Секс другарчета... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121138)
 Любов и изневяра (29693)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Секс другарчета...
преди: 12 години, 11 месеца, прочетена 5895 пъти
Имам си един приятел, с когото не ходим, но сме си заедно само за секс, а и така ни е по-изгодно и на двамата. Много го харесвам, но всичко е чисто физически, сексуално. Няма някакви по-силни чувства помежду ни. Все той е активният като го правим, иска ми се някак да обърна и аз нещата, да бъда и аз по-активна. Някакви съвети?

Без предложения за свирки, това си е едно на ръка, не е нещо ново. Като цяло ми се иска аз да бъда отгоре, но се притеснявам да не се изложа, тъй като съм схваната, така да се каже, в кръста и движенията са ми непознати. Моля само без обиди и нападки, просто моля за някакъв съвет, защото искам да го изненадам някак, а и да не му омръзна. Не че като цяло има такава вероятност, но аз да съм си подсигурена.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 11 месеца
hash: 9c80dea467
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   здравеи!!!! мисля 4е просто трябва да се отпуснеш малко и се освободи от гадни мисли.. просто се отпусни и му покажи твоите фантазии!!! :) Успех!!!! Дано са по перверзни ще му хареса!!!!

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: c5aef78db8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Има толкова много пози, толкова много места (стандартни и нестандартни), има играене на роли (което реално позволява да се сбъдне всяка фантазия), има различни играчки, има тройки, има дори суинг за един ден след дълъг брак... Има анален секс. Има различни техники за правене на свирки/лизане. И още куп по-дребни начини да разнообразиш (примерно стриптийз, танци в скута, секс/свирки, докато гледате порно... и тн. )

Опитай с всичко, което искаш и мислиш, че ще ви достави удоволствие.
Все пак не може вечно да бъдеш пасивна, нали? Дори да не се получи от първия път, ще опитваш отново и отново и така докато стигнеш до нивото, което искаш.
Успех! :)
SFA

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 10723d77d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   яхкай го смело, това е най-любимата поза на моя, губиш много!!!!
Не е казано, че ти трябва да правиш чупките в кръста, легни първо върху него, нека той отдолу пак действа и като се сетиш, ще можеш и ти да го обработваш.
Внимавай със сядането с гръб към лицето му, защото можеш малко да го нараниш, там трябва да си по-скоро облегната назад. Смело

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 79dec1393f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Никога не съм го разбирала това понятие "приятели за секс". Тоест- приятели сте, но правите и секс... че това си е чиста връзка.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 74b6e6cbd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Детска му работа... " Моля само без обиди и нападки, просто моля за някакъв съвет, защото искам да го изненадам някак, а и да не му омръзна. " Поне себе си не заблуждавай, тук явно има нещо повече от приятелство, поне от твоя страна. Момиче, отстоявай себе си и желанията си. Ако връзката ти с този младеж е някакъв компромис, за да го задържиш със секс, смятам, че допускаш грешка. Бъди искрена със себе си и знай какво искаш. И следвай желанието си, рано е да жертваш себе си. Живота е прекрасен, когато следваш мечтите си. :)

 
  ...


...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: c5aef78db8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   ^ Аз пък под "връзка" разбирам да има намесени и чувства. Взаимоотношения, които са ОСНОВАНИ на секс, без никакво емоционално обвързване, не попада в категория "връзка" в пълния смисъл на думата...
(Това според моите представи, разбира се).
Както и обратното.

Иначе тези "връзки" са удобни, когато човек е решил да се пази от емоционална гледна точка, без да се лишава от удоволствието, което носи секса.
SFA

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: bf2c52f93b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   4, никаква връзка не е, защото не се виждаш и чуваш всеки ден примерно със съответния човек, нито пък изпитваш някакви кой знае какви чувства към него, освен приятелски. Аз имам две такива приятелчета (всъщност три), поддържаме си връзка и се виждаме от време на време за доставяне на взаимно удоволствие, но в никакъв случай не може да се каже, че имам връзка с който и да е от тях. Има го, обаче, риска за единия от двамата нещата да се задълбочат и да има разочаровани после.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: ef438eccdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   само ми е чудно ще споделиш ли как започнахте този тип отношения/връзка?

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: d8f61da86d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   SFA, да не ти бяха спрели нета за около година :))) Добре дошла.
Авторката, със сигурност имаш емоционално обвързване към твоя приятел, дори и да не го осъзнаваш. Самия факт, че мислиш че е възможно да му омръзнеш го показва.
А иначе към въпроса ти- просто застани отгоре и нещата ще се случат.

Ale

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 08e8416c9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   5 - Аз си знам какво искам и какво имам, като цяло.

8 - Ще споделя, защо не? Работим заедно. В един и същи хотел работим, на различни позиции. Видях го, хареса ми, започнахме да се закачаме - той започна първи де, започна да ме гъделичка, а аз имам ужасен гъдел. Започнаха по-сериозни закачки от гъделичкане. Веднъж дори се сборичкахме така на майтап и започна да ме обарва. Нещо такова се получи. Интересното е, че е най-готиният пич в целия хотел. :]]

Благодаря за отговорите.
Авторката.

 
  ...

...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: ee2396a8aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Относно номер 5 и към авторката: много е прав/а. Казвам ти го от опит - и аз така се събирах с един мъж само заради секс и понеже ни беше приятно да си говорим. Сега от година имаме съвсем нормална връзка - в смисъл показваме се като двойка пред приятели и семейство, заедно сме на на почивка и по празници и така. Ти сама ще усетиш, че ще дойде момент, когато вече си опознала човека и ще поискаш нещо повече. А теб наистина те е грижа за него, личи си. Което си е много хубаво :о)
А пък за язденето - аз понеже съм малко тромава поне по мое мнение, си помагам като единият ми крак е стъпил на земята, а другият е свит в коляното на леглото. Така движението не ми е само от кръста. имам и опора и мога да съм по-активна без да ме боли кръста после. Няма с какво да се изложиш, наистина на моменти той ще поема инициативата, когато усети, че си се изморила.
G.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: be8b8fea3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ами, маце, щом практикуваш секс зарадия самия секс вземи попрочети и се поограмоти. Как искаш да ти се обяснят движенията, когато ти си отгоре? За порно да си чувала? Има един куп пози и в тези "образователни" филмчета ги има. Уж използавш секса едва ли не за спортни цели, пък искаш съвети.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 11 месеца
hash: be8b8fea3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Авторке, щом от едно гъделичкане си стигнала до секс си много лесна! Поредната глупачка! Ще му омръзнеш каквито и пози и техники да прилагаш по едне единствена причина - сексът без чувства е много, много кратък. Само внимавай ти да не се влюбиш, че на това ми мирише, че тогава ще има да патиш.

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: c5aef78db8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Добре заварил, Ale :)
Инак точно за около годинка нямах нет.
Сега постоянно "обитавам" сайта, но сякаш по-рядко се наемам да коментирам.
Поздрави!
SFA

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 08e8416c9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   13, поредната глупачка ще наричаш някоя друга, не мен. Това с влюбването нема как да стане, имам си сериозна връзка от 4 години и половина, просто сега си поисках разбообразие. Кое те кара да мислиш, че от гъделичкане до секс съм лесна? Не знаеш колко време са отнели закачките, нали? Не бързай да съдиш по това. Хайде със здраве. ;)

Авторката.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 3226c037f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Ей на такива истории няма как човек да не се разсмее. Имам си сериозна връзка от 4 години и половина, но затова пък се притеснявам да не се изложа, тъй като съм схваната, така да се каже, в кръста и движенията са ми непознати. Да те питам аз вие 4 години и половина с твоя приятел какво правите, спахте ли?
И само за последно, това секса няма как да го правиш като по учебник и предварителна програма и на момчето да му хареса. Той се усеща, чувства на момента. Или ставаш за тая работа, или просто мислиш как да ставаш. Сори, малко грубо, ама какъвто въпроса, такъв и отговора

 
  ...
преди: 12 години, 11 месеца
hash: 15f50759d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Авторке, и аз имам същия тип връзка, няма нищо по-хубаво от това да се отпуснеш с някой готин пич, да ти внесе разнообразие и да си изкарате приятно:) Мисля, че най-лесно ще ти бъде, той да легне или да седне, ти да го възседнеш, като опора са ти стъпалата - т. е. все едно си клекнала и да се движиш нагоре-надолу - все едно правиш малки клякания. Така може да бъдеш и с лице към него, а и с гръб - както ви харесва на двамата:)) Айде, успех и да кажеш после как е било:))

 
  ...
преди: 9 години, 3 месеца
hash: 595fd97f30
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Може да го питаш дали има някакви фетиши и, ако е нещо което можеш да изпълниш така би го изненадала, някои имат фетиш към женско бельо, други към връзване или доминация при всеки е различно де, ама всеки си има по-нещо, което да го възбужда много силно!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker