Как да сваля едно конкретно момиче ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Как да сваля едно конкретно момиче ?
преди: 4 години, 2 месеца, прочетена 2073 пъти
Здравейте, моля за съвети без обиди - как да сваля едно конкретно момиче от друг клас. Виждаме се само по коридорите в училището или по кафенета, ама тя не е сама а все с приятелки. Говори се из даскалото че не била честна и била пуснала на този и онзи. Как да разбера тези неща и как да я сваля за секс. Ако издебна момент когато е сама и я питам директно дали е честна, дали е пускала на този и онзи , колко са минали през нея, дали има вече мастурация и дали ще ми пусне и на мен дали ще проработи или е тъпа идея? Ако не е навита, тъпо ли ще е да и кажа нещо от сорта че за този и онзи може а за мен не може.
Моля дайте ми съвети как да я прекарам за да пи пусне, много е яка и я искам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 2 месеца
hash: a10be819b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Яко ти бушуват хормоните, а? Само дето такива директни, интимни и лични въпроси никое момиче не харесва и не само, че няма да ти пусне, но може и шамарите да си изядеш. Тя да не ти е проститутка на магистралата, че така да се държиш с нея? Не знам на колко години сте, но ти е мнооого рано, след като разсъждаваш толкова детински. Да не говорим, че нямаш абсолютно никакви познания за човешкото тяло и развитието му, щом дори не знаеш на колко години настъпва менструацията. Убедена съм и че не знаеш как да пазиш момичето от забременяване, че изобщо не знаеш как функционира женското тяло и пр. и пр. Необразовани хора не трябва да правят секс, защото накрая свършат като майки и бащи още преди да са завършили средното си образование, или имат поне един аборт зад гърба си. Как да я бил свалил... тебе трябва да те свали някой, ама с шамари. Момиче се печели по много различни начини, в зависимост от момичето, ситуацията, годините и много други фактори. Някои се печелят когато си забавен, други когато си загадъчен, трети когато си умен, четвърти когато си красив и чисто физически ги привличаш, пети когато ги превъзхождаш с няколко години, когато си им интересен и пр. и пр. Когато има тръпка и си ги накарал ТЕ да те пожелаят, Но не и когато си необразован дечко без никакъв подход! Съдейки по това, което си написал, ще си свършиш с ръка в гащите. Съжалявам!

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 4f8ddc4434
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Определено ще е тъпо да й кажеш "за Иван може, за мен не". Не работи така при жените и ще си изядеш шамарите. Очевидно е на не повече от 12 щом се съмняваш дали й е дошъл цикъла, но най-вероятно е - обикновено настъпва между 10 и 12 години. А да правиш секс на 12 ми изглежда доста рано... вече от малки са курви, нямам думи. А иначе как да подходиш, ами като със всяко едно нормално момиче, не да я притискаш да ти казва някакви лични работи, така със сигурност няма да стане, ми по отдалече. Закачай се с нея, пращай й някакви мемета, пиши си с нея но не чатове от типа на как си и какво правиш, защото ще свършиш във френдзоната. Като цяло бъди й интересен и забавен, понякога загадъчен и отдръпнат, прави топло-студено - това е най-сигурната рецепта при жените. Тя явно си е курве, но докато я вкараш в леглото не трябва да се държиш като с такава. Трябва си тактика. Най-добре почвай чата със смешно клипче или снимка вместо със "здравей". Така ще изпъкнеш пред останалите спамери. И вече като разбереш какво харесва по-лесно ще намираш подходящи клипчета за пращане. Ако обича котки - пращаш сладки котки, смешни котки и т.н. Ако обича да кара ски пращаш някакви готини ски клипчета от красиви места и тн., схвана идеята. Питай я някакви неща но не ставай прекалено досаден, по 3-4 въпроса на ден най-много, освен ако тя не продължи разговора. А какво да я питаш? Ами примерно пращаш й някакви смешни кучета, тя ти отговаря с хаха примерно, а ти й отговаряш "любима песен?" и т.н., но в никакъв случай здравей, как си и какво правиш. И в никакъв случай не ставай досаден. И вече като се поотпусне и тя самата започне да се закача с теб може да почнеш да й пращаш някакви секси гифтчета, да я поканиш да излезете и да я целунеш и то ще си дойде и другото. Но до там ти трябва план, с който да я накараш сама да те желае. Това е, хем е сложно, хем не чак толкова.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 232394b045
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   До 1

Слагаш капута и млатиш ... не е трудно :)

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: f66d9caf94
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Поискай й една снимка по бански,сложи си я в кенефа у вас и започвай да я ухажваш,докато те заболят и двете ръце,почини си и започни пак !
Чак когато ти излязат мазоли и по двете ръце ще си сигурен-ухажването е завършило !!!

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 2cf6772732
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   До 3 - и този капут ако не дай си боже се спука или изхлузи какво правят? Много се съмнявам автора да знае какво е контрацепция, а пък да не говорим какво се случва с и без това бушуващите хормони на 12-13г. тийнейджърка след такова хапче. Те си мислят, че е игра и гледат да си начешат... нагона, но наистина са много неинформирани за това кое и как става и какви са последствията - особено за момичетата. Аз на 12-13 играех на криеница и CS, не знам.

 
  ...


...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 757108560e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Хахахаха, мастурация, хаха, честна, ти си от 19 век, честно! Мастурант!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 98ddd08e29
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   най добре е да я заплашиш с нещо от сорта че имаш голи снимки нейни и ако не ти пусне ще ти разпространиш.. Аз така изчуках цяла тоха в банкя ;) успех

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 232394b045
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   До 6

Ем ся ... ко да напраа!

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 9628f7827c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Котаракът ми беше толкова глупав, че не успя дори да се възпроизведе... Захапваше котките за козината на врата и после не знаеше какво да прави...
Недей да постъпваш като него!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: b8461699d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   Казваш и "докажи че не си лесбийка" и я каниш у вас. Ако ти откаже пускаш мухата, че е обратна и сама ще се намърда в леглото ти. Изпитано е.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker