Страх от секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Страх от секс
преди: 4 години, 21 дни, прочетена 1861 пъти
Здравейте, пише момиче на почти 19. Имам приятел от 4 месеца и до сега никога не сме правили секс. Той е на 21, досега никога не ме е молил за секс директно, но често виждам, че се е надървил и тн. Той е изключително мил с мен, романтичен, забавен и има страхотна физика. Аз съм още девствена, а съм почти сигурна, че той не е.
Наскоро приятеля ми ме заведе на ликенд във Велинград, страхотен хотел с джакузи, басейн и хубави хотелски стаи. Беше подготвил или по-скоро поръчал вечеря, беше сложил свещи. След вечеря започнахме да се натискаме, но щом ме съблече, изпитах нежелание и страх и го помолих да спрем. Много пъти е ставало така, някак имам страх от секса. Приятелят ми ме възбужда, но щом стигнем до снушение се страхувам и искам да спрем.
Много се страхувам, че скоро на него ще му омръзне да ме чака...
Моля за съвет! Ако някоя дама може да ми помогне с отпускането бих била много благодарна и някой мъж да ми каже колко време може да издържи без секс. Благодаря предварително и моля историята ми да бъде публикувана.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 18 дни
hash: 8e82cc5e95
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   За подобни проблеми се мисли и говори с партньора. Разбери първо на първо какво те притеснява и след това потърсете решение. Ако те притеснява да не направи нещо което не искаш, може да опиташ ти да бъдеш активната страна. В крайна сметка обаче изглежда му нямаш пълно доверие, което причинява страха ти. А може и усещането ти да е с право. Така както го описваш едва ли му липсва женско внимание, напълно възможно е да върти още някоя докато е с теб, заради това да е склонен да изчака повече. Защото повечето мъже или биха поставили поведението ти под въпрос или биха си заминали.

 
  ...
преди: 4 години, 18 дни
hash: 79a04fc25e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ех, колко си е хубаво човек да отиде някъде за един ликенд.

А може ли да ми обясни на мен някой, как човек яде романтична вечеря в хотелската стая?

Братан.

 
  ...
преди: 4 години, 17 дни
hash: 427d45fdbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И аз се страхувах от секса, най-вече от болката първият път, но го направих на 20. Хванах си гадже(като любов от пръв поглед) и исках и заради нас двамата да го направя, но и за да се отърва от страха. Все някога ще правиш секс. Щом имаш гадже, колкото по-рано, толкова по-добре.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 16 дни
hash: b466618c56
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Реши си колко държиш на него и дали искаш да го правите, защото много сразява един мъж да се постарае, както той се е постарал след като е видял, че не се отпускаш по принцип. Решил е да направи мъжкото и да те предразположи възможно най-добре, постарал се е. И накрая като пак няма ефект, а тя ти казва, че уж го иска...Не бих чакал още много. Чувствата са си чувства, но има нужда от развитие и в другата насока. 4 месеца са доста време и той доста се старае и ще започне да чувства, че не се опитваш и в секундата, в която се хване страх и веднага се отказваш. Не взимам страна, виждам, че и двамата сте много свестни, но не бих чакал още много. Той ще се обезкуражи след като се е опитвал толкова много да е търпелив и мил напразно и няма възгледи това да се промени. Желая ви успех и се надявам да го преодолеете и да сте заедно много време, но си права да се тревожиш. Просто казвам.

 
  ...
преди: 4 години, 15 дни
hash: 4025ae3604
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   От какво толкова те е страх? От това да изпитваш удоволствие и да ти е хубаво ли? Че момчето даже се и старае с хотели и романтика... Не боли толкова много, особено ако си влажна. Купи си лубрикант ако ще те кара да се чувстваш по-спокойна и стига си се лигавила, не е страшно!

 
  ...


...
преди: 4 години, 15 дни
hash: 2d3191e8f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Трябва да разбереш, защо те е страх. Преживявала ли си насилие нещо подобно? Ако разбереш защо те е страх, ще успееш да махнеш и причината. 4 месеца извинявай, но това е доста време. Нормално е да се чака 1 месец, след това става все по-ненормално. След като те е страх от секса, защо ти е гадже? Това ми е най-странното в историята ти. И не причината не е девствеността познавах такива девствени, че само чакаха на кого да скочат. Не е от девствеността ти имаш друг проблем. Опитай да решиш проблема си, или просто стой сама. Никой няма да чака вечно да знаеш.

Хелга

 
  ... горе^
преди: 4 години, 15 дни
hash: 709b2b80c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Номер 6, по-лигав и неадекватен коментар от твоя, не бях чела скоро тук. То бива да сте невежи и банални, ама вече минахте всички граници... Убеждавам се за пореден път, че за български мъж няма място в моя живот...

После на стари години ще ревете "Защо съм сам на 30?", "Защо никоя не ми обръща внимание?" и т.н. Вината си е изцяло ваша.
Или ще ставате на хора, или ще си стоите самички, докато българките бягат при чужденци. Вие топите България.
Това е положението.

 
  ...
преди: 4 години, 14 дни
hash: d060b44891
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Зако те е страх? Прекрасно е. Заради страх и предрасъдъци ще го загубиш. Винаги има първи път.

 
  ...
преди: 4 години, 14 дни
hash: ed5dcd0f25
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Язък, толкоз пари пръснал човека за един ликенд, белким има снушение, ама не....

 
  ... горе^
преди: 4 години, 14 дни
hash: 73cc7f409b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Петел гони кокошка, а кокошката си мисли, дали не бягам бързо!? Та и авторката, хем сърби, хем боли. Пише, че мъжът я възбужда, а тя е в паника. Значи недостатъчно е възбудена. Този мъж език няма ли, такова крехко парче му пада, а той не може да го обработи. Ако е по настойчив с езика(но не да говори), а да лиже пусито, няма начин да не се получи заварката. Авторката не пише дали е девствена, пише, че с този мъж не е правила секс, но с други?

 
  ...

...
преди: 4 години, 13 дни
hash: 5ad55d6acf
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Може колкото иска да издържи , отпускаш се и толкова .

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker