Как да се справя без интимност - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Как да се справя без интимност
преди: 4 години, 3 месеца, прочетена 2505 пъти
Здравейте. Имам съпруга, с която от доста време не сме имали интимност. Не е важно защо, но реално е така. Реално живеем като брат и сестра. Много я обичам и държа на нея. Опитвам се да осмисля нещата, да оценя това че я виждам всеки ден, че не бих могъл да живея нормално без дори да я виждам. Искам да открия интимността с нея на едно по-високо ниво (ако има такова), което не е омърсено и зависимо и нараняващо, а е по-скоро духовно. Това се опитвам, защото просто нямам друг избор, а и защото искам да оцелея в изпитанието на живота. Но ми е много трудно да се почувствам по този начин, защото съм доста земен човек и търся земното. Не мога да го имам, как да оцелея?
Реално наистина съм щастлив от това че я виждам, че мога да говоря с нея, тя е толкова прекрасна, искам да открия щастието в това, че мога да я имам в живота си, дори и по този физически неинтимен начин. Както се досещате, трудно ми е да постигна (напълно) горното, но вярвам че ако го осмисля и почувствам, би трябвало да ми помогне да се почувствам по-щастлив.
Ако някой се е сблъсквал с подобни мисли и трудности, моля да сподели.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 3 месеца
hash: 2437ece9cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   ами говори със съпругата си и готово, кво се чудиш ...

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 2c39fa2bcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Т'ва е написано като няк'ва поема. Вземи го кажи на разбираем език, а не да увърташ. По това, което разбрах от разказа ти е, че жена ти е прекрасна, но не правите секс. Ми сигурно си има любовник.



Гея от Корея

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 577a5a8b30
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Мастурбирай. Не се шегувам. Щом толкова ти се прави секс, друг вариант няма.

Жена ти защо не прави секс с теб? Важно е да кажеш, за да ти дадем адекватен съвет. Ако е била насилвана/отвратена от някого, забрави за секса. Аз съм в такова положение и знам колко е тежко. Само като си помисля за мъж и ми се повръща. Извратеността и порното скапаха мъжете тотално.

Ако пък е болна от нещо или просто е загубила интерес към секса, потърсете помощ от специалист. Със сигурност не е просто така.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: c4f0776867
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   А в същото време на нея и се ебе, брат.


Братан.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 0254247132
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Комуникацията е важна.

Иначе може да пробвате да дишате в един тон или някакво различно преживяване, което да ви сплоти - например танци.

 
  ...


...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: f9f74f9794
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   От автора

Понеже питате за причините.
Ами.. не ми се влизаше в детайли, реално аз съм я наранил, вероятно ако бях по търпелив с исканията си, вероятно щяха да се стекът нещата по-добре. Тя беше с мен физически по задължение години наред и в един момент реши, че иска да излезе от това. А вероятно и природата/развитието й е такова, че няма нужда от внимание/секс/любов .. или поне не с мен. Каквото е било, било е, сега живеем заедно, но на разстояние един от друг. Аз имам нужда да я виждам, не мога да си представя живота без нея. В същото време съм и мъж в мозъка на костите си и кръвта ми завира от време на време. Аз съм с нагласата, че човек не е само тяло, има и нещо повече, което смятам, че е по-важната част от човека и затова е и търсенето ми, иска ми се да постигна душевна връзка с тази жена и да намеря и мир в това, в себе си, защото ми е трудно иначе.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 76d9c5de41
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   "Не е важно защо, но реално е така." Напротив, много е важно ЗАЩО точно не иска секс с теб. За да може да го правите, трябва да разбереш каква е причината и да я преодолеете с общи усилия или /и специализирана помощ. Иначе ще стои на сухо и ще се правиш на будистки лама с прказки за духовно издигане на високо ниво и т.н. Нещо усукваш нещата и ги редиш някакви от сорта и х.. до края и душата в рая. Ама това няма как да стане.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 21634e916c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   А бе човек кажи първо на коло години си ? и защо си пуснал тази тема ту в секс а не в семейство или духовност?
Психически не си наред май, как така падаш толкова ниски и си без характер и без самочувствие заради една жена!!! нали си мъж ...къде е мъжкото в теб бе.!!! караш я да седне пред теб и говориш като мъж а не като мухло и казваш какво те мъчи и ако реагира безразлично или студено биеш и шута и това е, как така ще плача за някоя която не и пука за мен или за чувствата ми или за мъжките ми нужди дето Госбод ги създал в мен.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 5191b6fa61
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Това е платонична любов, докато мъдрите се наумуват, лудите лудуват. Щом ти харесва така, какво още искаш, другото ниво след душевното е физическото, което ти не признаваш. Ти поддържай душевното, за другото ще се намерят мераклии!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: f3f7ccb56d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Значи жена ти е толкова прекрасна, ама не и се прави секс с тебе. Аз в една друга тема писах по тоя въпрос.
Жените, като мине малко време в семеен живот и после не могат да гледат мъжете си, ама иначе им се ебе яко, както Братан каза. Даже така и се ебе, че ти и представа си нямаш, сигурно е готова на всякакви тройки и садо мазо, докато ти рецитираш поеми за красотата и.
Лошото е, че вече може и да си има нов, който добре да я задоволява. Кво да направиш, сядаш и говорите. Ако не иска да живее с тебе я пращаш да си ходи.
И това, че щастието ти зависи от една жена, ако ще тя да е богиня е много лошо. Ти си отделна личност, със собствени интереси и нужди. За да я боготвориш толкова, значи си пренебрегнал напълно себе си, а тя ше постъпка достойнството ти. Жените не са такива принцеси за каквито ги мислиш. Даже напротив, могат толкова добре да играят ролята си на красивата, щастлива съпруга, а в същото време да се ебе с трима през седмицата.
Трябва да си промениш виждането за нещата.

Мъж 26

 
  ...

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 727bebd90d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Тъкмо уча за Пирамидата на Маслоу за потребностите и мотивите. Според Маслоу за да стигнеш до развитие на личността, първо трябва да си задоволил 4 нива на потребности:
1. Глад, жажда, топлина, покрив
2. Сигурност-животът ти да не е в опасност
3. Приемственост - да не си отхвърлен от обществото, да имаш роля в него
4. Одобрение
Следователно си мисля, че щом не можеш да изпълняваш ролята, няма и одобрение, няма и развитие, защото мотивът остава на потребност приемственост. Както сам казваш искаш да я обичаш на по-високо ниво, но си твърде земен. Разбира се, че си земен. Не знам каква литература четеш и каква философия следваш, но ако някой ти твърди, че израства духовно, личностно и т.н. поттискайки потребностите си, а не задоволявайки ги, значи нещо не е наред. Изискваш от себе си невъзможни неща.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: f5630a944d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Ами, доколкото разбрах, си я насилвал по някакъв начин... Години наред?... И сега се мъчиш да оправиш нещата? Няма как да стане. Предполагам, че като си помисли за сношения, червата и се обръщат. Вие, мъжете, сте такива говеда и такива огромни лайна серете във връзките си, после пък се жалвате.

Интересно, как получаваше удоволствие от нещо, което жена ти не иска? Къде беше любовта ти тогава?

Прав си само за това, че човек не е само тяло, но и душа. За жалост, повечето мъже сте само тяло и късно ви идва акълът, ако въобще ви дойде. Както казах и в предния си коментар, щом видя мъж и ми се повръща.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 2e463f21af
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Как така, авторе, е била физически с теб по задължение? Всеки човек ще се отврати, ако трябва да прави секс с някой, когото не желае. Секс не се случва с притискане, молби, подкупи и не знам си какво, секс се случва като предизвикваш у другия желание. Всичко друго рано или късно води или до тотална нетърпимост или до изневяра. Ако между вас не може да се събуди желание, може би е време за раздяла.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 093aac4b46
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Има платени жени, в България бол. Задоволяваш физическата нужда, без духовна изневяра!

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 16743cfbfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Бягай, човек. Това е агония. Нищо не можеш да оправиш. За теб е само мъката, измъчването. Минал съм по този път. Много се терзаех "защо?". Нямаше никакви признаци за "друг". В последствие се оказа, че имало. Яд ме е за изгубеното време и нерви в опити да оправя отношенията ни. Яд ме е, че коректно не ми е казала направо и да си отиде при другия. Явно с него не всичко е било окей и ме е задържала за всеки случай ... известно време. Това време за мен беше кошмар, но казват надеждата умирала последна.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker