Анална стимулация на мъж... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Анална стимулация на мъж...
преди: 4 години, 1 месец, прочетена 9414 пъти
Значи няколко пъти пробвам да кача историята си, просто допитване да направя и всеки път ми я игнорират, моля ви този път да я публикувате. Всяка пета тема е за анален секс, но щом се отнася за мъжа, явно трябва да бъде пренебрегната. Ами факт е, че G- точката ни се намира там, около простатата. Преди време и аз мислех, че е хомо да се пипа там мъжът, но станах по-широкоскроен. Аз НЕ харесвам мъже и никога няма да харесвам. Няма как да правя секс с мъж, не и доброволно. Ако ми харесва стимулацията отзад от секси жена обаче, това не ме прави гей. На мен ми харесва и яка мацка да ме доминира, на всеки нормален мъж според мен би му харесало. Следователно ако имам определен фетиш, защо да не го пробвам? Както и да е. Открих го случайно с приятелката ми, докато ми правеше френска любов започна да ближе там и ми хареса, така че продължихме с масажи на перинеума и в последствие и с пръстче ме е стимулирала. Свършвам двойно по-бързо. Нечовешки оргазми, бие ме ток в краката и после не мога да стана няколко часа, от удовоствие ставам желе. Ами да, по-готино ми е от нормален секс само или от орален без стимулация. Няма какво да лъжа. Един ден може да й дам да ме оправи и с пенис-колан, но не се чувствам готов и ме е страх още, но имам и силно желание. Иначе самият нормален секс си ми харесва много и си го правим почти ежедневно. Почти всичко правим, анален не, защото тя не обича, но за сметка на това също като мен обича много масажи на ануса, особено докато сме на задна или обърната ездачка. Странно ли е? Че ми харесва това и на нея също й харесва и си го правим. И не го правя в замяна тя да ми даде нещо, а просто, защото ми е кеф. Моите приятели (не говоря лични неща пред тях, просто съм ги питал шеговито по темата) смятат, че това е “гейско”. Как ще е така, като е с жена? С мъж няма как да е, защото харесвам жената отгоре ми да усещам гърдите й примерно върху гърба си докато ръката й е при дупето ми, да чувам нейния нежен глас и косата й да ме гали и с крехки ръце да ме докосва по главата, дори да ми я затиска леко към леглото например. Същата сцена с мъж би ме отвратила. Не смятам, че е ненормално. По тази логика има купища извратени фетиши, дори нормални, които мога аз да смятам да извратени, но никого не съдя. Така или иначе не сте ми в спалнята, просто мразя предразсъдъците и как се вменява в обществото, че е грешно. Мъж на 20 съм.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 1 месец
hash: c84bde24d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   Ако искаш да се сдобиеш с хемороиди го прави.

На Братан братовчед му.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 7cd1656929
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ами като "не сме ти в спалнята" не мога да разбера точно защо си я написал тази история?! Постоянно повтаряш, че не си гей, нямал си и предразсъдъци, като двете твърдения взаимно се опровергават. Реално погледнато определено имаш дълбоки комплекси и предразсъдъци към другите и естествено към себе си. :)
М 21

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 15a9f860a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Това не е ненормално но малко хора си го признават.
Не мисля,че е педалско,защото моя е голям мъжкар. Ние сме на 29 и 31.
Преди няколко месеца с една отракана приятелка се смяхме като говорихме по тази тема. Тя ме светна.
Моя не ми даваше,но веднъж го склоних докато му правех свирка и беше на кеф. Трудно свършва така но като го стимулирах го с пръстче ми напълни устата доста по-лесно. Даже после се учуди и ми каза че съм го попретупала ама беше много доволен.
Сутрин не ми се прави бърз секс а той обикновено дава зор и с малко лубрикант му правя един масаж на атрибутите

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 836215c3ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Пич , ако иска да те ебе .... тогава и дай да те еба :Д
Ако ти е такъв фетиша , кои сме ние че да ти даваме акъл .
Нека да те оправят един , два пъти и после седмица няма да си седнеш на задника . Но нали нямаш предразсъдъци :)

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 2a3c092535
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Аз, веднъж имах някакъв проблем и отидох на преглед в "Пирогов", една готина млада лекарка, ми каза да свалям гащите и със свити крака да лягам на леглото, после си сложи ръкавици и започна с пръсти да ми бърка отзад, възбудих се, даже леко ми се надърви, стана ми приятно!

 
  ...


...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 249d2bffc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

7.   Не се обижда, но това ми идва в повече. Направо си е гейско. Жена съм, омъжена, не ми е чужд аналния секс, но не го приемам за мъж.
Ж 38

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 29b3bcd87b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Нормално е момче, физиология. Анусът на мъжа е ерогенна зона, особено около основата на члена. Аз също карам жена си да ме пипа по ануса като свършвам - много по-възбуждащо е. За съжаление тя е с маникюри и няма как да ми масажира простатата.
Хомосексуализма е съвсем друга работа - то е сбъркана полова ориентация на цялостната личност, на поведението изобщо. Психическо заболяване си е.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 16dabfaa2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Имам силиконови анални топчета и веднъж навих гаджето ми да му ги пъхна. Трудно се съгласи, и още на второто топче каза, че не му харесва.
ж 27

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: a30fd8c6b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   И аз съм научила моето мило да си го боцкам понякога.
Като няма как с децата и мрънка за секс, ляга на леглото в спалнята и го намазвам навсякъде долу с бебешко олио. Имам си техника и първо съм много нежна. Като си го възбудя хубаво, забързвам и накрая някоя думичка и ми е свършва обилно. Понякога обаче ми се мота и вкарвам и пръст в ануса му докрай край и го раздвижвам, и набързо си го изпразвам юнашката. Казва, че му изтръпват топките и иска не иска му идва.
Онази рускоговорящата сексоложка понякога е доста полезна с идеите си.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 3ffb33af93
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Авторът съм. Блгодаря на всички ви! Да подчертая, че стига да се използва вазелин добро количество и да не се прави често, дори помага при хемороиди. А и това е само стимулация за сега. А номер 7, това не е ли двоен стандарт? По същата логика мога да мисля за извратено и гнусно аналния секс спрямо жената. Да, дразня се, защото се налага сред обществото това мнение. На мен да ми е ерогенна зона, както на теб вагината, заслужавам и аз оргазми.

 
  ...

...
преди: 4 години, 1 месец
hash: a22d4285c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Мнението на проктолозите е, че аналният секс е вреден при наличие на хемороиди и е предпоставка за появата им, като човек, който ги има, не от секс разбира се, появят ли се няма оправяне, единствено операцията спасява положението, но не е гаранция, че няма да се появят отново.

 
  ...
преди: 4 години, 29 дни
hash: d3a3dab3aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Балканския манталитет понякога ни пречи. Ние живеем в чужбина и тук нещата са по-различни. Отношенията между мъжете и жените са други. Хората някакси живеят по-щастливо, други неща са им важни. А бе гледат си спокойствието, а не кой с какъв телефон е и с каква кола се фука. И никой не го интересува.
С мъжа ми ползваме секс играчки за разнообразие и отдавна сме преоткрили себе си. Особено събота и неделя си обръщамемного внимание. Аналната стимулация и за мен и за него не е тайна и тя води до чудесни оргазми. Няма как да правим секс и да не свърша. Това е много важно и няма какво да се преструваме. Мъжа ми като е изнервен не чакам да се скараме, а направо взимам нещата в свои ръце и както може и както дойде го изпразвам да му олекне. Той също не ме бави. Взаимно сме на разположение един на друг за да живеем по-добре. Ако хората го проумеят, животът за всички ще е по-хубав.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 29 дни
hash: 2a3a5696d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Човек, прави каквото ти е кеф, защо занимаваш аудиторията? Тука хората обикновено влизат да видят колко са морални и да оплюят другите

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 7c71ad5517
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Попаднах случайно на тази интересна тема. И някои жени още не са разбрали, че е важно мъжа и жената да са винаги в добра кондиция за да върви семейния живот. Ако от едната страна работата куца или имат сексуална несъвместимост, нещата нещата се скапват.
Оставяла съм моя преди като се скараме по месец без секс и естествено е маструбирал, както и аз, като това винаги е водило до проблеми между нас и дори в отношенията с децата. Поне с такова впечатление съм аз.
За да има баланс трябва да сме задоволени и на него му се отдава, като експериментираме разни похвати. Той е по-сексуален от мен и винаги е готов за секс и затова се старая да е задоволен, за да цари хармония и любов. От 2-3 години почетох разни източници в интернет и не ми е трудно да го правя и промених всичко към по-добро.
Понякога му правя цялостен масаж с мазила и хепи енд да го поглезя, а понякога като е нервен набързо го оправям на ръка в банята и това ми доставя удоволствие, защото решавам кога и колко бързо да свърши.
Стимулирам го и анално, кеф му е голям. Като бързаме сутрин за работа и е със силна сутришна ерекция, за 2-3мин го изпразвам с масаж с малко лосион по този начин да е мирен и да не гледа по-младите му служителки. Много обича също да го яздя с гръб към него и му масажирам топките. Свършвам божествено и като не мога повече му правя анален масаж докато го яздя, за да приключим по-бързо. Колкото и да не му се свършва го предразполагам с пръстче да не може да се стиска и му идва юнашката.
В началото не можеше да свърши със свирка и беше тягостно, но с аналната стимулация ми е приятно и за няколко минути го докарвам до страхотен оргазъм и целият се тресе от възбуда.
Той никога не ми е останал длъжен и ми купи миналата година малък вибромасажор. Лягам на масата и правим страхотен анален секс. Той остава прав и си помага с моята играчка като ми масажира прасковката и свършвам галактически по няколко пъти и после цял ден ми треперят краката.
Постигнали сме пълен синхрон в любовния си живот и не мисля, че може да ни е толкова хубаво с друг или друга.
Пожелавам го на всички.
Правете любов, а не война!
Ж 35
М 38

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: c7379a7f18
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   На педала му е все едно, дали жена му навира нещо в гъза или мъж, за него е важно да бъде запълнен!? Твоята Ж точка е в главата, не в задника. Това е педалско, някой да ти рови в задника!

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 249d2bffc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Не съм против аналния секс, напротив "за" съм, но в моето дупе, не на мъжа ми. ж42

 
  ...
преди: 2 месеца, 28 дни
hash: 323742f037
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Темата е много интересна, но част от коментарите показват, че обществото ни има да извърви много дълъг път. Много обичаме да "лепим" етикети. Хората са различни, а самоопознаването помага на човек да се чувства щастлив.
Аз съм мъж, на 42 години и харесвам аналната стимулация. За първи път "врата открехна" тогавашната ми приятелка (бях на 18). Хареса ми много и започнах сам да обръщам внимание на тази зона. През годините встъпих в брак и със съпругата ми също включваме взаимна анална стимулация. Вече 24 години практикувам анална стимулация (и сам и със съпругата ми), но нямам потребност да правя това с мъж. Подчертавам думата потребност, защото ако някой има осъзнатата необходимост да го направи - нека го направи, без да бъде съден и подиграван за това.
Със сигурност ако имах подобно желание, до сега щях да съм го направил и нямаше да се срамувам от това. Просто моите потребности се простират до това, което вече споделих.

 
  ...
преди: 2 месеца, 13 дни
hash: fed797ae50
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   (ж42) В нашето семейство само моето дупе е стимулирано и предпочитам така да си остане.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 11 дни
hash: 8bd0892b48
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   И аз като теб открих аналната стимулация на доста късен етап от живота си. 10 години се убеждавах, че е гейско и се опитвах да не мисля за това нещо. Наблягах повече на секса с жена ми и наистина имаше моменти в които не мислех за тези неща. Но тази идея си ме човъркаше отвътре и накря се реших да го напарвя. След доста търсене намерих момиче което да ме чука с пенис колан и усещането беше невероятно. Сега се срещаме всеки месец, за да се отдавам на това изкушение. Чувството е невероятно. Лично мен всеки път ме кефи на макс.
Не се отказвай от желанията си. Няма нищо лошо да се отдадеш на изкушението.
М46

 
  ...
преди: 24 дни, 2 часа
hash: d6bbf33ca8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   В студентските ми години случих на съквартирант гей. Не сллед дълго при дни на суша правехме секс с него като той свършваше, докато го мушках отзад.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker