Предпочита да гледа други жени как мастурбират - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121169)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Предпочита да гледа други жени как мастурбират
преди: 4 години, 2 месеца, прочетена 3847 пъти
Здравейте. Аз съм млада жена, която е омъжена щастливо и чака първото си бебче всеки момент. Проблемът или по-скоро мнението коети търся е, по повод това, че мъжът с мъжът ми никога не сме имали сексуален живот всяка вечер или изключително често през седмицата. Той вечно казва, че е изморен и че му се спи, или си стои на телефона, ходи на фитнес и всичко друго, но не и секс с мен. Опитах се неколкократно да разговарам с него на тази тема. Отговор не получих. Преди време, разбрах, че често посещава порно сайт в който жени мастурбират на живо. Естествено, не ми стана готино, но се опитах да го разбера и него. "ами ти не си най-красиво изглеждащата жена в момента" разбира се, ок. Но дори и преди бременността, забелязах посещение на същият сайт в моментите в които мен ме е нямало. А не, че съм против експериментите. Твърдо "ЗА". Дали да мастурбитаме заедно един пред друг, дали да си доставяме орална любов навън, докато кара и тн. Винаги аз съм била инициаторката на по-различните неща в секса. Като го попитах, той разбира се ме изглъга, което ме ядоса още повече. После си призна. Попитах го с какво тези момичета са повече от мен и защо предпочита тях, а не да разнообразим заедно. Не можа да отговори. Няма нещо, което да не искам да му дам. Мога да бъда всяка една, която пожелае. Дори и най-разкрепостената порно звезда, а той предпочита чекията и другите. Дори и когато не бях бременна, той предпочиташе да прави всичко друго, но не и да си обърнем внимание, докато чака удобен момент да ме няма и бум я сайта. Всичко това, не ми дава спокойствие, още повече че бременността е в края си и хормоните са ми до небето. Външният ми вид като "небременна", лично аз и до колкото виждам и други мъже, не е чак толкова зле.
Защо драги мъже предпочитате да гледате как други жени мастурбират, а не обръщате никакво внимание на вашата съпруга? Кое ви кара да го правите? На всичкото отгоре, не карам някаква рискова бременност, той знае и пак. А има варианти, в които може да си доставим удовилствие и без да правим секс. Аз на него, той на мен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 2 месеца
hash: a66257dc16
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами честито, мъжът ти е гей. : )

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: cf7aa497fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Дали се усещаш сама че изобщо не си щастливо омъжена или предпочиташ да продължаваш да се самозаблуждаваш?

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: ce9874687a
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

3.   Може би не всички мъже са такива, но да гледаш непозната мастурбираща е секси.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 21279e1be6
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз предпочитам и моята да гледам и да ѝ обърна внимание, обаче тя жената, много заета, няма тя време за мен :)

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 4ecd6f3cc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Склонна съм да мисля, че е зависим, още повече, че това го е правил и преди да забременееш. Проблемът е, че те игнорира за сметка на порното, но сигурно пак ще се намерят умници, които да се плюнчат как това е нормално, той бил мъж и му се полага, природа е, да ти изневерява ли искаш и прочее чикиджийски брътвежи.

Причините могат да са много - по-лесно е, жените там винаги са различни, а различното е интересно (дори да не е някаква красавица с идеално тяло), изглежда сякаш го правят за него специално и т. н. Фройд, естествено, има обяснение за това в лицето на "The Madonna-Whore Complex", където, най-общо казано, мъжът не изпитва сексуално желание към официалната си партньорка, която смята за майка, светица и изобщо несексуален обект. За сметка на това точи лиги по разюздани мадами, които се предлагат най-разкрепостено, обичат да са "унижавани", правейки много секс с различни мъже и т. н. Абе имиджът, който създават порно актрисите. Има няколко теории защо би се стигнало до подобно крайно разединение по въпроса, свързани с майката, подсъзнателният страх от кастрация, отмъщение и т. н. Може да потърсиш, ако те интересува.

Та с пристрастен човек трудно ще се оправиш. Порно зависимостта не е по-различна от наркотиците и алкохола. Съмнявам се с времето нещата да се оправят, а и с дете, още по-малко вероятно. Можеш и с хастара навън да се обърнеш, но той ще предпочита да гледа в интернет.
Вариантите са два: спира да ти пука, гледате си детето, след време си намираш любовник и в тоя дух. Другият е да се борите заедно, включително професионална помощ, което ще е доста трудно и зависи от това доколко искаш да се бориш за мъжа си. Първо трябва да признае пред себе си, че има проблем и да поиска да намери решение с твоя подкрепа. Нужна е силна воля и желание. Говори директно и твърдо, но без скандали и обвинения. Трябва да поставиш ясни граници, злоупотребата с порно няма място в една връзка. Подготви се да бъдеш наречена луда, изкуфяла и комплексирана женка, да те лъже, да маже, да се крие. В никакъв случай не си жертвай нервите в дългододишни битки и мъчения, ако той не иска да си мръдне пръста. В такъв случай просто го остави да си седи с ръка в гащите и си живей живота с детето.

 
  ...


...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 2bb31fe01d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Това няма да се промени мила. Аз живея така 15 години. Просто това им харесва независимо задоволяващ ли го или не. Разнообразява се по този начин, а може и да ти изневерява. Седни и поговори за тези неща с него, директно и точно назоваваи нещата с истинските им имена. Секса е в основата на една връзка, и когато това куца няма да изкарате много време заедно според мен

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 3d6bbc39fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От авторката:
До 1: ами мерси, ама не е гей. Със сигурност.
До 2. Всъщност, съм много щастливо омъжена, но като стане въпрос за интимни отношения и разговор за тях, той бяга от разговор и от действие. Все едно насила го прави с мен..
До 3. Вероятно. Само дето за него съм жена му, за останалите мъже съм непозната. Предполагам, че няма да му е приятно. Търся мъжката логика. Губите ли представа за реалните отношения в леглото с гледането на порно и прочее?

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 403327c1d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   Жени, защо си мислите, че щом си жена, всичко ти е като при другите жени? Как намирате разлики във вида и размера на пениса, а си мислите, че катеричките ви са абсолютно еднакви на вид? Да, все е дупка, но фасадите са различни, едни по привлекателни за гледане, стегнати и красиви, като бонбон да ги осмучеш, други стават само за гласене, особено ако имат мингуши като на мисирка, какво да й гледаш на такава гледка? Друго си е чуждото, винаги е по добро от нашето. Тук е пълно със жени които все гледат към чужди мъже, че и се хвалят с тово, а мъжът не се хвали какво прави. Направи му едно изпълнение, ама добре озвучено и нещо нестандартно, такова каквото не е виждал в порното.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: dffd050931
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз мисля, че едното изобщо няма връзка с другото. Незнайно защо, повечето жени си мислят, че всяко действие на мъжете е свързано с техните отношения и е "за" или "против" тях. Реално, действията на мъжа може да са продиктувани от хиляди причини. Като започнем от това, че наистина е уморен и вместо да се натоварва физически, да се притеснява, че може да не се справи и да предвижда евентуален укор след това - гласен или безгласен, за него е много по-лесно да погледа нещо, което го възбужда и толкова.
Другата простотия, която винаги ми е била странна, когато чета коментарите тук е схващането, че щом мъж гледа порно или нещо подобно, непременно трябва да се самозадоволява. Изобщо не е задължително това да се случва. Много често, мъжете гледаме порно, просто за разнообразие или да видим нещо интересно. И пак това, обикновено, изобщо няма връзка с личните ни отношения и жените край нас.
И третото, което ми е смешно - когато една жена каже "аз съм много разкрепостена и разнообразявам нещата". Е, колкото и да си разкрепостена, ако има нещо, което отблъсква мъжът до теб или вече си му омръзнала, каквото и да правиш - да си с еротично бельо, да си с шапка и пелерина, да си с перо в задника, или дявол знае какво още - това пак е същата жена. И това изощо не е разнообразие.
Не нападам авторката или която и да било жена. Само изяснявам някои принципни положения

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: a37732f0c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   И аз гледам мастурбиращи жени, но не получавам секс в къщи. Мойта пък е супер скована и мрънкаща за тези неща и само се караме. Пускам си няква пикла и готово. Но пък да си призная бременните жени са най- секси и пълни с хормони и секса е страхотен. С удоволствие бих Ви дал това от, което имате нужда. Пък каква изневяра е, когсто всяка вечер сте си вкъщи и си гледате задълженията?

 
  ...

...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 4ecd6f3cc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   № 12,

Да, в много случаи няма връзка между порното и партньорката на мъжа. Напълно възможно е да си привлечен от жена си и да гледаш порно.
По-скоро става въпрос за момента, в който започнеш да предпочиташ клипчетата пред реалния контакт. Поне с такова впечатление оставам от темата - съпругът на авторката има енергия за фитнес, но не за секс? Чака я да излезе, за да ровичка из порно сайтове? Не са имали редовни сексуални контакти още в началото, което щеше да ОК, може просто да е с ниско либидо, но пък гледа порно? "Искам, ма немам желание", нали... Оправданията, че е уморен и/или се страхува за представянето си, важат само понякога. Не може да се измъкваш с това всеки път.
Изобщо... ако нямаш желание да правиш секс с жена си, ако не ти се занимава, като цяло, ако не те привлича, ако еди-какво-си - ми, кажи си! Какво очакваш да си помисли, когато я пренебрегваш, ама всеки ден зяпаш пичета? Да се криеш, да отричаш, да се правиш на 6 без 10, ама не и да си кажеш истината. Защото не иде реч да е отишла в командировка за една седмица и ти тогава да си пускаш през ден-два, за да се "олабиш". Не е проблемът в порното, проблемът е, че го предпочита и после мишкарства. Нищо повече.
С третата точка съм напълно съгласна - нов бардак със стари курви не се прави, но отново - откритост, честност, така и така. Лъжата и криенето не са по-малко болезнени.

Иначе, авторке, ще си позволя да отговоря на въпроса ти за представите, макар че не съм мъж, но през годините съм била с някои господа, които в различна степен бяха пристрастени към порното, голотата, красивите жени като цяло и прочее. Някои повече, други по-малко. Та... и да, и не. Имам опит и с двете крайности - един искрено ми заяви, че мадамите в порно филмчетата, които гледа, го кефят много повече, реалният секс не бил толкова вълнуващ. Първият пък много ми хвалеше някаква цицореста актриса, която работила като библиотекарка... ех, защо не съм била като нея и т.н. Коментирали са пози, ситуации, разни гимнастики и движения, които малко трудно ще станат, като мъжът е 50 кила с напикан юрган, ама си знае своето. От друга страна имаше един, който гледаше всеки ден поне по 2 пъти. Имаше хиляди свалени торенти, цялата филмография на десетки актриси разни отделни неща. Това не му пречеше да правим секс по 15 пъти на седмица. Сегашният ми приятел също бая поглежда, но рядко имаме проблеми в секса. Ако не знаех, че гледа, не бих разбрала от поведението му.

Та, според мен, зависи от интимния опит, от това дали има досег с реалността и т.н. Абсолютно възможно е ясно да разграничава порното от реалния секс. Но други нямат тази възможност, особено хора, които са израснали с този жанр и почти не са имали различен опит. Сега, сигурно няма мъж, на когото не му се иска жената да е дива вакханка и да го попилява от секс, ама някои разбират, че това е малко вероятно. Както и на нас, жените, може да ни се иска на всички да им е голям и дебел, като във филмчетата, ама нъцки.

№ 5

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 10eba069d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Сядаш и му казваш, че ако той не ти даде това, от което имаш нужда, друг ще ти го даде. Мъже много. За теб няма време, бил "изморен", но за порно к****** не е изморен. Хайде, бе. А колкото до сайтовете - намери си и ти един такъв с мастурбиращи мъже (все ще намериш някъде) и гледай и ти. Но го остави така, че уж случайно мъжа ти да попадне на него. Тогава да видим реакцията му. Съжалявам за резкия ми коментар, но вече почва да ми писва от някои неща.


Black Sabbath

 
  ... горе^
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 92f9f2e3c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   За мен бременната жена е също много привлекателна. По време на двете бременности на жена ми правихме доста секс. Не си спомням до кога, но може би някъде до 7-ми месец. Има коментари, че мъжете искаме разнообразие. Бременността за мен е едно разнообразие със собственият партньор. Тялото се променя и предлага други изживявания. Да, корема расте и т.н., но от друга страна растат и гърдите а с тях може да бъде много забавно. А и женският темперамент се променя доста по време на бременността, аз получавах доста неща в секса от жена ми, за които тя преди трудно се съгласяваше. Това личи и от описанието на авторката.
Относно въпроса за мастурбирането: да, на мен ми харесва да гледам как жена мастурбира. Но за толкова години с жена ми, така и не можах да я накарам да го направи за повече от 10 секунди.
Както е написал 5, порното е като алкохола и цигарите. Ако гледа толкова, със сигурност си създава модел и за съжаление ти не съвпадаш с него. Трудна работа...
А както е написал 6, секса е в основата не една връзка. Вие сигурно сте към 30-те. Един мъж на тези години би трябвало да си умира за секс. И да се освобождава поне 1-2 пъти на седмица, иначе ще се празни на сън.
Сигурна ли си че нивото на тестостерон му е наред? Това може да води до умора, липса на желание и т,н.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 49dfff176a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Авторке, просто го приеми! Приеми, че на мъжа ти му харесва да гледа как други жени мастурбират. Има нужда от това, носи му радост, интересно му е, влече го, както щеш го наречи.... И светът ти ще стане много по-подреден. И аз имах такива терзания, докато не осъзнах, че сексуалността на човек е много ширко понятие и не може да бъде ограничено до един обект. Със съпруга ми имаме много страстен интимен живот и въпреки това той: и мастурбира, и гледа порно, и зяпа други жени, и ги желае, и фантазира за групови сцени и т.н. Аз правя почти същото без специално да го искам, без да преставам да обичам мъжа си и без да му изневерявам. Всичко това е напълно нормално. Не е честно, според мен, да извиваш някому ръцете и да го принуждаваш да те лъже, че, видиш ли, с теб започва и с теб свършва светът. Мисля си даже, че ако един мъж е толкова болезнено обсебен от една жена, че тя да владее изцяло въображението му и да управлява единствено тя нагона му, то става дума за извратен интерес към нея. С една дума: това е менталният модел на психопатите. Да те пази Господ, авторке, от съпруг, който е маниакално фокусиран в теб! Остави човека да се забавлява спокойно. У нас всичко това, което те тревожи, е предмет на шеги и закачки, защото свободно разговаряме за него. На бас се хващам, че това криворазбрано целомъдрие, което налагаш на връзката ви, е причина и за хладния ви интимен живот.

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 11b21d5a41
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Драга съпруго, не отъждествявай всички мъже с твоя. Ти си го избрала и си "щастлива" с него, докато той те лъже и като цяло имате огромни дупки в комуникацията. Търси вината другаде, не в мъжете по принцип. Какъвто си го избрала, такъв си получила. Сакън някой да ви отвори очите че не умеете да правите добри избори и да мислите рационално. Щото любовта била чувства видиш ли. Еми не, не е само чувства, трябва да има и някакъв рационален компонент, иначе единия винаги ще се възползва от другия. Както е и при теб. Честито.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 935c3791fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Мъж съм о да. Губим желание , заради порното. Факт.

При мен се случи още от 19 годишна възраст. Приятелката ми( най голямата ми любов ; и двамата бяхме девствени) беше доста по-висока от мен , което я комплексираше . А тя беше комплексирана и от много други неща. Иначе се обичахме безумно много, на едно друго ниво.
Случи се така , че единствено аз от целия си клас не можах да отида на бала си. Нищо, казах си , ще отида на нейния . Да ама тя не ме покани ...щото съм бил нисък за нея.
След това се започна с нат

 
  ...
преди: 4 години, 2 месеца
hash: 935c3791fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Аз съм последния коментар. Без да исках го пратих.

...след това се започна с натрисането на комплекси, че съм бил нисък Постоянно ми натякваше неща , като да съм си купел високи обувки., Да нося дрехи на раета , че да съм изглеждал по висок...и тн. простотии. И така доверието ми към нея почна да спада перманентно. Секса намаля, въпреки че винаги беше страхотен. Почнах да гледам порно , тя почна да ми изневерява.

Авторке потърси причината в него някъде по-дълбоко. Бръкни в миналото му и виж защо гледа порно. Това е психологически проблем . Не е много сложно за разгадаване. Просто го опознай. Успех !

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: c13fc946c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Оф, и ние в началото на брака ни бяхме почти така. Не съм хващала моя мъж да гледа порно, но предполагам, че е така. Ние нищо не експерементирахме в секса. Ако въобще нещо разнообразявахме, беше по моя инициатива и то за кратко. Той се отказваше.
Днес след повече от 20 г. брак, почти не правим секс. Загубихме интерес. Или поне той. Предполагам че самозадоволява. Едва ли има любовница. Това те чака и теб, за съжаление.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 70ec1225d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Мисля ще ви е от полза -"https://www.youtube.com/watch?v=vzE_H1xn3yY" когато душевността я няма, идва самозадоволяването. Всяко начало е добро, но бързо се разсипва от егоистични мотиви, всеки си мисли, че той дава повече, а не получава достатъчно. Авторката е в бременност, трябва й по голямо внимание и подкрепа, но колкото и да й е тежко, колко ще й струва една усмивка към съпруга си, една топла дума, една ласка, това е достатъчно мъжът да се почувства желан и нужен. Тогава ще стане всеотдаен. След добро начало, жената си мисли, че всичко е постигнала, уловила си е шарана и започва само да иска, като, че е уловила златната рибка. Да, ама има разлика между шаран и златна рибка. Шарана като усети, че бива задушен, се опитва да се спасява, някои в усамотение, други в постелята на чужди, изобщо началото е вече разбито. Как да се възвърне, чрез топлина, само топлината е катализатор, тя сплотява. Преглътнете егото си, и вместо да искате, почнете да давате топлина и любов, само тогава ще изпитвате щастие. Чрез воюване се получават раздори!

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 70ec1225d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   №1 лесно разпознава себеподобните, затова такива заключения прави. Явно им познава живота, а има и други които го подкрепят. Съпругът й ако е гей, няма да гледа жени как се задоволяват!

 
  ...

...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 5d28e2e70f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   № 25, мъжете след 50 г., вече не ни се прави секс както е било по-рано, това не означава че не харесваме съпругите си или че имаме любовници.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker