Само секс, ама се влюбих! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Само секс, ама се влюбих!
преди: 4 години, 3 месеца, прочетена 3901 пъти
На 22 години съм момче, живея в Студентски в момента, но съм от един по-малък град, областен, но не особено голям. Миналото лято почнах да си пиша с едно момиче, една година по-голяма от мен. Тъкмо бях скъсал с дългогодишна приятелка, защото тя ме лъжеше за щяло и нещяло и изневеряваше. Нямах доверие на никого - нито жени, нито приятели, дори в семейството си се съмнявах. С момичето така стана, че почнахме сексуална връзка, приятели, които правят и секс обаче. Тя в началото ме пита - връзка или секс искам и аз й казах само секс или отворена връзка най-много. От моя роден град гадже не исках, просто предишната беше от там и нахлуваха мисли в главата ми, пък и ви казах имах проблеми с доверието. Тя каза, че предпочита сериозна връзка, но въпреки това се нави и правихме секс. Освен това излизахме, шегувахме се заедно, запознахме приятелите си. Стана неловко.
Влюбих се чисто в момичето. Мислех си, че мога да спя с друга, но не исках, все нея си представях. Тя е една сладка кукличка. Една вечер й предложих на романтична вечеря в нас, но тя ме изненада с отговора си. Каза ми “първо не искаше, сега искаш - това не е концерт по желание, плюс това на мен ми минаха чувствата”. Общо взето прави секс с мен, за да си удовлетвори нуждите, но не иска да сме двойка, ако срещне подходящ би тръгнала с него. Обясни ми го. Стана ми много гадно. Как да я навия? Предполагам се среща и с други, тя е много красива, аз бивам. Направо си я обичам. Луд съм по нея. Плюс това тя е зодия рак, би трябвало да са предразположени към сериозна връзка. Аз съм овен. Как да я омая, не искам да я загубя? Още нещо е, че като правя секс с нея се влюбвам още повече, но не мога да спра, а после ми е кофти, че не е само моя. И момичето не е к*рва само да спомена, тя също като мен е била наранена, предишният й приятел я е биел и той й е бил пръв. Надявам се сега да не спи с други. Аз след всичко, което знаех постъпих като идиот. Какво да направя? Дали тя не го прави това да ми връща? Сексът между нас винаги е бил много страстен и романтичен, дори с бившата ми не беше такъв, с това момиче повече съм внимавал. Помогнете, моля ви, качете това! Имам нужда от помощ.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 3 месеца
hash: 32e85a3bef
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Бори се за нея. Хубаво е, че правите секс, това привързва. Не я притискай, но й казвай, как искаш сериозна връзка, как държиш на човека до себе си и т. н. Нека знае, какво може да й предложиш. Показвай, че й се кефиш, но без да очакваш нещо в отговор.
Просто се дръж с нея така, както би се държал, ако сте заедно. Важно е да се заявиш, но без да изискваш. Трябва тя да дойде при теб. Според мен това е начинът да я спечилиш истински. Но дано си сериозен. Права е била като ти е казала, че не харесва иди ми дойди ми. Ако се съберете и пак си смениш мнението, ще е много долно.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: e98a90030f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Изтърви питомното, гони дивото станала работата. Като не си оценил какво си имал, значи не го заслужаваш, Жените също могат да правят секс само за кеф и без никакви чувства. Тя вече емоционално се е откъснала от теб, ползва те само за секс. В момента, когато срещне подходящия, ще спре и секса с теб. Нямаш шанс според мен.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 63590eb4da
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Бъди постоянен и ѝ покажи, че я искаш. Ама не ѝ го казвай, а ѝ го показвай. И не спирай, докато тя не ти каже, че не желае повече или дай Боже да склони.

Друг вариант нямаш.


Братан.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 2b0b2f3e07
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Бъди постоянен. Изненадай я с някоя розичка без да очаква. Поглези я без да очаква. Ако започне с коментарите "това не е концерт пожелание" й кажи истината. Че няма как да не си откровен. Кажи й че си се влюбил и искаш да се бориш за нея.

Щом я искаш - постарай се.
Ако дълго време ти се дърпа и на теб ти писне - прекъснете всякакви отношения и това е.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: d1b7137554
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Обикновено така става :D кво да ти кажа, момичетата сме така. Когато пръво ни отрежат за сериозно и после решат, че искат вече тръпката ни е минала, някак си тя има чувството в момента, че си играеш с нея и чувствата ѝ и си непостоянен в своите. Просто ѝ покажи, че я харесваш (даже обичаш) наистина :)

 
  ...


...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 7d2f998b5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Поведението и е много лесно обяснимо-тя е наранена сигурно много дълбоко от бившия си. Не смее отново да вложи чувства, още повече, че ти си се застраховал предварително, че ще е само секс. Но ако продължавате да правите секс, мисля че имаш големи шансове да започнете вече насериозно-аз като жена те уверявам, че в повечето случаи, когато жена прави секс уж заради самия секс се пораждат чувства. Успех.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: b09bff6b06
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Спри да правиш секс с нея. Кажи и че искаш повече от секс и че ако тя не иска нещо повече и кажи че приключвате. Остани като приятел до нея. Покажи и че я уважаваш, като жена. Гриижи се за нея, но без да се натрапваш. Тоест без неща от сорта на - харесвам те, липсваш ми, цветя, бонбони, свещи и такива неща. Но малките жестове са позволени като например - кагота ще излезли просто като приятели на кафе например да и занесеш чашата от касато до масата на която на която ще седнете или да я попиташ дали и е студено, когато видиш че трепери или да и дадеш якето си или да и позволиш да се облегне на рамото ти ако е уморена или просто като минете заедно през някой могазин да и вземеш нещо дрмно като бонбонче например или нещо друго което обича, да я попиташ как си когато видиш че е разстроенна или някакъв друг малък жест. По този начин ще и покажеш че я уважаваш, а не че тя е просто играчка за теб. Ако наистина е имала чувства някога към теб, може тези чувста да се появат отново. ЗНАМ ЗАЩО ТИ Е ОТКАЗАЛА. На нейно място аз също щях да ти откажа. Тя просто ти няма доверие и не смята че чувстата които ти изпитваш към нея са сериозни. Смята че просто ще си поиграеш с нея и ще я захвърлиш.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: d5743c2721
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Емии като си можел да я имаш, си я изпуснал. Не знам какво й е в главата в момента и дали имаш някакъв шанс, но ако това, което ти е казала, е било искрено, по-скоро нямаш. Най-добре ще е за теб да се отдръпнеш и да спрете да правите секс, а и да спреш да я виждаш за известно време също ще ти се отрази добре.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker