Как да им кажа, че съм надарен. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121040)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Как да им кажа, че съм надарен.
преди: 4 години, 2 месеца, прочетена 10247 пъти
Здравейте. Аз имам щастието да съм доста надарен. Знам, че жените обичат надарени, но не знам как да го кажа без да звучи просташки. Не мисля, че е ОК като се запозная с някоя и втората ми реплика да е "имам голям кур". Или ако си пиша с някоя, да й пратя ли снимки? Мисля, че ако още в началото на запознанството ни жената разбере, че имам нещо повече от другите мъже, шансовете ми да си легна с нея се увеличават значително. Не искам да пропилея този шанс. Едно е да й пише поредния смотаняк. Друго е аз с големия хуй. Може ли съвети? На 19 съм.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 80

преди: 4 години, 2 месеца
hash: 9d5317acf1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И аз съм надарен и често забелязвам, че жените ме зяпат там. Та изобщо няма нужда да мислиш как, те самите са забелязали много преди да си помислиш как.

Трябва ли например една жена да ти прати гола снимка, за да разбереш, че има големи цици? Не, ти просто инстиктивно първо това ещ забележиш, ако са наистина големи, без дори да е с дълбоко деколте или да парадира по някакъв начин.

И все пак не мисля, че това кой знае колко увеличава шансовете ти. Не казвам, че не го забелязват или не им харесва, а че не увеличава шансовете ти. Това са две различни неща. Сексуалността на жените не е като нашата тип "тази има големи цици, ще я боцна".

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 474176c16a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Тоя твоя инструмент явно дърпа прекалено много кръв за себе си и не остава за мозъка.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: f1043a5c0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Поредният който си мисли, че като има голем уй и вече е пишман е*ач. Отворко то по тая логика всички жени да са награбили по едно голямо дилдо и да се оправят!? Умения трябват умения, ако чакаш питоня да ти свърши работата вместо тебе сам ще си останеш или ще еееш само курви дето ги е минала цяла рота!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 8a1e8021fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (33 гласа)

5.   Един гол "кур", без значение от размера, не е фактор на свестните момичета при избор на партньор. Свестните, търсим красиви, интелигентни, добри, верни, честни, НЕизвратени, с адекватни възгледи за живота и хората. А "курът" е на на последно място. Ако си намеря гадже като с характеристиките от по-горе, и ако ще и с 5 сантиметров да е, тотално импотентен, никога няма и да си помисля за друг. Съвсем сериозно.

И, не, няма как да се похвалиш с пениса си, без да е просташко.

Момиче

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: fe525c6956
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

6.   Не бой се, като го видят, ще ти се зарадват, а като го усетят, ще избухнат!

 
  ...


...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 193fb41e50
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Първо си трай и карай инкогнито. Като опраскаш една две, то ще се разчуе от само себе си. Освен че в днешно време много млади момичета курвеят, на жените им е вродено да клюкарят. Скоро целият квартал ще знае размера ти, ако наистина е нещо особено.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: f7f8313113
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   5, аз съм автора, ами страхотно е, че си свястно момиче с критерии различни от един гол уй, но като процент каква част от жените са като теб? Има ли поне 10%? Защото аз нямам намерение да прекарвам най-хубавите си години от живота в самота и търсене на някаква принцеса. Не мисля да се ограничавам с насила натрапвани морални ценности.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 7c8737d306
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   До номер 5

Не знаех, че има момичета, които търсят красиви, ИНТЕЛИГЕНТНИ, ДОБРИ, ВЕРНИ, ЧЕСТНИ, НЕИЗВРАТЕНИ, С АДЕКВАТНИ ВЪЗГЛЕДИ ЗА ЖИВОТА И ХОРАТА - като за красиви знаем всички, но това все пак е специфично за всеки един от нас; кой какво възприема за красиво е субективно усещане!
Ти от коя страна си? Къде си родена? И кога си се родила?
Не знаех, че има такива напъни от страна на майката природа да обогати женския ген и да разчисти "боклука" от Земята!...

И това, че проявяваш характер и може да смачкаш егото на мъжете п*шлегари само подтвърждава думите ми!

Успех ти желая! И съм убеден, че с ЖЕНА като теб и импотентен да намериш, ще има страхотна ерекция в твойто обкръжение!...

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 0d56f3ebda
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Факт е, че 90% от момичетата ги интересува - каква кола караш, и с колко пари разполагаш... респективно - къде я водиш, какво и купуваш, какво я черпиш... а ако пък и даваш и "джобни" ще си номер едно за нея :)
Един познат така - неговата му заяви в очите - "трябва да ми даваш поне 300 лева на ден, за да мога да се чувствам на място с приятелките си". Нито дума за него самият. А момчето не я беше оставило без нищо - мацката си джиткаше с последен модел Mercedes C класа (вярно не е S, ама пак...), не знаеше какво е сама да си изкарва парите... но като постави това условие и и биха шута - тя това изобщо не го очакваше :)

Въпросният мачо нито е някакъв красавец, нито е първа младост (гони 40-те), но не му липсва женско вниманием или по-точно - момичешко, щото му се лепят все някакви 17-19 годишни.... т.е. не знам колко е надарен в гащите, ама е надарен в джоба - а това наистина помага много :)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 9221dceec8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   До 8

След като преспиш с 20-30 жени и се усетиш, че дори не им помниш имената, ще си промениш мнението. Първите 3-4 пъти е много забавно, ама после не толкова. Особени Ани всяка седмица си с различна и имал няколко на повикване, за които е “от вратата за краката”.
Имай го в предвид.

А иначе към оригиналния ти въпрос - не се опитвай. Всеки опит да кажеш, колко и е голям, ще изглежда жалък и смешен.

 
  ...

...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 9ddb23bbb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Не знам с какви жени общувате, ама аз или приятелките ми не гледаме в "пакета", като се запознаем с индивид от мъжки пол. Така както не харесвам мен да ме гледат в областта между корема и врата, така и аз не гледам.

Авторе, дори и най-малкия намек да ми направиш, че имаш голям "кур" след като тъкмо сме се запознали, директно всички надежди умират за по нататъшно евентуално развитие.
Блок листата и message requests са ми пълни с мъже, които разсъждават по ето този начин ". Едно е да й пише поредния смотаняк. Друго е аз с големия хуй".
Това нещо не може да се каже по начин, по който да не звучи вулгарно и отблъскващо. Не, че не може да се извърти по някакъв по-изтънчен, по-интересен начин-може. Примери колкото искаш. И въпреки това, пак звучи...недобре.
Ако ще действаш по този начин ти трябва стабилен късмет.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: d10567b509
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Много ясно, че по-добре надарен в джоба отколкото в гащите. За това има вибратори. Така че авторе освен, че се гордееш с голям к*р ,може да поработиш и за дебел портфейл, защото второ е по-голям афродизиак за жените.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 7179ff53e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

14.   Да не си Митю пищова, той самсе хвали. Колко ти е голям, знаеш ли, че жената прекарва от там парче месо дълго 50 см и с диаметър 10 см. Ако е по голям от този размер, тогава се хвали. Все чикиджии, от размера няма да избягат жените, но като разберат колко ти е акъла, ще те отсвирят начаса!

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 4c3b8ad33b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Бъра-бъра, 18 чадъра! Що за глупост е да се интересуват жените от пениси. Само сухото ги интересува.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 8a1e8021fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

16.   От номер 5 до автора:

Не ти натрапвам морални ценности, просто споделям своята гледна точка. Познавам и доста други, които мислят като мен.

Между другото, личи си, че нямаш много опит в комуникацията с момичета. Ако имаше, щеше да знаеш, че членът е много назад в списъка ни с приоритети, а при някои като мен, въобще отсъства от този списък.

Също и никой не те кара да се ограничаваш. Или смяташ, че половите контакти с една партньорка са ограничение и самота???

Спомена думата "морал". Човек или го има, или го няма.

Все пак както и да решиш да живееш - успех!

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 1b071f79ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

17.   Тази но.5 ще я разчекнат сега :
"Свестните търсиМ"...брей как се нареди до тях ...
Айде остави на другите са говорят за теб , а?
Още повече, че това го пишеш в раздела за секс и никой тук не се интересува от "свестните". И най-вече именно тия "свестни" са редовни в темите за изневери , където оревават орталъка, че мъжа им не ги ебе достатъчно , че се чувствали неоценени , че на мъжа им бил малък или свършвал бързо...и хоп, те си намират причина да изневерят ...ама те нали са свестни и се чувстват гузно...хаха.

Авторе , не се тревожи . Те и "свестните" ще те намерят сами. С времето ще видиш...

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: f55043ef09
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

18.   Аз пък не харесвам големи инструменти. Един такъв в комбинация със споменаването на размера му в разговор, съвсем ще ме откаже дори да си говоря с теб.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 28c67c24aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

19.   Авторе, не, няма как да стане. Честно, просташкото не се замаскира, то лъха отдалеч. Жена съм и ако ще да си страшно готин човек, ако от нищото изтърсиш, че членът ти е с размерите небостъргач, ще изпадна в потрес и само може би ще си спомня, че са ме учили да не псувам. И не говоря теоретично, случвали са ми са се подобни неща. Ако беше жена, щеше да знаеш колко е разпространено мъжете да ти говорят за парите си, колите си, тренировките си и члена си. Ето тези теми не ги понасям, мисля, че на всяка ѝ светва червената лампичка.
Съжалявам, ама няма начин да го споменеш случайно, много деликатно и то без да прозвучи сякаш си простак. Оптималният ти вариант е да предложиш на момичето да отидете на басейн, тогава тя сама ще забележи. Или ако по някаква причина лежите гушнати и го усети, което без връзка е малко вероятно, а и като гледам какви впечатления имаш от жените, очевидно около теб няма такива, които просто се гушкат. В общи линии е това, каузата ти е почти загубена, ама успех все пак.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 6002feb53b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   10, като ви харесват такива жени, така е. И от кога на 40 са момчета? И какъв акъл очаквате от 17-19 годишни?
Авторе, ако нямаш акъл в главата, другото е без значение. Един орган не те прави по-желан. Ако пращаш снимки, показваш как само това ти е хубавото в тебе.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 5ba1ab6775
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   На мен жена ми е казвала, че не харесва големи членове. Както и да се нагласяла, я боляло и било тормоз. Предпочитала с нормален размер, не само защото не я боли, но и можела да си позволи някои палави нещица. Намека беше за анален секс.

 
  ...

...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 5a1ba21fa2
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

22.   Аман от тея където викат, че ти трябват пари за успех с жените. Съветвам тези хора да се изчистят от комплексите си. Да може да привлечеш жени с пари, но никога няма да усетиш кефа да се чукат с теб от кеф по този начин. Това го казва мъж който преди мислеше по същия начин, но след придобиването на определени умения и подобряване на визията си започна да гледа по съвсем различен начин на нещата. Като за начало започнете със самохипноза от youtube. Има много клипове.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: e4ea5213df
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

23.   Авторе, с твоя коментар под номер 8 ме изкефи и ми спечели уважението. И на мен не ми харесва, като ми се натрапват някакви със "свестността" си и се опитват да ми диктуват какво е "правилно" да харесвам.

Затова и ще ти отговоря.

Първият начин е да създадеш любопитство. Пускай си майтапи от рода на "аз с моя 20см кво ги правя", "моя ако го извадя" и т.н. Така хем си го казваш, хем е забавно, хем ще почне да им се иска да проверят.

Вторият начин е, облечи се спортно. Примерно анцузите очертават много хубаво. И отпред и отзад, много е трудно да не загледаш, като има какво.

Знам че много жени няма да си го признаят, но за да ни привлече един мъж, трябва да се почувстваме сексуално стимулирани. Майтапчета, намеци, мръсни приказки, дори понякога да граничат с просташкото, вършат много добра работа. Опитай, особено щом имаш покритие ;)

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 1c5c725572
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

24.   Не бих ти се вързала само защото си надарен. Може да ти е голям, но да нямаш никаква техника и да не е приятно с теб. Ако разчиташ само на размера, няма да стигнеш далеч.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: f59dacc07f
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

25.   Хаха. И защо реши, че като имаш голям кур, не си смотаняк?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 8a1e8021fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

26.   Номер 9 и 23, много плоски коментари.
Винаги забелязвам, когато на едно място се съберат свестни и несвестни, втората група винаги започва да злобее, да си фантазира несъществуващи натрапвания, морали и въобще да ръси простотии на килограм. Явно завиждате или пък ни смятате за конкуренция (И с право. Винаги предпочитат свестните.)
Та мисълта ми е, че човек никога не сипе жлъч за без нищо. Явно сме ви уцелили някое болно място, обидили (без обиди)... Сори.

Свестни хора винаги ще има, колкото и да ги мразите. Преглътнете го този факт.

 
  ...

...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 9221dceec8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

27.   "Пускай си майтапи от рода на "аз с моя 20см кво ги правя", "моя ако го извадя" и т.н."

Това съвети за свалки от 14 годишни ли са?

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 9221dceec8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

28.   До 25

Ами не е ли такъв ествственият ред в природата?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 2cdb2340e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   Най-добре им го остави като приятна изненада. Всичко друго ще подейства със сигурност против тебе...

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 9221dceec8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

30.   Гордо се изправяш, свиваш съце, пускаш една мааазна тъничка усмивка и казваш - "Аз съм много надарен" и започваш да клатиш бавно главата, все едно си много доволен от себе си, като запазиш мазната усмивка.

Пробвай и ми кажи, какво е станало!

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 6c65d2d83d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

31.   Просто спиш с някоя с много приятелки, после тя сама ще се погрижи за рекламата. Или си слагаш снимка на кура като профилна в тиндър е все някоя кифла ще се навие.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 27dbbbca24
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   Боже мили, дано е измислена тема. Или наистина си толкова прост. И коментарите... вие сериозно ли коментирахте точно тази тема и то по този начин.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: a471c44936
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

33.   8 - авторе, момичето (5) е изброило някои от характеристиките, които правят партньора надежден и човек, с който могат да се градят някакви нормални взаимоотношения. Да ги наречеш обаче "насила натрапвани морални ценности" говори само колко сте сбъркани мисленето ти и ти като цяло. На 19 години е време, в което вече трябва да мислиш и с горната си глава, осъзнай се навреме, моля те. Иначе поздравления за топ коментар 2, с едно изречение те закопа в земята, а беше и много точен!
Успех, дано намериш момиче без никакви натрапени морални ценности, за да си паснете. Други най-добре изобщо не търси. ;)

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: a471c44936
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   8 - авторе, момичето (5) е изброило някои от характеристиките, които правят партньора надежден и човек, с който могат да се градят някакви нормални взаимоотношения. Да ги наречеш обаче "насила натрапвани морални ценности" говори само колко сте сбъркани мисленето ти и ти като цяло. На 19 години е време, в което вече трябва да мислиш и с горната си глава, осъзнай се навреме, моля те. Иначе поздравления за топ коментар 2, с едно изречение те закопа в земята, а беше и много точен!
Успех, дано намериш момиче без никакви натрапени морални ценности, за да си паснете. Други най-добре изобщо не търси. ;)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: bb3c910683
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

35.   26, има разлика между наистина свестни хора и такива, които се опитват да парадират с несъществуващи качества. Обикновено първите не биха се припознали в коментарита ми ;)

27 съвети за 19 годишно момче, което иска да впечатлява момичета с голямото си достойнство ;) пък ако имаш чувство за хумор и попаднеш на някоя по-палавка, си важат супер на всяка възраст. Но ти си ги сваляй с приказки за линейни уравнения, няма лошо, и това сигурно някой възбужда.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 6002feb53b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   23, тези намеци в стил някой каква машина е, винаги са ми били детски и наивни. Също и смешни. Тези, които само се хвалят, са въздух под налягане.
А пък за анцузите-никак не е привлекателно облекло за мъж. Едни дънки или панталон са доста по-впечатляващи от анцузи. Особено официално облечен мъж е направо трепач.
Много по-голямо впечатление прави интелекта на мъжа, а не вулгарността му.

 
  ...

...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 7c8737d306
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

37.   до 5 от 9

хаха - ако си възприела коментара ми за плосък не е добре...
Беше изцяло положителен и то в полза на тебе и другите като теб!
Сега го прочети пак без предубеждение и ще намериш положителния смисъл ;)
Странно защо си го разтълкувала в негативен план?
Наистина ли в живота хората само оплюват и някак си това се превръща във фактор за начина ти на възприятие на нещата?

Човек даже да не смее да те похвали, макар и по-завоалирано....
Все пак имай предвид че си някоя и друга единица в България.
Тези ценности, които имаш са достатъчно тънко сито за всеки един "мъж" с намерения към тебе.

И пак ти желая да го намериш...

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 798afd4fdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

39.   Стига сте дрънкали глупости всички тука.
Всеки мечтае за голям пенис, както мъже така и жени.
Тука някви момиченца говорят за 5 см.
То тогава изобщо не им трябва пенис, ами с безименното пръстче ще си вършат сами работа.
Стига сте будалкали момчето ами му кажете как да използва предимството на големия хуй.
Ние притежателите на големи пениси сме по-умни и по-превилигировани и всички завиждат.
Как не ви е срам.
Ей 24 без да използвам никаква техника, ако ти го начукам ще пищиш като заклана свиня и ще забравиш за всякакви техники.
Все едно да сравняваш заек с кон. Кое върши повече работа?
Ей пич не ги слушай тия ами слагай малко по прилепнали дънки и пускай пакета да стърчи отпред.
Искам да вървиш по пътя с гордо вдигната глава и гордо вдигнат пенис .
Бях чел някъде една мъдрост.
Има жени,които обичат голям пенис и такива,които крият това.
От личен опит бих казал че е 90%вярно.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: c19566d33d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

40.   С тези приказки за размера най-много да се сдобиеш с фенове сред обратните. Няма лошо де. Те биха те разбрали като мъже :DDDD Иначе жени с нормално телесложение и нужди не биха ти обърнали внимание, защото... боли, и то доста, дори и да е много възбудена жената. За което си има научно обяснение, прочети в нета.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: f5d438658a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

41.   От тук се видя, че много от мъжете са с малък, нямалп значение. Да не добре, жена му казала, че не обича големи и тоя балък и вярва. Бегайте от тука. Имах един състудент и целия поток го знаеше, над 22 см му беше по всички коментари и момчето кьорав лев нямаше обаче ги пръскаше най-яките мацки, а глупаците с колите от мама и тати само кислееха по кафетата и го обсъждаха и злобееха :)) Аз от жените до сега бих казал, че си е важен, моя не е много голям, около 17 см ми е обаче съм обрязан и съм чувал хиляди пъти от тях колко е красив буквално, като от порнофилмите все едно, кефят се много.
Пич, имаш късмет, еби ги яко и ще имаш най яките мацки, гаранция. Тия дето викат не им било важно яко ги е яд, че мъжа им е с малък 14-15 см и не знае кво да прави..

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: f06aa3cca7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

43.   Жена съм, ако някой ми се похвали с големия си инструмент по скоро ще ме отблъсне.

 
  ...

...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 89a318da10
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

44.   Авторе, доколкото разбирам не ти трябва реклама, трябва ти място където се намират множество курви. Те сами ще се погрижат за останалото. На теб успех после някоя да те вземе за сериозен обаче. То повърхностното мислене не минава като го упражняваш всеки ден.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 16e4679e74
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

46.   Ах, съсипахте го това момче....
Чакай, Авторе, Dirty Daddy да те светне малко... от собствен опит, не ти пиша някакви полудочути неща, а какво виждам наоколо. На 50 съм и не пропускам жена, а жени много:

- като начало, тук в коментарите всеки гледа/вижда нещата от собствената си камбанария.

Момиченцата на твоята възраст са на една вълна, омъжените на по около 32-42 са на друга, разведените майки с пораснали деца пък на трета.

Тоест всичко зависи от твоята целева група.

- твоите връстнички се интересуват наистина от дебелината на портфейла, не на инструмента. Някои от тях защото мислят за гадже, което ще премине в съпруг, баща итн. и ако е финансово стабилен, ще може да отглежда семейството (децата барабар с жената). Другите от тях не мислят чак дотам, но знаят, че много мъже са готови да глезят една млада хубавица и се възползват от факта.
За гореописаните и от двата подтипа, размерът на пишката ти няма абсолютно никакво значение.

След десетина години брак, на много жени им писва рутината вкъщи и започват да се оглеждат за някакво приключение. Но само за това, без обвързване, разваляне на семейство итн. Ти си баш за тях. В мрежата си има няколко страници за запознанства, една от тях си е баш за такива срещи. Правиш си профил, пускаш снимка на инструмента и гледай какво става. Дамите там няма да искат да ги впечатлиш нито с интелект, нито с пари. А с това на снимката. И с дискретност.

Последната група: Там е подобно на втората, но ако си глупав, бързо ще те усетят и разкарат.А и финансово трябва да си поне на нивото на дамата, ако не по-добре. Все пак си мъж.
Мога цяла книга да напиша по темата, но стига засега.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 1dcb3b14fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

47.   Парво мини на кастинг, и жени да кажат дали ти е голям. Когато гаджето ти каже, че твоят е най голямият в целият град, тогава плачи или се гордей!

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: e3dfff5711
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

48.   Моят орган не е голям. Преспах с една мадама (мома на 30 ), и докато лежим след това си играеше с него и започнах да го вдигам отново. Тя го гледа, и аз казвам, че не е голям, с това разполагам. А тя отговаря, че и е съвсем по мярка. Гледала го защото се замисляла, дали следващия път да не направим пълна програма. И следващия път направихме. Тогава накрая, докато ме целуваше доволна каза, малко по-голям да ти беше, забрави за дупето ми.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: f79c5f91f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

50.   Уникална простотия. И темата и някои от коментарите от хора с акъла на селянчета в пубертета.
Момченце, за това, че ти е голямо пикалото заслуга има природата, а не ти. Затова е тъпо и просташко да го използваш за визитна картичка. Сигурно си още девствен, но като пораснеш и се поотракаш ще разбереш, че жените търсят нещо повече от това да ги ръга някой глупак с голям х..
Истински успешните мъже са горди с това, което знаят и могат, с интелекта и постиженията си в живота, а не само с това в гащите. А ти си много далеч от тях.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: aec8ba3756
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

51.   Автора е. Абе вие хубаво пишете как нямало значение размера и едва ли не даже малък е по-добре. Ама да можеше сега да видите как го размахвам, веднага ще го зяпнете и няма да отлепите поглед. Ясни сте ми.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 087e560092
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

52.   Авторе, начина по който говориш ми показва, че ти наистина си смотаняк. Изразите които употребяваш за половия си орган не те правят нещо повече от смотаняк. Ако само големия ти пенис те прави щастлив никак не си за завиждане. Повечето коментари ти казаха, че пениса не е най-важното. Къде ти е културата, интелигентноста, държанието ти, чувството ти за хумор и още много други качества, които правят един мъж привлекателен. Изглежда, че освен един пенис с друго няма с какво да се похвалиш. Щом не знаеш как да привлечеш едно момиче забрави за твоята надареност. Радвай му се когато си легнеш, само внимавай да не изцапаш чаршафите.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: f9de7c358c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

53.   Ами покажи им го, че и ти да имаш с какво да се похвалиш. Но ако това ти е единственното нещо с което можеш да се гордееш, направо си за оплакване. Нормалните жени се впечатляват от мъже с ум и характер. Тези които единственно ги привлича голям х=й са малоумните кифли които ходят да се чукат с циганите, негрите, арабите и всички други отрепки. Така че нареди се с тях.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: aec8ba3756
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

54.   Пак съм автора.
Ами темата очевидно НЕ Е за култура, интелект или висша математика! Ясно е написано в заглавието каква е темата. Вие едно елементарно заглавие не можете да разберете, тръгнали сте на мен да обяснявате, че съм прост. Ех...айде простено ви е, от мен да мине. Като съм ви питал за хуя си, отговорете за хуя ми, като не знаете какво да отговорите не пишете нищо, утре като пусна тема как се решава интегрално уравнение или коя книга прочетохте последно, тогава ми се правете на умници, но съм убеден, че и там ще сте гола вода.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: fc36e64ee6
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

55.   До автора : когато започнеш да имаш полов живот, и ако имаш умението да използваш както трябва надареността си (защото то само с размахване не става), няма да има нужда да казваш на когото и да е за размерите. Мълвата за това ще върви далеч преди теб. Но щом все още задаваш такива въпроси, значи ти липсва въобще полов живот.

 
  ...

1-50 от 80
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker