Живее ми се, не ми е късно, но съм във връзка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120688)
 Любов и изневяра (29591)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9554)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18392)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Живее ми се, не ми е късно, но съм във връзка
преди: 4 години, 2 месеца, прочетена 4078 пъти
Жена съм на 23 години, във връзка съм от 4 - 5 години като с приятеля ми нямаме голяма възрастова разлика. Преживяхме много, но аз така и не преодолях много неща като това, че комуникацията куца. Също и, че ежедневно играе игри, не му е чуждо пиенето и пушенето на трева. Живеем двамата в апартамент на баща му, който му е купил кола и осигурил и работа - в неговия град, който е западнал и не харесвам. Въпреки, че работи, е мързелив и скучен. Когато не е на лаптопа, е на телефона или пред телевизора. Случва се и да излизаме, но и с приятелите му ми е безинтересно. Огромни усилия съм положила досега, за да смекча егоизма му; за да ме разбере, и за да е една по - добра версия на себе си. Хубавото е, че ми е верен и държи на мен по неговия начин. Другото много важно е, че в някакви моменти е агресивен... Повреждал и късал е мои лични вещи, когато е ядосан. Обидни думи и обидно държание, дребни подигравки също са в картинката. Успях да го науча да се сеща да пуска прахосмукачка и да мие чиниите от време на време - аз също ходя на работа, а освен това и уча и често не ми стига времето за такива неща... сексът, дори и да е бил на моменти добре, не е това, което трябва да бъде. И ми липсва.. Иначе сме сгодени, а преди 1 година преживях нещастна бременност. Сега, година по - късно нямам желание да се женя за този човек, нямам желание да раждам дете. И преди нямах голямо..
Мисля си, че имам чувства към него, но го възприемам като мое дете.. Имам сексуално желание, но с него нямам желание..
Споделям му всичко, говоря му за всичко, но с една подробност.
В момента аз съм влюбена... В друг. В момче, което е топ отвсякъде - външност, маниери, държание, спортува, чете и се справя със следването, оправя се сам в живота. Много общителен и мноого харесван от жените. Хитър и умен. На моята възраст. Преди 2 - 3 години ме сваляше, но понеже го харесвах много, самия факт, че е на ниво, ми завъртя главата още тогава. Затова реших много грубо да го отрежа..
В момента съм в друг град за кратко, защото тук уча. Засякохме се с него тези дни случайно в дискотека.. Но нищо. След нея само си чатим и се чухме един път, но в продължение на часове. Така разбрахме много неща един за друг. Сексуалното желание беше взаимно. Каза ми, че през цялото време ме е зяпал в дискотеката, и искал да ме дръпне и целуне. Било е взаимно. Като разбра, че и аз искам да живея тук, веднага ми предложи да бъдем на квартира след няколко месеца (сега е в общежитие), допълни, че си търси сериозна приятелка. Това е адски странно предложение, но като поразсъждавах, осъзнах, че просто иска да си направи финансовата сметка.. А аз се замислих сериозно над разговорите ни, защото повече не се случиха - той не иска.
Както казах - сексуално желание. Исках да се видим, и той също, но искаше да му пратя мои еротични и голи снимки, направих му... каза, че това е преди официалната ни секс среща. Аз ще се радвам да се срещнем, дори и да няма секс.
Но ми липсват тези неща... Моят приятел, няма да се промени особено, макар че ми е обещал и се старае... Заради него либидото ми е ниско. И самочувствие и всичко.
Ако реша да живея другаде, имам два варианта - малко трудно, но в родния ми град и в този, в който най - вече искам, в който уча. Но изляза ли на квартира, дори и да започна нова работа, заплатата няма да ми стига и баща ми ще ми спре парите за образование, защото той ми заплаща образованието. Така ми е казал. Пък и накрая да не се окаже, че ще изгубя питомното заради дивото. Но е факт и, че моите роднини и приятели масово не го харесват.... това все пак говори нещо.
Моля ви, дайте мнения... особено, ако сте преживели нещо подобно.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 1 месец
hash: 1483f56440
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Голяма грешка си направила, че си му пратила еротични снимки на новия! Щом ти иска, такива снимки със сигурност е по-лош и от твоя приятел. Като толкова не си доволна от живота си, напускай го, този от който се оплакваш, обаче и с оня новия не се занимавай. Щом ти е поискал снимки и ти си му дала разбира се, смятай че някъде, някога ще ги използва. Такива снимки не се дават на никой, по никаква причина. Още щом ти е поискал такива снимки е трябвало да се сетиш колко е "добре" да се занимаваш с него. Пожелавам ти успех, и надявам се да греша за новият.

Хелга

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 841e586cb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Поредната к*рва, която търси оправдание да изневери на приятеля си и той и е виновен за всичко. Няма какво друго да коментирам.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 9983736b05
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Щом не ти допада сегашния живот, промени го. Млада си така, че имаш много време пред себе си.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 7e8ae2c11b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Живеело ѝ се..На всички им се живее, но не всички разбират живота като к-рвалък. Защото да живееш с някого без да го харесваш, да се дразниш от навиците му, да не искаш семейство, нито даже секс с него, но да се водиш сгодена,а да пращаш голи снимки на друг и да си готова да легнеш с него се нарича точно к-рвалък. Стоиш с приятеля си само заради изгодата, заради това, което наричате сигурност, тоест възможност да лъжеш човека до себе си и да се ч-каш с друг, без да те хванат. Искаш мнения ,ето ти едно- долно и гнусно е да използваш партньора само заради материалния си интерес. Дано момчето да се усети и да те изхвърли от дома и от живота си. Защото ти нямаш достойнството да го напуснеш.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 052099821d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Много си го харесвала и затова "грубо" си го отрязала. Детинска работа!

 
  ...


...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: ab557c3fa6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Авторката: Благодаря ви, хора. Разбирам ви.. Със снимките беше грешка, от която си взех поука. Попринцип постъпвам достойно, но човек не знае какво ще му дойде до главата. И аз не съм вярвала, че ще ми се случи подобно нещо. Не се оправдавам. Да, не постъпих коректно. С моя приятел преминахме през много трудности и въпреки всичко сме заедно. Аз не бих кривнала, ако бях задоволена като цяло на едно ниво, може би всичко идва от това. Защото не обичам да лъжа и крия. Не искам да го наранявам..само като си го помисля, и ми се къса сърцето..! Трудно е, много е трудно. Сега картинката се повтаря, но с друг.. но този да ми поиска такива снимки е абсурд. Даже е от родния ми град. Съдите ме, разбирам ви. Обичам човека до себе си, но ми липсва разбиране и града не е моя. Плаче ми се, на никого не го пожелавам.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 0a9e7c0838
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Раздели се с приятеля си, не се обичате, не си пасвате. Още си толкова млада, наживей се, дори да не стане с този новия, ще намериш друг, който ти пасва по-добре от това момче, с което си в момента. Защо е този зор да се сгодявате и да раждате, без някой да ви кара и без да ви идва отвътре...

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 7bb9e787e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Хахаха... обичам някого ама искам да си го сложа с друг. Ама тоя пък друг нещо нестава ама сега има нов с който искам да си го сложа...иначе много си обичам тоя с който съм и не искам да го наранявам....
А с първия сложи ли си го не каза?
Пълна трагедия

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 1c21252800
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Имаш много грозно меркантилно мислене. Т.е. ако не беше апартаментът, нямаше да се колебаеш. Освен, че е неморално към сегашния ти приятел, подобно поведение е опасно и за самата теб. Тази дребнава селска пресметливост няма да остане незабелязана и ще получиш съответното отношение.

Освен това допускаш една кардинална женска грешка. Искаш да промениш приятеля си. Не, никога не подхождай към някого, с мисълта, че можеш и имаш право да го моделираш и променяш. Или ти харесва, какъвто е, или не. Това да не ти е човече от пластелин?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 245f13d937
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Авторке. Прочети си темата, прочети това, което си описала за приятеля си. Искрено се надявам да си спестила цял ред много хубави неща за него, защото ако това, което си казала, го описва цялостно, то (1) нямам представа защо седиш с този човек и (2) връзката ви отдавна се е изчерпала и циклите на едно място. В бонус скучаете и сте на път да затъпеете. Остави настрана това, че ти се "живее", а виж кое те движи напред. И вземи решение за бъдещето си, защото ако нещата с приятеля ти продължават както си ги описала... няма да ти казвам какво ви чака. Просто премисли добре, направи една проекция как ще се развивате 5-10 години напред и сама реши дали това искаш. И не, другата тръпка не бива да е причината за това решение. Причината трябва да си ти самата.

 
  ...

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 407ee380ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Аз не бих те съдила , от агресивен и играещ игри бягай , нищо не те връзва , не си женена деца нямате . Всички са много морални , ама всички искаме чуждо ...

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: af763edda2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Авторката съм. Не смятам за нормално да ме обиждате, но така или иначе анонимен в интернет не може да ме накара да се почувствам обидена. Не отричам, че това, което споделям е скандално, но! И нямам зор нито да раждам, нито да се женя - когато се сгодихме и забременях, имах желанието.
Не, с предното момче не съм спала. Не съм и меркантилна, ако търсех човек с пари - знам къде да отида. ;) Никога не съм търсела подобна изгода, даже имам бивши гаджета, на които съм давала заеми..
Номер 14, стоя с този човек, въпреки съответните му кусури, защото имам чувства към него. В интерес на истината, той ме обожава, с времето даже няма очи за други. Благодаря ти за този коментар. Мисля да направя разговор с психолог в близкото бъдеще.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 3f88a2a0bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Твърде млада си, за да се поставяш пред такава дилема. На 23 години имаш право да грешиш и да започваш отначало, няколко пъти даже. В момента трябва да следваш сърцето и интуицията си - да видиш къде ще те отведат те. Трябва да се опознаеш, да експериментираш, да попътуваш и пофлиртуваш. Парите никога няма да ти стигат, така или иначе. Вярвам, че на улицата няма да останеш, каквото и да се случи, така че, смело действай в посока твоето лично щастие! Само не прави грешната да спреш да учиш или да развиваш уменията си, както и да работиш. Всичко друго можеш да си позволиш!

 
  ...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: f05c7be969
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Като отношенията не вървят ги прекъсвай и продължи напред! С такива курвенски номера, долато си обвързана, доникъде няма да стигнеш!

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 790603bf57
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Връзката ти НЕ е пълноценна, а една пълноценна връзка никога не би те завела до разговор с психолог.
Истината е, че почти всички днешни мъже са егоисти и мислят само за себе си.
Бъди егоист и ти. Помисли за себе си.
Помисли какво ти дава тази връзка и какво ти взема. Според мен няма смисъл да стоиш във връзка с човек с когото нямаш бъдеще.
Мисля, че трябва да промениш нещата.

Успех

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 728b971c57
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Аа леел колко ми е познато...Аз се чувствам по същият начин,разликата е,че още го търпя и не допускам други да ми свалят звезди,не им се доверявам.Просто принцип..
Като бях на 23 не го усещах толкова това разочарование и липса на внимание,ето че сега 7 години по-късно е същото.Играе също игри,не отделя много време за нас,защото попринцип като не играе е на работа,после вкъщи лаптопа или телефона.С малки изключения ако излезем някъде и то рядко.Само когато съм му сърдита отделя време.А аз искам да сме в добри отношения.
Всеки път пробвам дя поговорим,разбираме се и пак същото.
И аз ходя на работа,също както Авторката не ми помага с нищо вкъщи,все пак живеем заедно.Не казвам да мие чиниите,има мъжка работа,която жената не може сама да свърши.
Но уви лепя тапети,минавам с латекс ако реша да си освежа сама.
И не е к*рва жената издържала толкова време с внимание от дъжд на вятър.Понякога чашата прелива и искаш нов начин на живот.
Тя иска да е обичана,желана и да получава внимание.Не казвам да заживее с друг,но човек има право да е щастлив.Аз като му го кажа на моя,той се ядосва,че какво толкова само мрънкам.

Nancy

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: f3e90253db
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Авторке, естествено, че си меркантилна или айде по-точно, дребна сметкаджийка. Виж се, какво си написала.

"Пък и накрая да не се окаже, че ще изгубя питомното заради дивото"

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: d71a6ae7e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Аз пък харесвам курвите. Тя и Мария Магдалена е била курва ама е стигнала просветление. За мен една жена ако не е курва ,значи е лицемерка .
Със западната демокрация вече живеем в разграден двор и жените рано или късно почват да изневеряват . Даже напоследък тия в 40така го правят масово Навремето ги спираше хорския срам. Сега на никоя не й дреме. То е заложено в жената и е супер тъпо да върви срещу природата си.

Това, за което ме е яд обаче е защо се хващат във връзки? Защо повличат други хора след себе си и карат други хора да страдат заради тях. Ей затова ги упреквам. Също ги упреквам и че се присещат да правят деца на 30 , само заради биологичната си функция. Нито им рябват деца,нито могат да ги гледат , нито могат да осигурят на детето стабилно семейство и отговорен баща....но все пак го правят. А това е върха на егоцентризма.

Жени , бъдете самодостатъчни . "Живейте " си на макс . Чукайте се с който си искате , но не наранявайте никого.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 2516f8151a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Прекалено млада си, за да мислиш за бъдещето си, ако сега не живееш за момента после ще ставаш за резил като в Съдбите, Съдебен спорт и т. н., живей си живота, чукай наред, то, когато дойде точния ти ще си сляпа за другите "навън". Няма лошо да си както хората го наричат к-ва, но не намирам за правилно да изневеряваш. Търси щастието за момента, а не за векове наред, любовта идва сама. Но да добавя, че този, който ти е искал нюдс не е стока. Има други мъже.

Ж30

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 2516f8151a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Колкото и да е лош човека до теб, сама каза, свестен е, не заслужава да му изневериш, защото кармата ще ти го връща и не се знае кога, по колко пъти. Имай ги тези неща в предвид!

 
  ...

...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: f45bf226e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Не мога да разбера какво е тази любов, след като толкова много те дразни, пък и ти май не си му интересна. Изобщо защо сте заедно? За да не сте сами ли?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 10 месеца
hash: af909eddb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   И двамата не ги одобрявам, първия най-малкото защото проявява агресия, сега уврежда твой вещи и те обижда а утре може да посегне и на теб. Бягай от такъв и хич не съжалявай. И втория не ми изглежда свестен, самия факт че ти иска еротични снимки и то преди да сте били интимни говори много лошо за него, явно има задни и коварни помисли които в даден момент могат да се появят. Съвета ми е - разкарай ги и двамата, младо момиче си, мъже има доста и то свободни, а измежду тях предполагам и свестни. Потърси нови запознанства и най-малко когато очакваш може да попаднеш на свестен човек. Не се самоограничавай с тези двамата. Отрежи ги и потърси ново и перспективно начало.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: 1db587816a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Не казва защо оня е чупил. Разбирате ли, тя горкичката мъченица засърбяла я п*тката. Оня я търпи но тя горката вечно незадоволена. Авторката е боклук които за нищо не става. Махай се от апартамента на оня, стига си му източвала кинтите и търпението, стига си пиляла парите на баща си, хващай се там да бъдеш независима.

 
  ...
преди: 3 години, 10 месеца
hash: b7d424ba2b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Авторката съм пак. Благодаря ви за коментарите.
Разделих се с него окончателно, оставих го. Поддържам контакти с този новия от родния ми град.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker