Пристрастена към порното! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121185)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18520)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Пристрастена към порното!
преди: 4 години, 2 месеца, прочетена 3538 пъти
Подчертавам първо, че си обичам нормалния секс и нищо не куца в него, имам страхотен - красив, добър и страстен приятел. Той самият дори не заглежда други жени, не е най-сексуалният маниак, но ми идеално с него. От малкото мъже е, които не са големи фенове на порното - казва, че е за самотни, незадоволени или просто ИЗВРАТЕНИ хора. И ето ме и мен явно последното. Аз не гледам порно, защото нещо ми липсва, истинският секс е различен и много по-хубав, но порното има разновидности, които примерно аз не искам или няма как да направя, а са ми любопитни или просто ми харесва само да гледам. Много често си пускам две жени, дори не харесвам жени, ама искам да видя. Или двама мъже, къде в живота ще видя това? Генбенг, много жени с един мъж, фемдом, различни раси. Това не значи, че искам. Гледам, за да си начешам крастата. Винаги гледам необичайни, фетишистки работи, както споменах вече. Дори не мастурбирам, но отвътре ми идва всяка вечер да си пусна и да изгледам 5-10 клипчета. Приятелят ми не знае и не знам как ще реагира. Трябва ли да знае? Трябва ли да се притеснявам? Чувствам се виновна, а не виждам за какво. Забелязах, че ми влияе обаче зле, щото през деня мисля за това какво клипче искам да намеря и чак умирам от нетърпение по-бързо да дойде времето да го пусна. И се изтощавам понякога, когато прекалявам. Примерно днес цял ден си мислех за Хентай с пипала и само това чаках да го погледна. По-рано правихме бурен секс с него, но само чаках да заспи да си пусна клипа.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 2 месеца
hash: eeee522126
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Признавам си, и аз отвреме навреме гледам секс сцени, не толкова да се наслаждавам на извратени гледки, а да видя различни реакции. По са ми интересни да гледам как жени правят секс. Не понасям изкуственият секс в порното между мъж и жена. Личи си, че е натъкмявано, а и порно артистка слушах да разказва как го правят. Отделни пози и сцени се записват на сеанси и после се сглобянат, могат да направят филми с часове. Точно това е противното на порното, че заблуждават хората, че съществуват свръхнадарени хора -порноартисти, които могат да правят секс с часове, а това е заблуда. Не виждате ли, в такива филми колко искуствено се целуват, особено как мъжа целува жената, направо ми е смешно, затова предпочитам да гледам секс между жени! Искам да използвам темата и да попитам жените, това което виждаме в секса между жени отговаря ли на истината, или пак си порно-измама?

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 5f8e740d17
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Хората обичат да гледат фетиш порно. Има и други, като теб. На мен са ми по-интереси фетиш-видеата отколкото видеата със стандартното порно, Понякога обаче гледам само еротични снимки или клипове без секс.
Няма как да спреш да гледаш освен, ако не направиш нещо подобно от нещата, дето си гледала в клиповете.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 446103fc7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Ако не влияе на сексуалния ви живот, не е кой знае какво. Мисля, че има разлика как ти гледаш и как гледа някой клет чикиджия. Звучи сякаш ти е просто любопитно, а не търсиш сексуално удовлетворение от цялата работа, не го предпочиташ пред половинката си, не фантазираш за еди-кой-си надарен мачо и т.н.
Да си кажа, аз обичам да гледам изстикване на черни точки, вадене на подкожни косми, пъпки, кисти и прочее клипчета в ютуб. Направо си умирам от кеф и интерес как, за бога, това може да излезе от една пора?! Намирам го за много занимателно и, най-вече, задоволително. Но в никакъв случай не искам да се занимавам с нещо подобно или да имам каквото и да е общо с това. Знам как някои двойки си стискат пъпките един на друг и ми иде да умра от гадост, но пък ме кефи да си го гледам "безопасно" в интернет.

Може да му намекнеш заобиколно нещо и виж как ще реагира. Обикновено проблеми с порното имат мъжете и, като кажеш, че някой е пристрастен, масовата представа е точно за някакъв самотен, мазен и изостанал мухъл. Ако жена каже, че е пристрастена, по-скоро се възприема като палава, отворена, откачена по готин начин и т.н. Проблемите с тези неща идват не толкова от въпроса дали е правилно или грешно по принцип, а дали е правилно или грешно за половинката ти. Някои нямат против изневярата, гледат си заедно порно, правят суинг, друсат се и т.н. Тези неща не са лоши/добри сами по себе си, а са такива, каквито се разберете да бъдат между вас си.

Иначе секс м/у двама мъже може да видиш в определени барове в Берлин. На входа ти слагат лепенка на камерата на телефона и влизаш... Хората си пият биричка и между тях няколко гей двойки си се оправят съвсем неглиже. Това е нещо, което ще помня до края на дните си хаха

И благородно ти завиждам, че си намерила такъв мъж. За целия си живот не съм срещала подобно същество.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 78ff14ffcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   И моята приятелка гледа порно. Слабост и е аналното порно. Макар, че не правим често анален секс. Просто я възбужда.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 034f928a2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   www.yourbrainonporn.com
Прочети информацията там. На английски език е, но се надявам да ти бъде полезна относно химическите процеси при пристрастяването. Сега си в началото, но ако не спреш, ще се въвлечеш и към по-хард неща - dating sites, безразборни връзки...
Успех... Само с воля не става

 
  ...


...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 9b02e099ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Допаминов модулатор, подобно на наркотиците и социалните мрежи. Желание все да видиш "нещо ново", "интересно", "вълнуващо", "уау"... А всъщност нищо кой знае какво няма.

Съветът ми е да не ставаш порноманка. Спри или поне го намали значително. Гледай нещо друго ако трябва - има сериали, филми, късометражно кино, документални филми, много неща..

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: dd6ad42716
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   #nofap
#nofapcrowd

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 8b124497e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   На границата си (а може даже и да си я преминала) да станеш зависима. По-принцип, няма проблем да се гледа от време на време и с мярка. Но, както се пристрастява човек към хазарт, наркотици, цигари, компютърни игри, алкохол, така става и с порното. В началото гледаш по-малко, постепено става повече и по-перверзно (т. е. малката доза вече не ти е достатъчна) и когато осъзнаеш, че имаш проблем вече е късно. Дори и малкото, като време гледане, но за сметка на това често (няколко пъти седмично) е проблем, просто защото става навик, а оттам до по-продължителното гледане е само крачка. Самият факт, че цял ден си мислиш за това какви клипчета ще си пуснеш вечерта е сиптом. Същото е, като да пиеш по 100 милилитра ракия (или вино) всяка вечер със салатка и да твърдиш, че понеже не се напиваш не си алколик. Но всъщност си, ако не можеш просто да спреш. Такава ми се струва и твоята история с порното. Най-добре кажи на приятеля си, защото ти както и всички други с някаква зависимост освен, че лъжат близките си, че нямат проблем, всъщност лъжат най-вече себе си. Нека той, като по-безпристрастен прецени дали имаш действително проблем или не.
Според мене рецептата за щастлив живот е умереност във всичко, което ти доставя удоволствие и ти е страст. Например, супер приятно е да идеш някъде на винен туризъм с дегустация и е нещо съвсем друго всеки ден да практикуваш такъв 'туризъм". Същото е с хазарта да речем - тръпка е да си пуснеш веднъж тотото и да чакате с приятеля ти числата, но е проблем да играеш всеки тираж или да ходиш до залата до вас. Подобно е и с порното - веднъж на няколко месеца заедно с партньора да гледате е възбуждащо и разпалва страстта, но всеки ден е пагубно.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 78ff14ffcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   В техникума имах гадже, съученичка, с която правихме секс за първи път. Това беше в средата на 90-те. Тогава пуснаха първите порно канали. Точно по такъв, един следобед в тях, гледахме за първи път анален секс. Това беше причината да опитаме. Съученичката ми първо беше възмутена от видяното, но после каза, че е любопитна да опита какво е усещането. Порното беше причината.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 1c436c8cf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   В порното няма нищо лошо, но твоето много ми прилича просто на воайорство. Което е доста готин фетиш и просто можеш да пофантазираш как да го развиеш. Развитието на фетишите в реалния живот е доста по-удовлетворяващо ;)
Ж26

 
  ...

...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 782b45dffc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Не знам на колко години, но по поста ти предполагам, че си много млада, може би най-много на 20. Искам да кажа, че според мен си в началото на един много тъмен път. Аз минах по този път. Повярвай ми абсолютно същия. За протокола - мъж съм. Започнах в ранните си тийн години с нормално порно. Напълно естествено. Тогава всичко беше само на видео касети. После видях лесбийки за първо път. Побърках се. Вестни Чук-чук беше едно от най-великите неща. За който го помни, ще ме разбере :) После обаче дойде интернет... И се оказа, че дори и в онези ранни години можеш да видиш всичко. Един ден рових в един порно сайт и видях раздел строги госпорадрки. Стана ми любопитно... И се плъзнах по надолнището. Ден и нощ само това ми беше фантазия. Как жена ме доминира. После видях друг раздел - гей. Уж не се имах за гей. Ама не можех да спра да гледа. После порно с възрастни жени. После травестити... И какво ли още не. Вярвай ми няма край. Гледал съм и съм се самозодовялал на всичко. На всичко. Много са и не искам да изреждам. Единствено като се замисля само без секс с животни и други подобни... Стигнах до там, че отивах в интернет зала, гледах и после влизах в тоалетната. Бях като обезумял. Така минаха години и осъзнах, че имам сериозен проблем. Успоредно с това развих и проблем с алкохола. Единствено мога да кажа, че не съм опитвал нещата, които гледах, с изключение на леко садо-мазо един два пъти. И добре, че се сдържах. Аз така или иначе сега съжалявам стократно. Повярвай ми това ще заседне в мозъка ти и няма да излезе от там. Сега ти е любопитно. Казваш, че само гледаш, дори не мастурбираш. Скоро ще започнеш. И няма можеш да спреш. Ще прескачаш от категория на категория и няма край. И да - както казваш изключително е изтощаващо. Губиш себе си. Губиш си разсъдъка, душата...
Но имаш един друг проблем. Дори и да спреш порното сега, ще се появи нещо друго. Ще развиеш някаква зависимост така или иначе.
Защото бягаш от нещо. От нещо тъмно в себе си. От твой тъмен аспект на душата ти. Трябва да разбереш какъв е той и да го приемеш. Погледни какви са родителите. Виж какво не ти харесва в тях. Какво винаги те е дразнело, разгнвявало, натъжавало... И после виж дали нямаш същия аспект в себе си, но го криеш. Процеса не е толкова лесен, колкото звучи, но не е и толкова труден. Но иска време. Потърси различни книги. Препоръчвам като за начало Морган Скот Пек. Има и други. Ако поемеш по този път ти гарантирам, че е каменист и труден, но накрая си струва. Много повече от колкото порното или каквото и да е друго.
Имаш такъв приятел, който не се интересува от това, за да има баланс в живота ти. Винаги е така. Ако той е като теб, ще се унищожите взаимно. Повярвай ми. Има за кратко такава връзка с жена секс и порно маниак. Усетих как живителната ми енергия просто си заминава през времето прекарано с нея, въпреки че ми изглеждаше, че е най-логично да съм с такава жена. Но не е. Нито за теб. Казвам го от опит.
Стана малко дълго. Това е за сега. Ако смяташ мнението ми за полезно имаш въпроси - питай.
Успех, каквото и да решиш.
Поздрави!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker