Свършвам само като мастурбирам (жена) - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Свършвам само като мастурбирам (жена)
преди: 4 години, 3 месеца, прочетена 3568 пъти
Здравейте, това което пиша е напълно реално и искам да знам има ли други като мен и на какво се дължи ако поне някой знае, тъй като вярвам, че психологически нещо явно ми куца. Започвам с това, че съм на 25 години,омъжена с дете. Интимни партньори в живота си съм имала около 20. Тук идва и големият проблем. Ами аз никога не свършвам. По-скоро се правя. Получавам клиторен и вагинален оргазъм единствено като мастурбирам, но сама. Ако мастурбирам в компанията на някого, да харесва ми, да чувствам голяма доза удоволствие, но не мога д свърша. Същото е и със секса, същото е и като правя анален. Пиша тук, тъй като е анонимно и се надявам, че някой със същия проблем би казал, как се е справил и къде забога е проблема, защото аз си мисля, че проблема е психологически, но не мога да разбера защо.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 3 месеца
hash: b09450fe43
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Еми ти сама си го казваш... щом свършваш при мастурбация сама, а при същия физически акт, споделен с някой - не, то психологически си изградила бариера, която МНОООООГО жени имат.

Ти не можеш да се отпуснеш истински, което да ти кажа е жалко, защото нямаш идея колко много изпускаш.
От тея 20 човека, е много странно, че никой не е успял да те предразположи истински, но не е и напълно учудващо, като се има предвид качеството на мъжете в тоя аспект.


Трябва като се чукаш да не мислиш, ей така, да не мислиш за абсолютно нищо, а само емоцията и усещанията да са ти в главата. Трябва да усещаш партньора ти като част от теб.



Братан.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: af8968b852
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Отиди на гинеколог, ние тук можем само да гадаем!

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: a816b52270
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Може би номер 1 е прав, само че нито имам идея що съм я изградила тая бариера, нито как да я прескоча. Номер 2 :И какво да му кажа на гинеколога? Докторе, болна съм, не мога да свършвам с хората ли

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 4efc0245c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Секс шоп, голямо дилдо, лубрикант. Първо сама, после и партньорът ти. Натам сами ще си дойдат нещата!

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 52def1d7e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Здрасти, М25. Според мен трябва да се отпуснеш. Нещо си се стегнала подсъзнателно без даже да разбираш. Мъжа ти знае ли за това...? Вземи поговори с него, защото колкото повече време минава, толкова ще се задълбава проблема. Според мен, ако имаш някакви фитиши и мъжа ти не знае за това, му ги кажи за да ги изпълните! Говориш с него, организирате си една вечеринка, оставяш децата на баби и дядовци, ако не може във вас, напрво на хотел. Пийнете си малко, любовната игра не я пропускайте и нека фетишите заговорят! Изпълнете си ги и двамата. Просто се отпусни и се остави на момента да те погълне. Сперид мен ще помогне, ако сте пийнали малко, за да се поосвободиш. Виж мъжа ти дали има някакви идеи!? Вземете си един вибратор, нека той седи отсрани и те гледа как го използваш и да мастробира. Не се отказвай докато не получиш оргазъм! Успех!

 
  ...


...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: a8e6ac6319
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Защо пък трябва да свършваш по време на секс?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 6ddcbcb276
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Тепърва ще се осъзнаваш сексуално. Аз родих на 25 като бях и хич не бях много в час какво ми харесва и какво не. Към 28-29 вече разбрах кое, как, защо и как мога да го получа. Аз пък не получавам вагинален оргазъм. Пробвала съм с различни по размер пениси, с човек който наистина съм обичала, с такъв с който сексуалната химия е била на макс, но не и не. Клиторно винаги мога да свърша. Докато правя вагинален секс ми е много яко, но онзи така желан финал го няма. Аз също се правя, че изпитвам вагинален оргазъм. Просто с времето приех, че си е физиология при мен. Така съм си устроена. Но пък това не ми пречи да имам страхотни сексуални изживявания. Странното при мен е че като съм в вибратор и скуиртвам. Направо тези фонтанчета и пръсканици като в порното си правя. Това наистина сериозно. Обаче с мъж много рядко да ми се случи. Трябва да е в определена поза, да му е голям доста и да си търкам клитора и пак не вимаги става. Защо не пробвате с партньора докато ти прави орална да сложи пръсти вув вагината ти и да деистваи и с език и с пръсти. Уникално е.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 82957e05cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Сама вагинално? С пръст достигаш G-точката си? С вибратор? Какво е в главата ни, когато мастурбираш? Някакви фантазии? Имала ли си любовник, който се е старал максимално да те "побърка" (с пръсти, лизане, вибратор... )? Надарен?
Не те активират адекватно точно фрикциите при секса? Представи си машинка с дилдо. Смяташ, че тя ще те свърши или не?
Някога мислила ли си за интимност с жена?
Въпросите ми само целят да те насочат и ти сама да намериш отговора. Изобщо не е задължително да отговаряш. Освен ако сама не решиш (в случай, че не са ти помогнали да се дамоориентираш).

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: a4a574c1fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Със, или без партньор, получавам само клиторен оргазъм. Даже съм пускала тема "вагиналният оргазъм, мит ли е? ", защото, аз дори и не познавам жена, която да е изпитвала такъв. Само мъже, дето са го предизвиквали... Хаха, ама и твоя мъж да го питаме ще каже "о, как, моята жена всеки път получава оргазъм".

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 7fbed51d17
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Късате се от мастурбация, после не можете да свършите.

 
  ...

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 0ea784e044
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   ж19. същата съм като теб и да това е на психична основа както казваш. споделяте ли си с мъжа си кой какво предпочита в секса, комуникацията ви на ниво ли е? малко се отклоних от темата, съжалявам за което, но няма как да не ти го кажа - не симулирай оргазъм. някой мъже, примерно моя приятел отначало се комплексираше едва ли не че не може да ме накара да свърша, но за мен (както и за повечето жени предполагам) това не е толкова важно. наслаждаваш ли се, харесва ли ти, има ли страст - това прави секса прекрасен. ако твоя разбере, че симулираш съм сигурна че ще се обиди много. затова според мен се наслаждавай на секса и не го мисли.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: bb0b7bb008
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Хванах приятелката ми да маструбира. Казах и да не спира и може ли и аз да се включа. Тя каза, да, но отзад.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 5c5465db3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Здравей. И аз преди като теб не можех да свършвам с мъж, много години се само убеждавах, че нещо не ми е наред, после започнах да симулирам, защото партньорите ми са ме питали кога ще свърша, и накрая се бях примирила, че съм саката и никога няма да стане.
Иначе при мастурбация винаги се получаваше.
Не бих искала да те обидя, но явно си неопитна и не познаваш тялото си. Също и не се отпускаш. Може би те е срам от нормалните реакции при оргазъм -стенания, тъпи физиономии, гърчене на тялото и прочее...
само ние жените може да усложняваме най естественото нещо на света -секса.
Бях около 28, 29 годишна когато случайно получих оргазъм с настоящия ми мъж. От тогава винаги търся начин да свърша като опитвам различни неща. Например обичам да съм отгоре и така свършвам винаги, или карам мъжа ми да ме пипа докато съм върху него, също и гледам порно, защото ми е нужен и визуален стимул. В някои дни съм по суха и това пречи - тогава например предлагам масаж без ръце на мъжа ми и от триенето и маслата достигам оргазъм още преди проникването.
Вариантите са без брой. Опитай да не мислиш непременно за оргазма, отдай се на удоволствието, старай се сама да се предразполагаш. Аз примерно често мастурбирам почти до край докато мъжа ми се къпе и като дойде гол го връхлитам от вратата и свършвам след два тласъка. Въобще не чакам да падне тавана и да се вайкам как не се получава.
Преоткрий се, опознай се и спри да симулираш. Лъжеш себе си.
От 100 полови контакта свършвам 99 благодарение на това, че намерих баланса да се отпусна, да разбера какво точно ми доставя удоволствие и да оставя партньора да ме види гола, уязвима, открита. Такава каквато ти трябва да си позволиш да бъдещ, за да паднат бариерите ти.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker