Трансексуален съм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Трансексуален съм
преди: 12 години, 10 месеца, прочетена 6927 пъти
Аз съм на 28 години, обаче изглеждам като 18 годишен и всички ме възприемат повече като тинейджър, слаб съм, дребничък, красив, със зелени очи, дълга тъмнокестенява коса и много момичета са луди по мен, постоянно ме преследват... въпроса е че аз самия се чуствам като жена, и това не е от сега, а от малък, харесва ми да ми говорят в женски род, да имам такива маниери, да нося женски дрехи, но искам да бъда жена в пълния смисъл, с цици и путка, не мога да понасям тялото си, мразя го и често съм се наранявал умишлено, в тотална депресия съм.

Родителите ми знаят за проблема отдавна, но не могат да ми помогнат, напротив, за тях съм ненормален боклук, особено за баща ми, който не спира да ме унижава и бие, въпреки годините ми, аз самия вече нямам желание за нищо, отблъсквам всички с грубо държание, неработоспосебен съм, защото колкото пъти ми заговорят в мъжки род както става винаги, защото се старая да прикривам истинската си същност.

Изпадам в нервни кризи, които са ужасни, плача, самонаранявам се, имам опити за самоубийство, дори за убийство, и на всичкото отгоре съм девствен, защото не понасям да ми се натискат момичета, а момчетата са ми просто приятели и ме възприемат и мен като такъв. Искам да си сменя пола, ако някой може да ми обясни къде и колко струва това, благодаря предварително, искам да живея нормално, не издържам вече на този ужас

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 10 месеца
hash: cc1e327288
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Хайде да доживеем края на 2012 и тогава пак попитай

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 2fbbcfdc5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   здрасти, не си ненормален, но трябва да се стегнеш, ако искаш да събереш пари за операциите.
Първо -намери си работа. Можеш и като жена например да се преобличаш и да живееш в друг град, да си намериш работа като продавачка или нещо друго. Отиди в голям град.
Но по-лесно ще ти е в началото като мъж, защото на документите си си такъв!
Има поприща като фризьорство, продвач и т. н., където транссексуалността ти не са проблем, но пътят е много стръмен. Много момчета прибягват до проституция, защото парите са много.
Потърси инфо за първата българка, родена като мъж - Адрияна.
Определено трябва да избягаш от ада на семейството си и от града си, ако е малък.
Само в София или в чужбина според мен имаш шанс за нормален живот. Преквалифицирай се, за да можеш да работиш и като жена. Много транс преди операциите живеят като жени с години - обличат се, фризират се и работят като жени с женско име и т. н.
В Германия операциите дори от здравната каса се плащат, но искат да живееш като жена няколко години, да си 100% сигурен и т. н. - значи в нормалните държави отдавна е нормално да си различен!
Спокойно! Опичай си живота, операциите са лесна работа и според мен обезателно трябва да ги направиш, но бъди сигурен сам за себе си-път назад няма

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: cfdef23eba
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   според мен си на грешното място.. българите сме толкова ограничени в това отношение че просто доро и да ти покажат че те възприемат пак ще си имат 1 на ум... според мен може да се ориентираш към държави където обществото е къде по освободено във всяко едно отношение.. трябва да намериш средата си.. но не прави компромис със себе си.. не се депресирай и не се самонаранявай.. природата те е създала такъв.. живей като такъв

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: bbfa3a8c8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   o. O ти си за психиатър бе

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 78d5546a2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   пич вземисе в ръце и приеми едно никога няма да бъдеш истинска жена като по принцип ти си геи немогати дати помогна с това аз не съм геи но като съвет мога дати кажа по добре събери пари и започни някъде нов живот далече от старите приятели и родителите и намери хора като теб където ще бъдеш приеман само несе режи това е пълна простотия просто никога няма да бъде истина

 
  ...


...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 67d2ced7ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   По добре се обличай като жена, и се дръж като такава... Не си прави операция, има сума ти мъже които обожават жени с пишки... И члена ще бъде най големия ти коз...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: baa6c1b882
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   и аз искам да съм красив.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 2cfc3d28ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   Здр. не се чувствай виновен за нищо, просто така си роден. Като начало посети психолог, за да излезеш от депресията. Намери си работа и напусни семейството си. Можеш да работиш всичко, просто ще имаш нужда от пари. Отиди най-добре в друга страна защото българина е тесногръд и трудно ще те приемат. А операция се прави в клиника за пластична хирургия. Кураж и не се предавай. Желая ти много успехи в живота и знай че който и каквото да ти казва ти си напълно НОРМАЛЕН. Пиши пак какво се случва. Ж32

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 6a6428b51f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   8, и като станеш красив ще искаш пък друго нещо. И така вечно ще си недоволен...

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: c5b10dd967
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Слушай, първо не ми харесва това, че казваш ц*ци и п**ка. Това означава, че не уважаваш женското тяло. Виж, знам, че от другата страна изглежда лесно да си жена, но не е така. Вие, мъжете(извинявай, ако те обиждам като те наричам мъж), виждате само розовата страна- дрешките, глезотиите, кавалерството и т. н. Но повярвай ми, не е много лесно да си жена. Все пак жените раждаме, търпим много болки, а и не е много лесно да излизаш вечер, без да се притесняваш, че някой тъпанар може да ти направи нещо. Виж, според мен наистина е по- важно как се чувстваш, а не как изглеждаш. И спри да мразиш тялото си. То е твое и така ще е до. края на живота ти. Независимо как изглеждаш, с какъв полов орган си, това е твоето тяло и трябва да го приемеш. И запомни- омразата води до още омраза и съжаление. Това е от мен.

ПП: Не знам какво си мислиш за жените и маниерите им, но повечето жени сме. най-. нормални и никога не се лигавим, кикотим и други подобни, които смяташ за женски маниери.

 
  ...

...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 6dc71ed9ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Само като предупреждение, след операцията по отстраняване на пениса и топките никога повече няма да изпиташ оргазъм. Секса се превръща само в една механика и нищо повече. И още нещо, тъй като почти винаги се налага да взимаш женски хормони, ще си съкратиш живота поне с 10-тина години, а края почти винаги е в онкологията. Идеалния вариант е да си оставиш пиниса и тестисите, много мъже ги привлича точно това, жена с пенис. Кофтито обаче е, че не можеш да убедиш съда да ти бъдат издаден докумант, за жена.

 
  ...
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 6dc71ed9ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Само като предупреждение, след операцията по отстраняване на пениса и топките никога повече няма да изпиташ оргазъм. Секса се превръща само в една механика и нищо повече. И още нещо, тъй като почти винаги се налага да взимаш женски хормони, ще си съкратиш живота поне с 10-тина години, а края почти винаги е в онкологията. Идеалния вариант е да си оставиш пиниса и тестисите, много мъже ги привлича точно това, жена с пенис. Кофтито обаче е, че не можеш да убедиш съда да ти бъдат издаден докумант, за жена.

 
  ... горе^
преди: 7 години, 7 месеца
hash: 6dc71ed9ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   До 14 абсолютно вярно. Вече 10 години съм ПО. Лекарите си свършиха работата перфектно, между краката ôr никой не може да познае, че някога съм била мъж, но както казваш толкова години не зная какво е това оргазъм. Вярно, че масажа на простатата е приятен, но само толкова. Единствено при свирките изпитвам приятния вкус на сперма. Така че бъдещи момичета внимавайте, какво искате, преди да ви се случи непоправимото!
Trannyanka

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker