" в клиповете и именно затова ги пропускам, защото са ми еднотипни.
Защо е толкова известно? Не всеки може да прави секс, когато му се иска и се възбуди. Става по-хубаво докато мастурбираш, да гледаш такива филмчета.
И да, всеки гледа. Някои често, други много рядко.
Аз съм момиче на 19, гледам порно средно по 2 пъти седмично, което мисля, че е нормално. Нямам си партньор, хормоните бушуват, идват моменти, в които много ми се прави секс и не мога да се концентрирам напълно върху задачите, които имам да върша. Тогава се заключвам в стаята си за няколко минути и действам, докато не се успокоя. :) Порното ми помага да свърша по-бързо, а и ме възбужда още повече. Но, ако трябва да си призная ми се искаше да гледам порно от 8-9 годишна. Да, за някои може да е лудост, но не ми е навредило. Бях си съвсем нормално дете. Просто ми беше интересно и ми харесваше да гледам. Тогава естествено, не знаех защо и какво е мастурбиране, но се наслаждавах на това, което виждам. Открих мастурбирането чак на 15. Изпуснала съм много.
Да фалшиво е, да скучно е. Затова избягвам точно такива клипове. Отнема ми около 10-15 минути да намеря подходящото видео. Например: гледам двойки, които правят секс на нетипични места, оргии, mommy's girl, лесбийки около басейна, скрити камери, фенмейд клипчета, виртуален секс от omegle, момичета, които се събличат пред камера. Задължително трябва да са със средно големи гърди. Такова порно ми харесва.
Така, че ако потърсиш добре в категориите, все ще намериш нещо, което да ти хареса.
Ж19

 
  ...

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: e4950e845f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Чакай сега, нещо тотално бъркаш нещата... Порното има едно единствено предназначение - да помага на мъжете без фантазия да освобождават сексуалното си напрежение. Това е достатъчно елементарен и първосигнален инстринкт, и задоволяването му не изисква никакво изящно изкуство, поезия, кино или нещо друго от сорта.
И ацетонът мирише кофти, но пък си върши чудесно работата в почистването на лака за нокти... Все едно да искаш от него да мирише на ванилия или на майски рози...
Успяваш ли да следиш мисълта ми? Това, което гледаш на порното нито са реални случки от любовния живот на някого, нито е някаква социална драма или нещо такова. Това са измишльотини, за които обаче голям процент от хората са готови да дадат определени пари и да си свършат някаква първична работа с него.
Ако искаш художетвеност, достоверност, одухотвореност, занимавай се съответно с изкуство, наука или религия, не с порно.
Това са ралични инструменти за съвсем различни неща! Все едно да тръгнеш да ни обясняваш колко лош гаечен ключ е чукът всъщност...

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: c98e6297c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Аз лично гледам порно, защото там можеш да гледаш каквото ти е интересно и любопитно, което в реалния живот няма как да видиш. Кеф ти малки цици, кеф ти големи, кеф дебели, кеф ти различни пози, кеф ти фетиш, каквото ти душа сака. Аз в реалния живот когато ще срещна хиляди различни жени с различни фигури, правещи добре различни пози, с различни фетиши, с различни черти, раси произходи и т.н.? Никога.

Пък ако ми е любопитно нещо, по-добре да го гледам и да си ударя една, отколкото да ходя да го търся навън и да си развалям семейството.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: c6ea0a2cf5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   "Риалити шоу"-та днес се търкалят и гледат много. Ами то и там си е някакво "промиване на мозъци". Филмите изобщо - също. Друг е въпросът кой какви филми и шоута гледа. Някои си падат по комедии, други ги намират за отегчителни ... Различните драми, трилъри, психо, криминални, военни, музикални, любовни, еротични и т.н. си имат своите привърженици и противници. Същото е с порното - "въпрос на вкус" ... казало кучето и се близнало под опашката.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 8b099d46b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Обожавам Czech Streets и Czech Саsting, и като цяло през последните години кастинг порното от Европа
Американското не го гледам от години, с тия нагласени пъшкания и перхидролени невести.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: e98ba9353c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Н.13 Много ми хареса твоя коментар. Аз също гледам подобни порно клипове като теб. Благодаря ти за откровеността на споделеното. Личи си, че си зряло и уравновесено момиче. Такава откровеност рядко се среща в млади момичета като теб. Продължавай да бъдеш все такава. Желая ти всичко най-хубаво.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: a45eef13ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Понякога мастурбирам фантазирайки, но по-често гледам порно. Та основно за това го ползвам. НО и аз не съм почитател на нереалистичното порно, предпочитам аматьорско.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: a27364fbab
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Изобщо не е нормално да се гледа порно. Замислете се колко жалко изглеждате отстрани докато го правите гледайки монитора. Колкото до нормалните момичета и жени те не гледат порно. Мъжете са тези които посягат. Това че някой го прави не значи че е нормално. Да гледаш порно си е болестно състояние. Трябва да си имаш жена/мъж съпруг и да се обичате.

Пихотта и разврата са лошо нещо.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 3b48fd8f41
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Това което си описала е типичното американско порно. Него не гледам, жените са слаби със силиконови цици и изцяло обезкосмени, което като мъж ме отвръщава. Предпочитам Ххамстер ком и особено аматьорските филмчета, където двойки са се снимали как правят нормален секс. Предпочитам да гледам зрели жени тип милф, с нормални тела, пухкави, сочни и задължително естествено окосмени, без никакви епилации. Добре че на Запад има много такива жени и се снимат голи! Обожовам естественото голо женско тяло!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 5ad101c6c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Да, това, което са написали другите, е съвсем вярно, авторе! Иначе и аз харесвам порното, но домашното порно, не това, което се тиражира за продажба под формата на ДВД-филми, както и по кабелните телевизии! Разбира, се, говоря за домашните порнофилми-там няма нагласен сценарий, няма пари-с една дума, да ти е драго да го гледаш!

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 8251da0a6b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Номер 1, това, което си написал на шега ли си го написал?

 
  ...

...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 68f0569959
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   От номер 13:
Номер 20, а тези, които си нямат половинка? По-ли е добре като ми се прави секс да ходя да ме чука първия срещнат? Естествено, че сексът с любимия/любимата си е съвсем друго нещо. И да, нормалните момичета гледат порно! И ние си имаме нужди. Някои по-малко, други повече. Естествено, че ако някой ме попита дали гледам, ще отрека. :)
И номер 18 - благодаря ти.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 192c0086fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   М19 гледам често порно знам че е фалшиво но ме кефи да си маструбирам

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 7410c137b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   М, ерген
Аз порно отдавна не гледам. 99, 9% е за разгонени диви прасета. Наистина всеки път едно и също се случва. Шаблонизирано е до болка и няма нищо естествено в него. Нито джуките, нито гърдите, нито позите, нито удоволствието. Само като видя, че актрисата гледа в камерата, вместо в очите на ебача си и натискам стопа. А и да си кажа честно никога не съм имал афинитет към мъжки полови органи и не ги намирам за интересни. Още по-малко ми са интересни уроците по акробатика.
Да не говорим, че повечето порно е американско, където жените са меко казано revolting (застаряващи проститутки с увиснала татуирана кожа, след 200-ната пластична операция), и ми се повръща като ги гледам.
Има разни студиа, например Андрю Блейк или Met-art... но тази тема е за порното, не за изкуството в еротиката. И не, не всеки филм, сниман с 4К камера си заслужава да се гледа.

Мастурбирам, но вече го правя на нормални клипове от ютуб. Може да са дори нормални блогърки, които са решили да покажат нов ООТД клип с бельо, секси рокля или пък просто някой случаен клип с разголеност в него. Наречете ме извратен, но вече наистина и на мен ми писна цялата тая пошлост, с която откровено промиват хората, до ниво-примат. То вече и политическата игра е очеизвадна зад всичко това.

"Кажи ми какво порно гледаш, че да ти кажа какъв човек си "

Хаха

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: d2237516e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   Доказано е, че гледането на порно, води до импотенция. Изпитах го на собственният си гръб и след това ми отне доста време да се оттърся от последиците. Сега отново имам силни ерекции и е твърд като чилик. Така че много внимавайте.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker