Трябва ли толкова да ме е срам?.. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121127)
 Любов и изневяра (29689)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6467)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3175)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18506)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Трябва ли толкова да ме е срам?..
преди: 4 години, 2 месеца, прочетена 4704 пъти
Здравейте, момиче на 19години съм. Напоследък сред приятелки доста се върти темата за интимния им живот. Проблема ми(до скоро не мислех, че е проблем), е че аз съм все още девствена и когато те започнат да обсъждат някой и като стане въпрос, че даденият човек е девствен просто се оливат от смях. Може би ще кажете, че трябва да си намеря нови приятели, но не мисля че това решение е ок.
Също така четох, че нормалната възраст за започване на полов живот е 16-18. Чувствам, че съм готова за тази стъпка, но така и не мога да открия правилният мъж с който бих го направила..
Вече почвам да си мисля, че проблема е в мен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 2 месеца
hash: 5837837ff8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Сега ще се изредят сумати души да ти дават съвети и как проблема е, че ти куца нещо в поведението - разбирай не си достатъчно развратна или поне не толкова, колкото приятелките ти...
Истината е, че докато не се появи правилния човек НЕ се прави секс... Под правилен имам предвид такъв, който да ти допада и външно и вътрешно, да имаш чувства към него и да ти пука за него, т.е. той да е "някой" в твоя живот и да ти е мил и ценен...

Всичко друго е прибързано, за да се покажеш, да лъсне к*рволъка, да ти мине мерака, да си начешаш крастата и да покажеш на всички, колко струваш и колко е яко да си от стадото... и разбира се най-вече да може да се похвалиш на приятелките ти КОЛКО МУ Е ГОЛЯМ НА ГАДЖЕТО ТИ.,
Това последното е много важна тема за разискване сред мало и големо...по кафенета, бордюри и заведения... по чашка и без чашка, но задължително с цигарка...

Сега си помисли кое е по-добре - да се комплексираш или да намериш някой, за когото да си струва чакането?

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 823fdcf9c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не бъдете куха лейка, а когато намерите подходящия човек го направете.
Моята жена беше на 21 когато и отнех девствеността.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: cbe21d530d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Оливат се от смях, щото морала им е отишъл в п*тките. Радвай се, че си девствена, тва не те прави смотла или задръстена. Курвите са такива, обаче както казах морала им е в п*тките.

Гаро

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: fb93b3dd94
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм на 22, през май ще правя 23, и още съм девствена. По същата причина, по която и ти. Просто около мен няма момчета, с които да искам секс. Всичките са или грозни, или глупави, или курволяци...

Наистина съжалявам да го кажа, ама българите отвсякъде са зле и дори за секс не стават (примерно, защото са извратени). Грозни и гнусни хем отвътре, хем отвън. Дори една хубава черта не мога да им открия.

Разбира се, не обобщавам, има и свестни, но бързо ги взимат и не стигат за всички. Освен това не всички живеем в София, или друг голям град, та шансът да си намеря красив и свестен като мен е доста малък... Тъжно.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: b69e97de50
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Не се притеснявай , трябва ти подходящ , ще го откриеш . Не знам защо да си девствен се счита за срамно , пред това да се чукаш с всеки ? Хората имат изкривени ценности .

 
  ...


...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 77a40f9243
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Стига с тази "нормална възраст". А ти ако се повлияваш от подобни тапачки...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: f9325ddf1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Най-лесно е едно дърво да го отрежеш,трудно е да го отгледаш...

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 6c5f7b06a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Нормалното започване на водене на полов живот е след брака,и не не съм старомоден на 25 год съм....всеки иска секс преди брака,но никой не си признава после че не му е приятен факта че мъжът му или жена му е била с други!

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: eb1a00374f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Не се срамувай, но и не казвай на никой, че си девствена, нито на момчета нито на приятелките си! Ще повериш тази "тайна" на гаджето с което ще си. Недей да казваш на никого,че си девствена и не показвай срам а си живей нормално, ти не си направила нищо лошо. Защото като се разбере,че някое момиче е девствено всички искат да и бъдат първи това е досадно. Проблема не е в теб, няма нужда да си лягаш с първия който ти е казал "здравей". Отпусни се, и си намери човек със твоите интереси. Ако имаш някакви интереси, запиши се там и там изследователно може да намериш твоят човек!Успех!

Сара

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 27116b5302
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Хехе, това ми напомни за сина ми. Той също е на 19, висок е 190, свири на няколко инструмента, има кола, изглежда прекрасно, а постоянно си търси някакви оправдания защо няма гадже, въпреки, че като идем някъде и момичетата сами ходят при него да го заговарят. :) Може пък вашето поколение да сте някакви перфекционисти.

Та - ако и ти си така - може и в теб да е проблема. Бъди по-отворена към света и не пристъпвай към всеки разговор с нагласата "тоя подходящ ли е да му дам безценната си девственост" :)
Хайде - успех и извинявай, че се намесвам - едва ли си искала да чуеш съвет от набор на баща ти :)

 
  ...

...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 2ef2e006b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Ще си намериш мъж като му дойде времето. Не се насилвай само защото някакви псевдо-приятели имат някакви криви разбирания за интимния живот на другите. Нито им е работа да се месят в интимния живот на другите, нито да се подхилкват. Плюс това ти гарантирам, че много от тези "приятели" лъжат за интимния си живот поради срам.

Търси си сериозно гадже, а не просто бройка.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 0eb63312fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   За това няма точна възраст - когато намериш човека и когато се почувстваш готова, тогава. Това, че някакви кухи лейки ти се смеят, не означава, че трябва да живееш според техните правилa и да се срамуваш. По-скоро те трябва да се срамуват, щом смятат това за изостанало и се подиграват на чуждите разбирания. Трябва да скочиш в нечие легло, само за да им угодиш на тях ли, какво? Това са глупости.

Пределно ми е ясно, че на вашата възраст сте незрели, а ти си може би по-зряла за възрастта си и усещаш социален натиск и се чувстваш ненормална сред тях, но не си. Много по-нормална си от тях, но те няма как да го разберат на тази възраст. В техните очи те са готините, а ти си задръстената, но всъщност е точно обратното.

Ако можеш, си смени средата, защото те ще те натоварват емоционално с това поведение. Не виждам полза да си го причиняваш.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 09bf37d2a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   Аз имам въпрос към всички момичета, подобни на автора и на номер 4, които не искат да са част от стадото и не си търсят гадже, само за да могат да се хвалят пред приятелки. Къде мога да ви открия? Примерно суайпвате ли в тиндър? Или единствено ако попадна на вас в мола, на улицата? Или пък ако имаме общи познати и се засечем в една компания?

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: ccd5b4ff00
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Не мисля, че човек трябва да се срамува от каквото и да е било. Всяко нещо в твоя живот е било твой избор, решение и общо казано, била си си ти. Просто не е правилно да се срамуваш от себе си и от нещата, които си преживяла или не си преживяла.
Научи, че в този живот няма никакви норми. Всичко е в главата ти, най-вече границите. Било нормално да правиш секс на възраст между 16 и 18 години, но какво, ако в този интервал от време не си попаднала на човек, към когото изпитваш страст или любов? Да легнеш с първия навит ли? Стига глупости. Няма нужда да се обясняваш и оправдаваш пред приятели. Забележи- интимен живот. Интимен, личен. Никой не може да ти се подиграва или да ти държи сметка за неща, които са лични. Твоето тяло, твоят живот, твоите решения. Ако ти беше друг тип човек, вероятно досега щеше да си легнала с някой случаен, за да не си девствена. Е, да, ама ти искаш друго. Аз, като страничен човек, уважавам твоя избор и мисля, че е правилно да слушаш сърцето си в подобни решения, независимо какво означава това. Не си болна, девствена си. Може след няколко месеца да срещнеш някого и да правите секс, без да си влюбена, но пък да изпиташ първична страст и да имаш желание. Добре. Може да се влюбиш и да изживееш приказка. Пак добре. Просто не изневерявай на себе си. Човек разбира, когато иска да спи с някого и когато вече е готов за тази крачка. Но всичко това е индивидуално, няма някаква тайна обществена норма за тези неща.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: b9a161c6ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

15.   Номер 13, такива момичета като нас обикновено (поне от своя гледна точка мога да говоря) са доста развили се в други направления — в образование, в работа. Ученолюбиви. Трудолюбиви.

Ако си млад, забележи кои са най-успяващите в училище/университета, обикновено целеустремеността на толкова ранна възраст би могла да гарантира (но невинаги) и зрялост на тема личен живот. Ако вече работиш, огледай се и се опитай да определиш кои жени около теб са по-борбени, работливи и търсят осъществяване на идеи.

Момиче, което търси нещо истинско и ценно, не би могъл да откриеш в дискотека, клуб или бар. Въпреки че все пак има шанс, който да е минимален. Просто... трудно виреем в такава среда.

От своя опит (на 20 години съм и съм все още в положението на авторката) мога да кажа, че в един период от живота си опитах в приложение като Тиндър, но бързо си премахнах профила след като видях за какво става дума. Там мъжете са на абсолютно първично ниво, търсят единствено някоя, с която да удовлетворят своите нужди, масово неграмотни са (не говоря само за езикова култура, липсва им емоционална интелигентност и т.н.). С няколко думи: отблъскват хора като нас. Зная, че перфектни няма, но е изключително грозно и неприятно да започват онлайн разговор с директно желание за уговорка къде, как и какво искат да направят с теб. Когато им се откаже и обясни, че не търсиш забежка или подобни взаимоотношения, а нещо съвсем по-различно, изпадат в някакви кризи и започват да агресират чрез съобщения тип: „Смешна си.“, „Смотана загубенячка.“, „Друг като мен няма и да те погледне!“, „Тук не ти е приложение за романтични срещи, а за ч*кане!“ и още съвсем по-груби излияния. Напоследък (въпреки всичко) отново се чудя дали да не опитам с Тиндър пак с надеждата, че нещо се е променило. Но... ще видим.

Към авторката: съжалявам, че се чувстваш така. Аз също съм в подобно положение в момента, доста натъжена се чувствам, тъй като вчера беше първият ден от новия ми семестър и някои от колежките ми не се стърпяха от това да коментират колко страхотни приятели са си намерили, какви изненади са им приготвили за Св. Валентин. Не ме разбирайте погрешно, беше мило, зарадвах се даже за тях, но от следващите им думи се създаде лек проблем у мен: не се сдържаха да коментират как „вече ми е време“, „закъснявам и ще го закъсам“ и „толкова ли никой не ми обръщал внимание“. Една колежка даже седна с мен в почивката между две лекции и около 10-15 минути ми говореше как „спешно е трябвало да си намеря някого, че не можело така“, „на 20 години съм била, не на 12“ и т.н. Изобщо... много, много неприятно ми стана и напълно разбирам какво ти е.

За мен, за съжаление или не, разбраха, че съм девствена и нямам никакъв опит, та заради това се отнасят така. От което ще напиша следното: според мен ти запази всичко това за себе си и недей да споделяш с тях, тъй като ще усложниш много ситуацията. Някои хора не познават нормалните човешки граници и целият смях, подигравателни коментари, засрамяващи те опити за помощ дори от тяхна страна, ще са лично насочени вече към теб и ще насърчат твоите мисли, че имаш „проблем“, че не си „нормална“, че си „болна дори“. Друг е въпросът, че ако можеш и не са постоянно в средата ти, е най-добре да прекратиш контакт с тях.

За себе си смятам съвсем скоро да говоря за това с конкретните си колежки (тъй като още 3 години ще се гледаме почти ежедневно поне).и да помоля човешки това отношение към мен да приключи. Всички имаме някакъв избор все пак. Личен такъв. Аз избрах да чакам някого и нещо потенциално значимо. Да, от време на време и аз имам нужда от любов, грижа и топла прегръдка, предполагам, че е същото и при теб, но зная, че не мога да си набавя това от поредния женски сърцеразбивач.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: fb93b3dd94
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   От 4 до 13:

За други не мога да коментирам, но лично аз не се движа много по обществени места. Ходя на работа, после вкъщи. Рядко ходя някъде на кафе просто защото няма с кого (от малък град съм и всичките ми приятели заминаха за други градове, след като завършихме училище), другата причина е, че не обичам шумни места, много хора на едно място и клюкарници, а всички знаем, че кафенета са точно това. По дискотеки въобще не стъпвам, защото се пуши в тях, а аз ненавиждам цигарената смрад. Освен това е винаги претъпкано, всеки се блъска (някои даже понамирисват на пот и какви ли не други гадости... А бе като цяло супер гнусна работа.
Иначе в мола бихме могли да се засечем. Пазарувам си от време на време.
В Тиндър не суайпвам. Изтеглих си го преди около месец, държах си профила около 2 седмици и го изтрих. Не намерих момчета по моите критерии, а не са космически... Всички, които видях във въпросния Тиндър бяха много зле. Имаше само двама, трима красиви, ама като видях колко им е беден речникът и колко не ги бива, набързо се отказах.
Имам, обаче, Баду от септември 2018. Не бих казала, че си ползвам профила, но разглеждам понякога. И все нищо интересно не откривам.
Имам и социални мрежи - Фейсбук, Инстаграм. Рядко качвам снимки, но ги посещавам всеки ден.
1-2 месечно ходя в библиотеката.
Та, това е моят "социален живот".

(С извинение към авторката за спама.)

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 2ef2e006b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   15, Ние по-нормалните мъже, които не искаме да използваме жените само за задоволяване на първичните ни нагони, обикновено не сме най-матчваните в Тиндър. Явно си избираш само някакви готини мъже - тип ебачи и се чудиш защо само за това те искат. Никога не съм предлагал секс на момиче от Тиндър, а съм излизал на срещи. Секс съм правил само с една, като тя ми предложи.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 949b41e1bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   13, има ги навсякъде. И в Тиндър swipe-ват и по улиците си се разхождат и на дискотеки ходят. Просто наистина са малцинство в днешно време.

Аз преди мноого години имах гадже, която на 17 години беше спала с 14 човека. Страшен курволяк, ама как се ебеше... не ти се вярва. След време и 15 изневери се разделихме, нормално.

След много години имах друго гадже, на 19, полу-спала с едно момче, ама много дървена. Не познава тялото си, себе си, не изпитва насладата на курвите. Разделихме се след няколко много сухи опита и awkward разговори на такава тематика.

Та такива "смирени" момичета / жени, които казват "разврат" на всичко де - що криви от леглото и трите светии (мисионерска, задна, ездачка) има, ама сега колко и на кой трябват...



Братан.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: fb93b3dd94
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   17, стига с тези простотии за "използването", супер идиотско е и винаги така говорят комплексарите.

Нарича се секс по взаимно съгласие, без обвързване. И двамата са съгласни, и на двамата им е хубаво.

Въпреки това мъжете е по-логично да бъдат наричани "използвани", защото след секс са все уморени, изпразнени, без сила. На жените пък нищо им няма, нищо не им се променя, нищо не излиза от тях и след секс може да си вземе душ и да е като нова след пет минути. Мъжете пък през това време, а и след това са като пребити кучета.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 6200d08551
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Егати и проблема. И какво ще се промени ако е само за пред твоите приятелки. Ако слушаш хорските приказки най много да си докараш истински проблеми.
Оливат се от смях, защото са някакви прости гъски дето си мислят че като ги изклатят 10човека и са космополитни и вървежни.
После същите стават за 5години толкова похабени че на 23, 25 изглеждат като стринки.
Ако питаш мене по добре гледай да се съхраниш и да изглеждаш добре а пък другото божа работа.

 
  ...

...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 989086c671
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   и девствена да се омъжиш , гаранция няма , че ще ти е ок с този мъж,някои мъже сехвалят , че жените им били девствени , но жена с един х.. не остава , така че живей си живота както го усещаш, когато ти дойде моментът, ще го усетиш , а за после и да го мислиш няма смисъл
успех

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 77a40f9243
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Номер 19, добър опит да се излъжеш, но вътрешно знаеш, че жената е използвана. И не знам кой е изморен, че чак и пребит. Може би на тези дето са с теб си им омръзнала още от веднъж и така се оправдават да избягат ;д. Вие сте използваните и затова ревете и циврите по всяка тема, умната жена перфектно знае това и поради това винаги мъжете я разбират. Тя не се състезава с тях и не спори за безсмислени неща, "тя" просто е жена с главно Ж. Ако искаш да си от тези жени, а не от използваните и захвърляни парцали, то спри с тези глупости и самозалъгвания и се стегни :Д.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 971b015588
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Аз съм момче на 22. Над средната красота, в топ 1% - не, не съм суетен нарцис.

Нямам почти никакви социални контакти от може би 6 години, поради лични причини.

Резултатът от малкото време, през което съм имал социален живот, е 5 пъти секс с 5 различни момичета, във всички случаи е било по инициатива на отсрещната страна. Отказвал съм връзка на 2 момичета и секс на 11 (да, броя ги, може би е тъпо). Като магнит съм за женско внимание и присъствие, но имам самоуважение към себе си. Между другото, мъжете които искат да са в топ 1% , ще ви кажа, че е досадно и не толкова приятно. Добре де, яко е, обаче например когато имаш симпатии към някое момиче, но тя не прави първата крачка (вместо това чака), това те дразни и започваш да изпитваш гняв и завист и депресивни вълни (съмняваш се в красотата си), защото си свикнал просто момичетата да те заговарят.

—-
По темата. Скъпа девойке, това че си девствена на 19-20-21-23-24 е изключително мило и нежно. Ако успея да си реша личните проблеми, момчето описано по-горе, ще търси момиче като теб. Приятелките ти са тип “махленки”, които живеят в праволинеен стил като животни, тоест константата за подръжание е масовата тълпа. Знам, че те налита депресията, защото е естествено човек да прави сравнения с окръжението, особено когато е млад и объркан. Пък и, просто имаме нужда от доста секс на тия години 20-/ 5. Но просто запази класата си и изчакай правилния момент, когато ще си намериш подходящо за теб момче, с което ще се обичате и правите нещата магично.

Също трябва да се отбележе, че последните български поколения нашето, живеят масово в недостойно и духовно падение, едва ли те могат генерират норми. А, и е много невъзпитано и просташко да обсъждаш директно личния живот на някой до теб, като му налагаш твоите възприятия.

Успех :)

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: b2dd66ce0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Това е строго индивидуално. Аз помня деня след първия ми анален секс (23 г. ), мислех, че всички на улицата знаят какво съм направила и гледат само мен. Чувствах все едно съм извършила престъпление. Преодолях го. Познай после дали ми пукаше!
ж 47

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 8df49e2d04
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Ами аз бях малко по-голяма от теб, когато загубих девствеността си, но никога не ме е било срам от това. Не съм се пазила за никого, нито съм чакала принц на бял кон. Просто нямаше човек, на който да имам доверие и с когото желая да го направя. Но още като се запознах първия път с момчето, което ми отне девствеността просто знаех, че ще го направя с него и дори да не ни се получи връзката нямаше да съжалявам, защото бях убедена, че го искам. Още съм с него след толкова време, той ми беше първи и все още е в много неща. И въпреки че съм изключително срамежлив човек... с него никога не ме е било срам и винаги съм му имала доверие. Така че най-важното е ти какво искаш и какво смяташ за правилно. Не позволявай другите да ти дават съвети и да те убеждават в неща, които са строго индивидуални за всеки. Ти ще разбереш, когато дойде моментът сама.

 
  ...

...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 7643f5849e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Не бива да те е срам. Аз бях на 24 когато ми беше първият път. Изчакай си подходящия, сама ще усетиш с кого искаш да си интимна, не бързай. Важното е да си имате взаимно доверие. А относно чуждото мнение, да не ти пука изобщо. И на мен ми е пукало, и аз съм се притеснявала че нещо в мен е проблема, но не, нямало е проблем. Просто когато се появи подходящия, ти сама ще го усетиш и нещата ще се наредят.
Успех.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker