Защо секса намалява след като заживеем заедно? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Защо секса намалява след като заживеем заедно?
преди: 4 години, 2 месеца, прочетена 2602 пъти
Заедно сме от почти година, доста малко време за да си омръзнем според мен. Първите месеци оставах у тях без да правим секс, нещо като опознаване, защото бях девствена. След това правихме секс през ден, постоянно казваше, че се възбужда дори само като се прегърнем и аз усещах разбира се. Ходихме по почивки всичко точно. Преди няколко месеца каза, че искал нещата да станат сериозни, а аз не бях готова да заживея с него ( не съм живяла с мъж не знаех как ще е) и той каза че все едно сме се виждали само за секса. Подари ми годежен пръстен с цел да покаже, че е сериозен. В знак на това се преместих при него ( не напълно, но може да се каже, че живеем заедно)
От тогава минаха 3 месеца, за това време да сме правили 5 пъти секс. Малко е, при положение, че го правим за 5мин в 2 пози - Винаги. Нито се отпускам, нито се възбуждам.

Нормално ли е да му омръзна?
Няма как нещата да са като в начало, ясно ми е, но все пак.
Искал деца, но няма как да стане така.. не ми се мисли след 2 години как ще е.

Не искам да се разделяме. Не ми изневерява, работим заедно, вечер се прегръщаме, целуваме се и толкова. Ако се стигне до секс направо вкарва и мен ме боли понякога. Ясно ви е че не свършвам.

Има ли и други като нас от толкова скоро да са заедно, а нещата да не вървят. Разбира за връзки, които са заедно от 20години примерно.

На 22г. съм, той е към края на 30те.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 2 месеца
hash: 322cc4ef7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Разликата в годините това е проблема. Ти си млада на 22 защо си с някакъв на 40? Ти даже не му каза годините разбираемо защо. Ти осъзнаваш ли,че още малко може да ти бъде татко? И на всичкото отгоре е и егоист. Такива като него си хващат наивни като теб, махай се от там докато не ти е направил деца! Че тогава ще видиш какво ще ти се случи. Най-вероятно си имала лошо детство и ти липсва бащина обич. Но моят съвет е махай се от там, целия ти живот този ще съсипе. Не говоря за секса, а за отношението му! Той не те обича гарантирам ти го.

Хелга

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 053e7b65f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това “ направо вкарва” не звучи добре.. Трябва първо да те докосва, целува, да има любовна игра, без нея нормално.. Говори за това с него.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 06dcceddc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Тоя е направо дядка,в сравнение с теб и мерака му отдавна е минал !!!
Само след 5-10г.той няма и да те пипне,камо ли да те целува и чука !
И ще трябва,около 30-те,да си търсиш любовник,тъпкач или заместител !

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 477437e3b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Моята връзка е 15 години и с мъжа Ми правим секс всеки ден, понякога и няколко пъти на ден. Така,че това не е проблема .Ти си млада, а тои на години доколкото разбирам, просто му е омръзнало и то в такъв ранен период от връзката ви, според мен зарязваи докато не си забременяла, после ще е късно и много по трудно

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 059f011804
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   И питаш какъв е проблема... естествено, че е заради разликата в годините. За какво ти е толкова голям човек...
А и хора, как го правите това да заживеете заедно още на първата година? За мен това е изключително кратък период за цялостно опознаване.

 
  ...


...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 494e2078c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Търсих човек, който се е наживял. Искам спокоен живот, не съм по дискотеките, нищо че изглеждам като кифла примерно. В началото секса не беше проблем, значи не е от годините. Защо сега е, би трябвало да се радва, че има млада и хубава жена до себе си.
Стига с тази разлика.. Има хора и с по 20 години и деца си имат.
Авторката

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 7b8ea55cad
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Намери си момче на възраст близка до твоята и ще си правите секс редовно. Зарязвай го тоя!!! Много бързо сте заживели заедно, историята на една позната е много сходна на вашата, скоро очаквай да ограничи излизанията ти, ще ти направи бебе и преди да е навършило 1 година, ще иска второ и така. Язък за младостта.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: ebcf995dfe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Не винаги. Зависи от хората. Ние сме по-големи от вас, но като женени правим много повече секс от преди. И не ни омръзва, гледаме да се изненадаме винаги с нещо.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 69362a1a99
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Намалява ли?При нас се стопи като лански сняг.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 4038a81dac
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   уфффф, толкова много варианти има, че се разпилявам между тях :) да речем в твоя случай може проблема да е в това, че постоянно сте заедно.... щом като и работите заедно :) все пак мъжа има нужда малко да се отдели от теб, за да му бъдеш по-интересна, то така постоянно като сте лепнати един за друг...... може би не чувства да има достатъчно свобода заради теб, да се чувства ограничен и това да го ограничава и в секса ...но понеже те обича и не смее да ти каже нищо, затова така се получава по-сложно :) ама това са предположения де....

 
  ...

...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 4d7547d74b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Не искам да те разочаровам, но виждам, че нямаш опит в секса. Мъжът ти не е сексуален и е лош любовник. 5 минути нищо не е. Никога няма да стане по-добре, просто в началото не си го забелязала, сега като живеете заедно се вижда. В началото мъжът знае, че трябва да впечатли жената. Мъжете, коти не са сексуални, се държат точно така. Понякога и виагра ще пие, само и само да се представи добре в началото. Нещата излизат наяве, когато заживееш с някой. Само това е критерий. След като му стига два пъти в месеца, толкова си може. Като мине 40 те, ще му намалее желанието за секс още. Съветвам те, ако не искаш до края на живота си да си с любовник и мъж, да се спреш на някой по-сексуален.
Ж 31

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: bba7bd2c0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Моме, той е още на 40 години и не му се прави секс, аз на 40 г. ебях здраво, едва като минах 50-те почна да ми омеква, но пък има и пръсти и език, та сладураната ми да стигне до оргазъм. Ти си на 20 години, а какво ще правиш утре, като станеш на 40 или 50 години, ще се превърнеш в гледачка на един дядка, и ще му сменяш памперсите. И имай в предвид, че жената колкото по-зряла става, толкова повече и расте либидото и оргазмите и стават по-силни. Така че оставяй го тоя дъртак и си намери младо жребче, да те скача всеки ден!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker