Зедно сме от 4 месеца, а не ме желае - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Зедно сме от 4 месеца, а не ме желае
преди: 4 години, 4 месеца, прочетена 1950 пъти
Здравейте, чудех се дали да пиша, но за да ми олекне ще си споделя. Момиче съм на 21, приятеля ми е на 22 зодия рак и сме заедно от 4 месеца. Мисля, че не си пасваме толкова с него, да, мил, е държи се добре прави всичко за нас, сигурна съм, че няма друга и виждам, че иска да е с мен, но... секса ни е на ниво 40 годишен брак. Нито има ласки и любовни игри(по време на секса е същото), нито ми прави комплименти като ме види по бельо и т. н., нито ми се закача през деня, нито ми приказва мръсни работи и като цяло изобщо не си говорим за секс и проблема е там, че не ме предразполага, не ме докосва и целува страстно, отстранява само там, където ще му трябва, 5 минути и край, до там.. нито иска св*рки, нито сменяме пози, не ми казва нищо докато го правим и не повтаряме след това... 5 минути и край гушка си ме и лягаме да спим. (той си спинка сладко сладко, а аз от яд не мога да заспя, че чак ми се плачее) Правим го само веднъж преди да легнем ама то аз това не го броя за секс... тъкмо ми става хубаво и край свършва и заспиваме. Никога не ме е питал дали искам още, какво обичам да правя и т. н. Явно това за него е нормално, но за мен не е изобщо. Според мен той иска само на него да му е хубаво и изобщо не го интересува дали съм задоволена или не. Даже веднъж докато го правехме не можа да свърши за 10 минути и го правихме около половин час сигурно, но той вместо да се наслаждава на момента, постоянно ми мрънкаше, че сигурно не може да свърши бързо заради антибьотиците и като цяло през няколко минути повтаряше "защо не мога да свърша", а на мене много ясно, че ми стана супер гадно, ча чак обидно и му казах да спрем. Та като цяло го правим за няколко минути 3-4 пъти в седмицата, но това не е никакъв секс, защото той свършва и му е спокойно, а на мене тъкмо ми става хубаво и... няма повече. Не знам не мога да му споделя този проблем, за да не го обидя по някакъв начин, но мисля да го зарежа докато е време, защото щом още в началото сме така не мога да си представя какво ще е след няколко години примерно... и за това съм постоянно ядосана и откачам без секс. Това за мен е много голяма дупка в отношенията между двама. Според мен в една връзка сексът може да не играе първостепенна, но все пак има важна роля. Почнах да му отказвам, защото няма никакъв смисъл от 5 минути секс, аз така откачам още повече, защото той не ме желае и като цяло не искам да му кажа да се промени, защото дори и да му кажа той ще се промени за определено време за да не скъсаме, но после пак ще е същото, то като не му идва отвътре.. Дали ще сгреша ако го зарежа заради това иначе се държи супер и съм сигурна, че иска да е с мене, но липсата.. дано да не съжалявам, но пък не мога да продължа така, то вече и аз не го желая. Не знам вече се чувствам непривлекателна, отблъсната и какво ли още не и всичко в него почна да ме дразни. Изобщо не съм си представяла, че може да има такива мъже, но явно си е асексуален и това е.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 4 месеца
hash: 4b6c907cc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   "Изобщо не съм си представяла, че може да има такива мъже" - Представяй си го, докато има жени, които се правят на интересни преди секса то нивото на секса впоследствие все повече ще спада. Създаваш ли пречки в началото, вместо да улесняваш процеса, страстта си заминава.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 0d80c40277
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами...късаш или пък го приемаш, и подължаваш да търпиш.. друг вариант - НЯМА !!

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 4f300f2dcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Аз бих го зарязала на секундата!!!! Това не е щастие, човека, който обичаш и с, когото си да не те желае... Ужас, бягай далече!!

Ж.25г

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 5160cd4152
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Според мен, не секса е проблема, а отношението му към теб. Явно си имаш работа с егоист, а с егоисти живота е много труден. Късай с него, докато не ти е направил деца. Не е нормално, да не те пита ти, какво искаш и от какво имаш нужда. Много добре, си се осъзнала, че тази връзка няма да е, желая ти успех.

Сара

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 88b8aa8575
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Проблема на Българските жени е, че 99%от тях често не знаят какво искат

 
  ...


...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: f5cb42d2fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Имам такава вкъщи на 24.. не иска и да чуе за секс... Незнам вече кво. Да правя ако съм на мястото на приятелят ти, ще те нося на ръце като царица и ще те любя всяка нощ и всеки ден

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker