Няколко въпроса относно секса - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120989)
 Любов и изневяра (29664)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21870)
 Семейство (6458)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Няколко въпроса относно секса
преди: 4 години, 2 месеца, прочетена 3894 пъти
Ще го карам директно:

Сексът с девствена жена по какво се различава с жена, която не е девствена?

Какъв е най-добрият начин да докарам оргазъм на една жена?

Как да не бъде неловко по време на първия ни полов акт примерно ако и двамата сме девствени?

Какво точно да правя след секс?

Имам чувството, че това е най-загубения пост в историята на този сайт 2 часа сутринта е не ме винете :D

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 2 месеца
hash: af6d3bb8fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Що има толкова да ми мислиш, ръгаш чушката и това е.

Братан

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: a18bcf91cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

3.   лизане му е майката.. едно момичето като и е за първи път 90% от момичетата кърват..но преди да преминеш към тази стъпка е важно поне за мен да имате нужната хигиена..и след това можете да започнете с лизане.. сваляш и прашките и започваш да я лижеш бавно и нежно без да бързаш за никъде..и така цялята путка и от време на време я засмуквай с уста лекичко пак и нежно без зъби да я хапеш.. и по клиторчето нежно с езика можеш да си поиграеш ще и хареса много но ако незнеш какво е клитор напиши в интернет да видиш точно кое е..и след това може да добавиш едновремнно със средния пръст да и го вкараш отново бавно и нежно докато не фърли мотора от оргазъм..и целувки на всякъде може на тях това им харесва по коремчето целувки по гърдите по врата.. и накрая ставаш и си вадиш кура които си измил много добре да няма миризми по главичката и косми разбира се..хубаво е с машинка за подстригване и топките да си оправиш също и хигиената на ниво с интимен гел можеш да го измиеш.. и идва нейния ред една свирка хубава бавна и нежна да ти направи и постепенно целия и го вкарваш да се надървиш на макс и след това като си вече надървен я слагаш да легне и си слагаш капута и я почваш бавно много бавно и много нежно докато не и пръснеш хълката и после може да пробвате на задна като е отворена вече .. и винаги бавно нежно и хигиената на макс .. а ако мислиш че може да не го вдигнеш от притеснение си взими трибестан на блистът пиеш трипати дневно по три хапа и си номер едно ..така яко кръв ще му вкараш от тези билки и ще ти е по яка ерекцията ..успех момето ми и няма ме излагаш и да напишеш как е минало дали ти е харесало ..можеш за финал да и напълниш устичката аз така направих първия път като и казах да го полигави малко и уж накрая се испуснах та я задавих ;pp

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: d813fd4126
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Щом е девствена трябва да си много бавен и нежен. И забрави за оргазъм. Не знам жена да е получила оргазъм първия път.
Първият път гледаш поне да не боли много, че да не я отвратиш от секса за в бъдеще.
За това много гушкане, галене, целувки, натискате и едва като стане много мокра, действаш бавно и внимателно. И се приготви, че може да има кръв. Ако и на теб ще ти е първи път, ще ти е трудно да се контролираш, но ако държиш на момичето, опитай се да не избързаш и да не си груб, защото оставиш ли и лоши спомени, после ще ти откаже и ще си останеш на сухо. Да не говорим, че на нея ще и трябва време да преодолее травмата.
За това бавно и нежно.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 7da40da1d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   2-ке, след името ми се подтавя точка, сплескан капуте. ;)



Братан.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 6c8e9da922
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   От личен опит - първите пъти при едно момиче не са приятни. Не са и гадни, но са странни. Сякаш искаш, но като го правиш си казваш еми то не е кой знае какво... даже при мен сексуалността се отключи доста по-късно и удоволствието дойде около 27-та година. За първи път го направих малко след 17-та година. Нямаше кръв. Само няколко капки, като преди цикъл. Зацапване.

 
  ...


...
преди: 4 години, 1 месец
hash: f11e8eb410
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Братане, you either die a hero or live long enough to see yourself become the villain :/

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 209ab3edd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   При мен беше пълен отврат, както и сега продължава да бъде. Не искам да стряксам никого, защото не всички са като мен, но все пак казвам, за да имаш едно на ум. Първият път когато го правих имаше супер много кръв, и като казвам супер много никак не преувеличавам. Течеше ми 5 дена, малко болеше, но се търпеше. После се почнаха и проблемите. Разбрах, че химена ми е решетъчен. Секса беше невъзможен, буквално. После ми де появи цистит, който отшумя почти след месец. Не казвам, че напълно е минало. Във вагината все още изпитвам болка, не знам какво да правя честно, но изобщо вече не ми се занимава с тъпия секс. Намразих го.
Надявам се донсеш на момичето си максималното удоволствие :) Старай се да я вузбидиш и в никакъв случай не бързай. Всичко ще мине добре.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: af6d3bb8fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   От 2: Шегичка братле, не се коси ;)

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 08d9bcdf37
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Основните неща ти ги казаха - не бързай и не бъди груб, не спирай с нежните думи и целувките. Приготви си презервативи, кърпички, постарай да създадеш интимна обстановка - ароматни свещи, тиха музика, хубави шоколадови бонбони, ако пиете- шампанско, ягоди със сметана, поне една роза, ако имаш възможност. Жените обичаме тези подробности, те ни показват, че мъжа държи на нас и се е постарал да ни е приятно, съответно и ще получи същото отношение и от нас. Обстановката предразполага винаги, но е особено важна първия път - него ще го запомните. След секса, колкото и да си изморен, винаги целувай жената, кажи и нещо мило, гушни я, не се отдръпвай.
Пийнете малко за отпускане, но с мярка. Първия път няма да получи оргазъм, но е важно да направиш така, че да не и е неприятно и да не я боли много.
Успех.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker