Без оргазъм? Докога? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Без оргазъм? Докога?
преди: 4 години, 1 месец, прочетена 2758 пъти
Здравейте. Ще се постарая да не се отдалечавам и да не говоря на дълго и на широко. Също така ще помоля редакторите да публикуват историята ми, тъй като това е важно за мен. Благодаря!
Кратко и ясно ще кажа, че не получавам оргазми, когато правя секс с друг човек. Тази година ще правя 21. Имала съм 4 сексуални партньори като и с четиримата съм харесвала секса и нищо не ме е отблъсквало. Нямам травми от детството. Когато съм сама получавам прекрасни оргазми, но клиторни. Не съм някое страшно притеснително момиче. Харесвам си секса, който правя но не мога да получа оргазъм от другите хора, с които имам полов контакт. Харесва ми половия контакт и т.н., но не мога да изпитам върховия момент и се оказва, че ги лъжа, че ми доставят оргазми. Широко скроена съм - харесвам оралната любов и аналния секс, както и всякакви roleplay истории и хора с по-отворена фантазия. Обичам да експериментирам, но както казах не получавам оргазми с партньорите ми. Изчетох какви ли не неща, пробвала съм сама да получавам вагинални оргазми, но без резултат. Искрено ви моля за мнение, съвет и ваши лични преживявания. Благодаря и всичко хубаво :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 1 месец
hash: efd4575800
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   в некадърните любовници е проблема, не могат да ебът и тва е

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 45c18e87e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Здравей! Аз съм с 10 години и повече по голяма от теб. Мъчеше ме и мен този проблем доста време. Все едно описваш мен само без харесването на аналния секс. Като родих на 25 си мислех, че може да се пооправят нещата, но не. Аз също много харесвам самия вагинален секс, но не достигам до тази върхова точка. Виж от клитора винаги. С вибратор мога даже и да скуиртвам. Преди няколко години с един доста надарен мъж с който имахме и голямо привличане откри следното - като сме в поза лъжички т. е. ;егхали на една страна и той е зад мен, по време на самия акт ако си търкам клитора пак мога да получа скуирт. Но не винаги става. Даже четох изследване, че нервните окончания на клитора обхващат като пръстен вагината и от там се получава и вагиналния оргазъм. При някои жени тези окончания към влагалището са по слабо развити и от там невъзможността за вагинален оргазъм. Сега колко е вярно и дали не е съчинения цялата тази статия не знам. На мен си ми е ок докато правим вагинален секс или аз или партньора ми да ми стимулира клитора. На мъжете няма какво да им се обяснявам получавам ли ил не. Казвам, че получавам и от двата вида, но по силен и разтърсващ ми е клиторния. Та партньорите ми се старят освен пениса си да ми доставят удоволствие и с пръсти или език. Имам приятелка 40 , с две деца, говорила съм и с нея на тази тема. Тя описва същото като теб. Този така осезаем оргазъм, но само чрез стимулация на клитора. И в крайна сметка за мен лично не е някаква самоцел да свърша два, пет, седем и Н на брой пъти. Важното е да имам привличане с човека, да има страст. А най голямото ми удоволствие да вождам, усещам и чувам как на човека до мен му е хубаво и го карам да подлудява от кеф. Така че горе главата. А ти си и доста млада може и да ти се случи и такъв оргазъм знае ли човек.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 22b2d75dd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ооо, много жени са така и за съжаление, някои за доста дълъг период от живота им. Всичко опира до нещо конкретно - за едни е размер, за други техника, за трети поза. Просто трябва да намериш твоя човек и твоето нещо. мъжете, с които си била досега, имало ли е истинска страст и желание към тях от твоя страна или давай да пробваме? Защото може и в това да е причината! Във всеки случай, трябва да разбереш, какво ти липсва. И колкото по-скоро, толкова по-малко загубено време в сексуален аспект. Успех!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 50c096a83f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ти си виновна, защото си имитирала оргазъм с мъжете. Ако не лъжеш, мъжът ще се постарае повече и по-дълго и ще те доведе до него.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 4fd7d08845
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Здравей,
Приятелката ми имаше същия проблем като теб.
Тя е спала с 10 момчета. Аз съм последният.Аз съм единственият от всички, който може да я задоволи.
Открито сме си говорили и ми казвала, че не съм с най големият член, но явно това не е от значение.Просто не си срещнала човека.

 
  ...


...
преди: 4 години, 1 месец
hash: f5447c2ba8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Младоци образовайте се, секса не е само чукане! Човека има и разум, но не го ползва, мисли си, че е достатъчно само да се топне чушката и всичко е ОК!? Да ама не, има си неща които не знаете, като това например -"Съвсем наскоро, едва през 2009 г., благодарение на съвременните технологии, в частност на ЯМР и 3D принтер, за първи път видяхме истинско триизмерно изображение на клитора. И както се оказа, този женски орган е далеч от сантиметров боб, а впечатляващ орган, по-голямата част от който е вътре и е равен по дължина на средния размер на пениса. Клиторът има не само глава (която можем да видим и усетим), но и кавернозно тяло и крака. Средната дължина на тези крака е 9 см. И според съвременните сексолози, именно с стимулирането на тези крака от пениса жена достига оргазъм при проникване. Какво се оказва? Какъв оргазъм все пак е клитор? Да, точно това загатваме!" Превода е електронен и краят е малко неточен, става въпрос в коментара, че за жената е по важен клиторният оргазъм отколкото вагиналният. Затова много жени пишат, че когато сами си разтриват клитора и входа на влагалището изпитват силен оргазъм. Доказателство е и лесбийството, масово жените си го прилагат за по силен оргазъм. Влагалището е по скоро детероден орган, а не за удоволствие, вътре няма много нерви, иначе жената ще вие като вълк при раждане. Сега вече знаете къде да наблягате, на входа, а не в дъното, затова жените предпочитат по дебел пред по дълъг пенис!

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 8d453e44b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз бях точно като теб от както се помня. А вече съм на 45. Със съпруга ми никога не съм получавала оргазми. Той дори ме определи като фригидна. И въобще не полагаше усилия. Преди съпруга ми съм имала гаджета, с които съм получавала оргазми само при френска, т. е клиторни.
От едно година имам любовник, с който получавам непрестанни оргазми. Всякакъв вид, по всякакъв начин. Свършвала съм по 4 пъти един след друг. А дори пениса му е сравнително по-малък.
Извода е, че зависи от партньора. И разговаряйте по темата. Честно, всеки трябва да сподели как се чувства във всеки един момент. Не се притеснявайте да използвате помощни средства от всякакъв вид. Също е важно колко дълго трае акта. Да не е много кратък. При мен например изключително възбуждаща зона са зърната на гърдите.
Така че успехл Имаш време.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: d49c07f75e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Бившия ми приятел имаше наистина много голям пенис. Беше около20, 21 см., но сексът беше...
Той ми беше първият и е спал с доста други преди мен, предполага се, че трябва да има опит, но уви. Въпреки това големината на члена му - да, не беше кой знае колко лош самия секс, но не беше това, което исках, а и и аз като теб не можех да свърша. Следващото момче с което спах (сегашния ми приятел) му е около 15, 16 см., но сексът е брутален. А и междодругото аз съм му бях първата. Доста пъти се е случвало да свършим по едно и също време или пък понякога аз свършвам преди него :DD От както водим полов живот с него винаги ме е докарвал до оргазъм.
Мисля, че вината не е в теб, а в хората с които си спала. Просто не могат да чукат.
Междодругото пробвай докато прониква в теб да си търкаш клитора, така може и да свършиш.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 71fffacd6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Повечето жени не изпитват вагинален оргазъм, а само клиторен, не е някакъв проблем специално в теб. Аз също не съм изпитвала вагинален оргазъм по време на секс, само 1 път изпитах с мастурбация, но не беше нито много силен, нито изпитах такова удоволствие като при клиторния. Всички сме различни и изпитваме удоволствие от различни неща.
За жалост обаче партньорът ти не те задоволява, би трябвало да те гали с ръка, да ти прави френска, такива неща, за да те стимулира да свършиш. Не може да очаква само от вагинален секс без нищо друго да свършиш. За мен той е некадърен любовник, ти нямаш проблем.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker