Ще съжалявам ли ако го направя..? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120675)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Ще съжалявам ли ако го направя..?
преди: 4 години, 1 месец, прочетена 3269 пъти
Здравейте, момиче съм на 19, приятеля ми на 20 и двамата сме девствени. От месец сме заедно и вече ни се иска да го направим. Аз също се чувствам готова, но започнем ли, почвам да се притеснявам, да мисля колко много ще боли и.. доникъде не стигаме. Оправял ме е само с пръст. Проблемът е, че споделих на майка ми и тя ми каза, че ще направя голяма грешка ако първият ми път е с девствено момче. Щяла съм много да съжалявам, ако не е опитен, да съжалявам, првия път за момичето трябвало да е с опитно момче.. и т. н.
Вие какво мислите?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 27 дни
hash: c083586f2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   От една страна майка ти е права, но когато и двамата сте девствени е някак ще мине по-леко, но и притеснително. И двамата сте неопитни и тук е проблема, но болката е за минути със сигурност ще бъде внимателен с теб, което си е плюс. Късмет!

 
  ...
преди: 4 години, 26 дни
hash: 2a97814c24
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   О, Господи...! Прощавай, ама майка ти съвсем не е права, според мен. Даже, ако ме питаш го казва само, за да те спре да не правиш още секс, и просто девствеността е оправданието. Даже смятам, че има нещо дълбоко специално, което не може да се имитира в споделеното изживяване на първия път. За какво ти е опитно момче? Опитните са за да ти доставят удоволствие. Първия път не е за удоволствие, а за изживяване на момента, който няма да забравиш никога. А ако това е с друг човек, който го споделя с теб е двойно дълбоко. Най-вероятно майка ти има някаква травма от собствения си първи път, който не е протекъл добре и я прожектира на теб и приятеля ти. С опитен човек притеснението е тройно, чудиш се дали не се излагаш, правиш ли каквото трябва както трябва, смазва те знанието, че няма как да си на нивото на миналите изживявания на партньора.... За какво ти е това? Като сте и двамата неопитни се учите заедно и няма излагане или срамно, защото и другия още не знае какво прави. Просто експериментирате заедно и се преоткривате един с друг. За мен по-красиво от това няма!

 
  ...
преди: 4 години, 25 дни
hash: 3e1de75d70
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   По принцип е за предпочитане момчето да знае какво прави, но не мисля че ще лошо първия ти път да е с девствено момче. Щом го искаш и го харесваш, това че не е опитен изобщо не трябва да е проблем.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 25 дни
hash: 98b7933237
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Остави я майка ти. Така май е най-добре 2-ма девствени. И аз го правих на 19 с момче, което беше с 1 преди мен, беше ме страх от болката пописках и ми мина. Трябва да се отпуснеш и той да те намокри отдоло и тогава да си го вкара. А майка ми мислеше, че съм при най-добрата ми приятелка.

 
  ...
преди: 4 години, 24 дни
hash: edd4acda51
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Има голяма вероятност да на направите нищо. Ти ще се разпискаш, че те боли, той ще се панира и ще омекне. Ако и следващите един-два пъти не стане, което също е вероятно, ти ще се отвратиш и травмираш психически, той ще се притесни, че не става. И връзката отиде, та се не виде. В живота нещата не са като в романтичните филми. От първия път няма да изпиташ нищо друго освен болка и неудобство, ако след 3 опит изпиташ удоволствие и получиш оргазъм викай ура. Майка ти е права- поне единият (мъжът в случая) трябва да знае какво прави и как.

 
  ...


...
преди: 4 години, 23 дни
hash: 09f1695868
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Правилно ! Същото важи и за момчетата. Първите им пъти трябва да са с опитни жени , т.е. с по-зрели и опитни партньорки.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 23 дни
hash: 0cd1d1e4b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз Като бях на 16, го направих с момче на 21. И двамата бяхме девствени и притеснени (в началото), но като дойде моментът се отпуснахме. Почнахме да се целуваме, прегръщаме, докосваме и след около половин час вече горяхме от желание... Е, направихме го. Не ме боля много, само малко в началото, имаше и няколко капки кръв. Беше без презерватив, по взаимно желание. Накрая свърши на корема ми. (Невероятно беше.) (Съветвам те, ако приятелят ти е наистина сериозен и отговорен и му вярваш, също да го направите без гума. Така моментът ще е още по-вълшебен.)

Днес, почти 6 години по-късно още сме заедно и безумно се обичаме. Говорили сме за първия ни път и много се радваме, че сме били един с друг именно тогава, пък и занапред.

Успех и недей да слушаш невежата си майка.

 
  ...
преди: 4 години, 23 дни
hash: 7050ac0187
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Не че нещо, но първият път не е голяма работа. Струва ти се голяма работа, само защото досега не си правила секс. С опита нещата стават по-добри, защото опознаваш своето тяло и това на партньора ти.
Бях на твоите години, когато щях да го правя с тогавашното ми гадже, и то девствено. Ами опитвахме ли опитвахме 2 пъти и така и не можа да го вкара. Лубрикант, пръсти, не ще и не ще.
Година след това го направих за пръв път с едно момче, което беше опитно. Стана за секунди, съвсем леко ме заболя, даже и кръв не ми тече, та той дори не повярва, че съм била девствена хаха. Да, права е майка ти, с по-опитен партньор е по-добре.
Но това не значи, че не трябва да опиташ с приятеля си. Ако се обичате и двамата го искате, давайте.

 
  ...
преди: 4 години, 23 дни
hash: 7c45524571
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   11, "Ами опитвахме ли опитвахме 2 пъти и така и не можа да го вкара. Лубрикант, пръсти, не ще и не ще." !? Значи бърка с пръсти и още се смяташ за девствена? -"Година след това го направих за пръв път с едно момче, което беше опитно. Стана за секунди, съвсем леко ме заболя, даже и кръв не ми тече, та той дори не повярва, че съм била девствена хаха." А дали си била девствена?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 20 дни
hash: 103a3648d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Здравей, аз съм жена на 24. За първи път ми беше на 17 с доста по-голям от мен с който още преди доста години прекрати отнишения, тогава си мислех, че е от голямо значение с кой, кога и къде ще бъде първият ми път. Истината е, че след това хич не ти пука, поне на мен. Не съжалявам за нищо, всичко идва с времето си, не му мисли толкова.

 
  ...

...
преди: 4 години, 14 дни
hash: 98aa13f600
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Аз бях девствената с неопитен девственик още имам травма ( психическа) съжалявам много за всичко и даже защото нямало кръв , а то имаше но много малко и каза, че съм го излъгала, че съм била девствена .... от това че го наръга като за световно толкова силно рязко, че просто. Още ми е ужасно като се сетя и се мразя, че не се запазих за сегашният ми мъж .. втория път ми беше вече с него(сегашният ми мъщ) и това са единствените мъже в живота ми
Ж на 23

 
  ...
преди: 4 години, 11 дни
hash: 4fcd47a1ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   И ние с приятелят ми бяхме девствени. Честно казано беше маааалко болезнено. Нищо кой знае какво. Него май го беше повече страх от мен. Първо така , после така, то боли.По едно време ми писна честно казано :Д и сама ...така...взех нещата в свой ръце. :Д
Броиш раз , два , три и така. От него няма да зависи много. В последствие ще го мислите и ще се напасвате :)


Й.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker