Колко е безопасно да правиш секс с непознат? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Колко е безопасно да правиш секс с непознат?
преди: 4 години, 1 месец, прочетена 3855 пъти
Здравейте, читатели!
Аз съм жена на 20 години. Скоро приключих дълга връзка и съм сама. Не съм готова за нова връзка, но имам нужда от секс. Обаче има проблем - ако се запозная с някой мъж и започнем да поддържаме контакти (чатове, излизания), аз започвам да се привързвам към този човек. И ако го допусна до леглото си, то аз ще се влюбя в този човек и бих желала да избегна това. Мислих върху варианта да се запозная с някой мъж в дискотека примерно и да му предложа да отидем у нас/тях после. Живея сама. Та, въпросът ми е: до колко е безопасно да правиш секс с човек, с когото си се запознал в дискотеката и е напълно непознат? Замислям се дали наистина би била добра идея да поканя някой непознат у нас или аз да отида у тях. Все пак има всякакви психопати и знам ли какво може да се случи и дали ще мога да се защитя. Знам, че звучи крайно, но винаги си имам едно наум и премислям всичко. Но със сигурност има много мъже, които търсят само секс в дискотеката. И се чудя дали ще мога да се отпусна в такъв момент, ако мисля за своята безопасност. Не се срамувам да отида при някой мъж и да го заговоря, особено ако съм пила чаша алкохол (не пияна, естествено). Просто се притеснявам за себе си в такъв момент. Няма начин да си имам приятел само за секс, защото просто се привързвам. Ако нямам никакви координати с въпросния човек, ще е идеално. Знам, че много хора го правят това и нямат проблеми, но кой знае човек. Вие, на какво мнение сте? Имахте ли някакви проблеми при секс с непознат? Презервативите са задължителни, разбира се, затова не ги споменавам. :)
Благодаря за отделеното време! Бъде здрави! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 4 години, 1 месец
hash: 1824b6dd64
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   М28, ще те разочаровам, но дискотеките не работят. Иначе за секс винаги има начин – сайтове, фейсбук, инстаграм. Ако си хубава/симпатична/секси, със сигурност имаш куп кандидати. Последната жена, с която правих секс, ме покани у тях без да се познаваме много добре – само чатове и разговори по телефон. Явно тази карантина ви избива на желание за секс :)
Би било хубаво да се познаваме с теб :)

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 1708e98e13
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това не е за всеки, щом се привързваш явно не е и за теб. Много хора го правят, но опасности винаги има.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: deee993849
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Не мисля, че идеята е добра. Първо, не знаеш въпросния какъв е, може да е нормален, но може и да е пълна откачалка, а то го пускаш в дома си. Второ, да презервативите са задължителни, но винаги има риск да се заразиш с нещо. Така, че аз не бих рискувала или поне не бих го завела в дома си. По-добре си наеми хотелска стая и да не знае къде живееш.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: bc4904d2cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Точно от психопати няма какво да се страхуваш. Как ги измисляте тия глупости за психопатите? Нали се сещаш, че за да е психопат той трябва да е проявил агресия към момиче и преди, не за пръв път да го водят някъде за секс. Виж, познавам двама мъже с нестабилна психика на 29 и 22, но те нямат никакъв шанс да се запознаят с жена в дискотека или дори на улицата. Да, работят и външно не си личи, но не са добре с главата, поради тази причина си ходят на проститутки. Ще поканиш някой, ще се клатите и това е. Много го мислиш.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: d5860c29ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

6.   Ти луда ли си?!
Хората са токова нехайни и необразовани в това отношение, че с 90% вероятност ще лепнеш нещо още от първия път.
Мъж съм, но никога не съм лягал с жена, която не познавам поне от половин година. И няма как да легна с такава, която не е на и над определено интелектуално ниво и степен на самосъзнание...

 
  ...


...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 606af781ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Според мен е по-важна моралната страна на нещата. Но днешно време на кого му е до морал? Важно е нуждите да са задоволени на всяка цена. Иначе ако чуете мъж да ходи на проститутка, изведнъж се сещате за морала, ама нямате проблем да се чукате в тоалетните на дискотеките с всякакви непознати отрепки или с някой загорял тиндърджия.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 109e554534
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Купи си дилдо (ако не знаеш какво е това - това е изкуствен член). Правят ги вече от материал, който наподобява истинска кожа. Имат също вакуумна основа - така може го закрепиш на стената в банята например и да се чукаш сама. Вземи си обаче и една тубичка с лубрикант на водна основа. Като ти се прииска секс - чукаш се сама. Няма да се притесняваш от болести, няма да се притесняваш от психопати, никой няма да те види, да те говори. Усещането е напълно като истински член

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 57de1ae713
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Много си глупава, само това ще ти кажа.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 643f6b9145
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Твоята работа е "хем ми се иска, хем не ми стиска". Има едни неща, казват се вибратори. Нито бият, нито заразяват, обират жените, само им доставят удоволствие. Та вземи си един и си прави кефа с него безопасно и удобно.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: ed2c71ee71
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Опитайте да срещнете мъж в библиотеката, а не в дискотеката....

 
  ...

...
преди: 4 години, 1 месец
hash: bd4312e54e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Абе каква е тая мания на днешните 20 годишни, само за сексове, без обвързване, ама туй ама онуй. Като не знаеш и ти мойто момиче кво искаш, па вземи си един изкуствен и си се оправяй сама. Аман от такива като вас.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: bfb2717dc3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Аз съм като теб, сега имам приятел де, но да кажем, че преди нямаше как да имам приятел с привилегии, привързвам се, а гадже - просто нямаше такъв кандидат. Много си права да се притесняваш. Има всякакви психопати, да не говорим, че трябва да си луд без предпазни средства да правиш с непознат, а дори предпазните средства не са гаранция. Значи какво ти пречи вибратор да си вземеш? Нито изпитваш чувства, нито има опасност от венерическа болест. А и самата мисъл пред съвсем непознат да се отпуснеш...


Джен

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 712f4b647e
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

14.   Сещам се за един виц, който е уместен за твоя случай.

Една студентка един професор я късал вече няколко пъти. И понеже вече ножът опирал до кокала, тя решила, че ще вземе изпита със секс. Натокала се и отишла при професора за консултация в приемното му време. Започнала да флиртува, да го изспива с поглед, да прехапва устни, абе дето се казва вече било сигурно, работата е изпечена. Професорът явно се впечатлил и започнал да си усуква мустака. И когато картите били свалени, т.е. всичко било ясно тя казала с най-прелъстителния си глас:
-Професоре, готова съм на абсолютно всичко за да взема изпита Ви.
Той отговорил:
-Наистина ли колежке, абсолютно на всичко?
-Да, на всичкооо.
-Ами чудесно, колежке, идете си у Вас и си седнете на задника да учите.

Така и твоят проблем. Най-очевидното и правилното решение, ти убягва. Нормалните хора, когато не са във връзка, не ходят да се чукат по баровете и дикотеки с непознати, а си стоят вкъщи и мастурбират, когато имамат физическа необходимост. Най-сигурно е, не е неловко на сутринта, най-хигиенично е, не се превръщат в парцали и най-вече не се мразят след няколко дни за постъпките си. А когато вече са готови за връзка не ги е срам да кажат на партньорите си колко души са се отъркали в тялото и душата им.

П.С. Мийте си ръцете и си пийте витамините и имуностимулаторите :)

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 1620d7f9d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   11, добра идея, ама в нашата библиотека, ходят само или стари или грозни.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: a250a12e84
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   A защо пък да "трябва" да правиш секс?

Какво ще стане ако примерно си дадеш време да се "излекуваш" от раздялата без да правиш секс?

Мастурбацията е най-прекрасното оръжие тогава. Когато имаш нужда да изпуснеш напрежението - си ти.

Ако започнеш да се ебеш наляво и надясно по дискотеките, повярвай ми, ще изгубиш много важна част от себе си, без дори да го разбереш.

Един пък като привикнеш на усещането да се чукаш без да изпитваш чувства... ще се озовеш в един затворен кръг, в който чувствата ще бъдат омразни.

Иначе абсолютно нищо не те спира да го правиш. Почти всяко излизане в дискотеката може да ти донесе желания резултат. Вече да те чука някой примерно, който е ужасяващо гнусен индивид, без да го знаеш, е мисъл, която би трябвало да не те кефи особено, знам ли...

Пробвай, пък ще решиш за себе си. То акъл не се налива :)



Братан.

 
  ... горе^

...
преди: 4 години, 1 месец
hash: d323dbb86e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Към 15 : а не ви ли минава през ума че може да са интелигентни, или това е без значение ?

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 763b7e70f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Аз съм жена на 40
Липсва ми секс,а не искам връзка на този етап.
Страха от болести ме спира.
Непознат мъж,никога не бих поканила в къщи или аз да отида на негова територия.
Най-безопасен вариант е хотел.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 04c9151e51
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Ако ти е за секса сваляш Тиндър или Гепи ме , та щя намериш някой .

 
  ... горе^
преди: 4 години, 1 месец
hash: 109e554534
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   До номер 19 (жената на 40) - ето Аз търся същото като теб - секс. И аз не искам връзка. На хотел ме устройва. Искам ако е възможно по някакъв начин да разменим координати ако и ти желаеш.

 
  ...
преди: 4 години, 1 месец
hash: 5f16d0d9ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   М 47. Изглеждам много добре. Живея на семейни начала но интимноя живот куца. Няма болести и други такива. Търся си жена за секс! От София съм.

 
  ...

...
преди: 4 години, 29 дни
hash: 1ea070f3b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Изобщо не е безопасно. Даже си е доста опасно. Особенно от заведения направо ги забрави.
Мъж съм и съм се отказвал от такъв секс с жени, които почти на тепсия са ми идвали.
И аз имам такива желания като теб но...
Преносими болести има най-малко 1000вида.
Единствения начин е изследване на двамата за всеки по 500лв. По лаборатории.
Заради разюзданото поведение на много хора в момента гъмжи от всякакви зарази.
За психопати да не говорим има всякакви.
Доверие евентуално на човек, който открито ще говори за това което ти споменах по горе. Но това няма да е човек само за едно чукане и чао. Ти си преценяй, но мисли в тая насока иначе големи беди и страдание може да си навлечеш.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 29 дни
hash: 982f8337e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Безопасно с непознат няма!
Просто не се набутвай в невъзможни и даже - опасни ситуации и се въздържай от секс като си без гадже!
Аз яко мастурбирам между две връзки...

 
  ...
преди: 4 години, 29 дни
hash: 39096b61f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   Търси хора в компанията. Колеги на колеги, техни роднити, приятели на познати и такива, дето малко или много, може да провеиш къде работят, какво правят и прочие.
И позлвай кондоми и всичко, ще ти е наред.

 
  ...
преди: 4 години, 29 дни
hash: fb39ad94f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Търсиш си белята опитай, после ще четем сводка, наебана и удушена в дома си момата Х!? Като толкова те сърби, не можеш ли да си купиш една краставица от пазара, първо ще се начешеш, после ще си направиш една салатка и ще се почерпиш с ракийка, лягаш и спиш като къпана. А ако искаш да усетиш нещо кожено в тебе, купи си македонска наденица(има различни размери), после - вече ти писах! До кога с тези тъпи и провокативни теми, тази е писана от келеш-чикиджия?

 
  ... горе^
преди: 4 години, 28 дни
hash: bc4904d2cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Като не можеш да прецениш един човек, да, опасно е. Аз съм правил секс а две непознати, едната 42 г. И нямам болести, секции там каквото се сетите. Много сте глупави, честно. :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker