Полови болести - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Полови болести
преди: 4 години, 2 месеца, прочетена 1475 пъти
Здравейте! Чудих се дали да не пусна темата във " Здраве", но реших, че в този раздел има повече присъствие. :D Момиче на 20г съм ако има значение. Темата може да ви се стори скучна, но аз имам желание да разбера повече за половите болести. Да сега ще кажете има интернет прочети там, но аз лично винаги предпочитам да го чуя от човек, който знае повече и е запознат с тези неща. Просто един разговор с приятели ме накара доста да се замисля за тези неща. Бих искала да отбележа, че може да се каже, че от скоро водя полов живот ( за някои може да е странно, но исках да е с човек когото обичам и на когото държа) и за това не съм толкова наясно с половите болести, не съм се и интересувала и бих искала да разбера за някои от тях, разбира се чувала съм за доста, но искам да разбера как точно има опасност да се получат. Благодаря предварително за отговорите и моля тези на които не им е интересно, да подминат. Благодаря ще следя коментарите ви! :)))

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 2 месеца
hash: 4e257d11c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   След последното изречение всички отлитат. Ами какво да ти кажа? Според мен ти търсиш информацията "смляна" и "готова за консумиране". Еми ще се потрудиш да намериш информация в интернет.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 0cb757fce7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това не е просто разговор. Има достатъчно научна информация. Просто отвори и чети.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 3cc3c59a32
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Полови болести се хващат от непредпазен секс. Презерватива не предпазва само от пичите въшки, но те са при занемареност, която се надявам, че не допускаш при себе си и партньора си. Секс включва орален, вагинален и анален, при всеки контакт на течности с органи с лигавици(вагина, анус, уста, дори нос, очи и др. ) Това, което ти трябва да знаеш, е че най-добрата защита е партньор на който може да се вярва и с който заедно да се тествате, дори да няма как да има нещо, в случай на девственост например. Дори да ти се струва глупаво, помага за доверието и дори другия да е бил само с един друг човек, на който вярва, повече от половината болни от най-страшното сексуално заболяване - ХИВ не знаят за това, затова тестване е препоръчително - не може за винаги да правите с презерватив и навсякъде. Най-добрата защита е моногамия (сексуални изпълнения само с един човек), тестване, а ако има контакт без връзка или нещо такова, задължително презерватив. При повечето други заболявания има външни признаци, по които се познават и лекуват след това, но ХИВа дебне застрашително и тихо. Общувай само със свестни хора, на място, сериозни и на които може да се има доверие, не се срамувай да предложиш тестване заедно за взаимно спокойствие в началото на връзка и винаги презерватив при по-... случайни удоволствия. И всичко ще е наред.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker