Не мога да определя сексуалността си ?! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121160)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6471)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не мога да определя сексуалността си ?!
преди: 4 години, 5 месеца, прочетена 1930 пъти
Пише ви момиче на 27. Когато бях на 16 имах 7 годишна връзка, която не беше това което мислих че ще бъде. Няма да изпадам в подробности за въпросния човек и тнт. Беше първият мъж в живота ми. Не съм очарована не само от него като човек, но и като секс. След това имах един по-сериозен опит за връзка и секс но не се получи защото момчето не можа да се отпусне. Та от 2014 година не съм имала суксуален контакт. От горе долу тогава обаче се забелязам, че харесвам жени. Смис външно ме привличат. Погледите им, устните, походката, гърдите. Била съм влюбена в жена 1 път, но нищо не стана и по-добре. Защото щяхме сигурно да си развалим отношенията като приятелство. Сега в последно време си падам по две дами които идват в работата. Личи си че и от тяхна страна има някакъв интерес. Има закача с поглед разни женски поведенчетки маниери. Харесва ми да ме харесват и да ни се пресичат погледите но те едва ли ще направят крачка напред аз също. Защото се притеснявам. Мисля че ако пробвам с жена ще разбера дали си падам по тях. Иначе сънувах няколко пъти секс с жена и беше толкова хубаво. Иначе не ми липсва това, че не правя секти. Не изпитвам силно желание за това. Но се усещам че избягвам срещите с момчета. Май ме е страх да не бъда отново разочарована. Или просто не съм привлечена достатъчно. Не знам. Не мога да определя каква съм и как да разбера?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 5 месеца
hash: f268c23dbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здравей! : ) Принципно откриването и възприемането на сексуалността е вълнуващо и интересно изживяване. При теб някак на по-късен етап май се случва, но всеки е различен, а и от една страна може би е по-добре човек да е мъничко по-голям, когато изживява толкова деликатни неща със самия себе си и околните. Аз съм на 27 години, хомосексуална жена, осъзната от дълги години. Моят съвет е да обичаш и уважаваш себе си, както и хората край теб, които го заслужават. За никъде не бързаме, пък и не е задължително да си поставяш определени етикети, за да можеш да обичаш истински, било то мъже или жени. Поздрави! : ))))))

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: b16bbb0ff2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Няма такова нещо като различна сексуалност, това е измислено в средата на миналия век като експеримент, а днес се използва за контрол на населението. Това не е конспирация, а реалност има едно златно правило - следвай парите. Хомосексуалната пропаганда е почти безгранично финансирана. Няма лошо да обичаш хора от същия пол, но има разлика между любов и секс, има разлика и между лимеранс и секс. Разучи ги тези понятия те имат дълбок смисъл, като цяло сексът е свързан със създаването на деца това му е смисълът.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker