Той не иска да правим толкова често секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Той не иска да правим толкова често секс
преди: 4 години, 4 месеца, прочетена 3840 пъти
Здравейте на всички. Имам си приятел от доста време и двамата сме на 18. Възката ни върви повече от прекрасно и много се разбираме, но имаме малък проблем. Поне аз. От както водя полов живот разбрах колко много всъщност ми харесва да го правя. Имаше един период, в който го правехме по 6, 7 пъти на ден. Цяло чудо е.... :D Беше прекрасно. Прблемът е че той не е толкова сексуален, колкото мен. Може да издържи без секс и няма да му е проблем. Стига му да го правим по 1 път в седмицата (че и това е много), но аз не съм така. Не настоявам, разбира се, да го правим по безброй пъти всеки ден, но поне веднъж през ден не мисля, че е толкова много. Кофти ми е, защото повечето пъти аз съм тази, която го моли за секс или дори е имало случаи в които сме сами в нас или в тях и аз му правя намеци, но той отказва, защото бил искал да гледаме филм или нещо такова и накрая се караме. Това ме кара да се чувствам изключително зле и жалка и си мисля, че не ме иска. Иначе когато се стигне до секс всичко е супер, правим го по час и нещо и наистина ме задоволява, просто това, че не става толкова често, колкото би трябвало да става при едни млади хора не ми харесва.. моля за вашите съвети.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 4 месеца
hash: 605840c252
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Виж, аз съм жена и съм била с човек, който постоянно настояваше за секс, също като теб. След секс, той се чувстваше енергизиран, а аз се чувствах много изтощена и обикновенно не особено удовлетворена емоционално, защото той го правеше изключително машинално и въпреки, че на пръв поглед всичко изглеждаше наред, не беше. В последствие открих, че той прави секс, когато се чувства притеснен или има някакъв друг проблем, за да уталожи напрежението. Т. е. той няма други механизми за успокояване на психиката като повечето зрели хора. Най-отблъскващото беше като ми каже "трябва да правим секс". Защо да трябва? Това е нещо, което е за удоволствие, а не е задължение. Като се сърдеше, когато не правим, беше още по-отблъскващ, супер инфантилно е това. Въпреки, че се опитвах да му угаждам, ми стана много противен и ми се изпари желанието към него,както не би се изпарило към някой с нормално поведение. Той просто не знаеше как да предразполага и поведението му отблъскваше, също като твоето. Помисли каква емоционална нужда не успяваш да удовлетвориш, че да го правиш по 6-7 пъти на ден. Това не е никак обичайно и е индикация за проблем. Няма лошо да си по-сексуална, дори да го правиш всеки ден, но с партньор, с който е взаимно. Твоят мъж се е отвратил от теб, защото се държиш незряло. Говори с психолог, правиш секс, за да подтиснеш напрежението и стреса най-вероятно, което не трябва да е така. Това трябва да е породено от емоции към твоя човек, дори и само от високо либидо, но не и за подтискане на напрежението, защото личи и е противно. Не знам как още е с теб, да му вдигаш скандали, че не иска да прави секс е недопустимо. Ти какво искаш, да го прави насила ли, то това си е почти изнасилване. Седни и говори с човека нормално. Като го тормозиш няма да му дойде желанеито. Ако се окаже, че имате разминаване в либидото, оставяш го и си намираш друг, не дей да го тормозиш, много съм възмутена. Вероятността обаче този друг да е ненормалник е не малка, човек който го прави по 6-7 пъти на ден има проблем и не се знае накъде може да избие това нещо.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 64774c4175
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Правилният избор е;допълнителен кожен или пластмасов вибратор!!!

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: fedf3e8f1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Макар че номер 1 е прав донякъде, има и друга максима - за всеки влак си има пътници. Възможно е наистина да си по-сексуална от твоя приятел и да не се напасвате. Но ако предимно секса е това което ви свързва - то тази връзка е обречена поначало. Споменаваш че преди нещата са били различни, което само по себе си говори за някаква промяна в отношенията ви и звучи все едно приятеля ти си измисля оправдания защо не му се прави секс сега.
Във всеки случай връзката ви е по-скоро към края си, колкото и да я идеализираш в ума си. Или е изчерпана или просто сте несъвместими. Но от друга страна не залагай единствено на секса в една връзка, защото това ще ти доведе до други проблеми и ще те свърже с хора които само биха те използвали. Въпреки че настоящия звучи все едно е с теб просто защото си му удобна.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 35dce5ed45
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   От авторката:
Леле не очаквах толкова хейт.
Мили хорица, думата ми беше, че ако аз не поема интициативата за секс най - вероятно секс ще правим 1 път на 2 месеца. И не, не искам да ме клати по 10 пъти на ден, както казах смятам за нормално през ден по 1 път примерно, просто ми е гадно, защото АЗ съм тази, която всеки път предлага да го правим, а все пак съм момиче и малко или много се чувствам зле, когато аз един вид желая повече секс от самото момче. Не се чувствам желана, но ще спра да правя каквито и намеци да е било за секс да видим какво ще стане

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 903eee6969
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Като прочетох коментарите, реших, че искаш секс по 5 пъти на ден. А ти искаш през ден, което е нормално за един млад човек. Разбирам те напълно, защото с жена ми бяхме така, след като роди. Ако не си исках, не се сещаше с месеци и си и беше добре. Ако пък си исках, ставаше скандал. Чувствах се нежелан и отритнат. Иначе всичко в отношенията ни си беше добре. С времето стана малко по-добре, явно хормоните и се нормализираха и сега го правим почти всеки ден. Но при твоя надали ще стане по-добре, защото мъжката сексуалност за разлика от женската с времето отслабва. След време на теб ще ти се иска още повече, а на него още по-малко.

Ако смяташ, че всичко друго си е ОК и си готова да направиш компромис, просто го приеми и търпи. Но ако смяташ, че не си заслужава, скъсайте и си търси друг. Вярно, че и той няма да е перфектен, но зависи кое ти е по-важно. Но едно е сигурно - той по-сексуален няма да стане, колкото и да го натискаш.

 
  ...


...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 414ec38878
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   И аз искам всеки ден , мъжа ми не е страната която предлага , за сега ми се навива , веднъж отказа .
Ами просто няма да ги бъде вашите отношения много .Друго си е активен мъж .

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 1ea25fade7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Жена мечта

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: fedf3e8f1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Повечето коментиращи явно четат само това което им е удобно. Веднъж на 2-3 дни е повече от нормално, а за млади хора всеки ден дори. Това е което иска момичето.
Авторке не му предлагай и намеквай, а директно му се гушкай, умилквай и се понатискайте. Ако не му се вдигне палатката от самосебе нещата просто няма да ги бъде, и е по-добре да се разделите с добро, преди да се влошат.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: da4e866fad
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

16.   Бившата ми жена беше като тебе. Докато бяхме гаджета я спуквах от секс и тя се кефеше и аз с нея. Имало е дни по седем тека съм и правил, с три изпразвания. След трето изпразване пак ми става, но сименна течност няма. Млади буйни, глупави. Сключихме брак с желание. Искахме дете. Направихме сватба. Поиска и жилище. Купихме си апартамент с ипотека. Роди дете. Бабите го поеха веднага, след шестия месец. Аз опъвах каиша да плащам по 600 лв. на месец ипотека консумативи поддръжка на две коли и т.н. и т.н. Нейната заплата смешна. Трябва си здраво бачкане от моя страна. Наша иска секс. Добре де, как да стане?! Разредихме го -недоволна. По едно време се кротна и викам дойде и акъла. Да, ама не. Нашата завъдила любовник. О така ли, аз за кого се бъхтя? Разведохме се, продадохме всичко, барабар апартамента с ипотеката. Покрих каквото мога и за нас нищо не остана.
Аз отдавна съм се устройл и живея в чужбина, нашето дете учи висше образование и живее при мен, а на нея живота така и се стече, че мъжете освен секс друго не и предлагаха. Разбра, че в този живот има и отговорности, освен удоволствия. Два аборта направи от идиоти мъже (един ерген и един разведен), които освен да го вкарват и изкарват друго не умеят, но те много добре осъзнават, че жена и деца не желаят да гледат.
Моят съвет е: остави приятеля си и се чукай наволя, когато решиш да създаваш семейство осъзнай приоритетите си и направи своя избор. Хората са казали - пълно щастие няма.
Късмет и много здраве през новата 2020г.
За много години и на модераторите от сайта.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: b69cd5d39f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   До 17

Алоуууууу! Чети бе, бра'чед!

"Имаше един период, в който го правехме по 6, 7 пъти на ден."
Това е в минало време.
Сега е:
"Стига му да го правим по 1 път в седмицата (че и това е много)"
А после има допълнение:
"Не настоявам, разбира се, да го правим по безброй пъти всеки ден, но поне веднъж през ден не мисля, че е толкова много.

Демек, веднъж през ден. Авторката не иска секс по 6-7 пъти на ден. Иска един пър през ден.

А па тоя:
"Моме, твоят проблем ще се реши само при червените фенери!"
Ти ясно много ги разбираш! Редовен клиент ли си там? Или работиш?

 
  ...

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 929e560871
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Бягай далеч от такива асексуални импотенти, ако не искаш да страдаш цял живот от техния мързел и тотална липса на либидо!

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 929e560871
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   Ей Тва хората с ниско либидо са голямо нещо.
Гледай ги как се мъчат да ти внушат, че или ще търпиш някой като тях, или ще свършиш като самотна майка или с някой ненормалник.
Глупости на търкалета!
Казвам ти го честно - можеш да имаш хубава връзка с много секс с някой себеподобен, който категорично няма да е ненормалник!
А тия с либидото на дядо ми спокойно могат да си хванат някой като тях и да се търпят взаимно, а не да изискват от хора с високо либидо цял живот да живеят в лишение, за да им задоволят егоистичния им каприз от платонични отношения!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 4815ad7bbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   Ей това е най-противната черта на мнозинството потребители на този сайт. Първия прочел-недочел и решил, че тя иска секс всеки ден по няколко пъти и после още 20 души прочели само коментара без темата и те коментирали в същия дух и цялата тема отишла по дяволите да се коментира нещо, което не само не е вярно, ами е коренно различно от това, което е в темата. После върви обяснявай, че не си искал да кажеш това.

А момичето е казало, че иска през ден. Между веднъж през ден и няколко пъти ежедневно има Балкан разлика, но тя темата вече тотално е отишла по дяволите и дори коментиращите да прочетат правилно темата, вече е късно. Вече никой няма да коментира по същество, а колко "загоряла" е авторката.

И аз така съм писал теми и някой се хваща за нещо, нямащо нищо общо с темата и после колкото и да обясняваш, тя същинската тема не се коментира, а се коментират някакви глупости, нямащи общо с темата. За автора е адски неприятно да не кажа обидно, освен че е безполезно.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 3f97b17e57
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Сексът трябва да е по желание на двама души момчето не е робот когато го програмираш тогава да го правите. Нормално ако нонстоп му натякваш, че не поема инициативата и настояваш той да се е отвратил още повече и да му се отщява. Нека ти споделя историята си. До преди месеца ходех с типаж, който още докато не съм се разсънила тръгваше да ме натиска за това, един път заради настояването му легнахме да спим на разсъмване, мрънкаше, че не съм била поемала инициативата, някой път ми влизаше в положение, че съм изморена от работа след 15 ч. раб. ден, друг път не го интересуваш. На една почивка настояваше за интимност, а аз не бях в състояние първо заради женски проблеми, второ бях изморена от цял ден обикаляне по жегите. След като легнах го чух как рита столове и се оплаква на другата двойка от мен защо съм си била легнала рано при положение, че сме на почивка те се опитваха да го убедят, че не е прав а той разправяше ше, че дори уморена ако съм искала съм щяла да намеря желание. Също така беше обсебващ и ревнив още от началото започна с ровенето в телефона вече 3 месеца без него ми е много добре.
Така както е тръгнало нещата и при вас клонят към раздяла. И вместо да мислиш нонстоп за секс вложи малко енергия в това да прочетеш някоя книжка и да се готвиш за матурите.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: d0aa905c86
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Предполагам, че не го привличаш. Нормално е тогава да не те желае.
ж 24

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: cf9ffdc417
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

26.   Но20, високото либидо е признак на липса на житейски ценности. Няма нужда да ти внушавам нищо. Прочети но16. Той живота ще ти го внуши, както е станало и с бившата му жена.

Ще го обобщя така, че ти това май не го разбра. Когато хората мислят само с половите си органи, за друго не им остава сили, внимание и време. Не, живота с високо либидо не е нормален. Явно ти е малко живота още.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: fedf3e8f1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

27.   №26 мисленето ти е характерно за консервативни догматици и религиозни фанатици.
Никой не говори за високо либидо, а по-скоро нормално. Хората са различни и това да кажеш че подобно нещо се определя изцяло и единствено от ценностите, е абсурдно.
Твоите житейски ценности явно не включват разбиране и толерантност. А сексуално репресираните хора са често недоволни от живота и се опитват да наложат своите виждания на другите.
Факт е че има случаи съвпадащи с това което описваш, но те са по-скоро изключение отколкото правило. А на всичкото отгоре при авторката нещата стоят различно.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 4649b1ea7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Аз съм в подобно състояние.. с приятеля ми сме от различни градове, виждаме се уикендите само. Аз съм сексуална, често ми се прави, особено с него. Искам уикендите поне 2-3-4 пъти да го направим, а на него 1 му стига. Почти винаги аз съм инициатора, което както и авторката, ме кара да се чувствам кофти и нежелана. Не знам какво да правя, ако започна аз ме спира с „не ми се прави сега”, „по-късно” от което ми става още по- тъпо. На по 22 сме, нормално е да иман желание за това..

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 929e560871
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   26, високото либидо не е знак за липса на житейски ценности, но ниското либидо определено е знак за ниска амбиция и ниски постижения!

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 5889ae057f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   Сексуалната зависимост вече се лекува! Авторката ясно е написала, че иска секс всеки ден. Това е сексуална зависимост. Така както, ако пиещ всеки ден алкохол ставаш алкохолно зависим.

 
  ...

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: fedf3e8f1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   №30, за съжаление няма лечение срещу тесногръдие и предразсъдъци все още.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 16a18609d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   Ей тоя тука неначесания с хаш fedf3e8f1f не спира. Брат, дано си жена, че ако си мъж с това женско мислене, мале мила. Да не слагала авторката приоритети - секс( коментар 6) , ама от друга страна да се разделяла с гаджето си, щом секса не вървял(коментар 15)
Хич те няма, честно. По добре си мълчи, че с твоята надута палатка, няма да я докараш много далеч

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 4498eb39f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   Обратният проблем. Аз искам, тя не (т.е. иска, но все аз настоявам и успяваме макс. по 1-2 пъти седмично). Чак започнах вече трудно да се възбуждам напоследък, какъв е този секс по милост. Пробвах да си фантазирам други жени - няма проблеми, всичко си става. И ако не бяхме започнали вече да живеем заедно, щях да прекратя връзката. Сега ще вложа още усилия, все пак сериозна връзка не се прекратява с махване с ръка. Ако се оправят нещата супер, ако не - чао.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: f380746f7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   Момиче не се кахъри. Либидото ти е нормално. Момчето не е от твоята порода. Аз минавам 40 и ми се прави през ден. Има хора с различна сексуалност. В семейния живот има 3 важни характеристики за пасване с партньора. Комуниникация, финанси, секс. Еднс от трите куца ли връзката заминава. Подреди си приоритети и смело напред. Поговорете си, изяснете си нуждите, ако няма решение потърси друг.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker