Мъж на 42 и търся съвет - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Мъж на 42 и търся съвет
преди: 4 години, 4 месеца, прочетена 2703 пъти
Здравейте, настъпи момента!

Аз съм на 42 год, живея в София и преди година приключих дълга връзка. От тогава живея самостоятелно и ми се преиска да си търся жени за сексуална връзка. Оказа се, че не мога да общувам много добре с жените, защото нямам голям опит с това. Не ми се е налагало да го правя толкова активно до сега, понеже с двете ми досегашни връзки, просто нещата се случиха с инициатива от другата страна.

Та какво правя... запознавам се и след два три дни директно ги каня да дойдат у нас. И те отказват. Набелязвам си някоя колежка и отново същото, говори с мен, но като я поканя отказва. Друг път във фейсбук започвам да пиша на някоя позната и като й напиша, че искам да я поканя у нас спира да пише или отказва.
Ще се радвам на вашите съвети и коментари, къде греша и как да насоча вниманието си, така че нещата да започнат да се случват.

Поздрави.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 4 месеца
hash: c71d1ebefe
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз мисля че много прибързваш. За да се случи това след 2-3 дни да я поканиш у вас трябва тя много да те харева и да е загоряла. Което се случва относително рядко. Така че по полека. Нужно е повече време и тренировки за общуване с жени. Има много сайтове как се общува с жени. Най-важно е да общуваш непринудено. Погрижи се за външния си вид, сложи си парфюм може и да не е оригинален достатъчно е жена да ти го избере ето ти причина да излезеш с някое момиче да ти избере парфюм. Никога недей кани жена на среща от социални мрежи. Трябва да предизвикаш интерес. А още по важно да задършиш вниманието й Докато не излезеш поне 2-3 пъти не я кани у вас и последно правилото до четвърта среща ако не ти пусне не се занимавай. Успех и по смело с общуването с жените.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: d42c5cc0cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами разбират какво искаш, и не са глупави.Повечето жени не обичат да се гледа на тях като на средство за разтоварване на мъжа. И може да те мислят за някакъв психопат-не се познавате, и ти ги каниш. Създай някаква по-близка и трайна комуникация с някоя.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 2c59f80183
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Проститутките са за това. Само че трябва да си платиш, пък ти искаш чук-чук безплатно, както разбирам. Никоя уважаваща себе си жена няма да ти върже на поканата да разгледа интериора на апартамента ти с преспиване. Защото освен един гол секс (който може да предложи всеки), не предлагаш нищо - даже една вечеря или уикенд на спа, залез над морето от терасата на хубав хотел или нещо по-интересно. Искаш с трици маймуни да ловиш, както се казва.
№1 ме уби с тоя парфюм. Човече, парфюмите ги предлагат продавачките, има тестери и пр. За да го пожелаят не с парфюм, ами с феромони трябва да се пръска. :)))
Апропо, авторът да посети някой фитнес, писаха тук, че много помагал.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 194a38d9e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   На 42 години си, а разсъждаваш така? Не може, 2-3 пъти да си, си писал с някоя и да я каниш у вас. За нея това е обидно, и е ясно какво искаш от нея. И аз да съм, бих се притеснила, много си директен това отблъсква. Пиши си с нея, поне 2-3 седмици, може и месец, зависи какъв човек си търсиш. А номер 1, какво е това? Какво е това правило, че на четвъртата среща е трябвало жената да пуска? То може и на първа среща ама ако си Брад Пит ( на млади години) Или нещо такова. А пък ако си търсиш физическа връзка, отивай на платена жена, там няма да ти се налага, ни да си хубав, ни да общуваш.

Свален ангел

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: e01d5a8dab
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   От къде да знаят че си поредният валиумният изнасилвач бе човек, то сатана на мода да сипват в питието на момичетата преспивателно и хайде изнасилване с предмети , и фестинг и кракинг и какво ли не :)

 
  ...


...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 865f0dd888
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Имаш повечв от няколко правописни грешки, което оздава, че може би не си интелектуалец или бохем. Предвид възрастта ти, жените около теб, които са свободни, най-вероятно търсят обвързване с цел брак и деца, така че покана за първа среща у вас им звучи повече като ненгжиращ сека, отколкото като търся си пртньорка. В заивсимост от твоята цел предлгам да търсиш по-млади жени са идват на гости у вас на третия ден и по-улегнали жени, с които да го караш съвсем бавно, ако търсиш жена, с която евентуално да създадеш семейство. Успех

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 71f4e5d4ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мен лично като жена това ,, Ела у нас,, още на втория, третия ден супер много ме дразни. И както е писано в предишен коментар трябва много да те хареса за да дойде. Или друг вариянт е да сте имали дълг чат, поне месец. Да сте се опознали по време на чата и тогава може да мине това с поканата у вас.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 9522b44333
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Мисли за жената като за проект, който изисква време и усилия, за да бъде осъществен както трябва. Някой горе правилно отбеляза — ако не си започнал, сега е момента да се поглезиш с нов хранителен режим, редовни тренировки (може и със собствена тежест от вкъщи), хубави дрехи, подстрижка, нов парфюм. Инвестирай в себе си. Грижи се за здравето и физиката си, за хигиената си. Жените изключително забелязват това. За да лъхаш на алфа мъж, на успял мъж (нещо, което възбужда сексуалния апетит), направи каквото можеш, за да се превърнеш в една по-добра своя версия, както чисто физически, така и емоционално. Чети. Образовай се как функционира женското тяло и психика. Започни да се интересуваш повече от света на жените, от проблемите им, от трудностите, които срещат. Опознай ги, преди да ги поканиш в леглото. Знам, че като всеки нормален човек, се нуждаеш от секс, редовен и качествен, но за да постигнеш това, са нужни значителни промени. Подобрения в начина ти на мислене, във външния ти вид, в нагласата ти. Колкото повече бързаш, толкова по-самотен ще бъдеш сексуално. Жените изискват време, внимание, общуване, опознаване, дълбочина. Да, и тези, които ще бъдат просто сексуални партньорки за теб. Те също имат нужда от време и уважение. Засега подходът ти не е сработил, защото не си познавал начина, по който мисли една жена; нуждите й. Все още си съвсем в началото, но е важно да знаеш, че така, от главата за краката, може да се уредиш само с някоя много, много "изпаднала", разбирай доста непривлекателна представителка на нежния пол, без всякакво самочувствие, може би и хигиена. Едва ли това е представата ти за жената, с която ще споделяш интимни отношения. Запитай се как си представяш жената в това отношение за теб. После помисли дали такава жена (хубава, привлекателна, с добра сексуална култура, чиста) би се съгласила просто така за ден или два да си легне с някого?

Да, това е отговорът. :)
Време, труд и много работа.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: ac00b67112
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Ами, просто не си попаднал на подходяща. Вярно е, че избързваш, но ако някоя жена те харесва - ще откаже да дойде у вас, но няма да се откаже от теб. Явно или подбираш жени, които са обвързани или има нещо друго. Най-големи проблем след 30 годишна възраст е да разбереш коя жена е свободна.

Някой по-горе написа, че на твоята възраст жените искали обвързване - не го слушай - той явно е далеч от твоята възраст. :)

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker