Мъжът ми и порното - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Мъжът ми и порното
преди: 4 години, 3 месеца, прочетена 4839 пъти
Здравейте. Ще задам въпроса си към вас понеже няма на кой друг да споделя. Ще го кажа на кратко. Сексът с мъжа ми не е много често. 1 път в седмицата. Аз съм по сексуалната от нас двамата. Той казва, че не е толкова сексуален колкото мен и затова е толкова рядко. Но в същото време целият му инстаграм е пълен с жени. Следва САМО жени. МНОГО жени. ПОЛУ ГОЛИ ЖЕНИ. Фейсбука му също е пълеееен с жени. Отново почти голи. Гледа си и порно. Редовноо. Дори следва порно акрисите който харесва във фейсбук и в инстаграм, за да им се наслаждава и там когато, не ги гледа в порното. ЗАЩОООО, хора, защо? Аз ли не го привличам? Чувствам се тъпо като само жени са му в телефона, а не иска супер много секс, да каже човек, какво значи това според вас?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 3 месеца
hash: 7e54335d0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз затова съм против тая голота, пренаситиха се мъжете. И за мен е малко веднъж в седмицата.
Поговорете, то това не прилича на нищо.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 8e3744f1e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Затова порното трябва да се забрани. Съчувствам ти. Напълни се с тия мъжки курвички.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: ff2127c172
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Първо, как изглеждаш ти, спрямо жените в порното?

Второ, как оценяваш секуалните контакти, които имате? A.k.a. чукаш ли се като жените в порното?

Трето, колко си тясна? (Това е напълно сериозен въпрос)

Четвърто, караш ли го да те иска? В смисъл такъв, че един мъж ако не се опитва да те задържи - става латентен в секуалността си.


Аз съм бил и в двете крайности - да искам жена 24/7 без насищане години наред. И в другата да съм с жена, която не искам да чукам, защото просто не ме привлича по същия начин.
Стигнал съм до заключението, че горните четири неща са в основата на това някой да те иска по начина, по който искаш да те искат.


Братан.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 7232b0c0e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   Лъска бастуна и няма сили за теб.
Ж.35

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: ad4dbbd5ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ами, говори с него задължително. Може да има някоя несбъдната фантазия и да го е срам да си признае, така че с разговор ще се случат нещата. Да гледа порно, ок, ама всичко в телефона да му е препълнено с разголени жени и да следва такива от порното ми се струва малко крайно, предвид това, че е семеен.

А за написаното от теб, Братане, не можах да видя една смислена дума. Как може да съветваш жената да започне да изглежда и да има сексуално поведение на порно актриса?! На първо място май ти убягва фактът, че в тези филми всичко е сценарий и реално нещата изглеждат много по-различно. Да прилагаш наученето от порното в реалния живот е в повечето случаи вредно, не един психолог би го потвърдил. Струва ми се и много глупава идея човек да се променя само заради прищевките на някой друг. По-вероятното, което би последвало след твоя съвет е жената да изгуби автентичността си, в която мъжът и предполагам се е влюбил.
А за това колко е "тясна" отдолу е отговорен изцяло мъжът и, ако си няма и друг де.

 
  ...


...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: b55bfe33a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ако още нямате деца бягай от този. След време ще мечтаеш за секс 1 път седмично с този.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 4b2379b952
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Проблема не е в теб, мила. Ако ще и Памела Андерсен да си, пак ще е такъв. Просто си е такъв, женкар. Склонен е на изневяра 90% и го дръж под око, не му имай много вяра. Направо даже го зарежи, явно те подтиска и те кара да се чувстваш нежелана, няма смисъл, такива хора не се променят. Поговори с него, кажи му за всичко което те тормози. Като се разбере ок, ако несхваща го изритай, за какво ти е такъв мъж, на които очите и ума му е другаде

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: fcef09c19b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Порови се в нета за порно зависимостта на психолог Орлин Баев, ще си отговориш нав сички въпроси. И не - не си виновна ти!

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 4e60d0ce86
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ако не спре след някоя друга годинка може да не му става и тогава вече може да скочиш на друг прът!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 4c69fcc66f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Е, как приемате подобни неща, без изобщо да кажете нещо?! Сядаш и го питаш защо го прави.

 
  ...

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 63cf65770e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Този е тип е мишка и чикиджия.
Мишка, защото няма смелостта да ти каже, ако не го привличаш/не иска да прави секс с теб поради някаква причина и т.н. Няма комуникация и честност.
Чикиджия е ясно защо. По-лесно е, във фантазиите му той е господар и всички цицорести мадами го обожават. Явно е пристрастен и е изгубил връзка с реалния свят. Обидно и унизително поведение по всички параграфи.

Вариантите са два: зарязваш го да си седи с ръка в гащите или, ако много държиш на него, се опитваш да му помогнеш, включително консултация със специалист, защото това не е по-различно от наркоманията и алкохолизма. Във втория случай се подготви за скандали, обвинения, че си умобъркана и контролираща женка и все в тоя дух. Никой не обича да му кажат, че е зависим. Ще се отрича, ще се плюнчи, ще се крие. Всичко зависи от това колко нерви имаш и колко значи той за теб. Но дори и това има своите граници. Не жертвай живота и женствеността си за подобни мъже. В един момент ще е най-разумно да го оставиш с .jpeg желанията му.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 1b77955648
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

13.   Докато за повечето жени секса е: лягам и си разтварям краката, така ще е.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: e7a49ba1ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Мъж съм, искам да го правя с красивата си жена всеки ден или през ден, не е като да не се старая. Тя, ако не и кажа или покажа, че искам секс, може и цял месец да не се сети. Обикновенно 1-2 седмично го правим и е пълно дърво, не ми дава да и дишам в косата за да не се омазни или накъдри... и според вас да взема да я оставя, само заради секса....еми не е само секс. Как с една ръка отписахте човека.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 27d31a3267
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   А вие пък защо мислите, че авторката казва самата истина. Не ли ви минава мисъл през ума, че авторката просто иска да обижда мъжа си, дори и всички мъже. Много сте наивни хора, вярвате на всичко написано. Вижте какво казва СОЛОМОН в Притчи 14:15 "Простият вярва всяка дума, а благоразумният внимава добре в стъпките си".
Или казано с други думи, разумният размишлява задълбочено, кое е за вярване и кое е измислица. Прави ми впечатление, че голямата част от коментаторите вярват на всичко написано. Колко жалко.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 4ba4fe2526
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

16.   Ако порното е толкова лошо, защо жените се снимат в него?

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 101c666a37
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   От авторката : Първо, благодаря на всички за отговорите. Бих искала да отговоря на въпросите който бяха отправени към мен.
Първо към номер 4- (Братан) : Не смятам, че трябва да се сравнявам с която и да е порно актриса, те за мен не са никакъв критерий, най-прости проститутки, но щом питаш как изглеждам спрямо тях, ще ти кажа само, че съм бивша гимнастичка, слаба съм, висока и имам хубаво лице. Внимание към мен-не липсва. Никога не е липсвало.
Към втория ти въпрос “как се чукам”, не бих казала, че е зле. Аз съм жена която обича секса, обичам да разнообразяваме в секса(пози, места), правя всичко, което знам, че ще му достави удовоствие, готова съм за секс по всяко време, защото съм млада и имам желание, така че не виждам и от тук да идва проблемът.
Към това колко съм тясна-да ти кажа честно, не знам. Просто никога не съм знаела по какво се разбира. Ако съм мъж сигурно ще мога да направя разлика в усещанията, когато една жена е тясна и когато не е, но как мога да разбера като съм жена и нямам опит с жени, а мъжете досега не са ми казвали, тясна си, широка си?
И към последния ти въпрос “дали се опитвам да го задържа”.
По какъв начин имаш предвид? Ако е дали се потдържам. Определено да. Аз съм много суетна жена. Старая се винаги да изглеждам добре. Старая се дори вкъщи да изглеждам добре за него, а не да ходя като 5 за 4, домакиня с рошава коса и мръсна тениска. Обличам красиви нощници, дори се гримирам когато сме си вкъщи, само и само за да изглеждам добре за него, защото той е важен за мен. Старая се по всякакъв начин да го привличам и да задържам вниманието му. Ако с това не успявам да го задържа, то не знам какво друго трябва да направя. На челна стойка не мога да застана. Той вижда и знае, че изглеждам добре и че съм доста желана жена, и ревнува, когато някой само ме гледа дори, но в същото време си знае, че съм негова (аз съм много праволинейна в една връзка и не бих кривнала от пътя докато съм с някой), той го знае и просто не виждам да полага големи усилия. (в секса)
Към номер 5, определено мисля, че не му остават сили за мен от толкова лъскане. А и той си пада малко мързелив в това отношение и така е по-лесно, бързо и не се поти толкова.
Смятам, че номер 1 е много права и точно това се опитвам да кажа и аз, че мъжете са се пренаситили от толкова много голота. Тя е навсякъде. И точно това пренасищане води до проблема който имам аз. Той предпочита виртуалното пред мен. Защото както казах неговият телефон е пълен с голота.
Към номер 6-Относно фантазиите му, както казах малко по горе, аз гледам да правя всичко което знам, че му харесва. Знам че той има фетиш от крака и се опитвам и това му желание да задоволявам.
Към номер 8- Мислите ли че би изневерил? Аз найстина вярвам, че не би го направил, защото като изключим секса, той е мил с мен и прави всичко за мен. Все си мисля, че не би изневерил, но разбира се никога нищо не е сигурно в този живот... А до това да поговоря с него, как да стане? Знам какъв ще бъде отговорът. Ще ми каже : “Е нали не ти изневерявам, какъв ти е проблемът, че си гледам порно, другите мъже ходят наляво надясно, а ти от какво се оплакваш. ” И всичко ще спре до там с разговора, защото той не обича да обсъжда проблеми, най-малко свързани със секс.
До номер 15-Изобщо не можах да разбера коментара ти. Какво значи искам да обиждам мъжа си? С кое го обиждам, казвам само, че искам да прави любов с мен, вместо да отиде в банята и да се оправя сам. С кое го обиждам не разбрах. Аз обичам мъжа си и искам да разбера от къде идва проблемът, а не да го обиждам и да го зарязвам.
И последно, като заключение, ще кажа, че не искам да изглежда така, сякаш аз съм му забранила да гледа порно. Ясно ми е, че всички мъже и жени гледат. И аз гледам. Просто го правя, когато например, той е на работа и не мога да правя секс с него, а имам нужди. Само, че не разбирам, защо мъжът ми го прави докато аз съм в другата стая, а не дойде просто да правим един хубав секс. Нима самозадоволяването с виртуалните жени е по възбуждащо от секси облечената ти жена в спалнята? Ето това не разбирам. Никога няма да предпочета да гледам порно и да мастурбирам пред това да правя секс с мъжа си. Чувствата са насрамними според мен. Ако го правеше когато ме няма окей, но той го прави докато аз съм там. Това е големият проблем.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: a948adb363
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   И аз съм мъж, са красива съпруга която обичам и желая, но и аз гледам порно, вкл. и фотографирам жена си гола. Гледането на голи женски тела е НОРМАЛНО ЗА ВСЕКИ МЪЖ! Набий си го в главата.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: f3a96a599c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   От отговорите на отговорите разбирам повече за проблема. За съжаление, мъжът ти има зависимост от порнографията. Аз съм мъж и говоря от собствен опит. При мен проблема беше, че когато съм с моята приятелка, имам непрекъсната ерекция, но не мога да достигна до еукулация; повече от час (не използвам Виагра). Ядосах се на самия себе си и престанах въобще да гледам порно. Дори приложих и пълно въздържание от 3 месеца, за да се излекувам. Три месеца и сега, дори и да видя приятелката си с по-секси дрехи, готов съм за подвизи. Дрехи, не бельо!

Има филм по въпроса: Дон Джон (Don Jon- 2013).

Дано се оправят нещата, заслужаваш го като съпругата, която си описала че си!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 28 дни
hash: 101c666a37
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Отново от авторката...
Мъжът ми продължава с порното...Оправия НЯМА.
Взе да става и по зле.От историята на телефона му разбирам,че непрекъснато се рови да търси разни жени голи.Ако не ме разбрахте какво имам предвид,ще ви обясня.Гледаме си ние филм и в него участва Пенелопе Крус,след това в историята на телефона му виждам,че е търсил Пенелопе Крус ГОЛА,след това дават по новините интервю със златните момичета,после отново в историята на телефона му откривам,че е търсил една от тях ГОЛА,и това се случва всеки ден...вижда някоя жена по телевизията и след това я търси гола в интернет..То не беше Мария Илиева ГОЛА,Златка Димитрова ГОЛА,гимнастички ГОЛИ...абе всяка дето е зърнал е искал да я види гола...Сега в главата ми се въртят ужасни мисли.Непрекъснато като изкочи някоя жена пред очите му и аз си мисля как той си я представя гола.Не ми харесва да знам как мъжът ми си представя всяка жена която зърне гола..просто не знам какво да правя вече.Аз не изпитвам нужда да гледам всеки ден голи мъже,защото съм достатъчно привлечена от моя собствен мъж,защо и при него не е така.Искам просто да му бъда достатъчна.Намекнах му наскоро,по дискретно,без да му казвам,че съм видяла историята на телефона му,казах му, че знам какво прави в банята всеки ден по един час и той не отрече.Каза,да,гледам си порно и какво от това ?!? Кой мъж не го прави... и всичко приключи до там. Не промени нищо,не намали гледането.Ох моля ви дайте някакво мнение по въпроса,защото се побърквам вече.

 
  ...
преди: 4 години, 27 дни
hash: 099d7db5de
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Мъжът ти има много сериозен проблем, мила. Казвам ти го, защото аз съм мъж и също се боря с такова нещо. Не го оставяй, защото както бяха писали по-горе това е като наркоманията, тoй ще го осъзнае рано или късно, но сили да намериш да се бориш с това е много трудно. Неусетно и постепенно ставаш голям роб, срастваш се с това, рефлектира върху целия ти живот, върху здравето ти и те изкривява, докато се усетиш си потънал в една голяма бездна на мрак. Ограбва те отвсякъде, отчуждава те от близките, прави те неспособен да обичаш всетдайно, заради лошите навици, моногамията се превръща в мъчение и страшното е, че ти разбива живота, ограбва те от хората, които си обичал, не можеш да се радваш пълноценно на живота, защото робуваш на една страст, която изгаря душата ти, не ти дава мира отвътре. В интернет може по много начини да се злоупотребява, това при него е само началото, всичко е една отрова, която постепенно ти отнема всичко.
От това, което казваш, мисля, че при него има гордост, защото се оправдава. Затова внимавай, трябва да действаш по друг начин, не явно да го пресираш. Не го оставяй, ако го обичаш и искаш да запазите любовта си и да сте щастливи, трябва да му помогнеш да осъзнае проблема, да се бори с него и да излезе от това. Взаимоотношенията между двама души не са само секс, има много жертви и трудности, през които се минава. Въпроса е, че ти трябва да му помогнеш да изгради постепенно добри навици.

1. Не трябва да стои дълго време в интернет. Ако работи пред компютър, трябва да си прави почивки на 40 мин. и след работа да не припарва до компютър, телевизор, телефон. Това е важно, за да запазва силите си, да пази мислите и очите си.
2. Променете режима си, ранно ставане и ранно лягане задължително. Така ще има по-пълнценно ежедневие и сили да се бори с това.
3. Физическото усърдие също може да помогне на силите на духа.
4. Внимавайте с храната, имайте дисциплина при храненето, без да прекалявате. Внимавайте с алкохол и цигари, музика.
5. Недей да наливаш масло в огъня - не говори директно с него, защото от това, което си написала, разбирам, че при него има противене. Все едно на един наркоман да му вземеш наркотика, може да ти отвърне грубо, агресивно дори, а с това няма да помогнеш много. Действай индиректно, малките, постоянни стъпки, водят до големи промени.
6. Това, че се подържаш е много добре, защото при мъжете, които страдат от такава блудна страст, това може да се използва като оръжие. Обличай се привлекателно пред него, разбери в какви дрехи те харесва, какво бельо харесва, подчертавай формите си. Но едно много, много важно нещо - мъжът обича да е ловец, не му поднасяй всичко на готово, иначе губи интерес, бъди свободна. Оставяй елемент на загадка винаги, на недостъпност и в същото време бъди красива, смей се, усмихвай се. Не да облечеш къса пола и да се наведеш пред него, той има достатъчно въображение за всичко и да те поиска. Няма лошо, в неговите очи, да създадеш впечатлението, че си ценена от приятелите си, че има мъже които проявяват внимание към теб (например, че някой те е загледал и т. н. ), но същевременно недей да предизвикваш ревност, защото тя е много опасна, покажи му че имаш морал и си му вярна. Също така, много добре е да се занимаваш със спорт, физическата активност, енергичността ще те направят още по-привлекателна за него.
7. Добре е да говорите за секс понякога, разбери какви фетиши има, фантазии. Намекни му за твоите. Тези теми не трябва да са табу, защото иначе той се усамотява и търси определени неща в интернет, защото е свикнал да се храни с тях. Понякога някоя дума, някоя мисъл може да разпали в него желание, използвай това.
8. Опитай се леко да засегнеш гордостта му по някакъв начин и с това да го изобличиш. Напрмер намекни му че повечето мъже в интернет са чикиджии, не са наред, че са глупави неща, вместо да се държат като истински мъже и да са с жена, която да обичат и да карат да се чувства като жена.
9. Много важно е да осъзнае, че има проблем. Поговори с него, изобличавай го. Бъди внимателна и деликатна, намеквай му, давай му примери, засегни деликано достойнството му, въпрос на време е да му покажеш, че греши с тези си действия и постъпки. Постепенно ще започне да осъзнава проблемите си. Най-добре не насилвай нещата, вметвай ги, малко по малко. Не го пресирай, защото може да има обратен ефект. Той трябва да осъзнае, че трябва да се държи като мъж в живота, не непрестанно да търси удоволствия, да се бори и да знае, че не всеки ден може да си бие чикии и да бяга от проблемите. Трябва да разбере, че ти си жена и той трябва да се бори и старае за теб, че ти имаш стандарти и той трябва ежедневно да се труди и да цени това, което има, за да те задържи.
10. След като осъзнае проблема, е необходимо да има трезвение. Трябва да се пази от тези неща, да си пази мислите и очите най-вече, това е много важно. Постепенно обичта и желанието му за ласки ще се върнат, любовта му ще се засили, ще започне да те цени както преди. И там започва следващата работа - трябва да се стараете да запазвате хармонията, защото много лесно се губи и много трудно се изгражда. Следи го какво прави, в никакъв случай да не изпада в тези неща отново, вътрешния мир, харманията между вас може да се загуби за миг, опасността при него е много голяма, защото той всеки момент той може да отвори интернет и пак да почне да потъва в тези неща - затова и ти казвам, че е много, много важно той да осъзнае проблема. С времето се изграждат добри навици, трябва да сте постоянни.
11. Порното, фейсбук, инстаграм и други, трябва да ги изключите от живота си. Напълно, изхвърлете ги като боклуци, повярвай нищо хубаво няма в тези неща - да, може да позлвате някакви messanger-и и тн. с които да подържате връзка с приятели и близки, но до там. Заделяйте време за вас си, например всяка седмица правете нещо само за вас, фокуса да е между вас двамата - разходка, прегръдки, романтика. Правете нещо, което да ви зарежда пълноценно, да е с фокус към вас.

Дано нещо от това, което съм написал да ти е от ползва. Ще следя темата, не унивай, необходимо е да имаш търпение и да му помогнеш, ще видиш, че трудът ти ще се отплати, можете да сте много щастливи.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker