Аз не харесвам грубия секс! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121115)
 Любов и изневяра (29687)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18503)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Аз не харесвам грубия секс!
преди: 4 години, 3 месеца, прочетена 4005 пъти
Слава Богу и тримата мъже, с които съм била са били по моето течение и са се интересували какво искам. Но не знам от порното ли е от какво е, че вече грубият секс е един вид норма. Не съм някакво дърво, не съм от лелките, които спамят сайта с фригидни теми. Но НЕ всеки е длъжен да харесва груб секс само защото е популярен. Все едно всеки да обича Макдоналдс, ами не всеки го обича.
Харесвам всички пози, но харесвам бавни и ритмични движения, много целувки, галене, нежни думи понякога. Мразя пляскането, дърпането за косата, обидни реплики, бутане и с извинение ръгане като че ли съм трудова количка, свършване по тялото. Има много такива мацки, които обичат, но според мен това трябва да се пита първоначално. Да се говори и комуникира. Харесвам иначе оралната любов много, да я правя повече отколкото да получавам, харесвам да свършват в мен и включително и гълтам, но всичко да се случва по един нежен и внимателен начин. Какъв е проблемът? Норматив ли ви е партньорът/партньорката да иска грубости? Аз дори нямам против нищо аналния секс, на последния приятел предложих и го правихме, но беше толкова нежно и красиво. И той ми е давал да си играя с отвора му, но да не се отплесвам. Мисълта ми е, че не сън консерва, просто не искам грубости. Дърпането на косата е станало като нещо най-обичайно, но на мен главата ми е адски чувствителна зона и мразя да ми пипат косата дори. Много по-секси е да ме галят по гърба и да ми разтриват раменете повреме на акта. Само аз ли съм такава?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 3 месеца
hash: f3cd935af3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Споделям мнението ти, с изключение на свирките. По-грозно и отвратително нещо никога не съм виждала през живота си. Относно аналния също съм против - ще боли, може да има разкъсвания, освен това трябва предварителна подготовка и т.н. простотии. А бе все курвенски изпълнения, а аз не съм курва и никога няма да бъда.

Единственият хубав секс е този без извращения и курвалък. Става дума за секса с ЛЮБОВ!

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 2bb31cf5b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Няма лошо. Мога да уважавам и приема написаното и момиче, примерно, с което излизам с такива възгледи. Свършването по тялото не мисля, че е грубост и би ми липсвало с теб, особено ако имаш хубави гърди, но там предполагам може да има средно положение и компромис, звучиш разумна. ОК е да не харесваш грубия секс и не е задължително всички да са запалени по него или да го правят. Със сигурност има и момчета, които не са му супер фенове. Все пак мисля, че почти всеки мъж иска да пробва понякога и да се изживее като мъжкар ли де да знам с малко по-доминантен секс, но предполагам веднъж на известно време би позволила малко да се отнесе с темпото да кажем. Не говорим за дърпане на коса, пляскане или каквото и да е друго, просто малко по-бързо и рязко вкарване да кажем. Ако си гъвкава за компромис по границите, стига да се уважават и твоите желания и удоволствие, мисля, че мнозинството мъже биха били доволни на "сделката" и условията в сексуалния ви живот. Не всички са подивели по грубостта, но някои искат да пробват понякога. Има много мъже, които са в твоя "диапазон" от желания и условия. Късмет и смело напред в сексуалното себеоткритие!

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 9bf96fe912
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не си единствена. И аз обичам да доставям удоволствие с орален секс, и анален обичам и предлагам. Ама като ми плеснат една, се обръщам да върна жеста. Та до скубане и плюене не се е стигало засега.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 94e8de58a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Да бе, само ти си такава от всичките жени на планетата! :))) И вместо на нас тук, казвай си предпочитанията на партньорите. Пък за разтривките на рамената специално, ползвай масажор. Човекът не е длъжен освен секс, да предлага и масаж, макар да ти се иска 2 в 1. :))))

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 6e40e8d43e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Хм... вземи си едни белезници, и другия път като поискат нещо по-така - му предложи на твоя да го закопчееш.
Като бях на 17 отидох в една приятелка - техните ги нямаше, та я било страх да седи сама. То беше ясно какво ще стане, ама не съвсем :) Та, по някое време без да се усетя и забих един малко по-силен шамар в задника, и я заболя... или се направи, не знам, чак пусна една сълза и ми стана кофти.... отвори шкафа на брат си (който работеше в някакъв СОТ), и извади белезници и ми вика - дайвай ръцете отзад... закопча ме, и такава с_рка ми врътна, че още като се сетя и се на_ървям... и ми вика - задето ме удари ще седиш така, и верно ме държа до сутринта "окован" /поне ме гушна де/, направо ми изтръпнаха ръцете, ама ако мога пак да го преживея (и то точно с нея) не бих изпуснал :) Така че - експериментирайте, остави го малко той да е "безсилен", пък... нищо не губите :)

 
  ...


...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: c6c36c7ed7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Разни хора, разни интереси.
При мен всичко е до настроение, понякога предпочитам нежния и чувствен секс, дори по-често свършвам от бавни тласъци, защото по този начин усещам твърдостта му много по-силно.
Но понякога ми се иска да бъдем по-разкрепостени и палави в леглото, което включва шамарчета, дърпане за косата, хапане, пикантни думи. Разбира се, всичко трябва да е в определени граници. В състояние на възбуда леката болка е приятна :)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 2bb31cf5b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 1, прощавай, но мненията ви с авторката ми се виждат бая различни. Твоята и нейната позиция са толкова далеч една от друга, че не е истина. Докато ти си силно затворена и против всичко нестандартно в секса, авторката е много отворена към пробване и експериментация с любовта и изразите и, просто има подчертано изключение, с което не е ок. Споделила е повече от едно разчупено в леглото нещо, което е пробвала или на което не би възразила и като цяло е достъпна за предложения и новости. Противоположно различни сте във вижданията си за забиването на пети на място, а ти си тръгнала тука да си търсиш съюзници в подсъзнателния си комплекс, че си малцинство "пуритани", чисти, които видиш ли не се подлагали на низвергнатите гнусотии, които раята практикува, за да си достави удоволствие или да даде такова на партньора си. Имаш си мнение, твое си е уважавам го, но ми стана смешно как се опитваш да присламчиш авторката към консервените си виждания, все едно твоето виждане е общото или, ако трябва да сме по-точни "нормалното", за което мерило е единствено какъв процент са съгласни. Имай си мнение, бъди щастлива с него, но не си го ръчкай "съгласявайки се" с мнения и позиции, които просто са различни от твоята. Коментара ти започва със "споделям мнението ти" и оттам нататък голямото мнозинство от написаното е в несъгласие с авторката :D много разкъсана позиция.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: c1cbf602c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   Не си само ти така, мила. Аз съм същата. Искам да е нежно и внимателно, с много докосвания с върха на пръстите и целувки. Честно казано никога не съм гълтала. Никой не го е искал от мен. Иначе френска си правим с мъжа ми, и анален секс също. Но всичко е нежно и преживяването е невероятно, въпреки, че сме женени от 17 години.

 
  ...
преди: 4 години, 3 месеца
hash: 34ac8d8371
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не обичаш да свършват по тялото ти, но обичаш да гълташ. За мен това е много добър компросиен вариант ;)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 646dda7a77
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

13.   Как я правите тая френска без да гълтате, не знам... Ако не ми свърши в устата, ще се чувствам "провалила се" в действията си. С любимия обичам всичко! Каквото ни хрумне, това правим. Друг е въпросът, че заради разни моди днес всяка пикла, за която светът се изчерпва с "50 нюанса...", се прави на отворена с декларацията, че била по грубия секс. Всеки секс си има своя чар, маййаъа му е в разнообразието.

Alpha, ж. 31 г.

 
  ...

...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 965f6cec12
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Само не разбрах какъв ти е проблема?! Искаш всички останали жени и мъже да споделят твоите възгледи за секса или какво? Ако е така, избий си го от главата, няма как всички да приличат на теб и да искат каквото искаш ти. :)
Нали все си попадала на сходни на теб партньори? Нещо много безсмислена ми се струва темата.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 6d3c0849df
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

15.   Мъж съм и не ме кефи да свършвам в устата и дори по лицето на партньорката си, нормално ли е? Някак ми се струва деградиращо. А момичето искаше да й свърша на лицето даже, честно казано ми падна в очите леко. В днешно време така ли се прави секс?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 08ac2c58e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Въпрос на вкус. В секса няма правила. Аз обичам и груб и нежен секс, зависи от момента. А най-обожавам да ми дърпат косата и да ме пляскат по дупето. Мръсни думички също ми се струва много възбуждащо (до обиди никога не се е стигало, ама доро да се стигне, не бих се разсърдила, от емоцията е). Друг път предпочитам нежен и бавен секс, ама по-рядко.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 17c57e2ca7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Мразя да ме пипат. Изтръпвам от погнуса дори при ръкостискане или потупване по рамото. С времето приех, че тези жестове са част от социалното общуване и се научих да се владея. Предполагам се досещате, че секс не съм правила под никаква форма и че това няма как да се случи. Даже не съм се целувала и не желая да се занимавам с тези неща. На 33 съм.

 
  ...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: 053c88ccd8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   И аз съм като теб. Жена на 29. С приятеля ми правим всичко, но без грубости. В краен случай леко пляскане по дупето, но до там. Не харесвам груботите като обиди, теглене за косата и т. н. Любов му се казва на това :). Иначе и аналния и оралния много ми харесват, но свършването в устата не е за мен

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 8 месеца
hash: f49c73ac10
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Мацка, би ли ни светнала къде точно е грубостта в това мъжа да финишира, опръсквайки със спермата си дупето, корема, циците или вагината на жената? Моята жена не обича да и свършвам в устата, не дава вътре, че я е страх да не зачене, не обича и да мокря чаршафите. По твоята логика трябва да го правим само с презерватив или да скачам от леглото в последния момент и да го източа на пода.

Иначе, съм съгласен с тебе, че покрай прекаленото фокусиране в порното, жените и мъжете забравиха да се любят, а отиват вече в садо-мазо историите.

Впрочем, за мен като мъж да пошляпам жената по дупето (не много силно разбира се), когато я обладавам на задна си е нещо напълно нормално. Иначе тва да скубя косата, да стискам за гърлото, да я обиждам докато съм в нея, да я щипя и да причинявам болка и на мен ми идва прекалено, освен ако тя не е ок, но дори тогава ми се струва унизително. Ако една жена иска да бъде скубана, това значи, че е курва или, че мъжът има такова мнение за нея. Аз лично не мога да почна да скубя съпругата си. Да, обичам да сменям темпото, отначало леко, после по-бързичко, по някои време по рязко да и го набивам, но преди всичко искам и на двамата да ни е готино. Мъжът трябва да люби жената, а не да третира като парцал! В днешно време сексът много се изврати. Порното увреди масово хората. Сексът стана механичен, изопачен и често унизителен. Никога не съм разбирал кефа например на много мъже да заливат лицата на жените със спермата си. Това говори и за неуважение, особено ако жената не иска. Донякъде разбирам жените защо са толкова озлобени към мъжете. Много жени правят всичко от страх да не бъдат изоставени. Аз например не чукам жена си в дупето, защото я боли. Няма как да обичаш някого и да не ти пука от неговата болка. В любовта няма място за егоизъм.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker