Секса и аз - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Секса и аз
преди: 4 години, 4 месеца, прочетена 3626 пъти
Здравейте! На 22г. съм. Имам връзка от близо година и той ми е първият. Ще мина направо към въпросите.

Защо не изпитвам удоволствие от секса? Хубаво ми е, когато виждам, че на него му е добре, но аз всякаш искам да свърши по-бързо и е добре, че не го правим по 1-2 часа.

И другото е, че въобще не се овлажнявам, използвам крем, с който да проникне по-лесно (той не знае за това). Без него просто не става, толкова съм суха, че чак му е спадало. Да не говорим за оргазми и тем подобни. Не съм фенка на оралната любов и не я прилагаме. Не ме съдете, просто съм по притеснителна и не е за мен все още всякаш.

Обичам го и не искам да го сменям. Не си говорим и за секс. Не знам какво да правя.

Възможно ли е защото нямам опит и не мога да се отпусна?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 4 месеца
hash: 9145b2c2d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Възможно е. Как е мастурбацията? Сама свършваш ли и приятно ли ти е, когато се докосваш? Ако да, значи може да поработите над техниката си/му и да се опитваш да се отпуснеш повече и да си в момента и да му се радваш. Опитайте повече любовна игра. Потърси в съзнанието си какво те възбужда като идея и го направете.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 719986ef81
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   не ги разбирам хората във връзка които не си говорят за проблемите си и само си страдат мълчаливо .....

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: ff8928ef03
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

3.   И аз не духам. Така трябва. Мъжете много свикнаха на порното и се развалиха. Ако пък толкова много държат на свирките, сигурно имат педалски наклонности, малък член, мързи ги да чукат или комбинация между изброените.

Вече като чуя за мъже и ми се повръща, буквално. Само като знам какво им е в главите.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 2433eb45c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Всичко ти е ОК какво се шашкаш.
Какво ще сменяш ,тва е курвенско.
С едно чукане няма да си оправиш живота.
Суха си защото мозъка така ти диктува, давай по лижерно пийни си малко ракия,водка за аперативче и всичко е точно.

 
  ...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: 03640f971c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Всякаш си още с мисленето на дете и сексът ти е започнал преди да ти е дошло врвмвто за него. Или си просто асексуална. Желанието на ниво ли е поне? Според мен си нмери нкой по-опитен, от когото ще се подмокряш още докато те приближава!

 
  ...


...
преди: 4 години, 4 месеца
hash: b3fe7fa561
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Имаш проблеми с хормони или анемия. Липсата на овлажняване при мен се оказа желязодефицитна анемия.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: cafe87675c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Споко, много жени се раждат така, не обичат секса затова и животът е прекрасен и разнообразен. Не се умира без секс давай напред.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 5eb8254244
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Проблемът е в него. Зарежи го. Този мъж не става за секс и нямаш опит да осъзнаеш, че ти е гадно с него.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 03640f971c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Намери си някой, от който се подмокряш само като го видиш!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: b769b8e5f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Здравей,аз също имам такъв проблем, вече си мисля, че аз просто съм родена бъгнага,всички мой приятелки обесняват как обичат секса, какъв невероятен секс правят.
Но при мен щом проникне-нищо, или болка или нищо. Много ми е приятно да го гледам, че му е хубаво, но мен ме боли или нищо не усещам.
Ходих при 2 гинеколози, опитвах се да им обесня какъв е проблема, но все казват, че е инфекция, ще ме лекуват ще мине, щели да свикнат стените.. Да ама не..
Мога да те посъветвам да идеш на лекар, да видиш дали наистина нямаш нещо, може пък при теб да подейства.

 
  ...

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 37c4174b4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   И аз съм от хората, които мислят, че трябва да се подмокряш като ги видиш.
Ако не се отпускаш, той не го ли вижда това нещо, или просто БУХА там...
Как така не говорите за секса, не си ли пускате коментари "довечера ще те скъсам", как така не си говорите за секса, той не вижда ли, че ти не се кефиш особено, чакай да помисля още малко ама май идвамата не знаете, че не се харесвате. Абе не знам желая ти щастие, не искам да го приемаш лошо ако чувстваш, че не е така ама май идвамата не знаете, че не се харесвате и ще дойде ден, в който единия ще каже "абе айде край", а другия "Ох добре, че го каза и аз не мога повече".
Защо криеш от него, че използваш крема? Не си ли свикнала да споделяш с половинката, който и да е той? Или просто пича не те кефи ама ти си мислиш, че това е връзката? Да не бъркаш какво всъщност е една връзка? (Аз съм необвързан ама много говоря). Ако мислиш, че си струва поправи комуникацията с него, но той път защо не вижда, че ти не се кефиш особено повреме на секс, не пъшкаш и т. н... Той кьорав ли е, има нещо гнило тук.

Ако не се сетя до края на коментара си нещо друго, някакво друго изключение, ми се струва, че си в тази връзка като по задължение. Кой те учи така, не е хубаво, мама и тате? Трябва да се кефите един на друг, да се усмихвате и да се радвате, той да се дърви от тебе като те гледа и да ти СКАЧА ако например се преобличаш, а ти ако го видиш например след тренировка да ти потече сока отдолу. Да не усещаш как сте стигнали до края на секса, защото от момента на СКАЧАНЕТО до края си се фокусирала само върху чувствата лубов и сексуалното удоволствие. E**си, ще стана писател само заради последните изречения :)

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: d803c2743a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Направих супер подобен пост като твоят, защото не го видях. Моят е просто много по-подробен и дълъг, но същността е еднаква.
Супер, че вече имаш отговори, аз имам чувството, че отговорът е в ''проблеми с хормони или анемия. Липсата на овлажняване при мен се оказа желязодефицитна анемия. "

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 37c4174b4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Аз па, хора, мисля, че сте откачили.
Нали знаете как се плюе по хора, които вземат някой от другия пол, защото са добре изглеждащи: чуваш само " ах тая па го зима само заради външния вид, а той тъп като стълб". Добре, какво мислите е другата крайност? Идвете крайни крайности не носят позитивен резултат. На едната може да й потича само като си види половинката, но да нямат друго общо освен физика, а другата може да се кеси на мъжа си, че е такъв, онакъв, грижовен, че има висше, не знам си какво там, но за нея да няма разлика във възбудата дали пипа мъжа си или стената в коридора.
Анемии, дефицит на желязо.. МОЖЕ, възможно е, ама не забравяйте! Хората си имаме копчета и тези копчета се натискат автоматично, когато получаваш това, което искаш, или ръчно от някакви лекарства, които оправят дефицити или друго.
Тези дефицити, не знам каква причина си мислите, че е за да не ви стига желязо, или да имате проблеми с хормони, каква причина си мислите? Какво ви е та ви липсва желязо или имате проблем с хормони, питали ли сте се? Какво да ви е? Не искате ли да знаете точко ЗАЩО е така? Каква е причината? Да, може стрес, попринцип доста неща идват от стрес и доста хора се оправдават с това също така дори и да не е стрес, но може и просто да сте крайността да не сте задоволени физически или психически, също може и това да се ограничава до физически и/или психически от половинката ви, не е изключено.
Не си мислете, че като сте изгягали от обиди на родителите си " да не си фанеш некой простак, кво като е с хубаво дупе" или "Глей го тоя къв е грозник кво като е завършил право и има много пари" и сте отишли в другата крайност, не мже да ви се получи дисбаланс, просто ама трудо е ама ЗАЕБЕТЕ ГИ тези хора, които ви карат да отидете от крайност в крайност, те не знаят какво искате вие, както и да го гледаме има прости родители, които казват на децата си да направят нещо, защото ТЕ, родителите, ще се чувстват добре, и ще се кефят пред комшии, и няма да ги е срам пред хората, които ги срещат често за това какво сте, но вие може да се мъчите да сте това нещо, и да не искате да е така, да ви се изкриви съзнанието, до живот да сте осакатени от близки и роднини. Да родители са ни, роднини са ни някои, но не ми казвайте, че всички те мислят най-доброто за децата си, като казвам "най-доброто" имам предвид наистина най-доброто БЕЗ изключение.

Съжалявам че разширих темата, ама ако те кефи готино дупе, бе земи си, ще те накара да се чувстваш по-добре, а и здравето ще е по-добро. Истина е! Тея анемии и липса на желязо не мога да кажа, че е защото с половинката не сте един на друг, дори и да ви познавам не бих го казал, но със сигурност е нещо, което не те кара да се чувстваш добре, как така подяволите ти се случват тези работи, питалили сте се? Как така?

ЛЛЛ

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 25835bb464
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   От авторката до 13:
Благодаря за този коментар, но как да му кажа използвам крем понеже съм суха? Или много бързаш и не мога да се възбудя? Как ще се почувства? Не си споделяме за секс неща. Срамувам се и ми е първият. В началото ползвахме лубрикант, но реших да мина с крема. Може би е грешно, заблуждавам го все едно. След секс ме пита свършила ли съм, колко пъти, а аз си мълча. Не знам какво да кажа.

Обичам го и може би на това се крепи връзката ни. Няма нищо мръснишко, съобщения или ще те скъсам. Всякаш една детска любов, което няма лошо, но той минава 30те би трябвало да познава жените.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 7adbcd922b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   Ох, момиче, намери си друг. Има мъже, които са страхотни в леглото и предразполагат една жена, и такива, които за нищо не стават.
Питай патило. Жена на възраст съм. На времето така се омъжих за красавец, по любов, секса не бил важен, важна била любовта. Всичко е важно и особено секса.
Твоят е от вторите-задръстените ебачи.
Имала съм опит, макар и не голям, с мъже, с които само мисълта за секс ме кара да се подмокрям, и съм изпитвала голямо удоволствие. И такива, с които нищо, никакво удоволствие, никакво желание. Ами накрая и аз съм била студена и безчуствена, фригидна-така ме изкараха.
Мухльо в леглото не ти трябва. Млада си. Живота е пред теб.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 58024c3385
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Моят съвет е следващият път като те попита да му кажеш, че не си свършила. Да се постарае повече. Няма нищо лошо да се използва лубрикант, даже повечето възбуждат допълнително. Наблегнете на целувките и любовната игра и се надявам да се получат нещата. Плюс това щом ти е първият трябва да мине време, за да се отпуснеш и да го опознаеш, най-малкото.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: ff71a1afd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   До 17

Ти си от онези, които отиват на готово при опитния, вероятно и надарен?

А ти как си в леглото? Как те оценят мъжете?

И още нещо:
Ако всички жени се пренасочат към мъже, каквито описваш, то един такъв екземпляр ще си го делите с много други! Искам да кажа, че с твоята логика формираш един невъзможен вариант на човешки взаимоотношения!!! Един вид супер любовниците ще имат хареми и вие ще сте тяхни! Тея супер любовници шейхове ли са по настоящем???
Защото, ако не са, не ми се мисли, кой ще ви издържа!!!

А запитвала ли си се някога, дали сегашните шейхове и свръхбогати хора на Земята са такива добри любовници, каквито ти се ще на теб?
И дали задоволяват сексуално жените, с които спят, по начина, по който на теб ти се иска да си задоволена или просто л*шкат без да мислят мацката какво усеща?
КАК МИСЛИШ КОЕ ОТ ДВЕТЕ Е ПО-ВЕРОЯТНО ДА СЕ СЛУЧВА КЪМ ТОЗИ МОМЕНТ???

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 336e20eee0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   До 19

Мъж съм. Ако потърсиш инфо, ще намериш че харемите в миналото са доста често срещани. Сега не е мн по-различно... 5% от мъжете имат всички жени.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 5fe12a161b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   До 19

Шехове не, ама финансисти, трейдъри, предприемачи, ръководители на отдели, млади и стари меринджей ...

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: ff71a1afd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   От 19 до 20

Ти намекваш за влиятелните хора и тези с многото пари

Пак искам да се замислите, дали те задоволяват сексуално жените, с които спят, дали техните съпруги не страдат от това, че вечно са с някоя по-млада ИЛИ просто красивите "кокиченца" са кротнали всичките до едно, заради ПАРАТА?

Пак до 17 - Светът май не е много розов, а?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker