Познавате ли такава жена ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120984)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14342)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6458)
 Здраве (9582)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3164)
 Образование (7292)
 В чужбина (1648)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18468)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Познавате ли такава жена ?
преди: 4 години, 4 месеца, прочетена 5035 пъти
Здравйте!
Женени съм от 20 години с едно дете, на около 45 години сме с жената и всичко ни е ок. не сме богати но имаме всичко.
От скоро докато жена ми влезна да се къпе имах работа в коридора и случайно я чух как да охка под душа направо паднах тъй като винаги е твърдяла че никога не се пипа сама и че нямала нужда и разни такива глупости, тя не дава да правим секс много през последните 8 години ( от 15 до 23 пъти на годината ) под много измислени оправдания.. изморена съм... спи ми се... не ми се прави секс... в цикъл съм( 14 дни )!!! и когато я натискам леко за секс и с много горещи молби и какв ли не, правим го с много зор от нейна страна като не ми дава да я целувам никога :( уж имала кариес... уж яла нещо с чесен на работа.... уж не можела да диша ако я целувам.... а аз никога не идвам неподготвен, бръсна си от долу и си взимам душ и чистя зъбите, с дъвка, не знам какво ли не правя само и само да ме желае но уви :( също не ми дава да я лижа... нито да ми прави свирка... и ако случайно се съгласи в много рядък случай, то само с презарватив.. а едно време никога не е било така!!! не ми дава да галя или да целувам гърдите нито да ги мачкам нежно!! уж и боляли.. ами айде на доктор мила... не ще ми мине и винаги едно и също... не дава да използваме играчки.... нито да играем една фантазия с нея.... а за анален секс или по различен секс и дума да не става :( не иска да гледаме малко порно или сенсуал порн заедно, не дава да и вкарвам пръст.... не иска да правим любовна игра преди секса както аз винаги я моля, само ми казва: вкарвай ми го малко (за да се подмокри)!!! иначе в никакъв случай няма да има секс, и най ми болезнено е когато го прави все с затворени очи като че ли си представи някой друг мъж :( а като добавя факта че вече я усещам широка от долу:( питам я има ли друг мъж в живота и а тя отрече.
много търпях в името на семйството и детео да има здрава и спокойна среда около него, много пъти седнах с нея да си поговорим какво има? какво стана? защо така се промени.. все вика ами не знам.. такава съм ако ти харева!!!
тази сутрин събота пипах я нежно сутринта и я галих леко от долу до като спи почна да диша много дълбоко и викам ей сега ще стане супер секс понеже е възбудена и се подмокри.. след минути нежно масажиране се събуди и ми изкращя : остави ми на мира бе!!! не искам да го правя.!!! така виско изкращя че, със сигурност всички съседи ни чуха и ми стана толкова срамно и обидно, а тя продължи да спи.
дайте съвет какво да правя хора, направо съм на ръба.. не издържам повече, тази жена защо така ме третира толкова безмилостно и толкова да не и пука за мен???
Благодаря ви предварително за отговорите.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 4 месеца
hash: 637bda6024
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Явно женати не те желае. При такова положение да я натискаш за секс в нейните очи е гадно и отблъскващо.
Никой не е длъжен да прави секс насила. Както и никой не е длъжен да живее без секс, ако жадува за такъв.
Сложна ситуация...

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: eba1ce8145
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

2.   Може да има любовник, излиза ли сама?
Може и да не и се прави секс.
Поговорете си де.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: a88f2e98d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Тази жена според мен има друг мъж, или те е намразила , както жените намразват мъжете, от които зависят, а не смеят д апроменят живота си... Или може би и двете. Това , което ми разказваш ми е познато до болка. Не мисля, че можеш да промениш нещата...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 3cfc1b4396
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Против съм изневярата, но щом дори не иска да говорите за това и се държи така, не ти остава друго. А и тя най-вероятно си има любовник, така че...

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 5b5bfd04fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Аз съм малко така напоследък, въпреки, че го правим почти всеки ден. Нямам никакво желание, а когато мъжът ми ме докосва изпитвам нещо като нервен гъдел, а не удоволствие. Не ми се занимава да се целуваме, бързам да свършим. Да го отметна като задължение. При мен, знам, че е от хормоните. Родих преди 9 месеца, сега пия противозачатъчни и те съвсем ми набутаха либидото в дън земята. Мъжът ми пък е много сексуален и директно ми каза, че може да си представи това да е сексуаленият ни живот от тук нататък. Поговорихме и сега гледаме да си даваме повече време на само за двамата. Оставяме децата при баба им и излизаме, или ходим някъде около града за уикенда. Да сме без децата, без домашни задължения, да поплуваме, да направим една сауна, да си хапнем и да си отворим вино в стаята ни действа много предразполагащо. Пробвахме и нещо като женска виагра и възбуждащ лубрикант и прекарахме цял ден в леглото. Има и разни природни стимуланти за женското либидо. Жена ти може също да има някакъв хормонален дисбаланс и нещо такова да помогне.
Според мен, ако има желание и от двете страни тези периоди се преодоляват. Да, супер би било винаги да е спонтанно и страстно и да ни дойде отвътре, но понякога не става. Понякога се изисква да положим усилия за да запазим страстта и в това няма нищо ненормално.

 
  ...


...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 1561430125
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Любовница или проститутка е решението за теб

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: de13b74ff5
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   Определено си в графата БЕЗРАЗЛИЧЕН, щом няма и Желание да да Говори Открито с ТЕБ. А ти е ЖЕНА!!! Повече имали ли смисъл да се коментира. САМ СИ НАПРАВИ ОЧЕВИДНИТЕ ИЗВОДИ!!!

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 422b615ae9
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

8.   Всички, които се отнасяме внимателно, нежно и грижовно с жените си, това ни сполетява. Десет години имах любовница, която връзвах, чуках орално, анално, крещях и, пренебрегвах и сега когато живея с нея не ми дава да я докосна, въпреки че се отнасяме като към фина кристална ваза.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 595a214609
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Да познавам живя с нещо подобно и няма оправия.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: da7bd72d3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

10.   Стана ми лошо от някои коментари. Говориш открито и това е! Ако не развод, какви са тия к*рвенски работи с любовници? Номер 8 и двамата сте психо.

Джен

 
  ...

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 790b1052a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   До 6. Моля те сподели каква е тази женска виагра и тези природни продукти за женско либидо.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 033e667d0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

12.   Много вероятно, да си има друг мъж щом се задоволява, значи има нужда от секс. Ти като си я чул в банята защо не влезе да видиш какво се случва? Според мене пусни и някакво разследване напълно сериозна съм. Тя направо те е направила на маймуна, направо те съжалих. Намери човек който да я разследва, и ще ти стане ясно има ли си друг няма ли си. И ще ти стане ясно всичко. Проверявал ли си и телефона? Мисля,че е време да и провериш телефона. И друг вариант ще ти предложа, престори се,че си имаш любовница. Лягай на дивана, не се прибирай вкъщи, отседни в хотел или в приятел. Ако ти звъни не и дигай. Опитай се да събудиш позаспалите и чувства, покажи и,че ще те загуби. А пък като се прибереш така се отнасяй с нея, все едно я няма! Накарай я да се почувства нежелана и напълно невидима. Ако тя има чувства към теб, това ще я нарани но ще я и вразуми. Опитай това което ти казах 1-2 месеца ако това не подейства ти, трябва нова жена.

Хелга

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: f391ff7a43
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

13.   Диагноза:ЖЕНА!

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 4cce9995c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

14.   Е. сега аз ще ти обясня защо. На 26 съм, ама ти прочети това, което ще ти кажа, защото съм изучавал много,много подробно поведението на жените преди брака, след него, след като родят и т.н. Отделно наблюдавам на живо как действат жените и всичко прочетено се покриваше с действителността.
Започва с това, че чисто физиологически и подсъзнателно е заложено на жената да роди дете. За да роди дете, тя трябва да намеря най-добрия донор на семе, тоест това си ти във вашия случай. Докато си направите детето и то се роди, жената представя пред теб най-добрата си светлина.
Тя е жената, която винаги си искал, която задоволява всичките ти нужди, която те разбира, изслушва и е готова да ти помогне винаги. Тя е единствената за теб, но ... има едно но. До момента, в който не и предложиш да се омъжи за теб и най-вече не роди дете.
Детето е нейният догово срещу това, което ти предлагаш. То е начинът, по който тя да те задържи, за да има сигурност и материални ресурси за себе си. Да има дом, пари и да не е сама, дори и да не те обича.
След целия период на медения месец, настъпва огромната промяна. Но това всъщност за нея не е променя. Промяна е за теб. Тя просто сваля маската, която е носела през цялото време, тя изважда пред теб истинското си лице, което никак ама никак не е толкова розово, колкото си си мислил години наред. Вече обаче има дете от теб, а ти си длъжен да ги гледаш и тя има свободата да изрази себе си, вече не и се налага да мисли дали няма да ги напуснеш. Защото преди детето това не е сигурно изобщо и тя трябва да се старае да не го направиш.
Секса за жената обаче е изключително важен. Тя ти е давала знаци много отдавна, че нещата отиват точно натам, но не се притеснявай във всички семейства е така.
От един момент тататък, както виждаш около 40-те жената иска да прави секс и то по много, но не с теб. Тя не те желае по никакъв начин, дори не може да те гледа. Ти си нейния донор, но не човекът, който иска да я ебе. И да, бъди сигурен, че си представя друг, докато я натискаш и правиш секс с нея. Тя милее за чужди пениси, за доминация, за груб секс, оргазми и най-вече емоция, която ти отдавна не и даваш. Чисто физологически нейното тяло не те желае, има нетърпимост към това да я пипаш. Както виждаш в един друг коментар имаш нагледно доказателство от друга жена. Аз съм го наблюдавал и в моето семейство как майка ми се е държала с баща ми.
Та, това че ти е казала ,че няма друг не знам дали можеш и да вярваш. Ако няма то гаранция ще има скоро, ще ги сменя постоянно или с един, но ще ти изневери...
Е.. твоя вариант е да тропнеш и да я разкараш от живота си, да видиш как почне да ти прави пълна програма. Кажи и искам да се разделим, но бъди готов да го направиш, ако каже добре. Гаранция, че до месеци се е върнала при теб, ако приеме.
Ако не приеме, можеш да си сигурен, че ще имаш пред себе си нова жена, любовница, която се е крила през цялото време, но цената е да и покажеш, че ти си отделен човек, който може да живее без нея, който няма нужда от нея и щастието му по никакъв начин не зависи от нея.
Само тогава ще имаш успех.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 7b3d080641
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   Няма желание да прави секс с теб и това е. Явно вече не и харесваш, а миже би никога не си и харесвал...знае ли човек? Това дали има или няма любовник, няма никакво значение. Най-добре приеми нещата каквито са и решавай какво ще правиш. Дали ще се развеждаш или не, това си е лично решение. Но според мен трябва да си потърсиш друга жена, която да те желае

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 3ce8ad89b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

16.   14, продължавай да изучаваш.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 5b5bfd04fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Номер 5 съм. Виаграта се казва lovegra, но мисля че я има и с други имена. Активната съставка е Sildenafil Citrate. Билковите таблетки, които ми препоръча моя гинеколог са с билката бабини зъби-трибестан. Още не съм пила такива, не са съвместими с противозачатъчните.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 71b048e682
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Открила е любовта на "другия бряг". Обърни повече внимание на отношенията й с приятелките й или някоя конкретно ...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 422b615ae9
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

19.   Здравей Джен,
Вчера, съвсем спонтанно, под въздействие на прочетеното, набързо, от телефона, споделих кратко своето мнение по темата, публикувано е под номер 8. Споделеното е на базата на лични преживявания, впечатления от наблюдения и разкази. Често се наблюдава следното – тогава, когато отношението към жената е близо до перфектното, получаваш безразличие, апатичност, често арогантност, незаинтересованост, отчужденост, липса на топлота и отдаденост.
Вярно, допуснал съм грешка, когато в условията на спонтанност на реакцията съм обобщил за „всички“. Вероятно не е така, едва ли имам основания да кажа „всички“, но повтарям-често.
В личния си живот съм имам нещастието да бъда от двете страни на чертата- да получаваш всичко, без да полагаш усилия за това и да получаваш нищо, когато си се впрегнал като магаре да направиш всичко за другия. Всъщност получаваш студенина на надгробен камък. Вероятно точно „емоционален мъртвец“ е най-подходящият термин. И това е от един и същи човек. Жената, живяла с проблемите ти, съдействала е във всички начинания, желала е секс в най-причудливите му форми, търпяла е емоционалните ти взривове, същата тази жена, в условията на „партньорство“, ме гледа с празен стъклен поглед или измества погледа си на една педя встрани и почти безмълвно повтаря „не те слушам“, „не ме пипай“.
Често, в безкрайните дълги и студени нощи се чудя къде сгреших, къде греша. Защо, когато имаме възможност да живеем щастливо, да изгледаме и изслушаме всички красоти на света, да се радваме един на друг, защо не се получава, а затъваме във взаимна неудовлетвореност. Няма нито открити, нито завоалирани разговори за причините. Само понякога получавам по едно „няма вече страст, аз го усещам“. Разбирам я, нещо се е случило в нея и не желае да го изкаже, но аз какво да правя със себе си. Нямам сили и желание за нова връзка, не си и помислям, старото ми семейство ме е изхвърлило, при това съвсем обосновано. Кажи ми Джен, как да не луднеш е такива условия, как да не станеш „психо“ . Пиша го, защото вчера се подразних от етикета, който ми беше залепила. Ти си имаш причини да реагираш бързо и остро, но кое точно е „психо“-то. Това, че желаеш да живееш добре и щастливо с човек, който обичаш, за когото се грижиш и стараеш или това, че когато си имал възможност да чукаш безлимитно си го правил без угризения и задръжки. Да, наранил съм съпругата си, приел съм реакцията и и си нося последствията. Но не приемам поведението на другата страна, която ме е подтикнала, която изискваше да предприема действия за раздяла и сега ме оставя в нищото. Позволил съм си обобщение, признавам. Вероятно има различни жени, но затова сме тук, да четем, да сравняваме, да виждаме че „и други са на нашето дережде“ и не сме само в нещастливото си битие. Това май малко намалява болката. Съдейки по отзивите и коментарите има доста подобни.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 848c9762e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   май жена ти навлиза в менопауза. помисли, какво я възбужда- поглези я. дали с масаж или друга процедура. може да няма самочуствие.

 
  ...

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 29281d7712
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

21.   Много мъже познаваме такава жена...
Както и по-горе са ти казали, лечение няма. Имаш няколко варианта и трябва да избереш един от тях:
1. Оставаш си на това положение, заради децата и се търпите някак си с жена си;
2. Търсиш любовница. Това е бавен, скъп и рисков вариант.
3. Ходиш на масаж или проститутка.
4. Поставяш директно въпроса, ако ти стиска и искаш отговор. Трябва да си прецениш, дали искаш раздяла и си сериозен.

Изборът е твой.

Успех!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 5e696692a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

23.   Това е причината -" уж яла нещо с чесен на работа....". Не се знае само дали е начесан или нечесан!? Все още си млад, махай се от това чудовище, ще ти вземе здравето. Повечето жени са такива, просто си стъпил на "мина" в живота!

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 71b048e682
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

24.   Това си е типична патова ситуация. Оправия няма. И да разбереш истинската причина едва ли би могъл да промениш нещата към по-добро. И развод, и любовница не са никак добро решение. Евентуално добър вариант би било да я сгащиш някак си и да си договорите свобода в брака. Нея не мисля, че повече би могъл да я спечелиш за себе си. Но поне щетите да са минимални ...

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 155a299165
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

25.   Номер 19, лепнах ти гаден етикет, защото това, което описа преди брака, а и нейното след (брак ли, съжителство ли) не ми се струват нормални здравословни отношения между мъж и жена. Може пък да е харесала първия ти лик, знаеш ли я? Аз искам уважение, благодарност, лиготии и мазнотии - не, на 29 години съм жена, не тийнейджърка, но на никого не бих била изтривалка. Аз какво да кажа като бившият ми тичаше по мен, когато го игнорирах в началото, държах се грубо и троснато, после се събрахме - то пари не му давах, то кола не му купих да не ти кажа какъв модел, а той се държеше като висша особа, изневери ми с една, която не я е минал само този, който не си е поискал, в извинение. И после тръгна с нея. Но не казвам, че всички мъже са такива. И жената на автора от къде да я знам какво й е? Той ако не говори с нея открито, нищо няма да спечели. Аз честно говоря какво ми харесва с мъжа и какво не. Имаме проблем в секса - казвам му, дразни ме с нещо - веднага отварям въпроса. Ако и ти, и автора не сте доволни от жените си, оставете ги. Много по-долно е това с любовнците!

Джен

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 26354d0bd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

26.   Ако на мен жена ми изкрещи да я оставя на мира така рано сутрин или я изпъждам или си тръгвам. Добре че съм ерген и мога да си позволя да не търпя такова поведение.
Би могла просто да ти каже нежно "скъпи, недей, не ми е приятно". След това да си поговорите ЗАЩО не й е приятно. Очевидно те е вземала за даденост и изобщо не й пука кой си. Стои с теб заради комфортната си зона и най вероятно заради детето. Твърде е вероятно да гледа порно скришом и/или наистина да си има друга. Държи се така, защото наистина харесва някого, обаче. Съвестта води до агресивна реакция.

Така, време е за радикални действия. Хвани я някой път и й кажи че те боли от това, че тя иска да прави секс, но не и с теб. Затова я остави да си го прави с който си иска, а ти си намери любовница
Много е важно да й заявиш намеренията си преди да си го направил.

Дай й един месец, без да й казваш. Ако тя не се вразуми и да си отвори очите малко до тогава, накрая наистина си намери някоя. Не е задължително да правите секс с тази другата. Достатъчно е единствено вниманието ти да е заето с нея и да се прибираш щастлив вечер. Това ще предизвика малко женска завист и първични чувства да съревнование и може би нещата ще потръгнат.

Най важното - спри да я докосваш.

 
  ...

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 520047c434
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   От автора до всички
Благодаря ви искрено за тези мили думи и съвети, благодаря ви за подкрепата, прочетох всичко през ден пък и пък и почвам да мисля за живота ни и защо стигнахме до тук.. до такава грозна картинка а едно време сме били неразделна влюбена до полуда двойка :(
За това дали има любовник не знам и не искам да разровя защото съм луда глава и не съм сигурен какво мога да сторя ако ги хвана зедно ( това ако има такъв изобщо) седнахме не един път не два и все я питам има ли друг в живота ти жена кажи сега по добре отколкто да ви хвана, тя орича, и дали е съсед.. или колега... или клиент... или скрита стара любов... или жена... или нещо младо здраво не мога да кажа нищо нито да я обвиня в нещо като нямам доказателство или изобщо дали има такъв.
И все пък всичко като нейно поведение.. безразличие.. безчувство ме кара да се съмнявам че има нещо гнило.
Почнах да мисля за моите минуси като мъж, не пия.. не пуша.. не ходя по жени.. умирам за семейството и всяка вечер съм рано в къщи.. но от време на време и двамата сме нервни от ежедневните проблеми и къде ли ако не е в къщи българина да пусне парата, плус малко друг тип проблеми както в всяко бг. семейство дали от финансово или друго естество, но това всичко да стигне до липсва на секс или страст или желание или обич която ни обхванла нон стоп в цели 20 години.. ей това не мога да повярвам че изчезна ей така.
Нито екскурзите в Турциа нито в Гърция дадоха резултат, просто заспива вечверта моментално и ми обръща гръб!!! отказва да и правя масаж или каквато и да е любовна игра... абе пълна скръб е сексуалният ми живот бе хора.
Не искам развод -за сега- заради детото, аз толкова ценя семейният живот че, не мога да хвана любовница, и все още я обичам много, но реших да напусна дома след 20 години щастлив живот, временно тук а после може да замина някъде, жал ми е за детото толкова съм свързан към него че умирам, за бога само тази жена или всичките жени не разбират колко секса е важен за един мъж! такива сме създадени а ако правим нещо против природата ни като мъже просто нещо се поврежда в нас, в мой случай е простата ( не дай боже да стигне до рак :(... и нервите и да не говорим за психиката и за болките в топките и много неща които само мъжете могат да ме разберат.
Един път жената ми каза направо в очите" колко сте жалки мъжете за едното чукане сте готови за всичко"!!! с вас трябва да държи като с кучето.. ако е послушно ще получи десерт.. а ако не... нищо!!
Направо онемях!! а най страшното не е в това че, мастурбира сама под душа или сама... а в това че, като се сърдим или се караме на нея и става хубаво понеже ние не си говорим един с друг поне 2.. 3.. седмици а после не издържам и почвам да и говоря или да натискам за секс за да сдобрим, после тя казва "знаеш ли колко ми беше гот че, не си говорихме!! нито ме натискаш за секс нито за друго"!!
В началото мислих... може би външният ми вид е причината понеже отпуснах малко, и все пък никой на 40.. 45 години изглежда както е бил на 20.. 25 години нали? освен както и аз и тя е отпуснала но аз никога не съм я виждал като такава, а винаги е била и ще е красива и секси и супер мадама в моите очи.
Чакат ни много тежки години и не знам как ще свърши всичко... жалко за детото и за всички деца които имато подобна съдба като моето дете.
Сега разбрахте ли колко е важно секса в едно семейство и как го заздравява или го унищожава.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: cfd082a878
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

28.   Не мога да повярвам , че има толкова наивни и слепи мъже , които като кученце , чакат и се молят за подаяние от стопанина си.
Авторе бъди сигурен , че жена ти има любовник и прави всичко това на него даже пълна програма , на което ти се молиш като един просяк .
Ти какъв мъж си !
Започни да излизаш сам , дистанцирай се от нея !
Дискретно започни да се срещаш с други жени , света не свършва с една жена .
Но първо сядаш и говориш с нея директно , че не желаеш такова съжителство , като брат и сестра .

Скорпион

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 149aefdf3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

29.   Това е единственото разумно обяснение на нещата-жена ти има любовник.Друго няма.Ако си е по принцип такава студена.да,ама ти казваш че не винаги е била такава.Когато жена изневерява-тя изневерява с цялото си същество-с тялото си,с душата си.Тебе просто те понася,за да не си разваля семейството на тия години.Затворените и очи по време на секс говорят много.Едва ли ще ти хареса това,което пиша,90% от хората предпочитат захаросаната лъжа....пред горчивата истина.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 9c4315d820
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Или е в менопауза, или не те желае, или си има друг мъж или в нейната глава на 45 вече ви е минало времето за сексуални игри, въпреки, че според мен не е така. Доста кофти :( Опитай се да я притиснеш да говори, ако трябва се скарайте, тва не е ок... не сте на 80

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 8c90e999a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

32.   То е ясно, има трети, не те желаят, даже си досадно неприятен! Няма как да те пожелаят наново, освен, ако не те загубят! Но и тогава няма да е сигурно дали те обичат или не могат да си позволят стандарта, който осигуряваш. Търси си друга жена за нещата, които не намираш при твоята, жени, колкото щеш, дето си търсят мил, чистоплътен и свестен мъж, какъвто се описваш! Успех

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 0876c76ca6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   Към автора - много мъже познават такива жени - своите. При нас нещата са почти така както ги описва автора и това поведение и взаимоотношения са много често срещани. Не може да се търси вина само в единия или другия. Решенията какво да правим в такива ситуация, защото живота бавно и сигурно си отминава, колега по горе много точно и в точки е описал.
Мен лично повече ме интересува обратния въпрос - Дали познавате семейна жена, която не се държи така а е напълно отдадена на мъжа си, която прави така че заедно с човека който е избрала да се наслаждава на всичко и навсякъде и е оставила настрани всякакви игрички и номера.
Здраве и успех на всички!

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 5a4c7aa3aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   До номер 14
Бе, ти луд ли си? :D какъв донор на сперма, к’ви 5 лева...
А не може ли една жена истински да обича мъжа си и
да си имат хубава връзка? Защо слагаш всички под общ знаменател. Ти си ненормален, пич. :D

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: a184e51a7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   Кучката крие нещо от тебе! Сигурно има друг тъпкач! Или развод, с всички неприятности които следва, примерно ще ти вземе апартамента, ако е придобит след брака, или си намери любовница и не и обръщай никакво внимание, все едно не съществува, а контактите да са само около домакинството и децата.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker