Аз съм жертва на блудство... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Аз съм жертва на блудство...
преди: 4 години, 21 дни, прочетена 3553 пъти
Не знаех къде другаде да се обърна, а тази тема ми е много тежка и не съм споделял на никого. Дано бъде одобрена, защото вече откачам. Момче съм, вече мъж на 19, на 28-ми юни ще направя 20 години. Не съм някакъв извратеняк и моля да дадете обективни съвети, без безвкусни шеги, защото темата е на 110% истинска, де да не беше и много болезнена за мен, както вече споменах.
Баща ми откакто помня е имал проблеми с алкохола и отношението си към майка ми, сестра ми и мен. Като се замисля този човек е и социопат, защото не изпитва чувства освен грижа за себе си. Опитвал съм се да го разбера, обичал съм го, но просто не става и не става. Пред хората никога няма да го покажеше, но вкъщи беше ужасен. Не я е пребивал, но я удряше майка ми, което в никакъв случай не го оневинявам, предполагам я е насилвал, може би сестра ми също, защото веднага като навърши пълнолетие избяга от нас, мрази го до ден днешен, а за мен тя не знае, така че сам направих свръзката. Той сега е в чужбина де, като бях на 15 ни напусна. Ние по-рано сме молили мама да се махнем, но тя винаги оставаше. Просто ни обрече и нас. И тя жената не е съвсем добре, но след такова нещо как ще си. На всичкото отгоре той не работеше, тя го издържаше, не обратното! А беше напълно здрав, но това е от малките му кусури.
На 10 годинки бях като посегна и на мен. Няма да изпадам в подробности, не ме е точно изнасилил, но блудство си беше и беше гнусно. Помня само че бях след футболна тренировка, уморен и спах, когато той е влязъл и сещате се натам. Аз още не знаех всичко за секса тогава, даже много малко неща знаех. Повече пъти не е имало, но станах друг човек, защото тогава бих казал, че изгубих детското в себе си. Мразех се, затворих се, имам проблеми с общуването и до ден днешен. Момичетата ме харесват, аз също, сами идват при мен и просто нещо прецаквам. Не съм гей, дори повече се отвратих от това след случката. По-рано той наричаше мен с определения като “малък педал”. След това изненандващо спря да ме тормози, не общуваше с мен просто, майка ми още я тормозеше, а сестра ми вече си беше тръгнала (тя е няколко години по-голяма). Накрая ни напусна и замина за Англия с някаква бивша проститутка. За мен беше все тая, макар че изпитах удоволствие, че няма да го виждам поне.
Мисълта ми е, оправих общуването на приятелско ниво и се промених уж, донякъде преживях всичко. Но хем имам сексуален нагон, хем това ме кара да се чувствам като изрод. Веднъж правих секс, беше нежен и идеален, но се чувствах сякаш съм се възползвал от момичето. Порното ме отвращава, не мога да кажа, че няма да ме възбуди, но не гледам, пак навява гадни спомени. Не мога да го обясня. Какво мога да направя? Пробвал съм хипнози и медитации в домашни условия, ами не помага. Просто искам да имам нормална връзка, а това без секс няма как да стане, а аз и искам секс, но мозъкът ми ме спира. Психолог? Ама как като мъж да призная, че съм жертва на блудство, просто самият факт, че съм мъж още повече ме кара да не искам да си го призная и пред себе си. Живея в друг град вече, не споменаваме баща ми като сме с майка и сестрата, но. Преживях го, млад съм, но всеки ден го анализирам. Собственият баща, кръвен, не доведен, а аз бях малко дете. Хора, преживели насилие, как се справихте? Споделете.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 18 дни
hash: f712269133
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Мъж си сега, тогава си бил дете. Сподели с професионалист.

 
  ...
преди: 4 години, 18 дни
hash: 2f812397ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   По никакъв начин недей да се чувстваш виновен за случката. Отиди на психолог. До колкото разбирам, толкова години не си споделил на майка си?

 
  ...
преди: 4 години, 17 дни
hash: 193c9810a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Потърси специализирана помощ- така ще изчистиш проблема. Стискам палци и се надявам да не се превърнеш в копие на баща си. Отношението на баща ти не е нужно да коментирам, бездействието на майка ти- също и браво на сестра ти, макар, че могла да сигнализира съответните институции.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 17 дни
hash: 79571d3b6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не си единствен. Не си сам! Ако имаш г/д добър английски, изгледай това видео - https://youtu.be/cw_kL2AKiwc
В него Кори Тейлър - певец, разказва за това как са го насилили като малък, бил е на около 10 години, как се бори с тази травма до ден днешен. Говори с истински терапевт. Съжалявам, но не успях да намеря оригиналното видео с пълното му качество, но и това върши работа.
Друг случай е Честър Бенингтън - по същия начин, бил е малък. Той преди няколко години посегна и на живота си, въпреки че има жена и деца... така и не е успял да го преживее...

Съветът ми към теб е да говориш със специалист. Няма от какво да те е срам, няма защо да се притесняваш да потърсиш помощ, не си единствен! Помогни си... Много съжалявам за това, което ти се е случило, но знай, че не си виновен!

 
  ...
преди: 4 години, 16 дни
hash: da0fb8651c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Мисля, че психилога е най-добрата ти идея. Трябва да се довериш на метода и да превъзмогнеш съмненията, които е нормално да имаш. Въпреки тях иди, дори да е трудно и странно, резултата ще си струва. Ще изчистиш това от мислите и живота си и ще спреш да го препреживяваш във всеки аспект от живота си. Отиди и късмет напред! Не изпускай качествени момичета заради травмата и я изчисти възможно най-скоро, за да не изпуснеш момичето, което ще те направи щастлив.

 
  ...


...
преди: 4 години, 16 дни
hash: a83d4f9995
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Здравей, ако историята ти е истинска, то ти предстои труден път, но
напълно възможен и ти пожелавам да го извървиш. Аз съм мъж на 46 г преживял нещо подобно. За щастие успях да го приема, преосмисля
и да се освободя. Но познавам болката която изпитваш. Не мога да ти кажа какво да предприемеш, защото това изцяло зависи от теб, но ще ти нахвърлям няколко идеи върху които можеш да помислиш
- миналото не може да се променя, но можем да променим отношението ни към миналото
- ти не носиш отговорност за това което ти се е случило, но от теб зависи решението
- за да решим даден проблем, първата стъпка е да го признаем пред себе си и да го приемем
- без споделяне няма да се получи, но срамът които изпитваш е неоснователен, ти не си извършил нищо срамно
- най - сигурната среда където можеш да споделиш е при психолог.
Важен е избора на психолог, добре е да има опит с хора преживели подобно насилие. Но ако избереш да посетиш психолог, тогава е редно да знаеш, че сам по себе си психолога не може да реши проблема ти. Психолога може само да ти помогне, да ти покаже нови подходи. А решението и работата която трябва да се извърши зависят само от теб. Но след като имаш смелостта, да споделиш за проблема си тук, значи вече си готов да се захванеш и да го решиш. Пожелавам ти успех

 
  ... горе^
преди: 4 години, 15 дни
hash: 676d778cae
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Кой те излъга, че няма хубави връзки без секс??? Заради разни изроди от мъжки пол, светът е пълен с асексуални жени, с които можеш да имаш връзката на мечтите си.

 
  ...
преди: 4 години, 14 дни
hash: 4c04d1c735
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Мъжки, я не се филмирай! Каквото било, било. Ти си това, което си днес, не което си бил преди 15-20 години. Просто поглвдни напред и се дръж като този, който искаш да бъдеш. А миналото прпсто го прегшътни и хвърли някъде нзад в съзнанието си! Успех!

 
  ...
преди: 4 години, 13 дни
hash: 33e148b9d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Трябва да отидеш на психолог и да получиш професионална помощ. Само така ще можеш да преодолееш случилото се и да продължиш напред. Бъди силен, ще се справиш. И това ще мине.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 10 дни
hash: aa59563986
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Аз съм жертва на блудство. Не помня кога е било за първи път , липсват ми няколко години от спомени и по добре. Най лошото е че изобщо не помня да съм се съпротивлявала, а директно изпълнявах всичко, дори избирах позите. На 7-8 правя първия си опит за самоубийство с хапчета, завърши в болница.
Имаше период в който спря да правим секс и ме караше да го убия. Даваше ми нож и ме караше да му го забия в гърлото или да го душа, удряше ме за да го правя. Нямах силата да го направя не че нямах желание.
После майка ми го изгони. Никои не знае за това освен някои от психиатрите ми. Ходих на много терапия и все още ходя. Пия, успокоителни и антидепресанти.
Имам семейство мъж, дете, хубава работа и много широка и позитивна усмивка. Все още изпадам в дупка и искам да се върна в миналото, за да се спася.

 
  ...

...
преди: 3 години, 11 месеца
hash: 85bae9b5a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Що не го пребиеш

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker