Нетрадиционни практики - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121045)
 Любов и изневяра (29670)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21879)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Нетрадиционни практики
преди: 4 години, 1 месец, прочетена 3596 пъти
Здравейте, скъпи читатели на Spodeli. net!
Жена съм, на 20 г. съм и тъй като тук съм попадала на интересни мнения, реших да се допитам до вас за съвет. Напоследък, покрай карантината и свободното време, се запалих много по книги, свързани с тантричния секс- "Скъпоценност в лотуса”," Арабско любовно изкуство” и др.
И след толкова много четене, ми се иска да пробвам някои от практиките със сегашния си сексуален партньор. И двамата нямаме много опит, но на мен като че ли ми е по- интересно да се уча.
Въпросът е, че той е доста, доста, да кажем праволинеен в секса.
В неговите представи разнообразие е смяна на точно три пози - мисионерска, кучешка и ездачка, като преди това има минимална до никаква любовна игра. Говорили сме по темата, но като цяло все едно не ме разбира- гледаше ме като извънземно, докато му разказах накратко за какво съм чела :) .
Казам му, че искам да се гледаме, без да се докосваме, да дишаме в синхрон, да усетим съвместна енергия, да я караме бавно и нежно, а не да скачаме в леглото като зайци и той взе че се разсърди .
Все едно, че лично съм го обидила, дори не ставаше дума за него в разговора.
Не знам как прочете между редовете нещо, което нямах предвид, но както и да е. Въпросът е как да събудя някакво желание за
тантрични практики у него или за нещо по- нетрадиционно?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 1 месец
hash: 7a0d43d21b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Тантричните работи не са просто нетрадиционни практики, те са по-надалеч от повечето хора и идеята им за сексуалност. Трябва да разбереш това, за да разбереш приятеля си. Не е просто нещо ново, а нещо на места съвсем различно и почти несъвместимо с това, което намират за възбуждащо. Това с гледането и синхронното дишане, а още повече взаимната енергия... далеч е от повечето хора. В смисъл, ако съм с теб и те обичам, ще го направя, ако ме помолиш, но не виждам как ще ме възбуди тая енергия, която си е... измислена, ако не я чувстваш. Вие жените имате навика да четете за разни работи и като се размечтаете за тях се надявате другите и те да са там в главата ви, докато мечтаете. Той просто не го усеща това и когато сте интимни, му се прави секс. Не е неразбираемо. Пробвайте, но не очаквай от него да се вдъхновява от същите неща като теб. Поне намери някакъв баланс между физическото, което той иска и духовното, което ти искаш. Ти искаш от него да прегърне тантрическото, което се основава на въздържание и удоволствие без докосване от самото желание и недокосване, а то му е съвсем чуждо и непознато и трудно ще му достави удоволствие ей така, защото ти си се надъхала и вдъхновила да пробваш. трябва малко мост към новото, не директно бухване на дълбоко...

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 06d7e86acd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Както го описваш него не го интересуват такива неща, и едва ли ще го заинтересуват. Собствения му кеф явно му стига, от теб колко се интересува ти ще кажеш. Общо взето - няма да я бъде тази работа.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: c7e7577a6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз нищо не съм чела за Тантра, ще ми е интересно да споделиш повече. Иначе често си пускаме Тантра музика. Мъжете са чувствителни на тази тема и уж искат да споделяме, а всичко приемат като критика. За тях ако нещо е ок, няма нужда да се работи върху него, а за нас всичко може да бъде и още по-хубаво. Имам 2 съвета, единият е да подготвиш атмосфера и да му кажеш просто, че искаш да ти се довери и да опитате нови неща. На гола жена трудно ще се обиди. Другият е, ако мислиш, че първото ще го смути и гипсира, дай му да прочете нещата, които са ти харесали, да има време да осмисли и да се настрои.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: fb35288cc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Много добре те е разбрал човекът. Кой ще търси лотоси, тантри, синхронни дишанета и пр. източни нетрадиционности /изгъзици, ако е задоволен от едно яко, традиционно е@ане? Явно ти искаш нещо повече, не ти стига, това, което правите. Вместо тантра, защо например не му врътнеш яка свирка, после той на теб френска? Или не инициираш някое изпълнение в задния двор? Погледайте порно, може да прояви желание да пробвате други пози, мастурбирайте заедно, ползвайте играчки... Изобщо далеч не сте научили и изчерпали традиционните практики, че да минавате към нетрадиционните. Но като не ти пасва приятелят ти, не си губете времето.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 3eedb74268
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   за секса трябват двама души, така че нямаш друга алтернатива освен да успееш да го заинтригуваш и него
ше се получи само ако успееш да го запалиш и него
ако не се интересува и му е скучно, нищо няма да се получи

 
  ...


...
преди: 4 години, 1 месец
hash: ae4dd78764
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Oтговорът е един - друг партньор.

Дървен ръб да дялкаш - да стане обло... ама при хората не става.

Трбява ти някой отворен към света. Искащ да усъвършенства себе си във всяко едно начинание, а не Ганьо, който иска да "ребри" и да се изпразни на муцуната, щот' т'ва е яко.

Мислене му е майката.



Братан.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 4fdae5ad7c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Не знам какво си чела, но тантра практиката е не да не се докосвате, а да правите секс без мъжът да се изпразва. В тантра спермата има Божествено значение и е престъпление да се изхвърля ненужно. Това е смисълът на тантра! " Тъй като учението обхваща целия спектър на човешката природа затова в него се включва и сексуалността, което е част от нас, от това което сме, от нашата природа. Много хора, когато чуят Тантра я асоциират с Камасутра или извратен секс, но те незнаят, че сексуалната част е само 5-10%. Основните енергийни практики са медитация, релаксация, йога и много други. Съвременното човечество, особено през последните 50-100 години има все по-отрицателно отношение към сексът, което предизвиква много енергийни сексуални бложаки и намесата на тази малка част е все по-наложителна. В древността най-малко са мислили за секс. Същността на тантра се свеждала до медитация и дихателна гимнастика. За висше постижение на тантра се смятало постигането на променено съзнание, когато абсолютно нетрениран човек можел да изпълнява сложни физически упражниения и с лекота да заема асани ( йога пози ). Ако се стигало до секс, това било крайно рядко и целта била да се подхранят взаимно с енергия, без да е самоцел удоволствието. Посоката към секса започнала едва в средата на ХХ век на вълната на сексуалната революция в Запада. Тогава възниква понятието "неотантра", тоест нова, обновена тантра, където духовната съставка отива на заден план, а на първи излизат еротичният масаж, концентрацията върху партньора, дихателните техники, медитацията и самият тантрически секс. У древните йоги, създали Тантра, не е имало и мисъл за разврат, пошлост или нисък морал. "

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: e044bcefd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Страхотно е да попаднеш на човек който иска да експериментира но на хората сексуалноста е различна. Аз съм на 28 години мъж и приятелката ми е много добра но искрицата в секса и липсва. Правим го, опитвам се да я провокирам по най-различни начини за по различни неща но тя си знае нейното.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 65a027013a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Щом ти е само сексуален партньор а не гадже или съпруг, или го зарежи и си намери някой с повече инициатива и желание за разнообразие в секса, или си го дръж за всеки случай, ама се оглеждай за някой по-подходящ.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 8121159a47
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Тези практики не са за всеки, трябва да има определено отношение, настройка и чувственост за да се получи!

 
  ...

...
преди: 4 години, 1 месец
hash: f60fbb93ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Като го смениш със по-сексуален.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker