Какво е бройка ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Какво е бройка ?
преди: 4 години, 2 месеца, прочетена 2440 пъти
Здравейте, какво е вашето разбиране за думата “ бройка “ ? Представете си момиче, което имало сексуални взаимоотношения само с едно момче, но пък се е целувала с много повече. Считате ли това за бройка и смятате ли го за поведение на леко момиче. Реших да задам този въпрос, защото границата е тънка и всеки би приел това по различен начин. Ще ми е интересно да направим нещо като статистика или проучване по темата и да видим колко от вас смятат, че такъв тип поведение е ку*рвенско ( с извинение ) и колко от вас са на мнение, че целувките не означават бройка ? Аз лично не мога да взема страна, хем такъв тип държание ми идва прекалено разкрепостено, хем пък става въпрос за целувки, а не секс ( не говорим за свирки и други такива неща, а просто за целувки с език ) ?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 2 месеца
hash: fca938f4d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Целуването не е бройка, но пък да се целуваш с всеки втори не ми се струва много ок. Най-малкото говори за много ниски критерии.

Иначе аз по-скоро съм се чудила дали оралната се брои за бройка? Някак си ми е на кантар.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: ae42825514
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Абе вие с тия бройки едно не можете разберете. Не е въпроса в бройките, а в мисленето и ценностите. Все се питате колко бройки е допустимо, колко много, че сакън да не се окажете негодни за омъжване. Няма точна бройка, от която нагоре да се каже, че си курва и не в това е въпроса. Ако ще се стискате, само за да не ви излезе име и за да можете да вържете някой балък, то бройката и най-малкия проблем.

Важното е какви са ви ценностите, бройката е само следствие от тях. Каква файда, че си спала с двама, ако си се натискала и целувала по тоалетните на дискотеките с всеки втори?

В една скорошна тема една с дете на 6 мес. искала някой да я чука, защото мъжа ѝ и е писнал, ама иначе не била курва, защото преди него е спала само с двама. И за нея нямало проблем, защото тя нямало да го направи, защото - забележи - щяло да се разчуе. Еми каква файда, че е спала само с двама, като поведението ѝ и мисленето ѝ пак е курвенско. Че даже и не осъзнава, че е курва и в нейните очи е едва ли не девица, защото видиш ли тя спала само с трима.

Ако ще се правите на недостъпни, само за да не ви сочат с пръст, по-добре си курвейте. Това е още по-гадно от курвеенето, защото стискаш, стискаш и в момента, в който излъжеш някой балък и му направиш дете, решаваш, че вече няма за какво да стискаш и се отприщваш с всичка сила и става още по-грозно. А като си курвяла, поне ще те вземе пак някой курвар и няма да изгори някое свястно момче, подлъгано от "високия" морал. Ще си си курвеете и двамата и няма да има излъгани.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: c4627f0749
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Обикновено под бройка се разбира броят на сексуалните партньори, с които даден човек е бил.
Мен лично ме интересува повече защо е спал, с колкото там е спал, броят на връзките и сексуалните партньори припокрива ли се и ако не, колко е разликата. Такива неща, няма да влизам в повече подробности. Не сме роботи, фактите са ми важни, но по-важни са ми причините. Не, че обяснението е оправдание, но на мен толкова ми стига, за да разбера някого по-добре и да преценя, дали е мой тип човек.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: c38057401a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Куцо,кьораво,сакато,
бройка,бройката е злато!

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 444d57641d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Абе вече всяка втора тема е свързана с бройките, хаха.
Сега ще ти споделя нещо авторе.
Имах една бивша. Аз й бях първият сексуален партньор. Бяхме заедно няколко месеца, след което тя тръгна да изневерява. Може да се каже, че след това нямаше спирачка.
Със сегашната ми приятелка сме вече от 5 години заедно, преди мен е имала няколко сексуални партньора (като се запознахме бяхме на по 27г. което е нормално) и мога да ти кажа, че никога не ми е изневерила, както и аз на нея.
Бройката си е бройка. Може човек да е спал с малко, но да хойка доста и да го сърби яко (така да се каже).
Неща като отдаденост на партньора, морални ценности и тн. не зависят пряко от бройката.

 
  ...


...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 1d773b08b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Имах такава съученичка Мара Общата, даже името й е същото. В даскалото всички я знаеха, в двора сядаше по скутовете на момчетата, в градинките около даскало се натискаше с поредния.... Сега е хванала някакво много свястно момче, танцьор, който със сигурност не знае забежките й в миналото, има й дете. Говори с някакъв преправен бебешко-детски глас, който не й отива на възрастта - ще каже човек, чиста като сълза млада жена. Но тя се е наживяла, гледа си семейството и явно не споделя за преди. Но не е и същият човек. Просто всичко е останало назад във времето.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker