Скуирт? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Скуирт?
преди: 4 години, 3 месеца, прочетена 4577 пъти
Здравейте.
На 19г съм момиче, водя полов живот от 4г с сериозен мъж, но не мога да получа скуирт с него. Когато се пипам сама стигам до едно състояние на треперене, пулсиране на вагината, горната част на тялото ми започва да не ме слуша и да се гърчи, и нищо не ми тече, само малко бял секрет. До там стигам да не мога да си пипна клитора, защото става много чувствителен, и тогава спирам защото не мога повече. Какво трябва да направя за да го получа този скуирт. Не ми харесва да си пъхам пръсти, само клиторна симулация. Какво ли не съм пробвала, сама го правя
спокойна съм... Не знам вече... Как да разбера дали това е скуирт, искам да знам жените какво чувствате.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 3 месеца
hash: 7b4825587f
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не е скуирт. Скуирта е свършване с пръскане на безцветна течност и е в голям процент наложено от индустрията за възрастни. По никой начин не е нещо, което жените могат, а ти видиш ли да си повредена. Не всички жени могат да свършват така. Даже доста малко го правят. Изобщо не е задължително и по никой начин не е някакъв минус, ако не можеш. Това, което описваш е доста интензивно като оргазъм и съм сигурен, че на всеки разумен мъж би му било супер кеф приятелката му да свършва толкова силно като теб, а пръскането по дяволите. Не се тревожи! Супер си!

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 8c1d1df6b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Все повече се убеждавам колко малко хората са информирани на тема секс и по-специално задоволяване на жените. Скуъртът е вид оргазъм, при който, както е казал първият коментар, има голямо количество течност при свършване и да, той е наложен главно от порно индустрията, и много често дори в порното, не са реални, а изсценирани

Този оргазъм е доста рядък и не би трябвало да ти е кой знае каква цел в секса. Има още няколко вида женски оргазъм. този, който описваш е клиторен оргазъм. За да свършиш клиторно, се изисква интензивна стимулация на клитора, а не пенетрация. Тоест приятелят ти трябва да те лиже или пипа с пръсти в областта на клитора(разбира се и самия клитор).

Отделно има вагинален и анален оргазъм, които са възможни чрез пенетрация на съответния орган и стимулиране на G-точката.

Надявам се това да ти изяснява малко ситуацията. Имай предвид, че при всяка жена е различно. Някои свършват по-лесно, други по-трудно, нагласата, партньорът, всичко е важно.

Ж19

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: e7f02e4a8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Знам, че не всяка може да "пръска" с течност, и това, което чувствам и съм описала подробно не го изпитвам, когато го правя с мъж. Само самичка.
Авторката

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: e664ae9f6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Но1, напротив всички жени могат. Просто както винаги си избират неподходящите мъже. 99% от жените избират най големите мухльовци. 90% от тях пък им натрисат комплекси и психически отклонения. Скуирта иска духовна близост и БЕЗПРЕДЕЛНО доверие.
Айде сега вие ми кажете, къде видяхте духовно свързани двойки, на улицата, в метрото и тн. мммм? Всичко което се вижда е показ на социален статус и детски егоизъм за надмощие. Че те младежите даже на живо вече секс не правят и цялата им връзка притча у фейса. За какъв скуирт си говорим...
Еееех, а имаше времена когато жените пръскаха....

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 06f4f6f9f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Женският организъм няма механизъм да изхвърля/изпръсква течност, освен когато уринира. Оставям на логиката и разума да ти кажат, какво е "скуирта".

 
  ...


...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 11e07f30d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ами не е точно така, както го описвате в коментарите си - не всички жени го могат и не, този оргазъм не е наложен от порно индустрията ! Аз се научих да свършвам със скуирт първо при клиторна стимулация/продължителна стимулация на клитора/ и винаги свършвам с пръскане при мастурбация. На по-късен етап, се научих да свършвам със скуирт и при полов акт със съпруга ми. Но да, при точно определени пози, когато пенисът търка точно определено място, т.н . G точка, тогава се получава. И да, сексът трябва да е по-интензивен, по-груб дори, и да- пенисът определено трябва да е по-голям и дебел, тогава нещата се получават перфектно. Апропо, този оргазъм е страхотен, но не всички го могат - факт.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 021a300dda
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И аз до скоро не можех да достигна до скуирт, но сега му хванах "цаката"- свършвам така, когато съм отгоре и съм почти в седнало състояние. Започвам да се движа по- бързо и се чувства все едно ти се допишква. Обаче не си го представяйте, че ще "изхвърляте" течността като в порното- аз лично ставам адски влажна и това е. Моят приятел не е с голям член и се получава, така че не смятам, че големината е от значение. Всяка жена е различна и не всички могат да свършват така, някои жени даже не могат и да свършват. Така че, не е голяма загуба ако не можеш да свършиш така. Има много по- важни неща от скуирт-а! :)

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 8258903a39
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Здравейте! Научно доказано е,че едва 10% от женското население в света успяват да свършват по начина така нареченият Скуирт ;)

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 5e6a7c607c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   До 8

И научни доказаното се удостоверява с какво?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: df282488d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   По-важно е да се понаучиш кога се пише "с" и кога "със" пък останалото - здраве.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker