Липса на секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Липса на секс
преди: 4 години, 2 месеца, прочетена 2698 пъти
Интересно ми е какво ли е мнението на хората, като цяло към мъже около 30-те, които страдат от липса на сексуални контакти. Аз съм мъж на 30. Образован, интелигентен, с нормален външен вид. До преди 4-5 години редовно спортувах, но по стечение на обстоятелствата престанах с това приятно за мен занимание. От пубертета до сега съм имал мимолетни отношения с момичета. В началото на 20-те сериозно усетих, че липсата на секс ми тежи. Като цяло е ясно, че проблемът е в мен. Имам някакви комплекси за малоценност, без да мога да си обясня защо. Е, вече станах на 30 и не само, че ми тежи, но и определено се чувствам един непълноценен човек. Дори ми става неприятно виждайки двойки по улицата, особено по-млади от мен. Не искам някакви съвети и т. н. Аз си знам какво ми куца, но на 30 на дали ще го променя. Да бях на 20, 21-23 да кажем, че имам шанс. Както и да е. Какво наистина мислите за хора като мен? Просто ми е интересно. Считате ли ги за смотани, за комплексирани, за лоши, за особняци и т. н? Мислите ли, че липсата на интимни отношения може в общ план да повлияе отношенията на такъв мъж изобщо с хората сред обществото, на работното място, с роднините му?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 2 месеца
hash: 40771c76e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не би ми пречило по никакъв начин. Това, че не си правил секс, не те прави по-малко човек.

Ако имаш комплекси, свързани с пениса ти, напразно е. Не всички жени се интересуват какво имаш в гащите и не всички искат секс.

Знаеш ли, някои като мен са тотално отвратени и погнусени от мъжката извратеност и примитивизъм. Виждала съм такива говеда, че ми е идвало да ги отрепя...

Така че имаш шансове, и то големи. Лично аз бих се радвала да се запознаем и да ти залепя една усмивка на лицето, наистина.

Ж,22

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 8bedd3b39a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да, липсата на интимни взаимоотношения се отразява доста зле, особено на мъжете. Но на 30 не е късно. Като станеш на 40 ще си викаш, ех колко млад бях на 30 и нищо не направих. Затова се стягай и почвай да градиш в тая посока.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 7dae95cbee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Какво наистина мислите за хора като мен?

Има хора всякакви. Не съдя хората по това дали са правили секс или не.

Считате ли ги за смотани, за комплексирани, за лоши, за особняци и т. н?

Не. Аз имам такива приятели. Просто така са се стекли обстоятелствата.

Мислите ли, че липсата на интимни отношения може в общ план да повлияе отношенията на такъв мъж изобщо с хората сред обществото, на работното място, с роднините му?

Мисля, че влиея. Липсата на секс те прави изнервен. Не можеш да стоиш на едно място. Вечно гледаш да се разсеяш с нещо - работа, игри, хобита, за да компенсираш липсата на любов. Ядосваш се на влюбени двойки. Завиждаш им. Започваш да мразиш хората и света. Неслучайно такива хора са най-податливи на вербуване от Ислямска държава за бойци. Като им се обещаят девственици и безкраен секс в Рая, веднага се навиват за самоубийствени атаки.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 97175410e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не е в теб проблемът, а в това, че вече са "независими" и си развяват п*тките навсякъде, търсят най-алфата. Нищо ти няма най-вероятно. В кофти време си се родил.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: a3f2bf4e4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Ами за мъжете е малко трудно, но не се притеснявай. Секса си е нужен на всички за да се чувстваме по- добре, желани, обичани. Годините нямат значение. Има много самотни хора било мъже или жени, които се справят с липсата му. Прави неща, които харесваш, физическа активност и др.

 
  ...


...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: a3745eb369
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Не бих те нарекла смотан или лош, лошото е, че ти не искаш да направиш нещо за да се промени това, което ти тежи. Просто констатираш нещата и до там. Липсва ти самочувствие, увереност в себе си, затворил си се в черупката си, макар да не ти е приятно в нея. С течение на времето такива стават все неприятни, и вкиснати стари ергени- мизантропи. Сексът е нещо съвсем естествено, основен инстинкт и източник на удоволствие, приятни емоции (отделяне на допамин, серотонин), банално, знаеш го, но е истина. И мисля, че липсата му дава отражение в отношения с колеги, роднини и т.н.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: eb9f76b00f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Авторе още си много млад, живота е пред тебе, живей си го спокойно. Еднодневки колкото искаш, пълно е с кифли, но жени за спокоен живот няма. Защо искаш да опиташ и от горчилката на живота? Джидкай само с еднодневки и не си трови живота!

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: ddfec0a821
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Не мисля, че е работа на някой друг, освен на партнорката ти сексуалния ти живот.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: eb9f76b00f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   №3, секс и любов са различни неща -"Мисля, че влиея. Липсата на секс те прави изнервен. Не можеш да стоиш на едно място. Вечно гледаш да се разсеяш с нещо - работа, игри, хобита, за да компенсираш липсата на любов. Секса можеш да го компенсираш с онанирате, ефекта е същият, разтоварваш напрежението и всичко се нормализира, но липсата на любов няма как да разсееш. Секса е хормони, а любовта е емоция. Тези които имат домашни любимци добре ме разбират, едно куче може да ти даде любов, но не и секс. Е някои извратени и за това го ползват, но , че ти дава истинска, вярна любов, това всеки го е изпитал. Жените не могат да ти дадат истинска любов, защото са комерсиални! Само животните и майките са предани!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 6738a996d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Познавам мъж на почти 30. Сега си стои сам, без секс. В арабска държава е в момента и колкото и да са еврпоизирани там е в пъти по трудно да намери секс. Като цяло той е по затворен, по депресивна личност. Комплекси няма от към външност. Размера му е повече от идеален даже идва в повече. Като беше в БГ пак така рядко правеше секс. С мен имаше възможност да е по редовно. Изпълнявах му част от фантазиите, но пусто тези малко по сериозни отношения го плашеха и се дръпна назад.

 
  ...

...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 6a3d74de1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Авторът съм. Благодаря ви за отговорите. Честно да ви кажа, не мисля, че мастурбацията решава проблема. Напротив. След нея се чувствам някак си унил. Порно гледам доста рядко, защото ми е неприятно. Особено аматьорско. Виждам как мъж и жена си правят кефа, а аз със смъкнати пред компютъра гащи лъскам. Ходил съм и при платени жени. Това също е глупаво. Не бих казал, че това е някакво удоволствие. Ходил съм при такава със силикони, нагласена, чиста, ухаеща приятно, но повярвайте ми по никакъв начин не бих го сравнил с удоволствието, което бих получил с най-обикновено момиче /жена, която наистина ме е харесала и пожелала.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 37108ae5bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Сподели точно какви са твоите притеснения?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 6b4c8b3759
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   И аз съм като теб, само че съм жена на 33 години. Досега съм била само с един приятел и той беше отдалече, на пръсти сигурно се броят пътите в които съм правила уж секс, защото съм много тясна и ме болеше, мислех че ще съм с него, но се разделихме :( От поне 8 години ми се прави много секс, но нямам приятел, защото съм задръстена и затворена, не съм грозна или дебела, така че разбирам те напълно. Бих искала да се запозная с теб, но няма как :(

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker