Тормоз от колега на работното място - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Тормоз от колега на работното място
преди: 4 години, 2 месеца, прочетена 3450 пъти
Сигурно ще ви прозвучи ужасно тъпа историята ми, но се надявам да ми дадете някакъв съвет как да постъпя в дадената ситуация. Работя в офис на спедиторска фирма в чужбина, в която приятелят ми е шефа на самото депо. Не си мислете, че той ме е назначил или нещо подобно- станахме гаджета на работното ни място. В цялото депо сме максимум 10 жени, от които повечето са типични германки- жени, които не се поддържат чак толкова и най- често с наднормено тегло. Аз не мога да кажа, че съм някаква супер голяма красавица, но мога да кажа, че се старая винаги да изглеждам добре. Та, както може да си представите, около мен има много мъже. Често получавам комплименти от тях, което е нормално и не го приемам за флирт или нещо подобно. Обаче има един колега, който си намира причина всеки божи ден да идва в офиса и да се опитва малко или много да ме сваля. Винаги, когато го видя, се притеснявам адски много от неговото присъствие, защото открито ме сваля, а в офиса има и други хора, които слушат всичко. С моят приятел поддържаме само колегиални отношения на работа, защото не искам колегите ми да си мислят, че съм с привилегии. Поради тази причина, колегите ми в офиса не знаят за връзката ни или само подозират нещо. Притеснявам се, че могат нещо да се "пошегуват" с приятеля ми, че колегата ме сваля, а аз не искам да имам проблеми с приятеля ми, както и колегата реално с един от шефовете му.
Говорих с мъжът, който ме сваля и му обясних на четири очи, че и той и аз си имаме половинки и не смятам, че е уместно да ме сваля открито. Обаче имам чувството, че той още повече се вманиачи по мен. Не знам как, но ми откри личния телефонен номер, започна да ми пише в уатс апп колко ми било кръгло дупето и че съм била по- хубава от жена му, дори си позволи да прати снимка на половия си член и други подобни глупости. Естествено, блокирах му телефона и го блокирах във всички социални мрежи. Веднъж, когато се разминавахме по един от коридорите, той си позволи дори да ме опипа по дупето. Веднага му се разкрещях, че ще се оплача на шефа, че той ме тормози сексуално, но той ме гледаше само и ми се хилише в лицето. Направо не знам какво да направя- не искам да му създавам проблеми, тъй като е един от най- добрите служители и не искам приятелят ми да му прави "мръсно", но и той от дума не разбира!
Моля ви, дайте ми идея как да го отблъсна и да разбере най- накрая, че не се интересувам от него, защото вече не знам какво да правя!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 2 месеца
hash: 2f574c5006
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Само ще ти кажа, че всичките на работата ти, знаят че се оправяш с шефа си. Включително и този досадник за когото пишеш. Тези дето ги оправя шефа всички знаят за тях бъди сигурна. Ти си, виновна за тази ситуация сигурна съм. Щом си гадже станала с шефа ми е ясно колко пари си. Кажи на шефа за този досадник ако толкова ти е голям проблем. Мъжете от дума не разбират. И обърни внимание на начина си на обличане.

Свален ангел

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 6ec2044984
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз имах същите проблеми-направих записи,намерих си свидетелка-всичко това предварително подготвяш.После в деловодоството подаваш ПИСМЕНА докладна записка с входящ номер и в нея интелигентно и без да обиждаш описваш случилото се.Моя злощастен "ухажор" в момента е с предупреждение за уволнение,ако не помага подаваш жалба в полицията,ако трябва си наемаш адвокат,ако трябва вдигаш максимално пушилки и панаири.Аз така се преборих,иначе няма управия.Сега всичко ме гледат с уважение и всичко си тръгна както трябва.Успех.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 410d5d950c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Вариант 1: Казваш на приятеля си. По-добре от теб да знае, отколкото трети човек да си съчини някаква история и да стане проблем. Да го причака някъде и да си поговорят. Такива типове налитат на беззащитни жени, като си мислят, че няма кой да ги защитава.

Вариант 2: Отблокираш го, запазваш всичко, което ти праща и отиваш при началството да се оплачеш. Вдигни страхотна олелия, на тия неща, особено в чужбина, вече се гледа по-сериозно.

В никакъв слиучай не го оставяй да прави каквото си иска, изключително важно е да го изобличиш, защото това ще продължава не само с теб, но и с други жени. Подобни навлеци трябва да бъдат смачквани като хлебарки, а не да се криеш и страхуваш.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: c0896838a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Изпуснала си момента. Ако му беше набила един в мутрата, след като те е опипал, щеше да дойде екстра. Отиди, пусни една жалба и готово.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 8af2ed9f44
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Авторката си е виновна - що за компания е това, в която постоянно се сваляте... Не работите ли !?
Щом си още там, значи не ставаш за по-сериозно място...

 
  ...


...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: aaa0a6e644
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Пазиш ли още чатовете и снимките? Ако да, отиваш с тях в отдел човешки ресурси, а после и при жена му. Проблемът е решен.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 66aa6caac2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ти сигурна ли си че живееш в Германия, историята измислена ли е или работиш за турско-албански работодатели?
За разлика от България в Германия полицията идва ако се оплачеш за най-малкото нещо. Сега с разпечатка на снимка и текст, директно при работодателя и в полицията анцаиге и утре не е на работа. Само за лек намек и служител беше изхвърлен от работа, при теб такова нещо, нещо не се вързва. Второ в Германия масово работят чужденци и то много хубави жени има между тях, а и има доста хубави германки предвид многото смесени бракове вече поколения наред, сигурна ли си, че и ти преценяваш реално ситуацията, как се държиш и обличаш. Който живее дълго в Германия знае, какво да прави на работното място и как да се държи. Такива фриволности никой не толерира, това не е България. Дистанция винаги има, наложена е от работното дисциплина и многото националности.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 185d631df1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Купи си тийзър или поне спрей, веднъж да му го покажеш в готовност за пускане в действие и повече няма да посмее да те доближи даже!

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: d1a63bc8f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Не ми се четат такива балгочи, но доколкото разбрах, твоят приятел е и шеф на колегата ти. Какъв е проблема шефа да го разкара от офиса?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: cf96b79996
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И аз като №1 не вярвам,че колегите ти не знаят за теб и шефа.Авантюра на работното място никога не остава скрита.Особено ако е със шефа.Моят мъж работеше в много голямо транспортно предприятие,много хора бяха.Нищо не оставаше скрито-кой,с кого,къде-всичко се знаеше.А най злостно одумваха една от служителките дето се чукаше със шефа.Тя също като теб си въобразяваше че това е тайна връзка,а то нямаше човек,който да не знае.А по твоя въпрос-аз на твое място ще заплаша наглеца,че ще кажа на жена му-разбрах че е женен.Обикновено много бързо им минават мераците.И ако се наложи,наистина ще го направя.И №4 е абсолютно прав-защо,когато те опипа не му отвъртя един?И да видим дали ще си позволи да повтори.

 
  ...

...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 4289759e41
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ти си човека, ти го допускаш, ти можеш да го спреш. Въпросът е своят комфорт ли ще избереш, или чуждия? Мен, ако питаш този ухажор, не се интересува от твоя комфорт. Ти, защо толкова се интересуваш от неговия, не знам

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: bf9dafcf12
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   В Германия мъжете не постъпват така, та дори и в България и то на работното място. Нещо ми се струва, че преувеличаваш нещата. Как пък в коридора никой не ви е видял, че те опипва по дупето, нито в офиса някой е чул какво ти говори, а уж имало и други служители. Най-невероятното пък е, че ти открил личния телефон и ти изпратил снимка на пениса си. Ей, голяма фантазьорка си била, да ти се чуди човек. Номер едно е права.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 3da167171e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Всички знаят, че се таковаш с шефа и доколкото разбрах не сте афиширали връзката си пред колегите. Човека си е помислил, че може да си Мара общата.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 92ed255de3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   От авторката: Благодаря на всички, които са ми дали съвет! Не се обличам провокативно, защото всички сме с униформи на фирмата, просто мъжете се вкарват във филми, когато една жена е мила с тях. За това, че не съм му "завъртяла" един, когсто ме опипа си е моя грешка- бях шокирана и не реагирах адекватно. Иначе след като написах историята тук, споделих с приятелят ми и както и предполагах- "ухажорът" ми беше наказан и сигурно скоро ще бъде и уволнен. Не исках така да се случва, но поне аз ще съм спокойна.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 8159c00f94
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Разгеле! Трябваше ли да ставаш Мара общата, за да се научиш да се оплакваш КОГАТО НАИСТИНА ИМА НУЖДА!
Наистина тая тема малко звучи измислена, защото в Германия за такива неща хора си хвърчат. Дори и в България по някои офиси вече се съдят за сексуален тормоз... Сигурен съм, че този ако не е бил най добрия работник досега да е изхвърчал.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker