Женският оргазъм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Женският оргазъм
преди: 12 години, 11 месеца, прочетена 4126 пъти
Здравейте! Пиша това специялно за момчетата, които си мислят, че момичетата започват да свършват от първия път.

Женския оргазъм е една много сложна и специфична тема. Има жени, които започват да свършват от третия, четвъртия път по време на половия акт. Има жени, които трябва да правят редовно секс няколко месеца, за да може организма им да свикне и да започнат да чувстват ваобще нещо, след което удоволствието да се увеличи и в крайна сметка, да започнат да свършват.

След първият оргазъм всеки изминал става все по-силен и по-силен. За да започне една жена да свършва трябва да влияат много фактори. Трябва да е отпусната в ръцете на любимия си, трябва да е достатъчно възбудена, да има поне малко опит в тази област. Оттам идва и онази част, в която голяма роля играят мъжете. Действията на мъжете са важни не само в секса, а и преди него. Идва момента, където той трябва да се погрижи за създаването на една не натрапчива, спокойна атмосфера.

Много често при първите няколко пъти голотата играе голям фактор в отпускането. Когато една жена се тревожи дали изглежда добре, дали наистина привлича партньора си с естествените си женски форми и специфични индивидуални черти, най-малкото което може да направи едно момче е да я накара да се чувства добре в кожата си.

За това може да помогне чаша вино, свещи или други подобни средства подходящи за целта. Любовната игра преди акта също отпуска много партньорката. С това искам да кажа, че не всичко е толква лесно колкото изглежда, и не зависи само от времетраенето на акта, а и от подхода на мъжката страна. С тезии лесни и малки подробности може да се намали болката при първият път, да се избегне и да се увеличи взаимното удоволствие. =]L

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 11 месеца
hash: 00c5b8e821
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Доста полезна информация! Няма нужда ние, младите, да откриваме топлата вода - жените обичат с ушите, хората са го казали. ;)

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 62b10a2cca
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Забавно! Една тинейджърка тръгнала да дава съвети на мъжете относно женския оргазъм. Момиче, да се беше научила да пишеш първо! "Съветите" ти звучат като сценарий на филм на Дисни и общо взето нищо не казват.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 660f9f1307
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Нищо съществено не си написала!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 4e8186e83a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Защо пък да не се напомни нещо важно. А и е като мехлем за очите сред цялата вулгарност и простотия, която се лее навред из нета и в ежедневието ни!

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 285069fc0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Наистина не казваш нищо съществено. Правиш впечатление, че ти никога не си стигала до там и не можеш да го обясниш както трябва. Сигурно това ти се иска да е правилната посока към достигането на оргазма, но обстановката е само началото.

Казвам го като момче, което доста се е интересувало точно по тази тема и мога да кажа, че съм запознат и с най-малките детайли как може да се стигне до оргазъм.

Започва от лекото галене на тялото, като се стреми да се намерят най-горещите точки на женското тяло.

А за самите точки трябва да се знае, че са като мишена - тоест трябва да се влиза отвън навътре, а не право в центъра. Така се постига по-голямо удоволствие. Също така не трябва да се спира само на една, трябва внимателно да се напипват правилните точки - при всички жени е различно. Трябва да се следят реакциите на партньорката.

Това е общо взето за първата част на любовната игра. А да - и да не забравя - трябва да се върви отгоре надолу по тялото, тъй като най-горещата и възбуждаща точка на жената, както се знае, е клитора.

Стигна ли се до там, играта става по-различна. Трябва да е внимателно и много нежно, защото там е доста нежно и може лесно да се нарани, вместо да се достави удоволствие.

Но най-добре е да има разговор преди всичко, да се опознаете най-вече. Така ще се спести излишното лутане и губене на време.

 
  ...


...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: bf2010e0ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   абсолютни дрънканици... пипни се малко и лягай да спинкаш... или си гушни плюшеното мече...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 56cbb602b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Тука някакви келеши, които си мислят, че знаят всичко за женския оргазъм, тръгнали да се присмиват на момичето.

Материалът е хубав, има много верни неща, но няма начин да бъде осмислен от по-горе писалите супер разбирачи, българският мъж естествено разбира от всичко, как някаква пикла ще му обяснява на него....

И не, не съм жена, както сигурно сте си помислили вече.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: bf2010e0ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   е, аз съм жена и ще ти кажа.... нещата, които са написани тук приличат на недомислена статия... от онези, които се пишат на крак, когато има празно място, които да се запълни из разните модни таблоиди, чиято аудитория.. е на възраст от 13 до 22...
А после се чудя защо има мъже, които не знаят какво да правят и трябва да ги пренаучаваш, ами защото са слушали подобни изказвания.
Свещи, рози, музика... ок, романтично е, всеки има нужда да бъде поглезен, изненадан така, да се почувства... хм... обгрижен.... но да помага за оргазма... хайде де!
Защото понякога (не си го признаваме) ние жените искаме някой, който просто да ни изчука.... и даже не мислим за оргазъма си..
Въобще всичко е до психиката на човек, до различните му виждания, настройки, преживявания...
И не можело да се свърши от първият път? Не е вярно - може!
Всякакви обстоятелства. Жената е принципно по-страстна и не е някоя 13-годишна, която го е направила на задната седалка на 18 год си приятел, а е узряла за любов млада дама. Второ... има хора, които изпитват наслада от това да им причиняват болка.. самата физическа болка от разкъсването на химената може също да бъде предпоставка за оргазъм при първо полово сношение...
Дълга тема е, а в постинга е засегната твърде повърхностно, необмислено и... в крайна смета.. не схванах целта на авторката...
Да каже на мъжете, че на жените им трябва повече нежност и разговори и настройка, за да свършат евентуално на 10ия път...? Мила.... какво има, къде е твоя проблем в крайна сметка?
Някой мъж не те задоволява или пък е очаквал на първият ти път да свършиш, а ти не си и това някак те безпокои? Какво, защо е важна за теб тази тема?
Тъпо е да се изтипосваш така и да казваш... :
"Пиша това специялно за момчетата, които си мислят, че момичетата започват да свършват от първия път. "
(правописната грешка няма и да я коментирам, но определено е вадеща окото)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker