Превръщам се в мръсница - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120658)
 Любов и изневяра (29582)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3137)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Превръщам се в мръсница
преди: 4 години, 2 месеца, прочетена 4794 пъти
Здравейте,
Аз съм жена на 45 години, омъжена и с вече пораснал 20 годишен син. Това е моята изповед.
Давам си сметка, че това, което ще ви разкажа за себе си, ще предизвика негативни коментари и присмех, но имам нужда да го изхвърля някъде в пространството, защото нямам на кого да споделям такива интимни неща.
Имам стабилен брак от 20 години. Това е адски много време, в което не изневерих на мъжа ми нито веднъж (за него не знам). Никога не съм била много сексуална и сексът не ми беше приоритет, това не означава, че не съм задоволявала мъжа си. Никога не съм му отказвала.
Сексуалният ни живот е монотонен и доста скучен, той е доста мързелив в това отношение, очаква да бъде обслужен, докато си лежи. Свикнала съм с това и не ми прави впечатление. Обиконвено му правя френска любов и след това вагинален секс. Анален секс никога не сме правили, защото не е искал такова нещо от мен.
От една година насам обаче настъпиха много драстични промени с моята сексуалност. Започнах да имам големи апетити за секс. Старая се да не ми личи и той наистина не го забелязва. Не искам да помисли, че му изневерявам. Проблемът е, че той не може да ме задоволи сексуално. Няма страст, няма тръпка... няма го животинското, от което имам нужда в момента.
В главата ми нахлуват всякакви мръсни фантазии с млади мъже, случайни или колеги, дори и приятели на сина ми, нещо което е потресаващо за мен, защото това са 20 годишни момчета. Започнах да мастурбирам в банята, докато се къпя всеки ден, фантазирайки за мръсен и животински секс с тези момчета и мъже. Започнах да се стимулирам анално с пръсти при положение, че никога не съм имала такива влечения за анален секс. Не съм предполагала, че това може да ми достави някакво удоволствие.
Последните месеци положението става все по тежко, постоянно съм на ръба да се впусна в някоя авантюра и да му изневеря. Чувствам се ужасно, защото не искам да съм боклук и курва.

Започнахме да правим ремонти вкъщи, мъжът ми намери някакви млади майстори. Две набити и добре сложени млади момчета, малко простовати на вид, не умеят да се изказват, с погледи на дребни тарикати, първични... Бях в отпуск и оставах вкъщи, за да ги наглеждам да не откраднат нещо, докато мъжът ми е на работа. Седях при тях, докато работят, наблюдавах ги и колкото повече ги гледах, толкова по-мръсни и перверзни фантазии нахлуваха в главата ми. Оглеждах им пакетите, които се издуваха под стегнатите им анцузи. Едното момче се усети, че го гледам там и на няколко пъти демостративно си го намести пред мен, давайки ми да разбера, че пенисът му е голям. Не предприех никакви действия, но вечерта, когато си тръгнаха, мастурбирах като луда в банята, получих мощни оргазми и скуирт, което е много рядко явление при мен.
Започнах да оглеждам приятелите на сина ми. Особено единият от тях е изключително привлекателен и мускулест. Виждала съм го два пъти гол до кръста, когато е идвал на гости при сина ми през лятото. Представям си какъв хубав пенис има и как би ми го вкарал анално и вагинално. Постоянно имам желание да правя орален секс. Започнах да гледам порно в разни сайтове с мастурбиращи млади мъже и се побърквам от възбуда, когато започнат да се изпразват
Започвам да се плаша от себе си и се притеснявам, че ще се поддам на изкушението и това ще унищожи семейството ми.
Надявам се, че това е просто фаза, която ще премине и ще успея да запазя контрол.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 2 месеца
hash: 8206c5a5a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами надявам се, че има някакво решение на ситуацията без да разбивате семейството си. Споменахте, че криете желанията от мъжа си. Не бихте ли обмислили да му кажете? Ако не сте склонна на това не знам как да решите проблема без гнусна изневяра или с празно чакане да отмине нещо, което може да трае години. Според мен, ако сте склонна, говорете с мъжа си или просто поемете юздите и предлагайте, инициирайте повече неща от обикновено. Едва ли ще се оплаче или ще откаже да му предложите анален секс или повече задоволяване от обикновено. Не знам на какво ще е склонен в замяна, за да задоволи вас, но може да го помолите да се сдържа няколко пъти, за да правите повече време секс и да се задоволите и вие от това. Желанието ви да правите орален секс се решава сравнително лесно, мисля. Вече другото изисква малко повече участие от мъжа ви, който да се надяваме ще разбере, че и за него има благинки в цялото нещо и че се опитвате да не правите глупости, които да застрашат семейството ви и ако прави повече секс с вас ще помогне да не стане така. Познавате си го - работете го както си знаете вие, за да се съгласи да участва повече.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 991bc09955
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Няма да премине. Но пък е напълно нормално, не знам защо се притесняваш. Можеш да си хванеш любовник и без да разбиваш брака си.

М35 семеен и веднага бих ти разрешил проблема ;)

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 3b0da5cd9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Има някаква истина, че жените след 40 имат втори пик в сексуалността. Иронията е , че години наред са отхвърляли съпружеския секс по всякакави причини - умора, деца, кариера и какво ли не още. Извъднъж усещат, че живота изтича между пръстите и започват... Извинения има винаги - обще взето типови - мързелив в леглото, не ме забелязва, и прочие простотии...Сега надявам се авторката да оцени как се чувстват мъжете , които имат силно либидо.:)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 10f0c23ed0
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ръжда и жена тръгнат ли...

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 9908c9519c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Евала, Гошко, добре си го измислил.



Братан.

 
  ...


...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: ddac143295
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Честно казано аз не виждам нищо лошо. Младите мъже също си умират да изтряскат жена на твоите години и то млади момчета, които наистина знаят какво искат и дават всичко от себе си. Нали не вярваш, че мъжа ти не е бил с някоя млада ако е имал възможност и знае че никой няма да разбере. Моя съвет е да го направиш и да задоволиш своите нужди. Всяка жена трябва да бъде качествено изчукана за да се кротне. Но внимавай да не се увлечеш и гледай да е много скришно. Такива любовни смс-и просто не. Бъди консуматор, отиваш, взимаш си каквото ти трябва и си заминаваш, бъди с мисленето на мъж. Доставяте си взаимно удоволствие и кой от къде е, поне до следващия път ако решиш че имаш нужда от още. Аз смятам че секса с милф е изкуство, а изживяването е нещо невероятно и ще треперят от наслада. Успех и бъди щастлива

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: f5a5e8f83e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   И какво ти пречи да си начешаш крастата, не разбирам? Животът е твърде кратък, за да робуваш на догми! Всеки заслужава да получи своята доза щастие!

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 3a51b54fac
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Де късмет да попадна на мръсница като теб...

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 292e294974
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Хахаха, Братане, ти на наш Чичо "Гошко" ли му казваш? Не е лошо да се подписва, ние и без това си го разпознаваме, пък и се привързахме вече - закъде сме без историите за пропаднали развратни жени, на които високоблагородна мъже дават прошка и втори шанс...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 0bf55f81bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   и моята жена е в такава фаза в момента. Не знам дали е от годините, на 42 е. Станала е като тигрица в леглото, иска всяка вечер, а не беше така като млада. Прилича на описаното от авторката. Появи и се голям мерак за анален секс. Преди рядко искаше, сега рядко пропуска. Още се справям с желанията и, но после съм като изцеден лимон.

 
  ...

...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: cc47081210
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   На 45 години жената усеща края на секса и се разгонва като свиня. А като прекара менопаузата, тогава съвсем побеснява. Щом си си харесала младо жребче, приласкай го, то няма да ти окаже, няма и да се похвали на сина ти. Нали затова сме хора, да си помагаме. Действай, че годините текат и кожата увисва, тогава ще си останеш само с мерака. А ако няма младо и съпругът не може, да си издялка един дървен и тогава ще опиташ какво се чувства когато влиза отзад. Бял ти е кахъра, лесно решим е!

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: a1762f5d97
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Частта от историята, в която авторката разказва за фантазиите си с приятелите на сина й, е като стандартен сценарий на порно филм, затова имам известни съмнения доколко темата е истинска, но да предположим, че е.
Авторке, според мен говори открито с мъжа си и му сподели, че е настъпил застой в сексуалния ви живот и че това започва да ти тежи, че би искала да промените някои неща. Може пък той да стане по-активен и да те изненада приятно, а може дори да ти даде "зелена светлина" да осъществиш някоя фантазия с млад мъж. При всички положения говори с него, това е моят съвет, затова сте двойка, за да обсъждате проблемите и да търсите начин да подобрите съвместния си живот.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 03a870b0c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Коментар 1 не е лош. Но останалите, типично българска простащина.

Всяка жена има такива периоди, особено ако съпругът е пасивен.
Моят е див и необуздан, но рутиността и еманципацията, и при нас си казват думата.
Така че един ден му казах :
- Нещо май забуксувахме. Секса ни стана банален и безчувствен. Как виждаш нещата ти?
Не беше изненадан. Попритисна ме в прегръдката си и каза:
- Имаш право! Нещо много автоматично го правим. Не е добре!
Лежахме така и мислехме. После каза:
- Преди няколко дни сънувах, че в нас са дошли Андрю и жена му. И по едно време гледам, си хванала с две ръце на Андрю кура и го стимулираш, а жена му ти вика:
- Какво му се кумиш, налапай го!
- И аз какво направих – попитах несъзнателно.
- Налапа го и му направи свирка.
- И само толкова ли? – попитах.
- Нагълта се със сперма и после каза: - Е ха! Има ли още?
- А ти, как реагира?
- Бях се възбудил докато Ви наблюдавах. Изригнах като вулкан, а ти се развика: - Защо похаби спермата бе?
Думите му ми насочиха мисълта към нещо. Възбудил се е, значи му действа положително. И тогава зададох най- неочаквания и от мен въпрос:
- Как ли би реагирал, ако се бях нанизала на курът му?
Нарочно ползвах мръсни думи, знам че му действат. Последва отговор:
- Как, ще дойда, ще ти го начукам в устата. После ще се разменим.
Повече не бе нужно ни на мен, ни на него. И двамата вече знаехме, че това ще последва в удобен момент. И той не закъсня. Около 10-на дни след разговора ни посетиха брат му и жена му. Дори и днес не знам как стана, но в един момент се оказах гола в компанията, след което видях и снахата гола. Девер ми я стимулираше, но аз някак от само себе си казах:
- Остави на брат ти да я стимулира.
След което всичко се завъртя. Оказах се в ръцете му, после той се оказа с език в мен и така размени езика си с хуят си.
Легнахме си задно и четиримата. Настана такова ебане. Съпругът ми беше в стихията си. Тази първа размяна ни даде да разберем, че разнообразието ни тласна отново към жарта. И днес сме по- пламенни от всякога.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 16f006e8d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Съвсем нормално състояние на жената в тези години. Имало е периоди в който съм имала по двама любовника за да съм сигурна че вечерта поне единият е на разположение.
Ж58

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 17a20fe9e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Много сте интересни.
Ако историята беше заявила в друга посока, тип "изневерих и се чувствам гузна", щеше да има милиони негативни коментари, че е курва, лека и т.н. Само че жената не е изневерила, решила е да си запази семейството, а вие я поощрявате да вземе да го направи. Ако го направи пък, ще й изсипете помия на главата. Сериозно ли?

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: d8f49dd272
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   И аз съм така
Разбирам я авторката
Много е силно , побъркваш се от желание и фантазии
Ж.42

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: d8f49dd272
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   И аз съм така
Разбирам я авторката
Много е силно , побъркваш се от желание и фантазии
Ж. 42

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: d8d5c6f997
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   До 22 Ако искаш да помагам?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker