Секс порно - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Секс порно
преди: 4 години, 1 месец, прочетена 2794 пъти
Здр! Въпроса ми е секса в реални отношения същия ли е като в порното или е съвсем различно?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 1 месец
hash: e9374cbac0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Разбира се, че не е същото! В порното участват актьори, които го правят само и единствено за много пари.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: b382309da8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Различно! Порното е филм. Все едно да гледаш сапунка и да си мислиш, че това е реалният живот.
В порното всичко е нагласено и пресилено за да ти въздейства по определен начин, но повярвай ми малко са жените, които биха се съгласили да се отнасяш към тях като към актрисите от порното.
Гледай порно, ако ти харесва, но не прекалявай и помни всичко това е нагласено по сценарий. Не случайно има порно Оскари, за най-добре изпълнена роля, актьор, актриса, сценарий и т.н.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: b3c2feeda6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Всичкото, дето го гледаш по филмите, случва ли се в живота?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 37e01c829a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не ми се иска да вярвам, че това е сериозна тема, но все пак... зависи от това какви сте ти и половинката ти. Да, може да е доста близък до порното, ако двамата сте разкрепостени, подвижни, имате физическите дадености, усет, желание и т.н. Все пак, макар и с доста подобрения в снимачния процес, порно актьорите са реални хора, не извънземни. Всичките тия гимнастики, пози, раздаване, пъшкане, дълбоко гърло, анален секс и каквото ти хрумне пак са въпрос на желание и възможност от страна на партньорите. Възможно е да бъде постигнато такова ниво на секс, зависи единствено от хората, които участват и как боравят с телата си.

Проблемът и разочарованието от "реалния" секс са, защото невинаги половинката ти е навита да прави нещата по филмите. Някои не искат орален, други анален, трети само лежат и чакат другия да върши работата, четвърти гледат като умрели риби, пети пък не са изобщо сексуални, шести се притесняват от тялото си и още хиляди причини. Жена ти може да иска да те оправи със страп-он, ти категорично да откажеш и тя да се почувства измамена, защото е гледала сто клипчета, в които мъжете са навити. От друга страна много жени смятат свирките за унизителни и упорито не желаят да правят.

Отделно значение има самият живот - проблеми, разправии, умора и прочее, които оказват влияние на желанието и поведението ни.

Та, в заключение ще кажа, че е абсолютно възможно, но не много вероятно, всички имаме някакви задръжки и граници, които няма да преминем - някои повече, други по-малко. Недей да имаш особено високи очаквания, чист късмет си е да попаднеш на много разкрепостен и раздаващ се парнтьор.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 87c4d67600
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Зависи от порното, зависи от секса и най-вече зависи от хората.


Братан.

 
  ...


...
преди: 4 години, 1 месец
hash: e8d91f3743
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Сегва.е ти отговоря ползват те като курва и се превръщаш в такава. При реални отношения има същото но има и любов а тръпката е много по голяма особено тогава!!! Човека фо теб и ти преоткривате и надминавате себе си.
Ж55

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: acf1f501a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не конкретизираш кое да е същото с всички тези категории, които има. Еротичното порно може и да се доближава до някъде, но няма как да хванеш чувството и усещането. Останалото си е чиста боза. Зависи и какъв е човека, с който ще правиш секс де - ако липсват чувства и просто ще го правите като животни, то тогава ще наподобява на това в порното, тъй като мозъците ви че бъдат промити именно от него.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: bc9b39b330
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Кое да е същото? Самият акт ли, изжияването ли, усещането ли? Изживяването няма как да е същото. Дори самият акт не е. Там всичко се прави с цел да е естетично, да задоволява нужда от фетиш на зрителите и т.н. Там всичко е по сцценарий, кога да пъшкаш, кога да се изпразниш, как да застанеш, че да се вижда вагината, някои пози са доста неудобни и се правят няколко дубъла и т.н. Ти като го правиш на истинско, няма да гледаш дали отвън и се вижда вагината, дали пъшкаш по сценарий и дали се изпразваш, лижеш и ти духа в правилния момент и под правилния ъгъл, на правилната светлина, нито ще има режисьор, който да те прекъсва и да те кара да повториш сцената.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 16667f6581
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   При нас с жена ми е различно от филмите. Секс правим основно в две пози, а анален само в една. Така е от много години.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 49918f869e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Когато вече не си девствен и си правил разни неща с момичета, започваш да осъзнаваш колко нереално е типичното порно (Brazzers например). Там всичко е перфектна светлина, перфектни тела ( в повечето случаи) и като цяло всичко е перфектно.

И аз преди си мислех, че е готино и свършвах само за 2 минути, когато го погледнех. Но реално погледнато, 1000 пъти повече предпочитам да правя секс в колата и да сме като животни, озарявайки ни само нощната улична лампа.

Затова и вече като гледам порно си пускам само amateur/homemade. Защото е реална ситуация и най-близкото, до което ще се доближиш в истинския живот.

А вече... дори не мога да ги гледам тези с напомпаните яки цици, перфектно измити дупета и т. н.

 
  ...

...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 0e0e9f1b8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Така както задаваш въпроса ми се струва, че още не си правил секс. На колко си години че питаш дали в реалните отношения секса е различен от този в порното. Прочети коментар 4 много внимателно и се опитай да го разбереш. Ако още не си правил секс време ти е да започнеш. Не отлагай, живота е кратък.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker