Мъжът ми и порното - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (93869)
 Избор на редактора (165)
 Любов и изневяра (22033)
 Секс и интимност (10955)
 Тинейджърски (19847)
 Семейство (4640)
 Здраве (7595)
 Спорт и красота (3965)
 На работното място (2056)
 Образование (5660)
 В чужбина (1253)
 Наркотици и алкохол (908)
 Измислени истории (720)
 Проза, литература (1464)
 Други (12599)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Мъжът ми и порното
преди: 1 месец, 29 дни, прочетена 2908 пъти
Здравейте. Ще задам въпроса си към вас понеже няма на кой друг да споделя. Ще го кажа на кратко. Сексът с мъжа ми не е много често. 1 път в седмицата. Аз съм по сексуалната от нас двамата. Той казва, че не е толкова сексуален колкото мен и затова е толкова рядко. Но в същото време целият му инстаграм е пълен с жени. Следва САМО жени. МНОГО жени. ПОЛУ ГОЛИ ЖЕНИ. Фейсбука му също е пълеееен с жени. Отново почти голи. Гледа си и порно. Редовноо. Дори следва порно акрисите който харесва във фейсбук и в инстаграм, за да им се наслаждава и там когато, не ги гледа в порното. ЗАЩОООО, хора, защо? Аз ли не го привличам? Чувствам се тъпо като само жени са му в телефона, а не иска супер много секс, да каже човек, какво значи това според вас?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 месец, 28 дни
hash: 7e54335d0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   Аз затова съм против тая голота, пренаситиха се мъжете. И за мен е малко веднъж в седмицата.
Поговорете, то това не прилича на нищо.

 
  ...
преди: 1 месец, 28 дни
hash: 8e3744f1e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

2.   Затова порното трябва да се забрани. Съчувствам ти. Напълни се с тия мъжки курвички.

 
  ...
преди: 1 месец, 28 дни
hash: ff2127c172
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

4.   Първо, как изглеждаш ти, спрямо жените в порното?

Второ, как оценяваш секуалните контакти, които имате? A.k.a. чукаш ли се като жените в порното?

Трето, колко си тясна? (Това е напълно сериозен въпрос)

Четвърто, караш ли го да те иска? В смисъл такъв, че един мъж ако не се опитва да те задържи - става латентен в секуалността си.


Аз съм бил и в двете крайности - да искам жена 24/7 без насищане години наред. И в другата да съм с жена, която не искам да чукам, защото просто не ме привлича по същия начин.
Стигнал съм до заключението, че горните четири неща са в основата на това някой да те иска по начина, по който искаш да те искат.


Братан.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 28 дни
hash: 7232b0c0e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Лъска бастуна и няма сили за теб.
Ж.35

 
  ...
преди: 1 месец, 28 дни
hash: ad4dbbd5ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ами, говори с него задължително. Може да има някоя несбъдната фантазия и да го е срам да си признае, така че с разговор ще се случат нещата. Да гледа порно, ок, ама всичко в телефона да му е препълнено с разголени жени и да следва такива от порното ми се струва малко крайно, предвид това, че е семеен.

А за написаното от теб, Братане, не можах да видя една смислена дума. Как може да съветваш жената да започне да изглежда и да има сексуално поведение на порно актриса?! На първо място май ти убягва фактът, че в тези филми всичко е сценарий и реално нещата изглеждат много по-различно. Да прилагаш наученето от порното в реалния живот е в повечето случаи вредно, не един психолог би го потвърдил. Струва ми се и много глупава идея човек да се променя само заради прищевките на някой друг. По-вероятното, което би последвало след твоя съвет е жената да изгуби автентичността си, в която мъжът и предполагам се е влюбил.
А за това колко е "тясна" отдолу е отговорен изцяло мъжът и, ако си няма и друг де.

 
  ...


...
преди: 1 месец, 28 дни
hash: b55bfe33a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Ако още нямате деца бягай от този. След време ще мечтаеш за секс 1 път седмично с този.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 28 дни
hash: 4b2379b952
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Проблема не е в теб, мила. Ако ще и Памела Андерсен да си, пак ще е такъв. Просто си е такъв, женкар. Склонен е на изневяра 90% и го дръж под око, не му имай много вяра. Направо даже го зарежи, явно те подтиска и те кара да се чувстваш нежелана, няма смисъл, такива хора не се променят. Поговори с него, кажи му за всичко което те тормози. Като се разбере ок, ако несхваща го изритай, за какво ти е такъв мъж, на които очите и ума му е другаде

 
  ...
преди: 1 месец, 28 дни
hash: fcef09c19b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Порови се в нета за порно зависимостта на психолог Орлин Баев, ще си отговориш нав сички въпроси. И не - не си виновна ти!

 
  ...
преди: 1 месец, 28 дни
hash: 4e60d0ce86
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Ако не спре след някоя друга годинка може да не му става и тогава вече може да скочиш на друг прът!

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 28 дни
hash: 4c69fcc66f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Е, как приемате подобни неща, без изобщо да кажете нещо?! Сядаш и го питаш защо го прави.

 
  ...

...
преди: 1 месец, 27 дни
hash: 63cf65770e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

12.   Този е тип е мишка и чикиджия.
Мишка, защото няма смелостта да ти каже, ако не го привличаш/не иска да прави секс с теб поради някаква причина и т.н. Няма комуникация и честност.
Чикиджия е ясно защо. По-лесно е, във фантазиите му той е господар и всички цицорести мадами го обожават. Явно е пристрастен и е изгубил връзка с реалния свят. Обидно и унизително поведение по всички параграфи.

Вариантите са два: зарязваш го да си седи с ръка в гащите или, ако много държиш на него, се опитваш да му помогнеш, включително консултация със специалист, защото това не е по-различно от наркоманията и алкохолизма. Във втория случай се подготви за скандали, обвинения, че си умобъркана и контролираща женка и все в тоя дух. Никой не обича да му кажат, че е зависим. Ще се отрича, ще се плюнчи, ще се крие. Всичко зависи от това колко нерви имаш и колко значи той за теб. Но дори и това има своите граници. Не жертвай живота и женствеността си за подобни мъже. В един момент ще е най-разумно да го оставиш с .jpeg желанията му.

 
  ...
преди: 1 месец, 27 дни
hash: 1b77955648
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

13.   Докато за повечето жени секса е: лягам и си разтварям краката, така ще е.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 27 дни
hash: e7a49ba1ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Мъж съм, искам да го правя с красивата си жена всеки ден или през ден, не е като да не се старая. Тя, ако не и кажа или покажа, че искам секс, може и цял месец да не се сети. Обикновенно 1-2 седмично го правим и е пълно дърво, не ми дава да и дишам в косата за да не се омазни или накъдри... и според вас да взема да я оставя, само заради секса....еми не е само секс. Как с една ръка отписахте човека.

 
  ...
преди: 1 месец, 27 дни
hash: 27d31a3267
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   А вие пък защо мислите, че авторката казва самата истина. Не ли ви минава мисъл през ума, че авторката просто иска да обижда мъжа си, дори и всички мъже. Много сте наивни хора, вярвате на всичко написано. Вижте какво казва СОЛОМОН в Притчи 14:15 "Простият вярва всяка дума, а благоразумният внимава добре в стъпките си".
Или казано с други думи, разумният размишлява задълбочено, кое е за вярване и кое е измислица. Прави ми впечатление, че голямата част от коментаторите вярват на всичко написано. Колко жалко.

 
  ...
преди: 1 месец, 26 дни
hash: 4ba4fe2526
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

16.   Ако порното е толкова лошо, защо жените се снимат в него?

 
  ... горе^

...
преди: 1 месец, 22 дни
hash: 101c666a37
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   От авторката : Първо, благодаря на всички за отговорите. Бих искала да отговоря на въпросите който бяха отправени към мен.
Първо към номер 4- (Братан) : Не смятам, че трябва да се сравнявам с която и да е порно актриса, те за мен не са никакъв критерий, най-прости проститутки, но щом питаш как изглеждам спрямо тях, ще ти кажа само, че съм бивша гимнастичка, слаба съм, висока и имам хубаво лице. Внимание към мен-не липсва. Никога не е липсвало.
Към втория ти въпрос “как се чукам”, не бих казала, че е зле. Аз съм жена която обича секса, обичам да разнообразяваме в секса(пози, места), правя всичко, което знам, че ще му достави удовоствие, готова съм за секс по всяко време, защото съм млада и имам желание, така че не виждам и от тук да идва проблемът.
Към това колко съм тясна-да ти кажа честно, не знам. Просто никога не съм знаела по какво се разбира. Ако съм мъж сигурно ще мога да направя разлика в усещанията, когато една жена е тясна и когато не е, но как мога да разбера като съм жена и нямам опит с жени, а мъжете досега не са ми казвали, тясна си, широка си?
И към последния ти въпрос “дали се опитвам да го задържа”.
По какъв начин имаш предвид? Ако е дали се потдържам. Определено да. Аз съм много суетна жена. Старая се винаги да изглеждам добре. Старая се дори вкъщи да изглеждам добре за него, а не да ходя като 5 за 4, домакиня с рошава коса и мръсна тениска. Обличам красиви нощници, дори се гримирам когато сме си вкъщи, само и само за да изглеждам добре за него, защото той е важен за мен. Старая се по всякакъв начин да го привличам и да задържам вниманието му. Ако с това не успявам да го задържа, то не знам какво друго трябва да направя. На челна стойка не мога да застана. Той вижда и знае, че изглеждам добре и че съм доста желана жена, и ревнува, когато някой само ме гледа дори, но в същото време си знае, че съм негова (аз съм много праволинейна в една връзка и не бих кривнала от пътя докато съм с някой), той го знае и просто не виждам да полага големи усилия. (в секса)
Към номер 5, определено мисля, че не му остават сили за мен от толкова лъскане. А и той си пада малко мързелив в това отношение и така е по-лесно, бързо и не се поти толкова.
Смятам, че номер 1 е много права и точно това се опитвам да кажа и аз, че мъжете са се пренаситили от толкова много голота. Тя е навсякъде. И точно това пренасищане води до проблема който имам аз. Той предпочита виртуалното пред мен. Защото както казах неговият телефон е пълен с голота.
Към номер 6-Относно фантазиите му, както казах малко по горе, аз гледам да правя всичко което знам, че му харесва. Знам че той има фетиш от крака и се опитвам и това му желание да задоволявам.
Към номер 8- Мислите ли че би изневерил? Аз найстина вярвам, че не би го направил, защото като изключим секса, той е мил с мен и прави всичко за мен. Все си мисля, че не би изневерил, но разбира се никога нищо не е сигурно в този живот... А до това да поговоря с него, как да стане? Знам какъв ще бъде отговорът. Ще ми каже : “Е нали не ти изневерявам, какъв ти е проблемът, че си гледам порно, другите мъже ходят наляво надясно, а ти от какво се оплакваш. ” И всичко ще спре до там с разговора, защото той не обича да обсъжда проблеми, най-малко свързани със секс.
До номер 15-Изобщо не можах да разбера коментара ти. Какво значи искам да обиждам мъжа си? С кое го обиждам, казвам само, че искам да прави любов с мен, вместо да отиде в банята и да се оправя сам. С кое го обиждам не разбрах. Аз обичам мъжа си и искам да разбера от къде идва проблемът, а не да го обиждам и да го зарязвам.
И последно, като заключение, ще кажа, че не искам да изглежда така, сякаш аз съм му забранила да гледа порно. Ясно ми е, че всички мъже и жени гледат. И аз гледам. Просто го правя, когато например, той е на работа и не мога да правя секс с него, а имам нужди. Само, че не разбирам, защо мъжът ми го прави докато аз съм в другата стая, а не дойде просто да правим един хубав секс. Нима самозадоволяването с виртуалните жени е по възбуждащо от секси облечената ти жена в спалнята? Ето това не разбирам. Никога няма да предпочета да гледам порно и да мастурбирам пред това да правя секс с мъжа си. Чувствата са насрамними според мен. Ако го правеше когато ме няма окей, но той го прави докато аз съм там. Това е големият проблем.

 
  ...
преди: 11 дни, 17 часа
hash: a948adb363
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   И аз съм мъж, са красива съпруга която обичам и желая, но и аз гледам порно, вкл. и фотографирам жена си гола. Гледането на голи женски тела е НОРМАЛНО ЗА ВСЕКИ МЪЖ! Набий си го в главата.

 
  ...
преди: 10 дни, 23 часа
hash: f3a96a599c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   От отговорите на отговорите разбирам повече за проблема. За съжаление, мъжът ти има зависимост от порнографията. Аз съм мъж и говоря от собствен опит. При мен проблема беше, че когато съм с моята приятелка, имам непрекъсната ерекция, но не мога да достигна до еукулация; повече от час (не използвам Виагра). Ядосах се на самия себе си и престанах въобще да гледам порно. Дори приложих и пълно въздържание от 3 месеца, за да се излекувам. Три месеца и сега, дори и да видя приятелката си с по-секси дрехи, готов съм за подвизи. Дрехи, не бельо!

Има филм по въпроса: Дон Джон (Don Jon- 2013).

Дано се оправят нещата, заслужаваш го като съпругата, която си описала че си!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker