Споделяте ли на приятели за сексуалния ви живот? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121179)
 Любов и изневяра (29705)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Споделяте ли на приятели за сексуалния ви живот?
преди: 4 години, 4 месеца, прочетена 7368 пъти
Много често чета теми и се споменава “моя приятелка го прави”, “на мой приятел гаджето еди що си”. Мисля, че интимнистта е много важна, скъпа и съкровена, за да се разправя насам-натам. Това важи и за двата пола! Един мъж, който разправя пред приятели или познати какво е правил в леглото за мен е простак, дори Стефан Данаилов го каза. Но същото важи и за жените. Възмущават се на мъжете, но съберат ли се на кафе, разиграват дискусия тип Сексът и градът, което изобщо не трябва да се коментира с приятелки. Какво печелите като споделяте? Къде си го слагаме, какво обичаме и как го правим си е между мен и партньорът. Аз съм жена и не смятам, че на моите приятелки им е работа какво правя или харесвам в леглото. Нито приятелите на мъжа ми ги бърка. Много е грозно хора, как не се осъзнавате!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 4 месеца
hash: 6bc58ee719
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   Винаги съм се чувствала гнусно, когато мои приятелки са обсъждали как правят секс. Сякаш го правят просто да се хвалят, а реално няма нищо кой знае какво в секса. Това си е нормално, естествено нещо, което всички са правили и ще правят. Според мен такива интимни неща е излишно да се споделят и аз си го обяснявам, че за тях това е само секс без любов.
Ж19

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 397a984ac3
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

2.   Еми аз на двете си най-близки приятелки споделям понякога разни неща (не в пълни подробности, разбира се, и не е като да съм седнала на кафе с компания и да го развявам пред всички). Те са ми не по-малко близки като хора от партньора ми и с тях си споделям много.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: a41c5b9905
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Който споделя, защо не даде на другите да пробват партньора, че да преценят? И на мен ми е страшно противно. Никой не го бърка какво правим в леглото.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 0daac7d462
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

4.   Не, не споделям. Моето мнение е, че трети човек няма място в подобни разговори. Ако ще и да любопитства, нека. Интимността и любовта си е само м/у двамата. :)

/Black_Woman/

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 517984534d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Най-добрата приятелка на жена ми се изпусна пред мен относно интимния ни живот с жена ми. И знае такива подробности, които само ние си знаем, как и правя френска, анален секс,... Питах жена ми откъде онази знае такива подробности. Тя ми отговори, че си споделят, голяма работа.Забраних и да го прави, но тя едва ли ще ме послуша.

 
  ...


...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 5d66954fda
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   До №2 давай в същия дух и след време може да ревеш защотот някоя от твоите приятелки може да пробва с твоят приятел от женско любопитство.
При мъжете хваленето е избиване на комплекси при жените от тъпота.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 3b13b0df4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   Споделянето може да ви изиграе някога лоша шега. Ще ви опиша случка от моя живот която е на 100 % истинска. Имах приятелка която обожаваше френската любов. Стигаше до 3-4 оргазъма след 5-10 мин лизане. И така тя беше споделила за това нещо с близка приятелка с която и аз се познавах покрай нея много добре. Тя нейната позната много искала и нея така да я правят обаче нейния не му харесвало и никога не били правили френска. След време когато вече не бяхме заедно тази мацка дойде при мене и директно ми сподели какво знае и си поиска френска. Бяха още във връзка с нейния и единственото което я е спирало по рано да си поиска било че не искала да прави номер на приятелката си. Няма да влизам в подробности само ще кажа че покрай френската имаше и ездачка, мисионерска, задна и още много неща. Около година тайно се виждахме и после заминаха за чужбина. Така че внимавайте какво споделяте. Дядо ми казваше че един гледа сватба друг брадва

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: c82e1dbfe3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Жените са не само по-приказливи относно секса който правят с различни мъже,но и доста поукрасяват нещата и винаги се представят като тигрици

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 3278ecb3c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Ние с приятелки споделяме кой кого обича, харесва и подобни. За секс не, той секса е навсякъде вече и какво има да му се говори - хората се наситиха да слушат за това. Споделям твоето мнение иначе. За мен е просташко и жени да псуват и да пият бира по улиците, но е масово.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: ae59f6b248
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Никога!
Това само безгръбначните го правят...

 
  ...

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 5b9d77d200
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   В никакъв случай. А ако питаш подобно нещо, е нездраво любопитство и червена лампичка. Пък и когато имаш сериозен и готин мъж до себе си, приятелките - по-надалеч. Завиждат.
Личен опит

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 3186a39f8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Споделям повече с приятели мъже, с жените мога да разкажа случка, но няма да конкретизирам човека. Пазя си територията, все пак ;) Нещо като правило ми е да казвам само хубавото, тоест, ако мога да го похваля. Знам, че сигурно на някои хора пак няма да им е приятно... Но пък аз се кефя на някакви случки и като ги споделя на другите ми става още по-готино. Направо си ми е кеф да се похваля, тези неща винаги са ми носели допълнителна наслада.

Ж31

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: a92e1d24de
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

16.   Всъщност съм много изненадан, че едва има позитивни коментари по темата. Аз съм на мнение, че много агресивно гледате на въпроса. Говорите с общи термини и виждате света черно и бяло. А важното е в сивото. Много ясно, че е просташко да се хвалиш след вечер с жена, която ти се е доверила интимно и да разправяш, но не смятам, че е ненормално да споделяш с най-добър приятел/приятелка какво се случва в живота и връзката ти без подробности. Хората така си сверяват часовника, чувстват се по-нормално относно това, което правят, особено защото в България е силно насаден един срам от сексуалното и много хора още страдат от угризения, че едва ли не трябва да се крият, че обичат активно и страстно. Много идеи за в леглото може да дойдат от разговор с приятел/ка, в който те дискретно намекват, че са пробвали на ново място и всъщност им е харесало много (например) или приятели, които просто си споделят, че са щастливи и задоволени във връзката си. На никой не му трябват детайлите от креватните ви изпълнения, но понякога е много полезно да си обмениш мнения или идеи с близък приятел/ка, да се поогледаш какво е нормално да се прави, ако си неопитен и да се почувстваш част от колектива щастливи, задоволени и напълно нормални хора, които правят естествени и красиви неща с половинките си. Не смятам, че е лошо и съм на мнение, че някакво криене и потайност само подсилват чувството за срам и вина, все едно трябва да се криеш като престъпник и правят стигмата, която вече е крайно време да изчезне, по-силна.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 842e7d5a62
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   кво лошо има в това. едни се хвалят със сексуалното си щастие, други се оплакват със сексуалните си проблеми и търсят помощ от приятел за съвет как да опитат да оправят нещата и да бъдат задоволени и щастливи. в спора и разговорите се ражда истината. все пак сме социални същества и приятелите са насреща. хората са различни но всеки има право да намери начин да бъде щастлив, всички правят секс така че не мисля че е проблем. трябва да се говори, с мълчание стигате до тоя сайт, все пак психиатрите са скъпи и не всеки може или иска да ходи при тях.... забравете срама и споделете проблема си, може да откриете сто решения с нечия помощ...

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: dc32cd916e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   Ние сме четири приятелки, и уж не си споделяме подробности. Но сега като се замисля, аз знам за всяка от тях какво харесва: за изневерите им, на коя и закъснява цикъла, коя прави анален, една дори е правила тройка, но без мъжа и,... И уж не си споделяме.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 29591bead0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   В никакъв случай.
Веднъж приятелка ми подхвърли как нейния си искал всяка вечер, а тя - не, но подхванел ли я, възбуждала се и ставала работата...
Не помня някога да съм се чувствала по-некомфортно в живота си... Нямам място под завивките им и тогава се зарекох директно да отбивам или направо да режа всеки един опит за подобни откровения...
От мен пък съвсем да не се очакват сексуални излияния...
Всичко обаче си казвам и искам от мъжа ми, с него задръжки нямам...

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 60da31db5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Никога не съм имала такива приятелки, които да споделят толкова лични неща. Може би защото и аз не споделям.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 7b3579dc1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

21.   Ами че нали затова си приятелите... Да си споделяте всичко, което ви вълнува, всичко, което ви терзае, всичко, което е фактор в живота ви... Сексът е неотлъчна част от живота на всеки и аз съм на мнение, че няма нищо лошо в това да се споделя и коментира в приятелски кръг, имам сигурно поне дузина приятели и приятелки, с които обсъждаме тези неща, даваме си различни съвети за неща, които някои са опитали, на други тепърва им предстои да опитат примерно и ей такива работи... Изобщо, в комуникацията и споделянето няма нищо лошо!
М 22

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 8cf5a022a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Сега като се замисля и ми излезе една случка с моя колежка,бяхме много близки и ми казваше някои доста пикантни неща от сексуалният и живот,и постоянно ме крънкаше и аз да и кажа нещичко,но аз така и не и казах нещо кой знае какво,веднъж дойде на работа в доста изморен вид и след като я питах какво става тя ми каза че е имала бурна нощ с доста перверзни игри,които не мисли да ми казва но след малко подпитване от моя страна ми каза че вечерта са излезнали на ресторант и когато са се прибрали е била страшно възбудена,правили са секс и по едно време много и се е пикаело и е решила да се испикае докато го правят,

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 42c14f0c2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Ами като мислиш, че е интимно нещо за теб, не споделяй. А ако не искаш да знаеш сексуалните подробности от живота на твои познати, не се събирай с тях. Не е трудно.
Аз пък съм на мнение, че всеки сам решава какво да споделя и какво не с близки приятели. И туй не е работа на останалите.

 
  ...

...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 5da648a4d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Жена съм и да споделям за сексуалния си живот. Имам си една две приятелки, които са по освободени на тази тема и с тях мога да говоря в подробности. С други приятелки, които не обичат да говорят за това само с една две думи казвам става, не става, върви, не върви. Просто при мен така се получава, че с приятелките ми имаме тотално различен вкус за мъже и няма как или почти няма те да приискат да са с мой мъж.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: dc32cd916e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

25.   Общи приказки, да, но нищо конкретно. Само веднъж най-близката ми приятелка сподели, че от скоро с мъжа и правят анален секс и било супер яко. Само дето не припаднах! Жена на 37 г., а тепърва открива аналния секс...!? Пита ме, дали е нормално да и се иска често отзад. Направих се на задръстена, че още не съм опитала. Тя се почувства горда, че е по-напред от мен, и дори ми даде съвети как да го направя. Едва я изтърпях!

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 5201e688bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Как ще споделям, ние сме мръсници до един. Ще липсвам в командировка и ще напънат сърничката, ако им я изрекламирам. И без това я гледат като тенекиджии, макар дъртите да са си долни чикиджии. После всичките сме такива лъжци, че всичко споделено
ще бъде подложено и на съмнение освен подигравките. Жените като пийнете сте по разхлопани когато сте сред свой дамски кръг- дочувал съм случайно коментари и съм почервенявал от срам- такива неща не може да излизат от тези уста- майки сте все пак повечето от Вас!

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 6bc285b543
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   От кога аналният секс е задължение? Аз съм на 40 и не съм го правила, няма и да го правя.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 2f2825bd87
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   Аз съжалявам, че го направих. Споделих нещо лично, свързано с една моя афера с колега, пред най-добрата си приятелка. Тя пък го разправяли на съпруга си. Той от негова страна на мъжа ми. Сега децата ми живеят с ман без баща си. А, обичам съпруга си, с онзи беше просто афера и нищо повече.

 
  ...

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 699fcd8f82
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   До 28
Съжалявам, че са те изпортили...
Никога, при никакви условия, не бих споделила за моя забежка на когото и да било...
Най-голямо недоверие точно към приятелките - между жени винаги има завист, факт!
Ако имам нещо с чужд мъж, ще си го изживея скришно и на макс и никой няма да научи, никога!
Изгубила си семейството си, но не и приятелка, да знаеш!
Желая ти късмет занапред!

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: c444ed1fe2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   Сексът е нещо интимно и той остава между двама души. Жена съм, но не мога да разбера тези жени, които обсъждат сексуалния си живот, а да не говорим за извънбрачните връзки.
Същото се отнася и за мъжете. И те не са по-малки клюкари. Един колега преспал с една колежка на едно парти. На другия ден решил да се похвали пред приятели-колеги. Обяснявал как викала, как пъшкала, каква свирка му правила, каква татуировка имала и т. н. На следващата седмица вече всички знаехме. Някои от мъжете започнаха да я бъзикат. Самата тя се почувства в неловко положение и напусна работа тихомълком, огорчена и под страх да не разбере мъжът и.
Такова вид споделяне на е игра с огъня.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 56c1e5c6ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   Мъж на 37 съм. Не споделям интимни подробности за това как със съпругата ми правим секс. Едно време като чукнехме некое курве си споделяхме дори с подробности, но откакто всички се изпоженихме, не споделяме какво и как правим в леглото с жените си. Най-много да си кажем колко често го правим, но как в какви пози, по колко, орални ласки не. Без никакви пдробности. Мисля, че това е нормално. Честно казано, също не изгарям от желание да знам нашите семейни приятели как се забавляват в леглото.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: f1332c8183
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Хваленето при мъжете е абсолютно избиване на комплекси. В 90% от случаите даже нещата, които разказват не са истина или силно преувеличени. Аз съм мъж на 30. Не съм обвързан, но се срещам с различни жени. Пред никой и за нищо не давам подробности за интимния си живот. Дори тази тема ми е безинтересна, че дори дразнеща. Мои познати знаят, че се виждам с различни и на някои им е странно, че не си разправям историите. Ами те са си лично мои. Защо трябва да разправям и да се хваля, особено пък пред хора, които пипат жена веднъж на високосна, но на думи вчера са били с Адриана Лима, а днес с Кармен Електра.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 14e71fac73
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   Браво н. 32. Много си точен, надявам се да има повече такива мъже като теб. Мен лично ме е страх от клюкарство, позволявам да подхвърля някоя мотивираща реплика на моята приятелка, която е без връзка. Всъщност бих си споделила, но ме е страх, че няма да си остане тайна. Ж. 44

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 4407687271
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Споделяла съм един-два пъти интимни неща с една която мислех за близка а се оказа, че ме е разнесла където свари. Лошото е, че се усетих след години каква е, а и други лични неща съм казвала и ако знаете колко съжалявам...
Научих урок за цял живот, жалко че стана по трудния начин.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 528e5d7a51
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   Жена ми и нейната приятелка си споделят всичко, дори и пред мен не се притесняват да си говорят и да ме питат какво мисля. Честно казано това подобри значително сексуалния живот и връзката на нейната приятелка, така че не е толкова лошо да се споделя, но не трябва да е тайно от партньора.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 2e0f9e4898
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   Обсъждаме. Обаче обсъждаме проститутки, разни гаджета от по-младите години, кой каква си е хванал из нета, кой какво е дръпнал докато е бил командировка по чужбина и разни такива. За жените и по-дългосрочните приятелки на приятелите си не знам нищо.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 9ce527ef7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   Всеки плаща за дяволъка си рано или късно. За съжаление не го осъзнаваме, когато го правим. На 37 г. съм, разведена, сама с две деца. Бившият ми съпруг е в чужбина. Няма да ви обяснявам колко ми е тежко, а обичах съпруга си и продължавам да го обичам. И защо се стигна до тук - заради една моя глупост / забежка на едно парти, където бях и пияна. А колегата ми се хвалел на следващия ден пред всички, пък и клипчета показвал... Къде ми е бил акъла? Децата ми реват и искат баща си..
Пазете семействата си!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker