Как да спра порното? - Момиче съм. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121138)
 Любов и изневяра (29693)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Как да спра порното? - Момиче съм.
преди: 4 години, 3 месеца, прочетена 3709 пъти
Здравейте.
Малко ме е срам да пусна тази тема, но реших все пак да потърся помощ чрез този сайт.
Момиче съм, студентка в първи курс.
Както разбирате от заглавието на темата, искам да спра или поне да огранича до минимум гледането на порнографско съдържание. Имам чувството, че прекарвам в сайтове с подобни "филмчета за възрастни" повече време от колегите си от мъжки пол.
Чувствам се развратна заради съдържанието, което гледам - никога не е мъж или жена (тоест обикновена "двойка" да прави секс), винаги е нещо особено - две жени и един мъж, двама мъже и една жена, оргия, завързана жена и т.н. В реалния живот едва ли бих пробвала такова нещо - вярвам в моногамията, обвързана съм и не бих искала да имам полов контакт с друг човек освен приятеля ми.
В интерес на истината, с него не правим редовно секс - първият ми е (и силно се надявам, че последният, заедно сме от няколко години), в началото всичко беше чудесно, дори се чувствах като нимфоманка - исках по два пъти на ден, всеки ден му правих поне по веднъж френска любов и т.н. За съжаление, имах проблем със задържането на цистит, после развих раничка на могачната шийка и известно време го държах на сухо - половият живот не беше препоръчителен, а и беше болезнен в такъв момент. Сега вече съм излекувана, но той няма особено желание - не му се сърдя, разбира се, той прояви такова голямо разбиране към мен. Но ме смята за извратена, развратна и т.н., защото понякога правя сексуални коментари за него пред приятеляте му. Вместо да се чувства желан, той ми се сърди, поради което спрях.
Напоследък няма никакво, никакво желание дори да ме пипне. По тази причина се чувствам отлъскваща, грозна и т.н... и се утешавам с порно, колкото и жалко да звучи. В сесия съм, но вместо да уча за изпитите, аз гледам такива неща... След което се чувствам още по-безполезна и нежелана.
Не знам какво да правя. Просто искам да бъда нормална, без развратни помисли - да спра да гледам порно, да спра да мисля толкова за секс...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 3 месеца
hash: e561137682
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Първо, смятам, че е тъпо сексуални намеци пред приятелите да правиш, на тях няма какво да доказвате! Прави ги пред него. Сядаш и говориш сериозно - сподели мислите и чувствата си, какво желаеш в леглото и го питай къде е проблемът. Липсата на комуникация и откритост убива една връзка.

Джен

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 9121811748
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Че какво лошо има да гледаш порно? Ще у да спреш да мислиш за секс- това няма как да се случи, при положение, че хормоните ти в този момент бушуват и си имаш нужди.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 8f16adf791
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Да правиш сексуални коментари пред прияталите му е отвратително и вероятно, в техните очи, изглеждаш много лека, не знам как се чувства приятелят ти! Толкова ли не можеш да му покажеш, че е желан по друг начин, като сте насаме например?! Тогава може и по-често да почнете да правите секс.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: a29fb89ddc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Какво лошо има като гледаш порно,нали затова е направено за гледане.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 7bf8442145
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Не е в теб грешката, а в приятеля ти. Добре, имала си проблем, не сте могли да правите секс, но това е минало и факта, че той не те желае по никакъв начин е индикация за голям проблем между вас. Вие сте си като приятели, според мен трябва да говориш с него сериозно, но, ако не се вземе в ръце, за мен връзката е обречена.

Ж.25г

 
  ...


...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 857c2e4f2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мксля, че той не е мъжът за теб.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 178391e3be
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Момиче, намери си някой на твоя акъл, щото иначе цял живот ще караш на порно.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: b831f1da8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И аз съм така, на 21 съм. Не знам какъв съвет да ти дам, честно казано, защото аз самата съм по същия начин, даже приятеля ми почва да се дразни вече

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: a591f3b247
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Просто казваш "Край" и това е!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 4de9cffc71
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Остави го този гамен и си намери някой друг, който би ти откликнал на желанията.

 
  ...

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 1d2ee283e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Благодаря на всички коментиращи за изразеното мнение, въпреки че не съм съгласна с повечето.
1. Не разбирам по какво логика приятелите му/моите приятели да ме сметнат за леко момиче, когато коментарите са изцяло в сферата на шегата, не са подигравателни и най-малкото не са насочени към тях? Както казах, проявявам разбиране, понеже не всеки приема "дебелашки хумор" и не навсякъде е време за него, така че съм спряла подобен опит за забавни коментари.

2. Не мисля, че сексът е в основата на човешките взаимоотнашения за който и да е от двамата. При мен проблемът е на друго ниво - просто толкова съм свикнала с това порнографско съдържание, че не се усещам.

Знам, че е "нормално" и момичетата да гледат, но вероятно през седмица-две, не всеки ден... Това е като наркомания. Някои хора са пристрастени към Фейсбук, други - към Порнхъб...

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: fff9daef1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Да правиш сексуални коментари пред приятелите му е адски селско. 100% се е почувствал много неловко. И на мен ми се е случвало и ми идеше да й забия един шамар. А относно приятелите му, ами, направила си малко сеир, за да имат какво да си обсъждат, като ви няма.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 63db31dd5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Не е важно колко често правиш секс, а колко често свършваш и как свършваш, това е най-важното в секса
Сега ти е моментът да се наслаждаваш на живота и секса, ако приятелят ти не те задоволява, намери си друг.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 3e3bfa7a8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Авторке, това, че ти намираш нещо за шеговито и забавно, съвсем не значи, че е такова за всеки друг. В някои случаи е точно обратното. Както е заблуда това, че първият ти интимен партньор ще ти остане последен. Вие вървите към раздяла, няма как да не го усещаш. Няколко години са напълно достатъчни за изчерпване на една връзка. Щом не те желае сексуално, значи си му омръзнала, може да харесва друга. Поговорете сериозно, като не върви се разделете и толкова. Като не сте щастливи заедно, потърсете си щастието поотделно, не е никаква драма.
Порното наистина е наркотик, има много писано в нета по темата и вреди на нормалния РЕАЛЕН секс. Спри го и толкова, иска се по-твърда воля. Ангажирай ума с друго- чети, намери си хоби, спортувай, всичко ще ти е повече от полза от този бълвоч. Изобщо промени си начина на живот, тръгни с друго момче.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 8623970010
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   мъж съм, правя често, даже много често секс, но и гледам постоянно и порно и то най вече със стойностно правене на свирки, може би защото в реалният живот това не се случва, понеже всички искат да претупват нещата в секса. но в твоя случай, смени си момчето задължително и се опитай да правиш секс в дупето, това ще те разнообрази и ще ти хареса, след секса в дупето, вагиналният оргазъм ще компенсира така наречената болка отзад. Всъщност бих искал да направим нещо красиво и нежно заедно, ако решиш.

mareid

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: edf2690a05
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Въпреки, че си жена, все пак ви смятат към човешкият род, така, че е нормално да изпитваш човешки усещания. Твоят проблем е бял кахър. Много по лесно жена може да намери мъже с които да превъплати фантазиите си, отколкото мъж да попадне на жена без задръжки. Мъжете са големи фантазьори, готови са да екпериментират, само по смела трябва да е жената, а ако мъжът се опъне, значи е попаднала на джендър, затова по далеч от такива!

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: d8ba7a5684
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Не се притеснявай и аз съм така, но от това не се умира. Гледам порно постоянно и навсякъде. И при мен стандартните неща не са ми интересни, и при мен жена ми не откликва на всичките ми желания, но какво да се прави обичам си я и не искам да изневерявам. Явно няма изход от ситуацията. От години се опитвам да откажа порното, но не мога. Ще си живеем така и това е. Мъж съм на 35, женен с дете.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 9c1eaa64fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   На мен ми е интересно как си излекува раничката на шийката на матката, може ли малко инфо? Имам същия проблем, но не мога да се оправя много време вече.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker