Искам да се променя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121135)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Искам да се променя
преди: 4 години, 4 месеца, прочетена 2640 пъти
Здравейте! Момче на 18 години съм и искам да споделя една своя тайна, пазена в мен дълго време. Тя ме кара да страдам и да се чувствам ужасно.
Аз съм гей. Да сигурен съм в това. Аз искам наистина да бъда нормално хетеросексуално момче, защото да си обратен е толкова грешно според мен, а и не само според мен. Не съм казвал на никого за това. Тая го в себе си, но този проблем расте и расте. Станах много перверзен и гнусен (като сексуални намерения). Девствен съм, но си представям първия път с мъж, а не с жена. От това много ме е срам. Започнах да следя мъже в Instagram, които също са гейове и имат голи или полуголи снимки с хубави тренирани тела. Гледам много гей порно. Пристрастих се. Опитвал съм и нормално порно, но не ме възбужда толкова много или много рядко. Пенисът ми се надървя, когато видя хубав мъж. Срам ме е.
Веднъж в този форум прочетох една история на мъж, който маструбирайки си бъркал в ануса, защото това го възбуждало, но уж той не бил гей. Е реших да опитам и аз. Това и ми хареса. Чувствата ми към мъжете се увеличиха от тогава. Срам ме е и то много.
От моя клас имам един хубав приятел. Изпитвам чувства към него, но само когато съм възбуден. След като свърша аз вече не изпитвам чувства към него. Когато съм излизал с него му намеквам сексуални неща, но той не харесва гейовете и ме е страх да му кажа, че аз съм такъв. Ако не мога да се променя, ако не стана нормален както преди искам да правя любов с него.
Толкова съм извратен, че гледам много гнусни неща с гейове. Искам да правя и групова маструбация. Попитах този мой приятел дали иска да правим заедно групова маструбация, но той отказа, споменавайки: "Аз не искам патката ми да я гледат момчета, защото тя е само за момичета".
Има толкова сладки момчета, които са гейове. Може би ако правя секс с мъж може да се отвратя. Поне така мисля. Чувствам се много зле. Чувствам се като някакво нищожно същество, недостоен да бъда мъж. Моля Ви дайте ми съвет как да спра да правя всичко това. Много моля модераторите да публикуват тази история, защото е истинска, а не е измислица за повече внимание, коментари и т.н. Важно е за мен. Ако искат и точка за ограничение на възрастта да сложат, но моля да я публикуват. Извинявам се, че Ви натоварих с моята история. Много бих се радвал да ми споделите опит или съвет. Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 4 месеца
hash: edab4a0585
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз не мисля, че има нещо срамно в това. Просто си си такъв. Четох едно проучване, според което е установено, че при мъжете с хомосексуални наклонности хипофизата е увеличена два пъти, а хипоталамусът - четири пъти. Не знам дали е вярно, но би обяснило емоционалността при вас, тези структури произвеждат повече хормони. И ако това наистина е вярно, то доказва, че сексуалността не е въпрос на избор. Така че най-добре се приеми какъвто си. Не знам дали има начин да я смениш, само съм чувала разни неща. Ако искаш опитай с някаква хипноза при специалист, четох че при някои проблема пък бил в травма в ранна възраст. Аз не съм специалист. Но ако това не помогне, просто се приеми. Хората, които биха ти се присмяли са комплексари, и са най-често с подобни наклонности,които прикриват по този начин(лично съм се убедила). На хетеросрксуалните не им пука дали спиш с мъже или жени. На нормалните хора им е все тая(под нормални имам предвид не психари). При всички случаи поговори с някой психолог, за да се приемеш.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: e3969b424a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хормони. Не се притеснявай, с времето ще отминат.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: ee9dc19b81
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Чувал съм хора да казват че това да станеш гей било избор. А в тоя сайт бях чел как нормален мъж като си пускал гей порно ей така от любопитство без да искал и без да е хей станал такъв. Така че те съветвам да спреш порното и може да се оправиш. Моли се на Господ да те избави. Аз животни обратни не знам да има. Не е нормално иначе. Ще се избавиш споко

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: e6d3fbc165
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Та ти само фантазираш. Направи го и с мъж и с жена и ще пишеш кое е по-хубаво. Поговори и с психолог понякога нещата ки идват на място. Може да си просто объркан.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 81020dc5f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Според мен почни да гледаш снимки на момичета с хубави тела. Ако се възбудиш от тях означава, че си бисексуален.

 
  ...


...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 62472fa7ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Да промени себе си, спри да се обвиняваш и се приеми такъв какъвто си. Ти не си виновен,че си гей. Не се затваряй себе си, а си намери хора като теб. И ще ти бъде добре на земята. Родителите ти, знаят ли за това? Ако "Да" Как го приемат? Виждам че си стресиран и се самообвиняваш твърде много. Защо си толкова жесток със себе си? В света е пълно с хора които биха те обвинили. Така че, няма смисъл да се обвиняваш. Приеми себе си, такъв какъвто си, и си намери човек като теб. Това е спасението за теб. И недей казва на ляво и на дясно,че си гей, не го демонстрирай, говори за това, само около хора като теб, или които биха те разбрали.

Сара

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 4668ac8b16
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Върви на психолог и спирай гей порното. И не се захласвай много по нормални момчета, че вместо х... може да отнесеш някой здрав бой.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 33fce82453
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Привет!
Аз си мислех, че съм гей, защото до 22 годишен са ми правили само дълбоко гърло, смукане на топките и близане на ануса. Харесвам и стимулация на ануса с език и пръст (само от дами, без мъже) Докато един ден не се влюбих в бившата и след това в настоящата ми приятелка, всичко се промени и вече нямам фантазии с мъже. М26

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 22c8d28b84
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Няма да се промениш, това си ти. Но на 18 години все още нищо не си видял от живота, за да си правиш такива заключения - това е толкова погрешно, отвратенен си от себе си, искаш да си нормален. Ще пораснеш малко, ще срещнеш други хора, ще имаш повече преживявания и ще се оформиш като личност. И тогава ще разбереш, че твоята сексуашност е само една част от теб и че имаш ли правилните хора около себе си, всичко е наред и животът е хубав. Не го мисли толкова сега, остави се на течението, живей без такива угризения и нещата ще се случат. Само не се мрази, заради това, което не можеш да промениш.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 447575c44d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Спирай веднага порното! Гледането му обърква мозъка и влияе зле върху либидото, особено при мъжете. Най-лесно се спира ако си имаш друго занимание. Не стой у вас по цял ден.

 
  ...

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: fc89f5ff39
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   До колкото знам в миналото да срещнеш гей било като да срещнеш еднорог или джудже, изключителна редкост. Да възможно е да си гей по рождение, но във всеки случай имаш проблем с хормоните.
Ще ти кажа честно, аз съм се възбуждал от момчета, ама слабо.

Доказано е че порното способства да станеш гей, независимо дали гледаш жени или мъже.
Единственото което ще те посъветвам е да спреш порното.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: c3e2314f53
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Виж, приятел, като момче гей, знам как се чувстваш, защото съм минал по този път. Да се приемеш е най-важната и трудна стъпка, но жизнено необходима. Сексуалността не е право на избор, да, но не е и нещо централно, което трябва да ръководи живота ти. Гей или не ти си нормално момче със своите първични и личностни потребности, със своите амбиции, мечти и цели . Учи и се развивай, намери си хоби. Ти си като всяко друго момче и запомни - да си мъж е състояние на личностт , а не въпрос на това кого ч*каш. Аз самият съм гей, но спортувам, уча и си имам приятел. Връзката ми е като всяка друга. Затова пак казвам, важното е дя се приемеш. Погледни навътре в себе си и виж всички онези
качества, които носиш и за които трябва да се гордееш със себе си - дали ще е трудолюбие, амбициозност, борбеност или доброта, ти самият ще прецениш. Но именно те са важни, те също са част от личността ти, както и сексуалността. Бъди преди всичко добър човек и най-важното този, за когото си мечтаеш. Не всеки, ще те приеме като гей, да, но попринцип няма всеобщо приети хора поради една или друга причина (раса, пол, възраст, поведение и ред други зависещи и независещи от нас неща). Затова търси само своето одобрение и вътрешен мир.
Още нещо, има една организация, която се занимава с помощ на ЛГБТ младежи и техните семейства, казва се single step, имат аноничен чат, който работи в късните следобедни часове. Можеш да си поговориш със специалист. Освен това имат групи за взаимопомощ, които също биха ти били от полза.
Надявам се да съм бил полезен. Поздрави!
М.23

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: ea40c61e88
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Не съм обратна, но не мисля, че е нещо срамно. Всеки човек си има нужди и трябва да се чувства обичан независимо от кой. Никой не избира какъв да се роди. Просто седни един ден и си подреди мислите.
Кажи на някой свой близък приятел/ка на, който имаш доверие. Кажи на родителите си. Или ако трябва отиди на специалист. И най-важното е да се приемеш такъв какъвто си.

Надявам се да съм била полезна и късмет!

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: c1cca03544
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Здравей, авторе, доколкото разбирам от написаното ти не си правил все още секс нито с мъж, нито с жена. Имаш фантазии с мъже, но всъщност няма как да знаеш дали това в реалността би ти харесало. Според мен е рано за генерални заключения. Казваш, че не искаш да си гей, в такъв случай бих искал да те попитам - как гледаш на жените, абсолютно безразлични ли са ти или понякога ги заглеждаш, целувал ли си някога млада жена (ако да, хареса ли ти? ), представял ли си си някоя твоя позната гола? Важно е да си отговориш на тези въпроси, за да си изясниш дали имаш поне някакъв минимален интерес към жените като такива.
Пробвай наистина да спреш "гнусните" неща, които казваш, че гледаш, прекалено извратеното порно, независимо дали е с мъже и жени или само с мъже, наистина може да изкриви представите ти за интимността.
Успех и най-важното - не се мрази, сексуалната ориентация не е мерило за това колко е добър или ценен даден човек.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker