Жена ми е фригидна - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Жена ми е фригидна
преди: 12 години, 10 месеца, прочетена 43121 пъти
Аз съм мъж, на 23 женен съм от 4 год, имам много силно сексуално желание, постоянно съм възбуден, мога да го правя по 2-3 пъти на ден, но жена ми не иска и да чуе.. съжалявам че я взех, направо се побърквам в леглото до нея.. възбуден и незадоволен... имах през този период с които изневерявах, правихме го по 2-3 пъти на ден....вечер се прибирах и като усетих мириса на жена ми пак се възбуждах...Моята вечно е неразположена..главоболие... Ужас... Ходих на лекар... каза, на тези години е нормално било... наричало се хиперсексуалност..

Жена ми е на 22 .. имаме дете- близначки... а откакто се родиха.. направо.. все едно с насила го прави..и то 1 в месеца.. Мисля за развод... До този момент ме е спасявала една или друга любовница, не мога така да ги нарека, защото съм бил интимен повече от 30 пъти с дадена от тях. Питам се защо на мъже като мен се падат.. такива фригидни Жени.... сега да се разведа.. има за коя да се оженя.. Но като гледам 2 те бебчета.. не ми се свиди... мислех с годините тя ще се оправи но найсе... май няма да е в този им живот, за нея секса няма значение и не му предава значение...

Аз живея заради секса... Искам да го правя всеки божи ден... докато мога и след това да умра... За мен секса е всичко в този свят.. той ни доближава до бога... :* Аз все пак за това се ожених... и за това се женим мъжете... децата са си деца.. гледа ме ги и след това си тръгват от дома ни... те да дирят щастието си...

Имаше момент, когато беше бременна.. да я гоня при майка им.. и тогава се изкъртвах от секс в спалнята дето я купих за първата ни брачна нощ... след това чувства се оказваха по силни и си я прибирах... тя е скромна жена.. израстнала с някакви предразсъдъци и норми... някакви си... морални ценности...

Искам си секса в живота... Това е всичко което искам от една Жена..... Даже не знам как забременя... като го правихме рядко... Тъпо е да чукаш навън.. прибираш се и виждаш... не любовница.. а прислуга у дома.... готви.. пере.. и т.н... аз не искам да е такава искам си я .... Жена.. която може да ми даде интимността от която имам нужда, а не да ми дават всичко това,,.. други жени... а не моята.. която съм избрал за жена и спътница в Живота...

Предполагам хормоните ми ще се укротят до 40... и след това няма да ми е до секса.. но сега докато съм млад го искам.. това е...

ПП За протокола за последно го правихме... преди 12 дни... а тя даже ме остави д като свършихме пак възбуден.. никога до сега не пожела да зафторим :( През тези 12 дни.. им изневерих 11 пъти.. днес съм без секс и се чувствам зле... ако довечера ми откаже.. мисля директо да доведа.. момичетата дет са готови да ми дадът това което искам.. и да ги любя пред нея на спалнята ни... а тя за наказание да гледа... :))
Благодаря на сайта, че ми позволи да си изкажа мъката!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 115

преди: 12 години, 10 месеца
hash: 3dbaf2a92d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Пич и аз съм като теб женен съм и с деца, ама не знам кога и къде на намеря любовница

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 6c8eaccd54
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

2.   Ами защо си се женил за една такава "скромна жена.. израстнала с някакви предразсъдъци и норми... някакви си... морални ценности... ", след като живееш заради секса? Че чак и деца си правил..
фригидна е жената, която не изпитва удоволствие от секса, а не тази, която не иска секс. Може и да не го иска именно с теб, т. е. причината за нейното нежелание да се крие в теб. Може, също така, да минава трудно през вратите, поради красиво разклонените си, лакирани рога и просто да се е погнусила от теб.
И въобще, такива като теб, според мен не трябва да се женят.

Фей

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 5f7335276e
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

3.   леле ти си в моето положение човек само че аз съм жена и аз постоянно искам секс като тебе, ама моя мъж нещо не ще толкова често, аа аз искам постоянно и аз не искам да се развеждам заради това а на всичкото отгоре е и ревнив какво да правя и аз незнам

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: b8a15da7fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   КУПИ И ВИАГРА, ДРУГО РЕШЕНИЕ НЕ ВИЖДАМ.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 47f949f191
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Този е същия дето забремени две едновременно и замина за чужбина. Сега пък близнаци има и 100 любовници.

 
  ...


...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: ea55540120
гласове:
1 2 3 4 5
  (30 гласа)

6.   ТИ НОРНАЛЕН ЛИ СИ? ... ''съжалявам че я взех", " Имаше момент, когато беше бременна.. да я гоня при майка им".. "Искам си секса в живота... Това е всичко което искам от една Жена"
Дано жена ти да разбере, какво представляваш и тя да се разведе с теб.
Абе ПИЧ ти знаеш ли какво е да родиш две деца, да ги гледаш, кърмиш, слушаш как плачат по цял ден и ги успокояваш и накрая се прибира малоумника с който живееш и те тормози, защото бил голям мъж, пък в действителност е пълна плюнка. Жалко, че няма закон, шматки като теб да не се съвокопляват. И как така пък изневери 11 пъти за 12 дни? Нещо много филми си гледал.
Пожелавам всичко най-хубаво на жена ти и децата и, а на теб нищо, ти не заслужаваш някой да те има за човек!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 1d5ac2b2b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (33 гласа)

7.   Мъжете се женят за да правят секс??? Хората се женят, защото се обичат. Секс може да се прави и без сватба. Щом единственото, което търсиш от една жена е секс, защо по дяволите си се оженил за горката женица, че и развод искал, боже, божеее. А за горките дечица хич не ти пука, нали сексът е най-важен. Не си ти този, който трябва да иска развод, а жена ти. Кой би искал такъв боклук до себеси. Гади ми се от тебе.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 3d8eead030
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

8.   Ти ръце нямаш ли си 0_о

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: e807d8684a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   пфууу ти си много зле бе..

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 65b1ba1575
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Пич, развеждай се, по-лошо ще става

 
  ...

...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: e229cd5eba
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   съжалявам че я взех? !!!! тя да не е вещ, която да използваш когато си искаш?
Имаш деца! ТЯ трябва да се грижи за тях и за всичко в къщата.... едва ли и е до секс, особено Вашето непрекъснато желание. Това почва да отблъсква. Всяко нещо си има Граници!

Гледай си децата. Радвай им се! Погрижи се за тяхното бъдеще!

а ако се разведеш и ги изоставиш заради секса, значи си пълен... /не мога да обиждам/!

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: e38ec46804
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   абе, вие мъжете... как можете да сте толкова повърхностни? нямам думи просто... разбирам, че като мъж си имаш своите нужди, ама до колкото знам, хората се женят от любов, или вече и това е "демоде"? Като си искал само секс защо си се женил тогава, ми пък и деца имаш? Да не би да те е карал някой на сила? Все повече се отегчавам от такива като тебе, дето са повече с инстинкти на животни, отколкото на хора!!! И... освен това, щом жена ти не иска да правите секс, значи не умееш да я задоволиш и нещо ти куца, пък ти си се прави на големия играч... ПФ!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 77bf4aa698
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

13.   "Тъпо е да чукаш навън.. прибираш се и виждаш... не любовница.. а прислуга у дома.... готви.. пере.. и т. н... аз не искам да е такава искам си я.... Жена.. която може да ми даде интимността от която имам нужда"

напълно си си нормален!
Първо, направил си грешката, че си се оженил толкова млад и зелен, едва ли не за първата срещната жена.
Мислите ти за развод не са нещо необичайно. Сигурна съм, че не се чувстваш и обичан от нея. Според доста психолози, мъжете идентифицират любовта с желанието на жената да прави секс с тях. Човещинка.
Не се надявай да ти намалее желанието на 40. Нормално е да искаш поне веднъж на ден секс, млад, здрав мъж си и се надяваме, че и на 40 ще си такъв.

Съветвам те да се разделиш със съпругата си в добро, за да можете да гледате в мир общите ви деца. Ако тя разбере за похожденията ти, а това ще стане рано или късно, ще стане голям скандал и война (особено, ако е моралистката, която описваш).
Намери си приятелка, която те харесва, какъвто си и има сходни сексуални потребности, гледай си дечицата и не мисли за нов брак в следващите 10 години.
Успех

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 0861efb057
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

14.   Стига сте хранили човека, не е казал, че ще си изоставя децата ! Видяха ДЕЦА в историята и наскачаха хиените...
Има нужда от секс човека и това е, какво ненормално виждате? След като жена му не му го дава, от части е нормално да си го търси навън.

А колкото до децата - колко истории сте прочели, 'дето дечицата се жалват от караниците на родителите си? В някои случаи децата биват по-щастливи при разведени родители (е, има неща които им липсват, естествено).

Авторе, все пак не е добре да си разваляш семейството, просто гледай жена ти да не разбира къде си чешеш крастата. Ако си добър актьор, ще има хармония, остави ги тия моралисти над мене да си говорят. Кой знае на тях какви са им рогата, ама тръгнали да съдят...

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: b14a1beac0
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

15.   Ти си много зле бе.... за кво си се женил та и си правил деца...? Горката жена кво да прави? Да прави секс с такъв тъпанар като теб ли? Да беше поскал развод много по отдавна а не да унижаваш горката жена с тея изневери! Пфу! - върху лицето ти!

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: ad48fcc966
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   Автора:

Прво за нападките, аз със съпругата ми никога не съм се карал, до сега, когато ми е казвала не мога... съм я разбирал, не съм настоявал и няма да настоявам и да правя скандали и трагедии, приемам човека и това е, обичам си момиченцата.. те са моето щастие, прибирам се у дома, и целувам жена ми, след това набързо душ, играя си малко с хлапетата и излизаме малко да се разходим, че цял ден си е у дома, вечер аз преспивам малките.. пак взимам душ, жена ми.. повтаря че.. е щастлива с мен и не може да си представи живота с мен... целувам я.. много обича да се целува.. но накрая ми казва, слънчице, не мога, разбери ме.. при последния полов контакт.. се сгуши силно в мен прегърна ме и каза Обичам те.. нали никога няма да ме оставиш, заради моята фригидност.. оженихме се девствени и двмата, виждал съм в компании как я свалят още като беше на 14-15 но никога не им обръщаше внимание... Разкава ми как секса бил само за продължаване на поколението... АЗ ПИТАМ, А КЪДЕ Е РАДОСТТА ОТ ИНТИМНОСТТА? - просто не е сексуална, това е.. Тъпо е за всеки мъж да жбъде до жена.. и д ане прави нищо, ... остава силната болка отдолу, това е. Тя е перфектна във всичко освен в секса... това е истината за нея... Дори като излизам от банята ми.. казва обличай се веднага.. срамно нещо е голотата.. Човек, ако знае за какво се жени.. няма да го направи.. На 1 коментар.. има доста жена с които можеш да си.. само за секса.. особено тук в Бг... Но все пак човек иска да го получава у дома.. при условие, че работя, ходя на фитнес... и ме заглеждат.. доста жени.. моята като ги види, казва те мъж не са ли виждали.. като че ли могат да дадът нещо повече от себе си... тя не вярва, че има жени, които биха правили секс.. повече от 1 в месеца. Щастлив съм с децата, но не и с нея, макар да я Обичам...

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: ad48fcc966
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

17.   Автора: Имайки предвид изневерите, не съм казал, че съм го правил с много никъде, а че е било всеки ден с една друга, а не жената до мен.. БРАТЛЕ, МИСЛИШ ЛИ, ЧЕ ВИАГРАТА ЩЕ ПОМОГНЕ НА ЖЕНА МИ? ... ТРЯБВА ДА СЕ КОНСУЛТИРАМ, ЧЕ НЕ МОГА ЧЕСТО ДА ВЛИЗАМ.. ТУК, ЗАЩТО ИСКАЛА" ВНИМАНИЕ", А АЗ КАКВО ПОЛУЧАВАМ... НИЩО... ЗАРАДИ ТОВА ЛИ РАБОТЯ ДА ПОДСИГУРЯ ПО ХУБАВ ЖИВОТ... ПРОСТО НЕ Е СЕКСУАЛНА ТОВА Е.... НЕ ИМ ИДВА ОТВЪТРЕ.. АЗ СЕ ПИТАМ, ЗА КАКВО СЕ ОМЪЖАВАТ ТАКИВА ЖЕНИ?? ДА ТОРМОЗЯТ НАС МЪЖЕТЕ ЛИ? РОДИЛА Е 1 ПЪТ.. НО СА БЛИЗНАЧКИ... И ТЕ САГА ПРАВЯТ 1Г... ДА НЕ КАЗВАМ, ЧЕ ДОКАТО БЕ БРЕМЕННА.. НИТО ЕДИН ПЪТ НЕ ПОЖЕЛА СЕКС.. НО НЕ Я ПИПАХ, ДА НЕ СТАНЕ НЕЩО С ПЛОДА И МЕН ДА ВИНИ.. ТОВА Е... СТРАДА МЪЖА С ТАКАВА ЖЕНА... АЗ ОТКЪДЕ ДА ЗНАМ.. ИСКАМ ЖЕНА-ЛЮБОВНИЦА В ЛЕГЛОТО В ИСТИНСКИЯ СМИСЪЛ НА ДУМАТА.... И ДА СИ Е ДАМА ПРЕЗ ДЕНЯ И МАЙКА НА ДЕЦАТА НИ... МИСЛЯ, ЧЕ НЯКОЙ ЖЕНИ НЕ ЗНАЯТ, ЗА КАКВО ИМ СЛУЖАТ, ОТВОРА М-У КРАКАТА.. ТОЙ НЕ Е САМО ЗА РАЖДАНЕ НО И ЗА УДОВОЛСТВИЕ... :( НО КАК ДА ИМ СЕ ОБСЯНИ... НЕ ЗНАЯ. МАЙ ТОВА Е КРЪСТА В МОЯ ЖИВОТ.. ИНАЧЕ ВСИЧКИ НИ СЕ ВЪЗХИЩАВАТ, ПО НАЧИНА ПО КОЙТО СЕ ГРИЖА ЗА НЕЯ И ДЕЧИЦАТА..

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 77bf4aa698
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

18.   авторе, няма какво да се оправдаваш за нещо съвсем нормално и човешко.
Познавам двама братя, които събраха смелост да се разведат доста над 40, а децата дори избраха да живеят при тях. Причината беше сходна. Някогашните страстни жени от младостта от десетилетие просто не са искали да бъдат интимни с мъжете си. Ето, на „старини“ мъжете се ожениха повторно (дори за жени на тяхната възраст) и проблеми нямат.

Ти си се оженил девствен, тя е била също такава. Предполагам, че и тук си станал жертва на нейните криворазбрани морални номри. Моята сестра е сходна, НИЕ НЯМАМЕ такова възпитание, но тя използва „морала“, за да не пуска на мъжа си. Свирки не прави, защото устата е за ядене и говорене, грях било (? ). Никой не ни е възпитавал така. Тя е просто асексуална и си търси социално легитимно оправдание, за да превърне недостатака си в морална добродетел едва ли не.
Сходна е твоята жена. Винаги се е крила зад „морала“, но истината е, че няма желание просто. Излъгала те е, за да може да бъде нормална жена в обществото, морална жена, още повече, използвала те е, за да ? направиш дечица и това е. Ти си тук потърпевшия, а тя в крайна сметка живее животът, който е искала да живее. Защо да променя нещо? Да не мислиш, че тя има контрол над асексуалността си или, че би искала да се промени само, за да може ти да „мърсуваш“. Няма да стане това! Защо да купуваш кравата, когато млякото е безплатно?

И не, човек не се жени да има хубав секс, а се жени ЗАЩОТО ИМА ХУБАВ СЕКС с жената, защото е влюбен-загубен. Няма гаранция и тогава, но когато още от самото начало няма интимност, няма желание ОТ ЕДНАТА СТРАНА, другият се чувства необичан и изоставен. И да - не е нито грозно, нито неморално, ако ти се чувстваш нещастлив в брака си.

Между другото, Виаграта НЯМА ДА ПОМОГНЕ. Тя само спомага за запълване на МЪЖКИЯ полов член с кръв, за да има ерекция. Виаграта не е някакво вълшебно хапче, няма Виагра за жената.

Имаш няколко варянта
1. живееш като до сега и си нещастен и незадоволен всеки ден
2. намираш си дискретна любовница, но може да се зароди любов във връзката, приятелство и желание за повече. После ще има едни драми - заради дечицата, заради това и онова, тя няма да те чака вечно, ти сам казваш, че искаш да имаш любов вкъщи, и жена, която те обича извън вкъщи има нужда от любов вкъщи. Стават сложни. Твоята моралистка като разбере, не знам!
3. Развеждаш се и оставаш приятел с нея. Обясняваш ?, че не можеш да живееш повече така, че я обичаш, но не си щастлив. Важно е да останете приятели, за да можете да гледате децата си заедно, да се разбирате и да не стресирате излишно. Но ако до развод се стигне, заради твоя изневяра, няма как да стане този вариянт.

Помисли си, не се оправдавай, че си нормален мъж и не съди жена си, че е асексуална жена.
Направил си грешка на младини да ? се вържиш на „морала“. И сега крие отвращението си от теб и твоето тяло зад морала. Приеми го и не ти си ненормалният, не тя е ненормалната, а хората са такива, каквито са!
Успех!

ж27

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 47f949f191
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

19.   "Човек, ако знае за какво се жени.. няма да го направи" Хахаха, ти си гений! Тази мисъл е по-яка от "Човек и добре да живее се жени".

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 4a85c3f21b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   По принцип смятам, че историята е измислена, но все пак- споменаваш, че жена ти се е променила СЛЕД раждането на децата, което автоматично изключва възможността тя да е асексуална, защото щеше да бъде такава и преди това. За следродилна депресия да си чувал? А случайно да си даваш сметка колко трудно е отглеждането на близнаци? Ако не беше толкова тъп, бих те посъветвала да си поговориш открито с нея и да й споделиш терзанията си, обаче като ти гледам разсъжденията, мани, мани, по-добре ще е за жената да се отърве от теб.

 
  ...

...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 787b5e078d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

21.   Ами жена ти няма право да те спира да си търсиш това, което тя не ти дава! Много е сложна твоята, трябва да си намериш любовница с фригиден мъж, заради децата. Познавам хора които са изкарали така целия си живот..

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 77bf4aa698
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   20, сигурна ли си?
жената е била девствена до първата си брачна нощ, т.е. все си е намирала повод да бяга от секса, но на първата брачна е нямало как да мърда (нали така трябва), веднага като е забременяла е намерила отново легитимен повод да не прави секс. И това ли е следродилна депресия? И като девица ли е била в депресия?

Не можем ли просто да приемем, че има асексуални хора. Има и мъже, но повече жени, които НЯМАТ НУЖДА ОТ СЕКС, приемат секса като нещо лошо и ненужно.
Човешко е и едното, и другото. Всеки си има потребности, но когато сме вече в един брак, тогава сме двама в него!

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: f085df1e54
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

23.   Аз съм жена на 25. Останах девствена до 19-тата си година. До тогава смятах, че сексът е нещо си там ненужно, което излишно се надценява. Имах много кандидати, но нито един не ми допадаше толкова, че да си легна с него. стана така, че с един познат една вечер се позаиграхме и правихме секс. Казах си: Е, това ли било - едно голямо нищо. После имах още няколко партньора - пак нищо. Нито удоволствие (физическо или друго), нито желание. Мислех си, че съм асексуална или фригидна, но ми беше все тая, защото така или иначе не отдавах значение на секс. Преди половин година се запознах с един мъж на 30. Усетих нещо неприсъщо за мен. Някакво невероятно физическо привличане. Преди да го срещна мастурбирах от време на време, като си представях разни актьори и т. н. (момичешка радост), а след това започнах да си представям него. След известно време стигнахме до секс. Е казвам ви, не можах да се позная. Не бих казала, че е някой невероятен любовник, но самото усещане, че е той ме побърква. Губя си мислите, незнам къде се намирам. Започнах да изпитвам удоволствие от интимността, получавам оргазми и т. н. Та авторе, мисълта ми е, че може твоята да не е намерила Нейният си човек за леглото и за това така да се държи. Подкрепям те. Това, което ти липсва - търсиш го и няма нищо лошо. Щом за теб сексът е велика цел - ОК, преследвай се и се радвай на резултатите. И аз като теб см станала хиперсексуална напоследък. Мога да го правя по 5-6 пъти на ден сигурно. Добре, че въпросният субект е също толкова активен, че да е взаимно всичко. а дори няма чувства между нас - само секс! Успех и не се връзвай на псевдоморалисти. Техните гардероби са най-претъпкани със скелети.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: ad48fcc966
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

24.   Автора: Аз съм пояснил още в началот, не знам как дори забременя, поради редкия ни секс... просто се случи, на 20 ден от сватбата и първата ни брачна нощ, а за 20 дни сме го направили около8 пъти, тъй като на нея забелязах им беше достатъчно един път... само веднъж завторихме и каза моля те не мога повече свършвай... и така винаги след това го правих в банята 2 път.. за да не се дразня до нея... имало емоменти да спа в др стая да не мисля за секс и да не го иска.. но съзнанието е било по силно... а на капак тя е идвала и се е сгушвала в мен.. Има нужда от нежност но не и от секс.. това е проблема.... аз познавам жени които не обичат секса но поне са сами... Може би един от коментирарите е прав че ме е изпоззлвала.. да има дете и до там... След Родилната депресия бях до нея... и тя самата казва не я е почувствала... раждането мине лесно... и без усложнения.. аз ако имах представа, че ще е така, щях да им настоявам за спирала.... Животът е такъв... винаги се събират различни хора... единия да наранява другия... Бяха ми казвали, дедите ми.. ако искаш повече секс жени се млад.. колко бях лъган.. това не е така.. Поне се надявам... другите хора да са щастливи в интимността.. Именно в нея ние мъжете ви чувстваме близки... и ви обичаме и желаем... Мисля си че жените от едно време са било по сексуални от днешните жени... а това е така, може би, защото тогава мъжката дума ебила закон! Съдба.. :))

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: de7f0059eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

25.   Не казваш защо все пак си се оженил за нея. Преди брака си не сте ли имали връзка? Не сте ли правили секс?

 
  ...

...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 4a85c3f21b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   20 съм и не, не съм сигурна, не съм обърнала голямо внимание на бръщолевиците му, поради причината, че съм сигурна, че това е авторът на историята "С коя да продължа? ". И двамата живеят за секса и искат да получват "интимност", егати съвпадението :D
Иначе, разбира се, че има и такива жени, не го отричам, но начинът, по който описва ситуацията е просто отвратителен. Също, скъпи авторе, има много голяма вероятност жена ти да не е фригидна, а да не й харесва секса с ТЕБ.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 77bf4aa698
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

27.   авторе, пак си в грешка. Генерализираш просто. Личи си, че си от малцинствен пройзход и (или) идваш от малко селце и си се оставил да те водят за носа със старите си и глупави разбирания тип турски сериал.

Добре дошъл в реалността, а в нея не можеш да си поръчаш хората по каталог, не може да се ожениш за девствената си съпруга и после да се чудиш, защо сексът не върви. Ами няма да върви! Дори по времето на бабите ни, когато всички са живели по този шантав стандарт, младите пак са се любили преди сватбата и не са издържали просто да чакат. Хормонът тресе.

Твоята мадама пък със 100% сигурност много добре е знаела, че е асексуална, скрила се е зад традицията, за да измами някое момче, за да бъде норамална съпруга и майка. Честно, ако ти е имала някога мерака, нямаше да чака сватбата, щеше да ти се отдаде, грях или негрях (нека любовта да ни е грехът!) и после щяхте на първата брачна нощ да се смеете, изфабрикувайки изкуственото „кърваво“ петно, така както го правят хората от хилядолетия - винаги, когато са били ограничавани от порядки, религия и т. н., не ли е така? Но тя НЕ ТЕ Е ЖЕЛАЛА, разбери го, и няма да те пожелае никога. Никога!
Да, вече забременяла, защо да търпи твоите набези, когато тя няма сексуални нужди?
И тук говорим за КОНКРЕТНАТА ЖЕНА, за конкретния човек, не за жените днес и вчера. Ако има сексуалност при жените, то тя е днес, защото днес имаме възможност да се предпазваме от нежелана бременност и за пръв път в историята жените могат да се наслаждават на секса без страх, говори се за женската сексуалност и нужди, които са били тема табу в миналото. Е, може в миналото жените като твоята да са били по-склонни да се правят на надуваеми кукли и да се оставят за ползване от мъжете, но честно - ти с такава жена можеш ли да имаш сексуален живот?
Когато женати не те желае и от нея да мине прави секс с теб, ти чувстваш ли се добре?
Истинате е, че всеки има нуждата да се чувства желан от партньора си. Не се женим, за да имаме секс (това правят може би хората по турските сериали, наужким (не в живота)), а се женим, защото сме щастливи с някого, защото се обичаме, ИМАМЕ ЧУДЕСЕН СЕКС и искаме да излезне от тази връзка нещо повече - да създадем деца, да планираме общо бъдеще. Значи от красивата любов и сексуална връзка в 21 век се ражда един красив брак, не обратното. Е, гаранция няма никога, но пък да се жениш на 19 с надеждата, че жената ще ти пусне (нали ти е законна съпруга) е просто за 19 век, не за 21. Какво ти донесе нейната девственост, между другото?
Какво ти донесе нейната обич както сестра обича брат си? Нищо!
Не си щастлив и децата това го чувстват, да знаеш. Ако беше редно да се женим за приятелчетата си, за братчето си, то това нямаше да бъде забранено със закон. Жена ти те обича като брат и приятел, използвала те е, за да отговори на представите на обществото, за да води нормален начин на живот и не смята асексуалността си за недъг (то и не е), а напротив- за свое достойнство. Твоето желание и нуждите ти са за нея най-много гнусна слабост, която можеш да изживяваш сам в тоалетната или на дивана в хола. Тя за себе си е в правото си да не търпи набезите ти.

Не е съдба, а се нарича грешка. И да беше днес мъжката дума закон, една жена винаги може да си разтвори краката и да легне като кукла. Е, за мен е и по-евтино, и по-удобно да си вземеш надуваема кукла тогава, поне тя няма да е неразположена. Не слушай пак старите какви ти ги бръщолевят, едва ли са докарвали жените си до оргазъм и едва ли могат да те научат за нещо в секса, а си дай сам за себе си сметка, че живееш веднъж.
Какво искаш от живота? Как ще го постигнеш?
Дай си сметка.
Достатачно ли ти е това, което получаваш днес в брака си, или не.
Ако си намериш любовница, това честно ли ще е спрямо теб самия. Ти това ли заслужаваш - криене по таваните, плачове, стресове, ултиматуми.
Не знам.
За мен бракът е между двама и трябва двамата брачни да решават проблемите си. Единственият начин обаче да решиш проблема си ще е или да се разделиш с жена си поживо-поздраво, или да намесиш друга жена, а последното свършва винаги с разбити сърца, с много стрес, проблеми и не знам дали си заслужава.
Има и платени жени, внимавай там с болестите.
Решавай!

П. П. само не чакай твоята сестрица (съпруга) да те пожелае някога. Винаги е било така, винаги жената е избирала с кого, дали и как да си легне с мъжа. Не случайно има разводи още от древността заради неспазване на съпружеските задължения. Винаги е имало такива жени, но и такива мъже. Хората сме различни.
Живей в 21 век. Днес двуженството е забранено, имаме обаче винаги възможност за развод и каквото и да си блеят старите, просто понякога няма друг избор. Можеш да престанеш да си ? съпруг (ако въобще си бил някога), но няма с това да престанеш да си баща на децата ?, приятел може би.
По-добре е ужасен край от ужас без край!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 4e83d95385
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Не сме били интимни преди брака, запознахме се... когато бях на 17 тя на 16 и на 19 се ожених за нея... не съм чел историите много тук... просто исках някъде да споделя... АЗ не казвам.. че секса е всчико.. но не искам да имам супруга и да живея без секс... това е терор според мен.... Просто не бича секса това е... моли се винаги да свършвам по бързо... не може да издържа повече от 5 мин.... мисля че... е сексуално увредено.... :)) Понякога.. ме е яд.. че имам жена.. а не правя секс снея.. това е....

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 77bf4aa698
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   авторе, прав си си! чудя се изобщо как правиш така секс с тази жена. Ужас! Според мен всяка мастурбация е за предпочитане, поне няма да има нищо против да си намериш любовница, или?

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 1f46030c95
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

30.   Като не сте били интимни значи не е защото е била бремена за какво си се оженил за нея само не казваи, че са те принудили. Разведи се хвани си някоя друга направи и още две деца и се оспокои

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 77bf4aa698
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   30, не четеш нещо - тя е била девствена на сватбата, но е забременяла веднага. Иначе, добър съвет, ако оставим това с децата

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 4e83d95385
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

32.   Аз да съм казал, че искам да правя деца? Искам да съм щастлив, тези деца ми са достатъчни, просто искам от тук нататък само удоволствието и това е... човек като е още в теен години си мисли че всичко е временно.. и малко като е влюбен тя е целия свят за него.. Истината лъсва след като се заживее заедно с даден човек.. Казвал съм им, че мога да изневеря,.. и тя се разплаква.. не иска и да чуе казва какво толкова... мъжете не вярвам да имате нужда от толкова секс... това че сте възбудени, не означава че ви се иска.. сзпоред мен... никога няма да се оправи.. загубил съм надеждата.. сега като се прибера у дома.. пак излизане.. и накрая пак ще легне след мен или преди мен.. да няма интимност.. това е.. Женете се хора, след като сте опитали стоката.. Автора.. изпатил :)

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: de7f0059eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   Ами що не се разведеш, наистина?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 77bf4aa698
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   Авторе, какво да те правим? Купил си ти стоката, преди да видиш, какво те чака в лъскавата опаковка. Как я мислиш да я караш?
Ако си искал да ставаш монах, трябваше да влезнеш в манастир, там поне е спокойствие.
Как така, хем тя не иска да яде плода, хем не го дава на друга жена. Странно.

И е направо смешно нейното мнение, че мъжете нямали нужда от секс. И мъжете, и жените имаме сексуални нужди, тя обаче няма. Ти си си нормален, леко побъркан заради непрекъснатото сексуално дразнение, без възможност да се консумира брака.

Намери си дискретно любовница и решавай, какво ще правиш, но едно ти казвам, вкарал си си главата в торбата, а какво ще стане, ако любовницата вземе да се влюби в теб - жененият! и ако вземе фригидната съпруга да разбере за твоята изневяра. Знам ли. Тя едва ли ще има разбиране за сексуалните ти нужди. Сякаш някой непушач може да разбере пушача, но докато при пушенето и алкохолизмът става дума действиртелно за вредни и ненужни навици, то сексът си е човешка основна потребност наравоно с яденето, пиенето, иначе нямаше да ни има като човешки род. Замисли се, естествен ли е бракът ти и изобщо - това брак ли е или съжителсво на братска (сестринска) основа?

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 94bb54bb9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

35.   еми така е като се жениш на 23 приятелю, това не се прави ей така... и тия момиченца кво ще правят??

 
  ...

...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: cd489cd1be
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

36.   Браточка ако ги викаш тея курви викни и мен да еба женати до вас бе на 20 съм тъкмо какичка, и без това мн мн не ти пука за нея. Ae gl hf v dotata :D

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 4e83d95385
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

37.   Ожених се на 19, а се запознах с нея на 17... Еми, ще се радвам... да видим, дали ще те пожелае.. че не ми се вярва, определено... Просто някой Жени не стават... аз май съм попаднал на такава, аз смятах това за нормално и мислех всички са такива, докато не запоззнах да намирам по сайтове жени и да лягам с тях.. учудваха ме, че пак ме желаят.. и искат интимност... явно моята е болна това е.. :( автора... проклиням деня в к се запзонах с нея.. дечицата.. няма никога да са лишени от нищо, майка ми би ги гледала.. аз искам жена... до себе си, а не домашна помощница :( Надявам се при вас братлета да ви върви в сексуално отношение с жените, поне някой да са добре

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 77bf4aa698
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

38.   авторе, спокойно бе човек!
пак се вкара във филми.
Първо, чувството, че не си желан, недостоен за ласки и за любене е естествено, когато жена ти те отблъсква и не те желае. Това чувство имат много хора, и мъже и жени и те като теб откриват, че други хора ги желаят. Много е добре, че първо си намерил близост у други човешки същества, за да си кажеш, че си достоен за любов, привлекателен и има жени, които изпитват страст и желание към теб и една жена (твоята), която не те желае, но ТОВА НЕ Е ТВОЯ ВИНА.
Не е и нейна, защото тя не може да контролира асексуалността си. ? Виновна е само в това, че нарочно те е хванала на кукичката (за да е съпруга и майка), както и това, че се опитва да изкара своята асексуалност за нормална и морална (едва ли не добродетел), а твоята сексуалност за ненормална (греховна и гнусна). Не вярвай на това, както и се бори с чувството, че не си достоен за любов! Това е много важно!

Друго, защо мислиш, че като разведен човек преставаш да си баща, че едва ли не децата ти ставали безпризорни и дори майка ти трябвало да ги гледа. Няма такова нещо. Има милиони разведени в родината и си зависи само от теб, дали ще си добър баща или не. Това няма нещо общо със семейния статус. Ако си човек на място можеш да си баща без да си съпруг и без да проклинаш живота си.
Животът не започва и не свършва с една жена, с един брак. Гледай си дечицата и си ти.
Виновни няма. Просто (за мен) твоето не е брак, а щом си толкова нещастен (а ти си), действай!

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 5fdb8fdf82
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

39.   Според мен пък си доста КУХ! Да ти е хрумвало да говориш с жена си? Кво си се раздрънкал на целия свят, че не иска да те чука! Ние как да ти оправим проблема? ГОВОРИ С НЕЯ! Ако не иска да спи с теб, значи има причина, на теб ако ти пука, ще оправиш проблема като премахнеш причината! Не те задоволявала, а ти задоволявал ли си я??? Как пък не ти хруман че ти нещо си виновен? !
Пък и помисли какво точно правиш за да я предразположиш, не бъди толкова егоистичен и да мислиш само за себе си, ако е така прости си лъскай! Секса се прави от двама мамка му! Не си толкова малък, за да не си го разбрал досега! Замисли се кво си дал ти и какво сикаш тя да ти дава.. ако не просто пробвай тя да иде на работа а ти да изкараш един ден с близначките.. да те видя тогава какъв секс ще търсиш.

РОЧО

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 2dcba72856
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

40.   За мен вашата съпруга не испитва удоволствие от вагеналния секс. Опитайте да стимулирате клитора и с ръка. Голяма част от жените могат да испитват само клиторен оргазъм, дори удоволствие и от анале сексд. Може да останете изненадан не само вие но най вече тя. Жени с този "проблем"се надяват, че когато родят ще започнат да изпитват удоволствие от вагеналния секс но тоба не е така. Предполагам, че винаги я питате след полов акт, дали и е било хубаво. Тя естсшвено ви лъже, че и е хубаво. Ако мислите само за вашето удоволствие след като започне работа ще си намери любовник. При младите мъже е нормално да мислят , че броя на сношенеята е най важен за да доставите удоволствие на жените. Разговаряйте с жена си на тази тема, накарайте я да маструбира, да намери ерогенните си зони. Свесните жени предпочитат да намерат предлог да откажат секс отколкото да ви кажат, че не ги задоволявате.
Владо

 
  ...

...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 082f7f5531
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

41.   "Имаше момент, когато беше бременна.. да я гоня при майка им.. и тогава се изкъртвах от секс в спалнята дето я купих за първата ни брачна нощ... след това чувства се оказваха по силни и си я прибирах... тя е скромна жена.. израстнала с някакви предразсъдъци и норми... някакви си... морални ценности... "

Жена ти може и да има ниски либидо, но ти си простак! Познавам доста мадами, които, ако се опиташ да изгониш, докато са бременни от теб, за да къртиш семейната спалня с некви пачи, хубавичко ще те забременят с всичко, дето им попадне под ръка - от тенджери до телевизор.
Като си се женил, само да чукаш, а не да уважаваш човека до себе си и да градите нещо дългосрочно заедно - да беше си отварял очите. Хак ти е!

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 77bf4aa698
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

42.   41, с какво е виновен сега човекът - той е искал просто да си има сексуален живот със собствената си жена. Тя да не се е крила зад уж морала си, да си беше казала, когато го е видяла, че той има сексуални нужди.
Нямам нищо против асексуалните хора, хората които нямат сексуални нужди, но защо трябва да е това за сметка на друг? Да си търсят такъв партньор, за да няма проблеми. Има много асексуални хора.
Авторът е прав. Не може да е виновен просто, защото иска да спи със съпругата си, за която се е оженил, която издържа и за която се грижи. Той не е асексуален, има нужда от интимност, от любов, нежност и страда. Същност иска да има секс само с жена си, но е ПРИНУДЕН да има секс с други жени и му е гадно, гадно му е да ги доведе в семейната спалня, затова и го е написал.
Но това е трудно да се обясни на асексуалните, които нямат сексуални нужди.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 4e83d95385
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

43.   Авторът: Когато споделям, не съм очаквал, да има само положителни мнения... Вярвах в красотата на влюбените души... да се реем ии въздигаме в нощната страст... Има в мен БОЛКА И ИСТИНА.... БОЛКА Е... защото я Обичам и съм готов на всичко з анея... ГОВОРИЛИ СМЕ С НЕЯ ЗА ВСИЧКО.. и за какво ме вините някой... С НАСИЛА НИКОГА НЕ СЪМ ПРАВИЛ НИЩО... ИДВАЛО МИ Е С НАСИЛА ДА ГО НАПРАВИ.. МАКАР ДА СЪМ ВЪЗБУДЕН ДО НЕКОНТРОЛИРУЕМОСТ... МЕ Е СПИРАЛО АНГЕЛСКОТО ИМ ЛИЦЕ... И ЛЮБОВТА МИ КЪМ НЕЯ... СТАВАЛ СЪМ И СЪМ ХОДИЛ В БАНЯТА.. ПОСЛЕ ИМ КАЗВАМ СЕГА ЮАСТЛИВА ЛИ СИ... ТЯ ПЛАЧЕ... ВЧЕРА ХОДИХМЕ НА КОНСУЛТАЦИЯ... ДОКТОРА КАЗА ТЯ НЕ Е ВИНОВНА.. знам, сексът не е всичко... ИСТИНАТА Е, че всичко съм правил да им е добре и на нея... просто за нея секса... е само да има поколение... Тя сега смята, че е изпълнила дълга си.. Този дълг към кого... Към света.. къме себе си... Разбирам... а дълга към мъжа, които е до нея... Много странно разсъждават Жените... чакай те малко... Ние Показваме любовта чрез секса... Има с коя да го правя... Но искам да е жената която съм избрал... всекигледа колко е красива... мен никога не ме е интересувала нейната външност.. но се оказа зле в кревата.. това е.. Никога не бих причинил болка на нея и децата.. По скоро бих избрал и друга жена да живеем заедно... ноя моята не желае.. Прекрасен уикенд.. приятели!

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 082f7f5531
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

44.   Да, бе, 42 - ясно ми е, че има нужди. Ама виж как е написана цялата история! Половината е описание на любовните му подвизи на семейната спалня. Другата половина са жалби, че си е взел крава да му дава мляко, даже направо швейцарски шоколад, пък тя да земе да се окаже с нисък добив.
Ако зорът му е бил само да е*е, да не беше се женил! Ако се е оженил по любов, би могъл да спести тук ненужните и унизителни описания как кърти каките у тях, докато гонил бременната си жена, щото мноу бил загорял.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 77bf4aa698
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

45.   44, не всеки е еродиран като теб, но пак можеш между редовете да разбереш, че авторът същност НЕ ИСКА ДА СПИ С ДРУГИ ЖЕНИ, А С ИЗБРАНАТА ОТ НЕГО, със собствената си жена! Има разлика! Нека твоята жена на 19 да не иска да спи с теб и мисли ти как би реагирал.

Авторе, добре е, че сте отишли на консултации, но не пишеш при кого - при психолог ви трябва да отидете. Физически проблем едва ли има, а и никой лекар и никой психоаналитиг не би казал на една асексуална жена, че е виновна.
Вина, повтарям, няма.
Никой не е виновен, че е такъв, какъвто е.
Виновна е само в това, че те е заблудила, а ти си виновен, че не приемаш действителността, че живееш за мнението на хората.
Действителността е, че си нещастен. Има всякакви проблеми в брака, но твоят просто е това, че вие брак нямате. Само на книга сте съпрузи, имате деца за пред хората, за пред хората тя е хубава жена, ти пък си млад мъж, които се грижи за семейството си. Вътре обаче такова няма. Ти живееш със сестричката си, приятелчето си, а бракът си е чисто фиктивен за мен - няма ли интимност между съпрузите, ако единият поне иска и има нужда от интимност с другия, то брак няма, има съжителство.
Не виждам какво може да се спаси.
Бъдете и останете приятелчета, но авторът има нужда от съпруга в истинския смисъл на думата, има нужда от любовница и от жена просто. Толкова ли е грешно това? Толкова ли е греховно?

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 5fdb8fdf82
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

46.   Добре де ти като й кажеш"СЕГА ЩАСТЛИВА ЛИ СИ? " смяташ ли, че това изпълва същината на разговора и тя ти отговаря с плач? !!!
Бахти наивните можете да бъдете, честно!!! Ми очевидно че не е.. и пак ти казвам говори с нея... не да я питаш такива глупави въпроси, а да си обясните, ако до сега не сте го направили какво харесва тя в секса.. а ако не сте си близки и тя не ти вярва един вид -няма да ти каже! Как не си го разбрал до сега? ! Вие к'во девствени ли се оженихте?
Аз смятам, че грешката е изцяло в теб! Приемай го както искаш.. и не го казвам, за да те обидя, напротив- помагам ти!
Ми като я обичаш-покажи го де.. с търпение, уважение и подкрепа! Която между другото изобщо не личи от факта, че чукаш други каки на вашата спалня... ДО сега да съм те изритала там с тях и те да ти задоволяват нагона!!!
Според мен не сте се опознали както трябва.. вие не се знаете в секса.. изобщо не знам как сте се оженили...

Да вметна само, че ако е родила скоро потърси за след родилната депресия в нета, която ще ти обясни много неща.. тъй като не споменаваш кога е родила..

Някога изобщо знаел ли си какво я задоволява, а докарвал ли си я до оргазъм?? Ако не си, как очакваш да й харесва.. като тя не знае какво е????

РОЧО

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 77bf4aa698
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

47.   Рочо, едно си баба знае, едно си баба бае!
Девствени са се оженили хората, нали дамата е имала възвишен морал, зад който удобно е скрила липсата на сексуално желание.
И пак почнахме едни води да носим-родилни депресии, говореници.
Приемете го - има АСЕКСУАЛНИ ХОРА, хора които нямат нужда от секс. Има и мъже, има и жени такива (повечето са жени). Те са си напълно нормални хора. Не може човешката сексуалност да я променяш. Колкото и да обясняваш на един гей например, че трябва да стане хетеро, той НЯМА КОНТРОЛ НАД сексуалността си. Същото е и с тази жена. Тя просто няма нужда и желание за секс. Лижи такава, мачкай, прави каквото си щеш - няма оправия. И Брат Пит да ? дойде, и най-добрият любовник, няма да се оправи.

Защо мисля, че е асексуална? Преди всичко заради отричането на сексуалността като такава. Чуди се момичето, че авторът има изобщо желание, за него това не е нормално, както не е нормално и да излизаш гол от банята - все неща свързани с пола, значи с човешкия секс. За нея това са излишни неща, може би греховни и зад фалшивата си морална стена тя крие своята асексуалност и я превръща в добродетел.

По принцип на жените от малки им внушават, че сексуалността им е лоша - бъди скромна, не ходи и не се целувай като някаква курва, не се разголвай, не си попай пиленцето и т. н. Всяка една жена от малък град и особено от турски или ромски етнос е била бомбандирана от нулева възраст с разкази за курви, курвенско поведение и е била само сред жени, които са подчертавайки асексуалността си.
Много крайно е облеклото на жените-мюсюлманки, което ги лишава квази от пол (секс)- широки шалвари, кърпи, наметала - това е показателно. Нека да не си мислим, че и днес това е изличено на нашите географски ширини. Аз съм от малък град и за секс не се говореше, родителите ми се стремяха да се изкарат асексуални същества в обществото и пред нас. Децата растат с този модел на семейство в главата, а сексуалните нужди са отречени като грях, дори да са м-у съпрузите. Как искаш на порастнало такова дете да кажеш един ден, че сексът не е само за създаване на поколение, че е СЪСТАВНА ЧАСТ от съпружеския живот?

Но и в нормалните общества (а нашето е мачовско, мъжката сексуалност се акцептира и издига в култ, женската е курвенска) има един процент от хора, които са асексуални, има един процент от гейове, лезбийки, това е животът. Наречете го еволюция, естествен подбор, нещо необяснимо. Това са иначе нормални хора, но просто имат различна сексуалност, върви обяснявай на асексуалния мъж или жена сега, че е било нужно, необходимо, че имаш желания, лижи такава жена, мачкай - нищо.

Не е виновен авторът, защото той принадлежи към мнозинството - нормален, хетеросексуален мъж, които има нормални сексуални нужди. Той едва ли се е опитвал да ги прикрие някога и жена му е знаела, какво взима, нали?
Тя обаче се скрива зад някакви морални норми от 19 век, които (ама честно) и бабите ни не са спазвали, за да впримчи автора, за да може да има деца И ДА Е СЪПРУГА, ЗА ДА МОЖЕ ДА ИЗПЪЛНИ МОДЕЛЪТ, НАБИТ В ГЛАВАТА И ОТ ДЕТИНСТВО. Сигурно е била страшно облекчена като е разбрала, че е бременна - ето отново легитимно оправдание на една вече омъжена жена да няма секс с мъжа си. Като са поотраснали вече децата, пак си измисля оправдания, стигнала е до там да отрича дори ПРАВОТО НА СЕКСУАЛНОСТ на мъжа, което е в разрез с всякаква култура, дори такава с османски и балкански оттенък. Сори, ама това е асексуална жена и както непушачът не може да разбере нуждата да запалиш цигара, така и тя не може, а и отрича, нуждата на съпруга си за нормално човешко хетеросексуално полово общуване със СОБСТВЕНАТА ТИ СЪПРУГА!!!

Каквото и да правиш, авторе, няма да можеш да я „излекуваш“, просто защото тя не е болна. Тя е такава, каквато е - нейната сексуалност е асексуалността.

ТЯ Е ВИНОВНА, също както би виновен един хомосексуален мъж, който се жени, за да бъде пред обществото нормален. Той ЦЕЛЕНАСОЧЕНО И УМИШЛЕНО вкарва жена си в заблуда, докато вече е късно.

Същото е направила и жената на автора. Тя целенасочено го е заблудила, за да може да заеме акцептираното в обществото място. Вашите отговори потвърждават, че номерът е минал. Сега мъжът ?, неверникът, животното е виновен пред обществото.

Евала на дамата, но не е особено честно към мъжа, с когото влизаш в брак - най-интимната връзка м-у мъжа и жената. 100% съм сигурна даже, че авторът се е оженил за нея, защото тя не е искала иначе да му пусне, а той, ГЛУПАКЪТ, е бил влюбен и я е желаел (желае) до полуда.

Хванал се е в капан, от който трудно има измъкване, особено, защото има дечица. Навън са нормално семейство, но иначе, те не са съпрузи. Такъв брак в миналото автоматично е бил обявяван за невалиден. Просто ужас, няма как авторът да излезне от положението като добър герой, той винаги ще е лошият, или ще трябва да изневерява, или ще трябва да се разведе, добър ще е само, ако той самият се откаже от сексуалността си и живее като асексуален, което е равносилно да накараш един гей да спи с жена. Гнусна история.

Капанът е толкова добре измислен от дамата, че авторът е в шах и мат. Респект! Жена съм, но дори и за мен това е доста подло!

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 082f7f5531
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

48.   От 41, 44 до 45

Как да се държиш с човека до теб не е въпрос на ерУдиция, а на други качества - възпитание, способност да обичаш и уважаваш, етичност и т. н.
И аз, след като прочетох първия параграф, изпитах съчувствие към автора, защото безспорно сексът е много важен в брака, ама писанията надолу адски ме отблъснаха. Значи тя да му каже, че е студена в леглото - ам той що не и е казал, че се е оженил за нея заради секса? Щяха да се осветлят по въпроса още в началото и да си спестят драмите. Освен т'ва половината история гъмжи от описания на сексуални подвизи, предимно в семейния креват - това нещо не ми се връзва с воплите, че я е избрал за спътница в живота.
За мен и момчето, и момичето са били много млади (някъде окло 18-те), не са се познавали добре - не само един друг, а особено самите себе си! Тя е била хубавичка и скромна, той е бил привлечен - и айде у гражданското. Да, ама после - натирих я у майка и, че да си от*ба. Като има толкова мераклийки младежът, да остави жена си да се развива, да се развива и той - докато му светне какво точно иска и как да си го вземе, а и какво да даде на една жена, междувременно.
Ел

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 4e83d95385
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

49.   Ожених ме се млади, просто си беше съдба, като я видях си казах това е жаната с която искам да споделя живота си: Никога не съм насилвал нещата между нас, за интимност... ми е казвала като доиде времето... , оженихме се веднага.. като завършихме, средното... аз познавам и други двойки в това положение, но аз не искам да съм като тях.... НЕ СЪМ СЕ ЖЕНИЛ ЗАРАДИ СЕКСА, но според мен.. той сближава двама души и те стигат до своята духовност... Дал съм им: материалност, добра среда да отрасната децата, от 15 годишен.. работя... тя самата ми казва, никога не е чувствала потребност.. дори до ден днешен не е мастурбирала... все пак е жена и е нормално... сега с годините си отварям очите.. тогава всичко е замъглено... Няма да я зарежа заради единия секс... за 1 час удоволствие... все пак животът е прекалено кратък да го пилеем в нерви и търсене на следващиата... виждам, колко мн има убити и си казвам.. поне съм здрав и имам семесйтво.. без значение.. какво има в него.. пред нея винаги съм усмихнат.. и не я вина за нищо.. приемам факта че си е такава...

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 77bf4aa698
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

50.   авторе, потвърждаваш хипотезата ми, че жена ти е асексуална.
Твоята грешна представа за женската сексуалност, набивана от мачовските идеали за момичето-девица, което (нали е жена) няма нужда и от мастурбация, те е подвела!!!
Ето, виждаш, че уж нормалното на 17 се оказва не толкова добро решение за цял живот. Опитал си се да си добрият, да не натискаш за секс, ти да се напасваш, но не става така, много добре го знаеш.
Не си щастлив и това е важното. Ако двамата са асексуални, то бракът е добър, хармоничен и дори за цял живот, но да мислиш, че ти така можеш да остарееш с тази жена, само за да излезнеш „добрият“ в обществото, заради децата и т.н.... ГРЕШИШ.
Лъжеш сам себе си и вече живееш асексуално като доста мъже в средната възраст с жени в критическата, които са с жените си заради деца и дом, УДОБСТВО. Само, че си на 22 и няма да стане. Сам го виждаш. Сега можеш да си задоволяваш потребностите с други жени само така, но рано или късно ще се влюбиш в една друга жена, тогава какво ще правиш?

Да, сексът е интимност, той е споделеното чувство и желание да си ЕДНО с една жена. Рано или късно ще те доведе това до повече, до разговори, споделяне, истинска ИНТИМНОСТ с друга жена. Ще пожелаеш да си по-често с любовницата си, да имаш и по-често секс с нея и какво правим? Караници, скандали вкъщи, разводи, война! Ще настроят и децата ти с-у теб - „курваря“, а майка им ще бъде изкачена на пиедестала на Светата Дева.

Върви тогава се обяснявай - работил бил от 15 годишен, влюбил се бил, искал да изживее живота си същност с жена си, оженил се, но тя е асексуална. НЕ, ТИ ЩЕ СИ ВИНОВЕН.
Помисли малко.

Може да продължиш да живееш в това подобие на брак в момента заради децата, но появи ли се Жената с главно „Ж“ - тази, която ще те желае, ще има същите потребности като теб, ще те харесва такъв, какъвто си и в която ще се влюбиш - трябва бързо да решиш.
За всеки влак си има пътници, но ти си на грешния влак!
Не изпускай правилния, баща на децата си ще си винаги, но не ги отвръщавай с лъжи, с измами, с криеници по входовете с чужди жени.
Един ден, това се случва дори на мъже на 60, ще ти бъде отговорена любовта с любов и с желание, сграбчи този шанс и не жали брака си, в които си нищо повече от един скопен самец, които си е свършил вече работата.
Успех!

 
  ...

1-50 от 115
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker