Секс и жената - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Секс и жената
преди: 4 години, 5 месеца, прочетена 2267 пъти
Млад мъж. Привет мили Дами искам да ви задам няколко въпроса значи (до колкото знам жените най обожават езиче там долу).. вие как мислите харесва ли ви мъжът да е там долу.. искам да питам за минет обаче знам че доста от вас няма да одоворят но все пак напишете долу в коментарите какво ви харесва.. Аз например искам да пробвам с езиче там долу обаче чакам специалната дама разбирате.. Искам да ви попитам след секс мастурбирам нормално ли е? ! Ще ви призная нещо немога да свърша когато правя секс в смисъл или трябва на ръчка или в да правя анален секс това е много добре ама мисля че не е проблем.. споделете какво мислите и относно имате ли някакви проблеми. БЛАГОДАРЯ ЧЕ ОТНЕХТЕ ВРЕМЕ!? :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 4 месеца
hash: 37b6708659
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Всяка жена е различна и нещата, които и харесват са различни. Така, че ако имаш приятелка питай на нея дали и харесва да си "там долу" или не. Има жени, които го обожават, има и такива които го намират за гадно и отблъскващо. На мен ми е супер, но както казах на приятелката ти може и да не и е.
Колкото до това, че не можеш да свършиш, виж това вече е малко по-притеснително. Защото ти хубаво си свършваш на ръчна, ама един ден ще искаш да имаш деца... тогава какво правиш?!Нали трябва да свършиш вътре за да забременее приятелката/жена ти? А и честно казано всяка мацка ще се вкисне, ако след секс отидеш в банята да мастурбираш за да свършиш. Гадно е и ни минават мисли като "ясно не го задоволявам и не му е достатъчно хубаво с мен и за това прави така." Така, че взимай мерки, има разни гелове за повишаване на възбудата, може да пробваш с тях, а ако все пак не се получи, докато не решите да си правите бебе, поне превърни мастурбирането в час от забавлението, т.е. като го извадиш мастурбирай в леглото пред нея и й свърши на корема, вместо да ходиш в банята да си получиш удовоствието, защото както ти казах, всяко момиче ще се почувства обидено.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 70ace35739
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Още една смешна тема, освен, че е и неграмотно написана. Авторе, ти май секс си правил само с ръката си, така като ти чета въпросите? То в реалността не е като в порното, бе момче! За свършването в анала, не стана ясно за чий г-з става въпрос- за твоя или за нейния?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker