Спада му - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120659)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14306)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Спада му
преди: 4 години, 26 дни, прочетена 2779 пъти
Здравейте. Минавам направо към проблема..
Като цяло приятелят ми не се възбужда особено често, без значение с какво съм облечена. Когато реши, че му се прави секс започваме да се целуваме, натискане и го усещам много твърд и докато се съблечем му спада. После се стимулира с ръка и на мен ми е малко гадно, опитвам се да го пипам, целувам, но той предпочита да си го пипа сам, явно не му доставям толкова удоволствие. Доста пъти сме спирали, а когато се получи е доста бърз акта и казва, че много се е уморил и не може повече.
Имам чувството, че аз съм проблема. Не искам да се разделяме, искам да си имаме интимните моменти, не е казано всеки ден, но искам да се чувствам желана, не когато дойде момента да се чудя дали ще се получи. Така никой не изпитва удоволствие.
Сега дори не ходи на работа, от какво се умаря толкова?

Заедно сме от скоро. Не е омръзване или изневяра поне за сега съм сигурна.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 25 дни
hash: 9a46ee1ba7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами явно не е особено привлечен от теб. Така става като почнете да си вземате /и от двата пола/ грознички ама пък УЖ скромнички и "свестни" за сметка на това.

 
  ...
преди: 4 години, 25 дни
hash: afed0c155c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Извинявай номер 1, но се поддържам и не бих казала дори, че съм " леко грозничка".. тренирам, коса, грим, нокти, дори вкъщи внимавам какво обличам, за да му задържа интереса. Проблема не е във външния вид.. Понеже вчера гледахме едно предаване и една пълна жена танцува по чорапогащник и той толкова и се радваше, че чак го изревнувах. А винаги е казвал, че не харесва големи дупета и гърди.

Авторката

 
  ...
преди: 4 години, 25 дни
hash: f972f69b3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Или нещо голото ти тяло не му харесва достатъчно, или проблема е в него. В единия случай ти трябва да се разхубавиш, в другия - да пробва с Трибестан.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 25 дни
hash: 88689e88dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Дълго време е бил на сухо, съответно на чикии. Свикнал е сам да се стимулира - типично чикиджийски проблем. Проблемът не е в теб. :)

 
  ...
преди: 4 години, 25 дни
hash: 40079634ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Май проблема е в теб;или не си много читава или не знаеш как да стане!

 
  ...


...
преди: 4 години, 25 дни
hash: 254628336c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Приятелят ти явно прекалява със самозадоволяването и порното. Щом се изморява бързо след краткия акт значи се самозадоволява прекалено често и организмът му е вече доста изтощен. Говори с него. Нека спре порното и мастурбацията за месец (ама наистина да ги спре, а не само да ти казва, че е спрял) и да видиш как тогава няма да има никакви проблеми.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 25 дни
hash: 1d86e41158
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Или не си достатъчно ОК външно, или и този е от поредните вдървени момчета. В двата случая вината си е твоя

 
  ...
преди: 4 години, 25 дни
hash: 536dfe124d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Не само те желае, а е прекалено чувствителен и така силно го възбуждаш, че свършва още в началото. Той е от скорострелците, спада му, защото се е изпразнил. Ако е млад и лесно вдига самолета след пауза, тогава акта ще е по дълготраен. Но ако не си готова на такива ситуации, по добре се разделете, явно не си доволна и не трябва да го лъжеш. Това с умората е гузно оправдание. Много мъже са такива, но не искат да си го признават. А ако много искаш да си с него има начини да го успокоиш и да му помогнеш, но ако мислиш само за кефа си, по добре раздяла!

 
  ...
преди: 4 години, 24 дни
hash: 8e3afe4259
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Според мен човекът има проблем с ерекцията, аз друго обяснение не виждам. Гинекологът ми казваше, че не един истински мъж ще му стане без значение дали си в бабешки гащи или прашки. И е прав в това отношение. Просто твоят или има някакъв проблем. Защото на много мъже и от грозни и дебели и всякакви жени им става без проблем.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 24 дни
hash: 83a79f8d81
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Приятеля ти или е гей или изобщо не знае защо е с теб. За каква интимност говориш изобщо, когато вие не можете да се напаснете в леглото. Кой знае какви неща криете един от друг. Тази връзка няма да я бъде, спри да си губиш времето отсега и се разделете.

 
  ...

...
преди: 4 години, 24 дни
hash: 2c424320d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   И аз ще присъединя към теорията за злобарките. Проблемът не е в теб, особено ако преди него връзките са протичали нормално. Самият факт, че предпочита сам да се пипа, е показателен. Има доста теми за порнографията и зависимостта към самозадоволяване.
Говори спокойно с него без да го обвиняваш и нападаш, иначе ще стане отбранителен, ще се крие, ще се започне с обидите и т. н. Ако имаш възможност, прегледай историята на компютъра му, за да си сигурна... Знам, че не е добър съвсет да ровичкаш, но тук, мисля, че си в правото си. Имай предвид, че ако наистина е зависим, борбата ще е "безмилостно жестока". Ако няма напредък до няколко месеца, бягай. Това е като да живееш с алкохолик или наркоман, доста тежка зависимост.

 
  ...
преди: 4 години, 24 дни
hash: 2ad912f8ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Виж, жена на възраст съм. Изпатила съм го. Един съвет-зарежи го. Не си губи времето. Каквото и да стане, все ще е отчасти или временно. Мъже много.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 23 дни
hash: 15a395b3ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Авторке, ти сама си отговори на въпроса. Партньорът ти се е впечатлил от сочна и надарена жена, въпреки че твърди че не ги харесва, напротив, това е неговия вкус. А ти ако си една съвр. традиционна българска кощрамба, вманиачена по простотията наречена фитнес, диети и килограми, няма как да го възбудиш! Или вземи да понапълнееш и да станеш нормална и сочна жена, или го остави човека да си намери жена по неговия вкус, а ти си търси някой мускулест перко с плочки на корема и гладка мозъчна кора! Аз също не бих се впечатлил от някоя кощрамба и изобщо няма да ми стане дори и да е гола пред мен.

 
  ...
преди: 4 години, 23 дни
hash: 9a46ee1ba7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

15.   Това че се мъчиш да се гримираш и да правиш ноктите /най-вероятно като селска пръчка/ и че уж тренираш /те много се изтипосват по фейсбук, че са били на фитнес и тренирали ама пак са си провиснали или тлъсти/, не означа че ще ти скрият лицето. Ако в главата си като ритана зелка с грим не ставаш хубава. ;)

 
  ...
преди: 4 години, 23 дни
hash: c1608ef06f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Въпросът ми не беше "Достатъчно секси ли съм за него"
Какво е това нападане към външният ми вид без дори да сте ме виждали? Изглеждам по-добре от както се запознах с него, отслабнах и започнах да се грижа за себе си повече, благодарение на него. Като муза, любов. И той ми го е казвал. Сравнения като "зелка" и "кощрампа" няма как да приема.
Показва ми любовта си, не се оплаквам от това.
Просто секса не е като в началото.. постоянно да си иска, с повторения, а сега в месеца 2-3 пъти ( а още сме в началото, мина година не е толкова много) и това с умората.

Авторката

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 23 дни
hash: 4293e30cd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Виж си собствения коментар (номер 2) и всичко трябва да ти е ясно. И да, 15 е прав "поддържам се", което се усеща, че ти държи топло ни най-малко не компенсира, ако си просто непривлекателна или не знаеш как да възбудиш мъж или ако чисто и просто не си типа тяло, което го привлича, както малко си личи от коментара ти.
Уж казваш, че признаваш че и ти чувстваш, че сякаш е в теб проблема, а като ти го намекна номер 1, веднага се сопна и отрече да е възможно това да е проблема. А знаците са навсякъде около теб и в собствения ти пост и коментара под него. Добро утро!

 
  ...
преди: 4 години, 22 дни
hash: 99d15eeaed
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Колко сте груби към авторката ..., нямам думи !
Момиче , не е в теб проблема ! Приятелят ти има някакъв вид сексуална дисфункция . Тоест неспособен да задържи ерекция за дълго и съответно непълноценен любовник .
Не , не се изморява . Не , не си му омръзнала . Човекът е повреден .
Сега мъжете гледат много порно и мастурбират като невидели , живеят в нереален свят , където партньорката остава назад след фантазиите . Много мъже са непълноценни и не знаят как , нито желаят да оправят проблема .
Тъй като е неспособен поне задоволява ли те по някакъв алтернативен начин ? С ръка , с език ? Сигурно отговорът е не , иначе нямаше да пишеш тук .
Не е задължително порното да е проблема , може да е някакъв психически проблем , който да му пречи да се изявява .
Моят съвет е да сложиш край на тази обречена , без сексуален плам връзка . Ще си загубиш времето , особено ако той не се чувства длъжен да компенсира неспособността си по друг начин . Не знам дали го обичаш , но си губиш младостта и тялото по един импотентен мъж .
Намери някой да те прави щастлива и да бъде пълноценен любовник , защото сексът не е всичко - но без него се оформя пропаст , в която пропада всичко друго във връзката .

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker