Сексът или всичко друго в една връзка? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121008)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9585)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18477)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Сексът или всичко друго в една връзка?
преди: 4 години, 3 месеца, прочетена 2327 пъти
Ако може без отговори тип и двете, защото нещата не са толкова прости, а и не всеки мъж е Ален Делон, че да има огромен избор. Интересувам се строго между двете вие какво бихте избрали и ще ви кажа за моята ситуация. За мен сексът е водещ, да. Не съм капризен, просто съм сексуален, не гледам само дупе и гърди в една жена, не съм първичен, но за мен има ли емоционална връзка, трябва да има и сексуална. Като съм без приятелка не искам толкова секс, мога да издържам, а и не правя секс просто така, но влюбен ли съм - трябва ми.
Последните ми две приятелки бяха следните. Едната беше много красива, поне за мен - лице, тяло, извивки. Като характер страхотна. Много трудолюбива и упорита в добрия смисъл, оптимистка. Но имаше нулева сексуалност. За мен е срамно мъжът сам да трябва да си иска, харесвам жени, които направо ще ме проснат. Достигнах до там да си моля за секс. Орална любов мрази, правила ми е само при специални случаи. Камоли за по-перверзни неща. Не даваше и аз да я лижа. Правеше ми фасони. Отгоре никога не ми е била, кажи-речи все мисионерската правехме. Никаква игра, никакво съблазняване. Като красива кукла просто. О да и всеки път секс с презерватив. Не искаше хапчета, били опасни и т. н. Преди да свърша винаги го изваждах и бяг към тоалетната, как ще свършвам по нея или по себе си и после ще я пипна. И не, не съм се учил от тъпото порно, фалшивите жени там дори не ми харесват, просто исках малко разгорещяване.
Да, скъсахме заради секса. Не мога насила да я карам нещо да прави, ако отвътре не идва. Пък и тя ме наричаше извратен, а нямам никакви такива желания освен орална любов, която си е съвсем нормална. Чета тука какви перверзии има, аз грам от това не съм поискал.
Другата не мога да кажа, че не ме е привличала, имаше хипнотизиращи зелени очи, но не беше нещо уникално. Не че аз съм. Обаче беше сексуална, също така и доминираща, такива къде се намират? Всички лежат и мрънкат, позволяват ти нещо да направиш и реват после. Беше колкото мен висока, малко по-голяма и закръглена. Малко мъжкарана си падаше. Още от първия секс искаше да ме върже, каза, че ще е по нейния начин, аз се съгласих. 3 пъти свърших за една вечер. Два пъти от френска, като сама ми направи дълбоко гърло и изгълта всичко. После аз нямах сила да говоря, а тя ме язди още веднъж (все пак бях вързан). Чувствах се като парцал и беше най-хубавото чувство в живота ми. Само от секса се влюбих, ако щете вярвайте. В последствие какво ли не сме правили - ролеви игри, навън, връзвания. Като човек беше ужас обаче. Избухлива, мрънкало, малко мързелива. Примерно не иска да свърши дадена работа, аз нямам против и я върша, но тя пък ме гледа и критикува пак. Абе нарцис. Идело ми е да я убия някой път, ама от раз като ми свали гащите в кухнята с извинение и ми направи свирка, каквито тя обожаваше, как да не се предам? Просто тази жена е буря, сексуална. Не го прави за мъжа, не го прави насила, иска го и го иска за себе си. А най ми харесваше, че по-често се отпусках и просто получавах удоволствието докато тя контролираше нещата. На нея това й доставяше удоволствие. Въпреки негативните качества, къде другаде ще намеря такава жена? Разделихме се заради скандал от нейна страна, но след месец пак се върнах. Като наркотик ми е. В крайна сметка сексът спасява всичко. Простете за детайлите и цинизмите, но моля ви качете мнение? Нито външен вид, нито качества могат да заместят качествения секс.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 3 месеца
hash: 4ebf361cda
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Човече, сори, ама ми се доповръща от темата ти.
Оралният секс не е нормално нещо и никога не е било! Една уважаваща себе си жена, никога не би си грозила физиономията по този толкова отвращаващ, гнусен и унизителен начин. Свирките са най-най-най-грозното нещо, което съм виждала в живота си, освен това устата е създадена за хранене, та за каква нормалност в оралния секс говориш??? Единственият нормален секс си е вагиналният. Ако, обаче, не те привличат вагини, а усти и ануси, намери си гадже мъж. Свирките и аналният са традиция при обратните. Една свястна жена никога не би се правила на курва или гей, за да те задоволи.

Казваш, че не си се учил от порното, ама точно такива съмнения будиш. Имаш болна, изкривена представа за секса и женската сексуалност. Не се обиждай, ама от точно такива като теб, бягам с 300. Харесвам секса, но не педерасткия или курвенския. Кълна се, бих предпочела абсолютно импотентен мъж, пред такъв с желания като твоите. Извратените мъже сте фабрика за мъжемразки и асексуални...

Извинявай, ако съм те обидила, но така стоят нещата.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 4ebf361cda
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   А на въпроса в заглавието, отговорът е: всичко друго в една връзка, но не и сексът. Той е абсолютно нищо.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: ae18d9b3f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Намери си трета, която е хем умра, красива и амбициозна, хем в леглото не е дърво. Как да я намериш? Ами... с опити.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 4253f8176f
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   С характера се живее, не с леглото.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: d049d277e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Първо аз анален секс не харесвам, гнуся се, макар че тази втората сама поиска веднъж, защото не го била правила досега и беше отгоре и сама си го сложи за кратко, не беше нещо особено, пък и на нея не й хареса и повече не сме правили. Всичко правя, само искам да съм далеч от този отвор и тя далеч от моя. Всичко друго в леглото ми е приемливо. Но оралната си е най-нормално нещо, с целувката не е ли същото разменяне на бацили и микроби? Какво тук ми се правите на монахини? И кога съм казал, че е грозна втората (още съм с нея). Добре си е, просто казвам, че онази като външност и качества най-вече я превъзхождаше, но точно сексът ме спасява винаги. Изчуква си ме много яко и всеки проблем е забравен. И мисълта ми е как ще пусна тази жена, по-страстна никога няма да намеря.

Автор

 
  ...


...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: ef9110018b
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Номер 1, аз съм жена и не виждам нищо унизително, ненормално и извратено в оралното любов от жена на мъж или от мъж на жена. Аз харесвам да правя орална любов на мъж. И не защото искам да се представя като невероятната любовница и да задържа някой си, а просто защото възбудата ми е на макс когато виждам, че на партньора ми му е хубаво. Аз примерно не съм пък почитателка на аналния секс. Не ми е комфортно. Обаче не осъждам мъжете или жените на които им харесва. Просто обяснявам на човека с които съм, че с това не съм съгласна и бих го разбрала ако си го потърси другаде. Наистина не знаеш хората какви още по странни фетиши имат. Оралния ще ти се стори като детска играчка.

Та на въпроса на автора според мен секса е на едни 90% важен. Особенно като сте млади. Наистина не знам дали има чак такава жена каквато е описал Номер 3. Никой не е идеален. Първо да подчертая, че не се рекламирам или предлагам. Нито на автора, нито на други мъже в темата. Просто споделям мнение. Аз съм с приятна външност, но не бих казала, че съм топ красавица. Сама си изкарвам парите. Интелигентна съм. Имам собствено жилище и кола. Ккакто обясних по горе в коментара си резервирана съм към аналния секс, но нямам нищо против и даже ми харесва оралния с все свършването в устата и гълтането. Харесва ми да ме пляскат, да ми дърпат косата, да ми говорят мръсотийки. Отворена съм към тройки с друга жена примерно. Като характер съм по мълчалива и търпелива. Не съм от тези нахаканите мадами, които не цепят басма на никой. Относно домакинстването съм средна работа. До тук звучи добре, но основния проблем на мъжете с мен е че съм разведена с дете и това ги плаши. Така, че авторе както виждаш винаги има по нещо. Според мен намери някоя, която и да е по затворена сексуално в началото, то има потенциал за мръсница и може да подаде на обучение.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 3a07bd2afb
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Жена съм и не мога да разбера от къде се събраха толкова жени, които твърдят, че сексът е нищо в една връзка. Връзката е между двама души и ако за единия сексът е важен, значи не може да бъде пренебрегван. Иначе няма как да се получат нещата и безбройните теми и от мъже и от жени в този сайт са доказателство за това.

Сексът е и физическо и психическо здраве. Остави физиологичната нужда, но това да желаеш един човек, да се чувстваш желана в отговор, да го допуснеш до най-интимните части на тялото си, това е такова емоционално удоволствие, такава близост, такава интимност. За мен сексът винаги е бил голямо удоволствие и след него се чувствам заредена и щастлива. Един ден и пак ми се прави. Не мога да си представя връзката ми с мъж да е пълноценна без секс.

Ако по някакви причини някой няма нужда или желание за това, това си е негово право и избор. Но няма право да го натрапва на другите. Съберете се с някой, който мисли като вас, вместо да мъчите и партньора, а и себе си. Нито вие ще убедите него, нито той вас.

Към тебе, авторе. Попаднал си на двете крайности. Крайностите никога не са хубаво нещо. Перфектна никога няма да намериш, която да съчетава всичко на макс. А и да намериш, както казваш ти самият не си перфектен, и вероятно тогава пък тя няма да иска теб.

Доколкото разбирам, за теб сексът е много важен. Според мен трябва жената до теб задължително да е сексуална. Гледай обаче да има малко по-поносим характер от сегашната. След като ти самият не си топ, не се цели в красавици, просто потърси нормално изглеждащо момиче. Тук повечето жени изглеждат добре, грозни рядко има. Според мен така трябва да си подредиш приоритетите. И се замисли добре какво самият ти предлагаш. Всеки един човек има какво да усъвършенства у себе си и така да си разшири възможностите.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 42071f2779
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Ами в крайна сметка това е нещо, което всеки трябва да прецени за себе си.

Според мен ще дойде ден, в който с половинката ти ще имате малки деца, ще сте преуморени и не винаги ще ви е до секс, а също така някой ден ще остареете и сексът вече няма да е такъв приоритет и тогава ще си останеш само с ужасния й характер и скандалите, които ти (и евентуалните ви бъдещи деца) ще сте принудени да търпите.

В дългосрочен план ако се мислят нещата, аз бих избрала разбирателството. Не, че не харесвам секса, но стига да не е ужасен, а просто нормален, другите качества на човека са много по-определящи за мен.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: d4219c2e7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Радвай се,че си намерил жена-фурия в леглото,а не някое дърво неокастрено !
Дърветата са страшни,фригидните хладилници/фризери още повече !!!
Жена,отворена за всякакъв секс е съкровище,което не трябва да изпускаш,никога,тя ще те накара да летиш и да се почувстваш МЪЖ !

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 94537428a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   На колко си ?
Ако ти се търпи , търпи я , но мисля че в даден момент няма да си ОК с характера и . При мен бившият ме молеше за секс , на мен много ми харесваше това и мъжа да поема инициатива . Сега с мъжа ми е обратното , аз му предлагам . Зависи и жените на колко са , аз сега на 30 съм по- сексуална отколкото на 23 примерно .

 
  ...

...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 4e906a069f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Що ли си мисля, че темата е писана от поредния Маструбиньо. :D
Честно казано не мога да отговоря на въпроса. И аз прекратих една връзка, защото сексът беше кофти ( и други неща, но това беше най-важното за мен) Но не мога да си представя и връзка , в която единственото хубаво нещо е сексът. Баланс трябва.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 4bab11112b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   До номер 6 от 1 :

Аз пък много унизителни, грозни, гнусни отвращаващи неща намирам в свирките. Радарът, който ги открива, се нарича достойнство и уважение към себе си. Родена съм, за да съм щастлива, а не за да съм извратено-сексуална подлога на болни извратеняци с ненормално крива представа за интимността. По-грозна гледка от свирката, няма на този свят. А обичам винаги да съм красива и държа на красотата във всичките и форми.

Нататък не съм ти чела коментара. Доповръща ми се още от първото изречение.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 94537428a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   14 Те мъжете не виждат грозни неща, дори им харесва. Грозно е само за теб. Когато двама се обичат, няма грозно.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 92d162e39a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Aвторе дай координатите на първата жена на нас несексуалните, пък вие си се вземете със зеленооката тигрица.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker