Опитът в секса при мъжете. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Опитът в секса при мъжете.
преди: 4 години, 4 месеца, прочетена 4064 пъти
Случи ми се нещо и сега се замислих върху това. На 19 съм, момиче и до сега съм спала само с двама през живота си. Бившият ми приятел и сегашният. Когато се натисках със старото ми гадже ми беше хубаво, харесвах го и се възбуждах. Преди мен е бил с доста момичета и се предполага, че трябва да е опитен, но уви. По - скоро беше доста груб (което беше фактор за възбудата от моя страна), държеше около 20 мин, но никога с него не получих оргазъм. Нито клиторен, а да не говорим за вагинален. Не беше като да не знае какао прави, но както казах не успявах да свърша и си бях казала, че проблема в мен и се примирих.
Сегашният ми приятел обаче беше девствен и аз му бях първа. Мислех си, че ще бъде ужасен сексът поне първия път, защото все пак му е първият път, но... дори не се стигна до секс при първият опит, защото свърших само от натискане. Толкова много ме възбуждаше, че на третата или четвъртата минута търкане в него вече бях аут от играта. :D Таа, когато се стигна до проникване останах доста очудена. Издържа час и след това ме лиза и свърших. Вече след първият път започнах да свършвам вагинално и го правехме по час и половина, два. Наистина за човек, който не е спал с много жени и се предполага, че няма да знае какво прави се справи по - добре от момче, което е било с над 10 момичета.
Аз съм на мнение, че някой мъж или знае какво да прави, когато ще спи с момиче, а ако не знае и не му пука за удоволствието на момичето дори и през 100 да е минал няма да върши работата, както трябва. Някой пък са на мнение, че колкото повече - толкова повече. В случая опит, но както споменах аз не мисля така, но има още да се уча, разбира се. Бих искала да чуя вашето мнение по въпроса.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 4 месеца
hash: da152fcd81
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Има много фактори, които влияят на това дали ще останеш доволна от един мъж в леглото.
Дали си пасвате, дали иска мъжът да те задоволи или е егоист, опитът, интелект и още много... Ако мъжът иска, може да чете да работи върху себе си и да стане супер любовник. Има техники, при които мъжа дори не се изпразва, но получава удоволствие като овладее тея техники може да чука цяла нощ.
Желанието на мъжа да задоволи жената според мен е ключово.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: efcedae5d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   Насилих се да прочета поредната простотия.
И да питам.
Някой специално ли си съчинява теми, чрез които се самоизпразва докато ги пише или да.
Момиче на 19 да ползва такъв език, да коментира, ама никак не ми се вярва.
Първо, на 19 не ти пука за оргазъм, ти даже не се сещаш що е то.
Емоцията е по силна, просто емоцията да си с човека, който харесваш.
Но така едва ли не професионално, че такъв оргазъм, че инакъв, а бе отде толкова опит у 19 годишните!
Тия деца не ядат ли, не ходят ли на училище, само секс ли правят, че така професионално да обрисуват нещата.

Даже струва ми се на това не е автор жена. А има един вид мъже, дето нали, нещо са на вие с хормоните си, та нещо на такова ми намирисва.
И тия, дето регулират сайта, да питам, да не би вие сами да ги пишете такива, за да поддържате страницата за посещаемост?
Много пъти задавах такъв въпрос.

Но определено, авторът в случая не е нито момиче на 19, нито пък е жена. Мъж с изкривена психика.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: efcedae5d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   А, да.
"И на 19, и съм спала само с двама! Брех, мама му стара!."

Вече да се чуди човек, каква трябва да е целта на живота му!
Дали да спи или да не спи!
Кой ги одобрява такива теми?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: bc218f59ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Мнението ми е, че историята е измислена и вероятно писана от мъж. Като се почне от свършването само от търкане и се стигне до секса два часа от първият път, не звучи никак правдоподобно.

Но все пак ще споделя моя опит. Мъжете, с които съм била, са били доста различни в секса. Последните двама имаха голям опит и като бройка и като дълги връзки, но почти нищо общо в леглото. За мен разликата се усеща най-вече в увереността и отношението. Един мъж с опит с жените, знае как да те вкара в леглото. Знае как да събуди у теб желание. Веднъж в леглото, чисто технически е много по-ориентиран. Няма, чудене, питане, изненадване. Знае кое, къде, как, знае в коя ситуация как да реагира, познава себе си и възможностите си.

Трябва да си призная, че като изключа първите гаджета , мъж с малко опит просто не е успявал да ме навие. Тези без опит всякаш чакат ти да действаш, а другите си гонят целта и е видно. Виждам опитът и мен как промени мен през годините. С първите гаджета стоях и чаках нещо да стане от нищото. Сега са флиртове, свалки, мръсни намеци, на последния даже директно му писах с конкретно предложение, въпреки че едвам се познавахме. Ето това е разликата.

ПП: Секс два часа съм правила само веднъж. Той попринцип имаше много добър контрол, можеше да свърши, когато реши - и за 5 минути и за 40. Но тогава бяхме пили и после всичко ми беше наранено и подуто. Пак го направихме на другия ден и помня колко чувствително ми беше долу. Готино изживяване, но за веднъж в годината. А мъж който ей така кара два часа, или нещо е взел или има проблем със свършването.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 93fa2f6f91
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Бройката няма абсолютно никакво значение, важното е как ги усещате нещата. От опит може само с различните характери да прави сравнения.

 
  ...


...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 26af7a2c24
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Навремето издържах по осем часа. На приятелката си за 18тия й рожден ден и й подарих 18 оргазма(тя скуиртвше). Отдавна обаче съм сменил повече отколкото ми се иска жени и вече съм се превърнал в тотален егоист. Свършвам за 20мин и съм започнал да чукам като твоя - първи, грубо. Без да се задълбочавам.
Може би пък аз на такива шафрантии попадам, но мисля че проблема е в мен.
Секса и при двата пола е задоволителен ако има чувства. Сърцето като изстине и вагината пресъхва, а мъжа се превръща в дърво :)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: ddd2b6db58
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   За жената се разбира когато е разпечана, но за мъжа нищо не се разбира. Щом още от първият път се е хвърлил на лизане, не може да е невинно ангелче, прави се на такъв, за да се хареса повече на момичето. Явно са го обработвали печени каки. Това е кофтито при жените, не могат да се правят на светици, когато вече са разпечатани.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 8237611879
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Добрия ебач си е по рождение, това си е талант и който си го притежава по рождение може само да го усъвършенства ако го влече женската част.
Както и добър шофьор, готвач, певец, артист, художник, търговец - трябва да ти е дадено от Бога а ти само да го доразвиеш.
Иначе каквито и "техники" и номера да прилагаш ни добър ебач ни добър артист или търговец ще станеш.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 47f762408d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Таланта си е талант. Няма какво да се лъжем, а и явно бившият ти просто е бройкал доста мацки и за това не е задълбавал. Опита може да дойде по много начини, но и може да се некадърник.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 001c740c57
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Това което описваш е извън всякаква реалност. Момче за пръв път да прави секс с момиче и да издържи един час и след това те е лизал и ти си свършила. Значи когато се натискате след 3-4 минути търкане в него вече си получила оргазъм, а когато той започна да те чука цял час ти не получаваш нищо. Той в тебе ли свърши? Хайде кажи сега след като е свършил тогава ли започна да те лиже. Това също е една безмислица. Ако един мъж желае да те лиже това е винаги преди да ти го вкара. Веднъж свърши ли, мъжа няма желание да те лиже. Но изглежда в твоята глава всякакви неща са възможни. Авторке, ако описваш интимни отношения, описвай ги в тяхната реалност, а не да ги фалшифицираш умишлено. Никой мъж няма да ти повярва на историята.

 
  ...

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 2aef15ba89
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Ме съм сигурна, че си наясно какво е да свършиш. От натискане не се свършва. Първият е спал с 10 по 1-2 пъти, няма опит. Вторият те харесва и не се притеснява в леглото. Размерът също има голямо значение. Ако кажеш, че на вторият му е по малък, вече ще падна. Според мене ти не обичаш самия секс, а нежност и ласки. Затова те възбужда втория. Бъркаш хубав секс с влюбване и явно ти харесва само ако си влюбена. Като жена с много опит обаче, ти казвам, че сексът си е секс. Може да е перфектен, без да си пасваш въобще с някой. Може да е идеален мъжът и сексът да е пълна трагедия. Карай си с този мъж. Пасват си.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 01f0711d53
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   От авторката
Уверявам ви ,че съм момиче ,а не някой загорял чичка.
Също така ви уверявам ,че всяко едно нещо ,което написах е истина не разбирам какво толкова невероятно има в историята ми ,че да звучи ,като измислена?
Ще опитам да отговаря на въпросите ви,които очевидно ви карат да смятате ,че лъжа.
Свърших от търкане клиторно и не виждам кое му е невъзможното :) и да ,издържа час без да свърши и не мисля ,че е вземал нещо ,защото никой от нас не предполагаше ,че ще правим секс точно тогава :) и още по “трагичното” - как може да ме лиже ,след като е свършил и защо по дяволите съм свършила от натискане ,а не докато ме е чукал - ами хора аз не виждам кое е ненормалното на това да лижеш момичето след като си свършил ? Някакво правило има кога трябва да се лиже жената ли ?
И всеки знае, че да получиш клиторен оргазъм е по - лесно от това да получиш вагинален..за това може би не съм свършила веднага след като е проникнал в мен
Хахахах ,божее...:D абе живи и здрави и весели празници!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: dda43bd154
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Хора, няма ли най-накрая да разберете, че тия неща са заложени на всеки хетеросексуален мъж. Ако той не може да се отпусне и да действа, значи не си подхождат най-вероятно, или жената се държи по неподходящ начин. Толкова ли не осъзнавате, че сме част от природата и няма такива неща свързани с опит. Може да имаш опит в общуването и зарибявките, но знаете ли колко опитни играчи си помагат с лубрикант, защото дамата е сухичка и не е предразположена. Недейте сега да ги разправяте тия неща за сухите жени, бил съм с уж суха и знам, че мокри. Аз учители нямам и съм бил само с две жени за 16 години, но и 22 да бяха щеше да е същото и да си свърша работата с всяка. Първата ми беше с едно момче от обща компания две години и преди него е имало още няколко, само че мен ме отличи от останалите. Аз просто много я харесвах и желаех. И вероятно и авторката е попаднала на такъв дето я харесва и желае, но е много вероятно да го смени с някой смотаняк.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: f52af12872
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Номер 3, те от 12 годишни си се подкарват, нормално е на 19 да са специалисти :Д.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 96a36d7405
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   "Наистина за човек, който не е спал с много жени и се предполага, че няма да знае какво прави се справи по - добре от момче, което е било с над 10 момичета"
Вярвай си. Явно не си чувала за въображение и страст. Едно време баща ми казваше за тия неща училище няма. Няма никаква философия в любовната игра. Ако първата ми приятелка ме беше зарязала заради липсата ми на бройки преди нея, щеше тя да загуби от тази работа. И без това беше карала 4 годишна връзка с един дървар.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 1ad3821975
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Опитът е важен. Но ако един мъж е егоист, както каза и 100 да е чукал, пак няма да е добър в секса. Опит се придобива не само от бройката, но и от вниманието което отделя за всяка жена, защото всяка има своите предпочитания. Ако мъжът го интересува само да си вкара х*я и след 10 мин да свърши, никога нищо няма да научи. Ако ли пък е човек, който се старае и се отдава на жената, е това е съвсем различно. Може да е бил само с 3-4, но е наблюдавал какво им харесва, как им харесва...и в крайна сметка знае повече от някой който само се фука с бройката.
И ще добавя че да си добър любовник, не е генетично заложено. Всеки мъж може да прави секс ако е в добро здравословно състояние. Но не всеки знае да прави хубав секс. Същото важи и за жените.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 85cec8edf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Големи смешници има в този сайт, много ме разсмя авторчето! Но другия път да публикува в раздел Измислени истории :)))))

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 1603019ca7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Хора, стига с този опит и бройки. Няма такова нещо като добър и опитен "ебач". Всеки е опитен. Няма значение с колко си правил/а секс. Както каза един по-горен коментар - да, на всеки му е заложено. Няма нищо страшно от един девствен мъж. Предпочитам такъв, отколкото някой спал с половината град. Аз също бях девствена, обаче се представих много добре. Важно е да има обич между двамата. Аз даже още се възбуждам като го целувам... Секса не е само "ръчни и излез" , нали трябва и има взаимодействие между двамата..и девствен да е, не му пречи да ви накара да сте като фонтан отдолу. Казвам ви, бях девствена обаче то ми дойде отвътре и да видите колко пъти свърши приятеля ми само от целувки и "ръчна" хихи...Винаги има първи път, това не значи че няма да се справите. Не се тревожете толкова.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 5553df3724
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   И аз се Очудих, като прочетох колко компетентно е едно 19 годишно момиче за клиторни и вагинални оргазми. Ама и девственика цепи-час секс, после час лизане. Тука нямаше ли един раздел за измислени истории?

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: a518424230
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Един невероятно сексуален млад мъж, който много харесвам и искам, ми каза следното (след като му споделих колко съм притеснена от неопитността си...) - никакъв опит не е необходим нито при мъжете, нито при жените, остави ти тая работа! Всичко е до привличане...
И е до болка прав! Толкова съм го харесала и така безобразно съм хлътнала, че съм мокра само от мисълта за него...и при мастурбация пак с мисъл за него, винаги свършвам със скуирт!
С друг мъж досега никога не ми се е случвало, с този ми е голямата тръпка...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker