Първоначално се съгласявате на просто секс, после си променяте мнението? Кой ви е виновен? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Първоначално се съгласявате на просто секс, после си променяте мнението? Кой ви е виновен?
преди: 4 години, 3 месеца, прочетена 2321 пъти
Разбирам, че човекът е живо същество с чувства, мисли и емоции. Но независимо мъж или жена сте, не може да изисквате нещо повече и да вменявате вина на другия човек след първоначалната уговорка. Нервирате се, когато някой си играе с чувствата ви, не знае какво иска или ви лъже, за да преспи с вас (най-вече последното се отнася към жените), но някой като ви каже, че иска само секс, вие обвинявате, че ви “използват”. Слушайте, един човек не може да го манипулирате да има връзка с вас като му пуснете. Човекът, стига да е бил честен с вас, не ви дължи нищо. Причините може да са много. Доскоро да са имали трудна връзка и да не искат да се впускат в нова, да не ви харесват достатъчно за връзка (може да се привличате сексуално, но емоционално НЕ или да нямате общи житейски интереси и цели, но да имате сексуални такива). Аз съм жена и пиша такава тема, защото и аз съм в подобно положение. Започнах сексуална връзка с мъж, който ме привлича, угажда ми сексуално, а имам специфичен вид желания, НО в живота е много опак и неразбран и не бих понесла нещо повече от секс, дори по-близко приятелство. Всеки е свободен в един момент да спре и другият няма право да му държи сметка. Не съм го лъгала, но той иска да съм му гадже и тези дни се изпокарахме. В крайна сметка, ако не можете да правите секс без чувства, не очаквайте със секса и в другия човек да се породят такива. Ако имах сериозни чувства към мъж и той предложи секс без ангажименти, ще откажа, за да не бъда наранена. Не спя с всеки също така. Просто имам физическа нужда и с този си допаднахме, но на практика ме манипулира. Защо го правите? Питам всички. Защо играете използвани като сами се съгласявате и стига да не сте лъгани, не виждам къде е проблемът?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 3 месеца
hash: 8dd92722bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Чувствата може да се появят след като вече сте започнали със "само секс". Това, което не се знае е, колко сте близо до разчувстване и до желание за нещо повече, ако тоя пич, с който правиш секс не е имал чувства от начало, явно той е бил по-близо до разчувстване от теб. Не ми се е случвало, но ако ми се появят чувства, защо да не опитам? Не бих те манипулирал, защото това не е хубаво начало на връзка, но бих опитал, може и ти да кажеш "да".

Дори е възможно, аз да ти предложа например да излезем някъде заедно да се позабавляваме, да хапнем, на кино, или др. ти да отговориш, не аз не споделям тези чувства, разбрахме се, че когато единия проима чувства приключваме, аз бих се съгласил и не бих те закачал след това. Възможни са два варианта в следствие: държа си на думата, че щом излезнат чувства приключваме, което е "аз не бих те закачал след това" и другия вариант е след известно време да склониш да си премислила и да се върнеш и да кажеш, да, съгласна съм. Има един трети вариант, но той е много чуплив, ти да ми кажеш, Не, да си кажем чао, а аз да продължавам да те ухажвам и свалям, тук ти вече може да се почувстваш и тормозена, да те изнервям, да ти влизам в личното пространство нежелан, което ако съм решил да стигам до тук, и видя че те тормозя, ще трябва да спра моментално, но и може да ти хареса ако си от момичетата, които искат все пак да се премине през това преди връзка.

Общо взето искам да кажа, че защо да не опита, но ако си тотално 100% "не", той трябва да не проявява слабост и да не те тормози. В такъв случай ти трябва, да дадеш коментар, който не оставя никакви съмнения за момчето, че НЯМА да стане връзка, само не го прави ако вътрешно си даваш и 0.5% шанс :)

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 0cda3df437
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Той знаеше за чувствара ми от самото начало, но ми наложи тази неизгодна за мен сделка. Аз се съгласих, защото това беше единственият начин да го виждам, целувам и докосвам. Нокога не му казвам, че го обичам, казвам му го с ръце и с очи.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 537d503576
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Не съм била в такава ситуация, но съм убедена, че никой не се впуска в подобна уговорка, ако си мисли, че ще се влюби след няколко месеца. Сигурно се случва случайно, сърцето не пита. Нормално е, когато си интимен с някого, постепенно да започнеш да се привързваш и да си представяш романтика там, където всъщност има само секс.
Ти си искала секс, имала си нужда и си избрала човек, който изобщо не те привлича емоционално. Той по-скоро е искал секс, ти си го привличала и се е съгласил, без да си даде сметка, че характерът ти не го отблъсква емоционално. Разликата не звучи огромна, но си е точно такава. Случва се. Секс връзките са нож с две остриета, много хора се порязват.

Иначе си права, нищо на никого не дължиш. Отношенията ви са били обсъдени в самото начало, границите са били дебели и очевидни, през цялото време си била честна. Не му дължиш любов, никой на никого не я дължи в този живот. Бих те съветвала да не го съдиш жестоко, днес той си е изпатил, утре може да си ти. Човекът в момента е афектиран, води се напълно от емоциите си и не, че това го оправдава, но пък е обяснение. По-добре прекратете всякакъв контакт, за да се избегнат бъдещи терзания и забравете за случилото се.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 72d478259a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Обикновено жената е тази, която иска да промени условията, явно авторката е изключението...

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 905ac7fea8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Аз като жена съм съгласявала на самомо секс, защото в момента в който са ми го предлагали съм търсела това. Едно е само секс за три, четири нощи да кажем. Но съвсем друго е да правите секс в продължение на три, шест месеца примерно. Я този период все ще сте си говорили нещо. И все единия е намерил нещо повече в другия от само секс. Та за това се получава така. А и каква е гаранцията, че примерно се уговаряш с някой за по сериозни отношения. Имате ги известно време, но на отсрещната страна в един момент и става неизгодно и айде.

 
  ...


...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 74cc2c03fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Вид използване си е и жив егоизъм.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 6328296dff
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ами то като правиш "само секс" с някого редовно, в продължение на месеци, харесвате се, липсвате си, говорите си, споделяте по някакъв начин живота си - появяват се чувства. Все пак сме хора, не животни. Да не говорим, че и те имат чувства на привързаност, като лебедите например. Ако единия обаче има чувства, а другия си остава на ниво секс, по-добре да се разделите. Иначе не е приятно. Имаш очаквания, които няма как да се сбъднат, каквото и да направиш. Говоря от личен опит. А който иска връзка, нека е честен от самото начало. Да залагаш на само секс, пък после ще видим - все едно залагаш на куц кон.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 7f3a282a55
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Авторката: Да, с него си останахме само приятели и НЕ съм го съдила, а той мен - да. Затова пуснах темата. В крайна сметка ме разбра де. Жена съм, НО това НЕ означава, че умирам за връзка и нямам чисто физически нужди. Не бих спала с някой, който е лош човек с гадни качества. Той е добър, но сме много различни и несъвместими. Приятели сме били всъщност години и осъзнах, че когато е близко около мен ме напряга с гледната си точка и не мога дълго да стоя около него. А в леглото прави точно това, което искам, няма сега да споделям фетиша, но малко хора го имат и практикуват, пък и да ме привличат що годе физически. Но и за жените се отнася темата. Като прочета - “иска само секс, използва ме”. Ти го даваш, така че не те използва. И поне човекът си е казал какво иска, а не да ви лъжат и после да ви изритат.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 627dcc7b55
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторке кажи го тоя фетиш и ние да почнем да го практикуваме!!!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 80d1420d2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Аз съм в абсолютно същата ситуация като авторката и също се ядосвам.

Малко предистория: той ми е приятел отпреди, разбираме се добре, но е малко по-малък от мен, имаме толкова различен начин на живот, че няма накъде, и изобщо не се виждам с него в бъдеще.

Още от първата вечер му казах, че всичко между нас ще бъде само секс и то не за дълго. Той се съгласи, дори каза, че изпитвал само физическо привличане, но не бил влюбен в мен, така че е идеално.

Е да, ама минаха няколко седмици и той започна да се опитва да ме въвлече в нещо по-сериозно. Прави някакви опити да ме изненадва, организира планове за 14ти февруари и т. н. Пише ми непрекъснато през деня.

На мен това съвсем не ми е неприятно, не ме разбирайте погрешно. Той е готин човек. Обаче нито искам връзка с него, нито с когото и да било друг в момента (преди 2 години се разделих с първата си любов и просто не съм готова отново за нещо сериозно). Имам си и други причини да не желая.

Напомних му, че не желая нищо повече от секс и му казах, че щом е започнал да се привързва, приключваме, за да няма наранени. Той уж се съгласи и след няколко дена пак започна да ме търси. Не ме взема насериозно, не вярва, че не искам нищо повече от него и изобщо продължава да упорства, което е изключително уморително и неуважително от негова страна...

 
  ...

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: a6ccf4fd09
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   На всички, които ревете, че милите вие само секс сте искали, а видиш ли другата страна е лоша и виновна, че се появило желание за нещо повече - не се притеснявайте то колелото се върти. Утре вие може да сте в такава ситуация. Ще попитам дамите, които се жалват как искали те само секс защо не си намерихте женен мъж за любовник По малко вероятно щеше да е да иска да задълбочи отношенията си с вас. И не не съм някой озлобен към жените мъж, а жена.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 19d7401c4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   До номер 12, защото сме си харесали точно този, неженения мъж. Никога не бих се намесила в чужди отношени. А и ти пък ще ни казваш с кого да спим.

Иначе да, възможно е нещата да се обърнат. И какво от това? В такъв случай ние ще си бъдем влюбени и тъжни без да се натрапваме. (Всъщност бях в другата роля преди, с бившия ми след като ме заряза и после отново се събрахме, но само за секс, по негово желание). Ама никога няма да изнудвам емоционално човек, който не желае да бъде във връзка с мен. Това ми се струва подло и няма да доведе до нищо добро.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 787088e010
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Авторката: Номер 12, ако ти си любовница на нечий съпруг, това само за теб говори. Не бих развалила чужди отношения, защото точно от тази страна съм била! И ако ми се случи, макар че се съмнявам, няма да изнудвам човека, както номер 13 е казала.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: a6ccf4fd09
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Мен лично някой ако ме дразни като поведение, убеждения, различни от моите ценности не бих изпитала желание да си легна с него ако ще да е най красивия, надарения и с най силната сексуална енегрия. Имало е случаи в по младите ми години по безрасъдно съм се впускала в сексуални връзки без да познавам човека по добре. Като ме е дразнело нещо в поведение, изказ, начин на мислене изобщо съм спирала да се занимавам с тях. Но може би авторката и другата дама, която коментира и се оплаква са с по мъжки модел на мислене. Ккакто е казано хора всякакви.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker