Сексът преди леглото - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120688)
 Любов и изневяра (29591)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9554)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18392)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Сексът преди леглото
преди: 12 години, 10 месеца, прочетена 3830 пъти
Здравейте!

Случвало ли ви се е да имате приятелка, която изглежда добре, с изключително чувство за хумор, интелигентна и като цяло добър човек, с която правите невероятен секс. Просто сексът започва още от сутринта с първото обаждане по телефона и завършва вечерта в някое легло или където и да е, просто я искам, както и тя мен.

В същото време, другото момиче с което спите, с невероятно тяло, красива, но за съжаление доста простичка, не ме кара да я желая и на 10% както първото момиче. Първо, че е голямо дърво, само коли, кинти и дрешки са и в главата, дъщеря на баща-капитан по кораби (разглезена отвсякъде ). Второ сексът с нея не ми носи почти никакво удоволствие, а и няма грам чувство за хумор. Аз от самото начало нямах кой знае какви чувства към нея, беше ми все тая, но много искаха да ни сватосат и си казах - кво пък толкова, дай да пробвам. Явно оттам тръгва всичко.

Е, аз ли съм сбъркан, че не успявам да се възбуждам както с едната, така и с другата? Вие какво бихте направили на мое място?

Момче, 22 години, досега съм имал 4 приятелки, но винаги ни е било готино, просто с това момиче явно не се получават нещата.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 10 месеца
hash: 690e5602b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ами много ясно-първото момиче-щом е умна, приятна и с чувство за хумор-щом ви е добре в леглото какво повече искаш. Това е твоето момиче. И защо да си сбъркан-не си ли влюбен в нея. А втората е бедна духовно както я описваш и не всичко е пари. А нима не обичаш първата-послушай сърцето си. Парите се печелят и не всичко е пари. Вярно, че са важен фактор, но не решаващ.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 24caa50f9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не, нищо ти няма, съвсем нормален си си. Явно едното момиче е страхотно във всяко отношение и го осъзнаваш, за да пишеш, че ти е толкова готино с нея, ама в другата май те възбуждат парите на баща и знам ли :))) Искал бил да го сватосат, ако верно нещо не го играеш мъжка меркантилна кучка остани с едното момиче - онова, с което ти е наистина добре. Аз лигли и подобен тип момиченца на тва което ти опса не понасям, пък камо ли и само заради единия секс (който и в случая разбрахме, че не струва).

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 1a3db19c1a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Здрасти! Аз съм момиче на 23. Разбирам те напълно. Аз имам един познат, който е обвързан с едно такова дърво. Никой не проумява защо е с нея. Та с тоя познат правим невероятен, див, мръснишки секс. До сега не ми се е случвало такова нещо. само един СМС като ми прати и вече съм навлажнена. Докато си пишем общи приказки по скайп пак същото. Оня ден ми каза, че и при него е така и че го влудявам само като му пиша общи приказки по скайп. Феромони... Може би... Незнам. Явно и той се чувства като с дърво в леглото с неговата и за това ме търси трескаво. Та - съвсем си е нормално.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 157911333c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   С колко приятелки правиш секс? С тази ни е добре, а с другата - зле... Ако бях на нейно място изобщо нямаше да си правя труда да лягам с теб, още повече, че си извършвал тооолкова много работа с другата, може пък затова да не ти става... Преди да критикуваш момичето какво било, какви коли и дрешки са й в главата погледни себе си. На 22 години голям полов атлет се извъдил! Като не ти харесва, тогава защо я лъжеш и спиш и двете? Не мога да разбера такива хора като тебе, правиш ли се на интересен или какво... Исках само да ти кажа, че излишно занимаваш хората с тези глупости!

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 1d3f216fcb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Съгласна съм напълно с номер 4. От два стола, да не вземеш да паднеш на земята. Аз не мога да разбера като не ти е добре с второто момиче, защо се занимаваш с нея? Или се имаш за голям играч и колкото повече, толкова по-добре. Избери една от двете, която ти е на сърцето и стига с тия глупости!

 
  ...


...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 7f133773a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   автор: Благодаря на всички за коментарите, дори и на номер 4, която явно скоро не са я задоволявали, а може би това ще се окаже самата тя - моята втора "любов". Ако си ти - и аз те обичам! :) Ако не си - жива и здрава да си!

До 4: Жено, аз съм на 22 години, ако сега не излизам да опознавам момичетата, кога ще го правя? Родителите на момичето, с което излизам умират за мен. Виждам, че нещата отиват към сватосване там, само че не съм си изгубил акъла все още. Айде само от жена да не чувам такива коментари кой с колко си лягал, защото повечето въртите поне 2 момчета на пръста си!

До номер 3: Радвам се, че ме разбираш. Исках просто да го споделя някъде, защото в днешно време за съжаление единствените хора, които ти мислят доброто са родителите и наааай-много 1-2 приятеля. Падна ми камък от сърцето, след като го публикувах.

До номер 2: тя точно по такива си пада, да - Дейвид Бекъм и Кристиано Роналдо. Аз виждам, че не съм неин тип, нито тя мой. Просто и за 2ма ни ще е най-добре да се разделим.

До номер 1: Да, това вече и аз го осъзнах. Парите наистина са много важно нещо, заради тях са 90% от скандалите в семейството сигурно, но многото пари не са равни на много щастие.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: d164abb65b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Слагай по два кондома при с.. а със тъпата жена, че като нищо да осъмнеш като 22-годишен младоженец и детето да ти е също толкова „инТиЛЕгентно“
Мани ги парите, на 22 си, ще си изкараш много пари. Тази женка освен това ще ти ги изсмуква през пръстите, свикнала е на много пари за глезотий. Не се блазни от имането на родителите ?, дъщеричката ще изхарчи като твоя жена много повече!

Защо не тръгнеш официално с нормалното момиче? Какво печелиш от общуването с простото? Е, освен общуване с родителите ?.
Знам ли. Оправяй се, ти си знаеш.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 7f133773a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   автор: В това си прав, да, тя е свикнала някой да бачка за много кинти ( тати ), а друг (тя) само да ги харчи.
Печеля единствено нови запознанства с нейни приятели и познати, които така или иначе ще се настроят срещу мен като се разделим, така че най-добрият вариант е да приключим всичко наистина.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: d164abb65b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Така е, сега тя може да има уж пари, ама не знае как да печели, а само да харчи.
Какви деца ще ти роди и най-важното, как ще ги изгледа. Още ти е рано за такива глупости де, и след 10 г. ще ти е рано, но е естествено човек в една връзка да си мисли за развитие, че ще е вечно заедно.
Само ще се изпокарате, ако тази разбере, че не си вярен. Това е елементарно парче, не чакай някакво културно поведение от нея.
И не забравяй двата кондома, защото такива лесно хващат!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 7f133773a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Автор:
до номер 5: не се отказвам толкова лесно от каквото и да било, но исках просто да се уверя, че няма никакъв смисъл в тази връзка. Няма да повтарям,потретвам грешката, която правих преди - хващаш си приятелка и айдееее край на взаимоотношенията с други момичета. Накрая ако се разделите - за теб остава само ГОЛИЯТ и се чудиш и маеш месеци на ред как да се оттърсиш от депресии и да възвърнеш едни нормални социални умения, докато приятелката ти вече цъфти с новото си приятелче. Просто не си заслужава да изживяваш всичко това ...

 
  ...

...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 707f17065a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Мани ги тея дървета където и за секс не стават. Мислят че света се върти около тях и щом е легнала с теб едва ли не трябва да си благодарен цял живот и си длъжен да доставиш удоволствие и на двамата в леглото а тя е достатъчно да стой като пън. Наскоро бях с такава дори накрая вика "оле колко се изпоти" ми как няма като ти нищо не правиш. С такава просто не завтарям ако ще и барби да е

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 298e050af1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Намери си трета и виж как ще е с нея...

Мег*

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: bed023c54c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Ами тогава какво правиш с нея и защо я лъжеш? ! Ама и ти си поредния...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker