Лятна история - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Лятна история
преди: 4 години, 1 месец, прочетена 2039 пъти
Аз съм на 33 и работя като супервайзър в един хотел на морето и искам да разкажа моята история от минала година.
Всяко лято идват да работят доста украинци при нас, миналата година около 40 човека, на всякакви позиции.
Аз съм в хаускийпинга от доста години и при нас бяха 14. Юни дойде втората група, само жени, от които имаше и млади и по-стари. Имаше 2 на 19-20г, братовчедки и дойдоха с майката на едната. Всички работят доста добре и парите им са чисти, защото имат квартира и хранене.
Тези малките – Ксения и Алина вървяха в комплект с майката и всички ги заглеждахме. Аз им бях началник и си разменяхме погледи, но майката не ги изпускаше от очи.
Нещата си вървяха и Юли хотела беше пълен и имаше и нощни извънредни смени, където избираме няколко камериерки и им се плаща допълнително, при това доста добре.
Вписах в графика Алина и Ксения, майката също и още една жена и вечерта всеки си вършеше работата. Аз обикалях да инспектирам стаите, защото доста чакахме нови гости към 4ч сутринта.
Отидох при Алина, тя оправяше една стая и поприказвахме. Казах и, че съм доволен от нея и може цяло лято да я пиша в извънредните, да си докарва допълнителни пари. Тя ми се оплака, че живее с майка си и братовчедка си в една стая и не излиза никъде и само работи и аз и казах, че може да излезем някоя вечер и че е много красива. Тя се усмихна и ми каза също, че има много симпатичен шеф. Оставих я да си работи и продължих обиколките, минах да видя и Ксения, поприказвахме, после другите две жени и към полунощ приключихме.
След три дни пак повтаряхме същото и двете малките явно си бяха говорили, защото ми се подсмихваха и се държаха приятелски, когато майката не беше наоколо.
Минавах на обиколка и пак отидох при Алина и говорихме и тя ми каза че ми благодари за хубавите думи и ми каза, че ако има нещо мога да разчитам на нея и ми каза. Тя оправяше банята и ми каза, че след малко е готова и аз бях седнал на фотьойла и си бърниках графиците в телефона. Тя дойде и говорихме и изведнъж ме целуна и ми каза че иска да ми благодари за хубавото отношение. Целувахме се и ръката и вървеше надолу, докато стигна до пакета ми. Надървих се и тя ме разкопча и започна да ми го лъска и ме пита дали искам да ми направи свирка. Разбра, че искам и застана на колене пред мен и ми го засмука много страстно и направо ми се подкосиха краката. Беше много добра и не бързаше, а с езика си правеше чудеса. От два месеца не бях с жена и това ми дойде много добре ама изненадващо и усещах че щях да свърша за 2минути и да се изложа пред малката. Казах и че го прави страхотно, но може да спрем за малко, защото трябва да проверя другите и ще се върна. Тя спря и се усмихна и ми каза, че сега иска още малко и забърза и с ръката си ми хвана топките и започна да ги масажира и аз не можах да удържа и след няколко секунди експоадирах в устата и, а тя не мръдна и изгълта всичко и ми го изцеди до капка. Постояхме минута и ме пита дали ми е харесало, защото на нея много

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 1 месец
hash: b91f9d0f8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами при руските блядки задръжки няма, затова са и за износ, готови на всичко, само да са по-далеч от глада и мизерията в техните отечества!!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker